377
Suikoden Series
-
fanatifo #217 Kicsit OFF:
Milyen programal és hogyan lehet átnézni egy Iso Filet hogy hibás vagy nem?És hogyan lehet kijavítani? -
#216 Hya... de az elso ket Suikoden tokeletes volt. Oszinten nem bantam volna ha nem lep at 3D-ben hanem valami fasza motorral megoldjak hogy a felul/oldal nezet latvanyos legyen.
Hai de hianyzonak azok az idok amikor meg a haterrek meg elore megvoltak rajzolva...:(
Eddig meg egy jatek sem multa felul a regi RPG-ek filigjet. SNES... Ps1.... hay hay :D -
Jinchuu #215 Persze hogy ne arról szóljon, de lehet hogy később ez változni fog! Amúgy megértem a dolgot, mivel engem is ugyanúgy idegesít ez a minden 5. másodpercben jövő támadás de sajna ez van, viszont a történet is érdekel úgyhogy ha nehezen is de azért majdcsak kibirom valahogy! :D Majd legfeljebb több szünettel lesz végigjátszva! :) -
#214 Rendesen fejlondni? Figyej egy jatek ne arrol szojon mar hogy ot masodperceknet megtamadnak! Hol itt az elvezet akkor?
En nem mondom hogy szar mert meg fogok jaccani vele de ha nekem meg egyszer olyat csinal hogy 37 tamadas a ket sziget kozott en istenbizony kicsapom.
-
Jinchuu #213 Szvsz a 3. résznél jobb a grafika és az nekem bőven elég, no meg nem is szaggat, ami megint csak jó dolog! Szerintem azért nem kell elhamarkodottan ítélkezni a game felett, előbb nem árt legalább a feléig ha nem tovább eljutni benne! Például a legtöbb gamer isteníti a 4. részben található személyíség fejlődést az egyik karakterrel kapcsolatban. Na meg így az elején járva még vajmi kevés fogalmam van a történettel kapcsolatban, erre is kíváncsi vagyok! A harc tényleg nem kevés, de így legalább van lehetőség rendesen fejlődni! -
#212 Aha csak kiprobaltam. Kilencer vittem vegig , kivurol fujom az osszes itemet meg titkot es meg is irtam a konyv valtozatat.
Tudod kit serteges... -
fanatifo #211 Huhaaaaaaa!
De itt nemcsak a harcról van szó hanem 2005-öt irunk és egy olyan cég csinált egy baromi ronda játékot aki nemrég kiadta mindenidők egyik(ha nem a legjobb) játékát!Iszonyat gyenge mai szemmel a grafika sajnos!!!! -
#210 Úgylátom,te a FFVII-et is csak kipróbáltad!
Nekem megvolt négyszer,van kicsi támpontom.
Harc elkerülése 50%,harc elkerülése 100%.
És lehetett választani a kettö közül!!!!!!! -
fanatifo #209 Hát nem ezt! -
#208 Teny hogy nem ezt vartuk... -
fanatifo #207 Sephi rossz belegondolni még ez a gyorsítás sem sokat segit amit a hajóval lahat meg gyaloglás közben!Naha mozgásról neis beszéljünk......mint aki beszart ugy fut!!!!Áhhhh csak felhuzom magam!Konami odafigyelhetne egy kicsit csúf 3ik rész után nemsok javitást vélek felfedezni!Nemsokszor fogom berakni az tuti de adok neki még egy esélyt hátha változik valami....... -
#206 A mostani elvarasoknak eleg gyenge darabja. Ha nem a Suikoden nevet viselne talan soha tobbe nem raknam be.
Te el tudod kepzelni hogy amikor majd a 108 csillag keresesere indulsz mennyire kenyelmes lesz a 1000000 csata? -
fanatifo #205 Hát igen eléggé idegtépő ez a játék a sok csata miatt!CSalódtam a gaméban pedig sokat vártam tőle de mind grafikában mind játékmenetben csalódtam!!De lehet ha többet játszok majd vele megenyhülök ez az eslő benyomás!!!! -
#204 Ha nem lenne ez a sok harc akkor rulez game... na majd en is jaccok meg vele oszt majd elvalik. -
#203 Ma már nekem is meg lesz a game, bár itt sem hallottam sok pozitívumot, annak ellenére nagyon várom.
Na, majd én is nyilatkozok. :) -
#202 Nosza ezt nem tudtam! Koszonom!!! -
Jinchuu #201 A megoldás: R1 gomb nyomvatartása!!! Kicsit meggyorsítja a hajódat! :) Bár tény hogy egy kicsit sok a random harc, de amúgy zsír a game!
Spoiler!
Most egy lakatlan szigeten nyomulok ahova kisodort a vihar, innen most valahogy meg kell majd szöknöm és éppen kókuszdiót megyek keresgélni! :D -
#200 Mirol beszelsz? A FFVII-rol? Hogy hogy ott nem kellet harcolni? Ot is az volt a hegysegben hogy 5 masodpercekent tamadtak ram. Mashol nem volt ilyen suru. De a Suikoden 4-ben igy az elejen boraszto! En imadom a Suikodent de nehogymar vegig ez legyen a tengeren mert megorulok! De legalabb ha kihivobb lenne de 30 csatat egymasutan ugyanazokkal a szerensetlen egyszerradvagokmeghalsz-okkal... vaze. -
#199 Ott csak a játék elején volt ilyen!!!
Késöbb nem kellett harcolnod,csak ha akartál, no meg a fömonsztáknál. -
#198 Nos ez mar kezd az agymra menni. Elmeselek egy dolgot.
Az a kuldetes hogy vigyunk at a szemszdos szigetre egy levelet. Ekkor felszalunk a hajora. A hajo olyan lassu hogy az borzalom es a masik sziget nincs messze. Szal osszaeszamoltam es 37 tamadas ert engem a ket sziget kozott. 3-5 masodpercekent tamad ugyanaz a hulye szornycsapat akiket mar sima AUTO attackal intezek el. Majd elerek a szigetremegkoszonik hogy elhoztam egy levelet. Korul nezek de semmi erdekes ninc mondom menyunk vissza. Erre indulok es amig megerkeztem 26 tamadas. Eleg jo arany. Mire mondja a pasas a kikotoben hogy van egy uj missio de az info a masik szigeten van. Ekkor ment fel a vernyomasom. Viszzafele 32 tamdas. Es igy tovabb.
Ez nagyon NAGYON minusz pont egy jateknal! Plane az elejen! akkor mi lesz kesobb? Igy a terkepet sem lehet majd felfedezni ha 3-5 masodperc-et lehet menni par milimertert es tamadas... -
#197 Kicsit borzasztoan idegesito maga az a dolog hogy 5 lepesenkent tamadas van... remelem kesobb ez nem lesz ennyire letulozva mert nagyon utalom az ilyet.
Utojara a FFVII-ben volt ilyen vaze hogy mentem ket lepest Saucer fele es paff tamadas :D
Ja es nyugodhat meg a nep mert a harcrendszer visszatert a megszokothoz! Most mar mindekinek kulon parancsot adunk :D -
#196 Na most fogtam neki. Ennek se a grafikai resze lesz a csucspontja.
A grafiktol eltekintve nagyon bejonnek a kulonfele harcrendszrek :D
Egyenlore jobb mint a harmas szal az mar egy jo pont. -
#195 Volt egy szimpatikus arc ... valami Bruino Cadsteln vagy hogy hivtak es annak az a maniaja hogy osszeszedi az olyen tulhypolt cikkeket a nagy oldalakrol es kifigurazza oket :D
Kar hogy nem tudom mar az oldal cimet :( -
#194 http://ps2.gamespy.com/playstation-2/suikoden-iv/578857p1.html
Ezt is el lehet olvasni, a tobbivel eggyutt, s utana donteni. Altalaban banalis hulyesegeket a nagy Siteok nem szoktak irni.
-
#193 El koll olvasni mit irnak, aztan elgondolkodni a vasarlason.... s nem hiszem hogy pl. a Bond olyan hu de jo ertekeleseket kapott volna:) -
#192 Miert az jobb ha sorba kapja a jo ertekeleseket es kiderul hogy egy ocska EA jatek ?:D -
#191 Ne is, vedd meg soké, aztan majd vagy lesz koppanas vagy nem:) Azert ha mar sorra kapja a rossz ertekeleseket akkor ott vmi bibi van (s ne csak a pontokat nezd, hanem erdemes elolvasni mit is irnak? Leven az az igazi teszt, nem a pontok a vegen). -
#190 Harmadikrol van szo nyugi :D
Negyest meg nem kezdem el mert massal jaccom eppen es nem szeretek ket jatekot egyszerre. -
Jinchuu #189 Szvsz sephi most a 3. részről beszélt, vagyis annak a nem-megjelenéséről az EU-ban! :9 -
fanatifo #188 jah Sephi irtam neked válaszüzenetet -
fanatifo #187 Sephi te kipróbáltad már?Ha igen meséljél!!Hacsak a negativ kritika miatt mondod hogy szar akkor nemfélek mert én nemigen hallagatok az uilyen kritikákra!! -
#186 Ha 2-3 nappal elöbb télleg kirakod, az let volna amit leirtál:D
Sephi: jó az aláirásod, tapétázás........:D -
#185 Szerintem nem erdemes mert egyaltalan nem egy nagy szam (igen eszt en mondom egy megrogzott Suikoden Fanatikus) -
#184 De ha szeretned szerkesztek egy kamu boritokepet (palosat) a Suikoden3rol, az oldalra kiteszem megbelyegzem egy szemet arral:D, s meg lehet rendelni/almodozni rola, mintha kiadtak volna:DD -
#183 ööööö,nem,de kerestem:D
De barom vagyok:P -
#182 Eleg gaz... -
#181 miert lattal valahol?:) -
#180 3 nem is volt EU-ban? :o -
#179 Hihe :D -
#178 Lesz februar vegen magyarorszagon is a 4ik resz , vagyis kiadjak Europaban is... mino csoda....
Hol marad a 3??