377
Suikoden Series
-
#297 Nagyon off sorry Sephi nézd meg a Yu-Gi-Oh! power of chaos 1903-1905 hozzászólásokat nagyon LOL -
#296 SPOILER
Eddig szerintem a legnagyobb poén a Warlockhoz való lejutás volt. A láda feltett egy röhely egyszerű matek kérdést választom a jót semmi
mégegyszer semmi mondom nem lehetek ilyen hülye bevállalom a rosszat na azt már nem birta elviselni hogy ilyen könnyű kérdésre nem tudom a választ és beszakadt alattam a padló. LOL -
#295 Szerencsére nekem volt előtte mentésem igy jó poén volt. Ha nem lett volna mentés lehet nem lettem volna olyan vidám :) -
#294 A rohely hogy en pont azt valaztotam es elote nem mentettem! :DD
A szereplok arca olyan frucsa fekete feher rajzos lesz es a sello meg nem ad semmilyen targyat. A barlangban meg nem tamadnak meg. :D -
fanatifo #293 Ezt nemis tudtam:DDDDDDDDD LOL méf jóhogy továbbmentem:(
-
#292 Igen ezt én is megtapasztaltam de úgy döntöttem hogy unalmas mindig rákot enni és inkább tovább folytatam a kalandozást -
#291 Sikerűlt 5 óra alatt végigvinnem a játékot, igaz ez a rossz befejezés. :) Láttátok? Érdekes, főleg a karakterek arca. :D
Lényeg hogy mikor a lakatlan szigetre sodródtok, mindig az alsó választ kell megadni, vagyis hogy a szigeten akarsz maradni.
Ekkor bejön a The End felirat, kicsit meglepődtem. :P
De nem dob ki a game, élhetsz a szigeten, napról-napra, élelmet, fát, kötelet gyűjtve, igaz tovább nem tudsz haladni. A sellőt még meglátod mindig a barlangban, de aztán új nap kezdődik, minden előlről. :) -
#290 Az nekem sem csatlakozot még lehet hogy majd később ? -
#289 Azta kicsajt aki a kartyajatekal van a varba fent hogy lehet elhivni mert mar tobszor elvertem sorba es nem jott? -
#288 Köszi megvan a fehér az keményebb dió volt. -
fanatifo #287 Ahogy beléápsz Na Na Islandonm ottvan asszzem egy stég és eltakarja egy ládában van!De nemlesz nehéz elintézni ez egy vörös szinű Angel Hairball 5perc alatt kinyirtam!!! -
#286 Én még csak most foglaltam vissza Razilt Na Na Islandon hol volt az Angel Hairball mert nem találkoztam vele :( -
fanatifo #285 A hajós részt simán megcsináltam elsőre de utána a várban......... kőkemény!!!!!! -
#284 Ahogy olvasgatom, jó sok sziget lesz a játékban. :)
Egyébként arra lesz magyarázat később, hogy a főhős miért a bal kezébe kapta meg az igaz rúnáját? Mert a korábbi részekben mindig jobb kézben voltak.
Meg hallottam van jó és rossz befejezés.
Vaj mikor kapjuk az egyiket és a másikat? Gondolom a jó megnyeréshez a 108 csillagzat minimum. -
#283 Az biztos nem lesz easy az elején a hajón nagyon lealázott bennünket -
fanatifo #282 Jah egyébként gratulálok:)
-
fanatifo #281 én most tartok 51 lv-nél most egy kurva nehéz rész jön bekell venni Troy várát!!Nemlesz egyszerű:)))Én eddig 3 Angel Hairballal taliztam!Egyet kinyirtam Na Na Islandon:))) -
#280 Kinyírtam egy Angel Hairball-t Ilaya-n 50-es szintú varázsló partyval
A Jeane Paula és Tod + a hero mindnél 1-1 upgradelt orb hogy a speckó 2 személyes varikat is tudjam lőni 2 kör alatt kikészült.
HURRÁ -
#279 Lehet hogy csak akkor jelenik meg ha már megtaláltad az üzenetét (message bottle) egy palackban Nay szigetén a tengerparton van -
fanatifo #278 Donut islandon hol tudom felvenni azt a csókát???Ott nincs semmi csak egy pocsolya!!:))) -
#277 Ha nem lett volna nalam gomba akkor nem gyozom le az tuti. -
#276 Abban az volt a szopi, főellenség bevetek mindent erre jön újra erősebben pfúj.De azért nem volt gond. -
#275 Nekem meg nincs Chartom se. Most oltem masodjara azta hulye Gurad-ot. Kicsit felidegeskedtem mert ketszer tamadott de en mar az elso harcan elbaxtam ra az osszes magiat. Jo hogy volt gomba :D -
fanatifo #274 Obel kingdomot most hodítottam vissza most ott fejeztem be köszi a hasznos infókat ha elakadsz szólj nyugodtan!!!!!!! -
#273 Mordo Obel kingdom hoz közel van északra és kicsit nyugatra egy kis sziget Donut ettől keletre de jóval távolabb. -
fanatifo #272 Most ujat mondasz én ezeket a helyeket nemis ismerem:))) -
#271 Rene abban a szobában szokott tartózkodni ahol a sok üres könyvespolc van 4.v5.szint Ha még nem vetted fel akkor Donut island Mordótól pont Keletre van -
fanatifo #270 Köszi a választ uhhh nekem már 15 vagy 16 treasure mapom van:))))))Akkor megkerem a gyereket!!Lehet felvettem mert engeteg ember csatlakozott már hozzám már 4!!! hajóval szelem az óceánt egyszerre 4 csapatnyi legénységem van eddig:)))))))) -
#269 VÁLASZ SPOILER!!! ha ilyeneket ne irkáljak be szóljatok rám!
Donut Islandon felveszed Rene-t ő azonositja be a treasure mapokat és
ahol felvetted ott meg is mutatja hogy kell keresni mikor olyan szigetre kerülsz ahol van kincs elrejtve egyből ő jön be a varázsvesszőcskével a térképek között a L1+bal,jobb nyilakkal váltogathatsz én eddig 3 szigetet találtam ahol van kincs elrejtve Donut Mordo és Limestone de biztos van több is mert még kb fele kincset találtam meg a sroryba nem nagyon haladok szedegetem össze a csillagokat kb 70 van meg a kincseket NAGYON JÓ a game -
fanatifo #268 A treasura mapokkal mit kell csinálni???Az egérfogos LOL énsem tudtam 10egeret befogni de lottón nyertem 10000 potchot!!!!Hát én már nagyon bennvagyok a storyban!Visszajött az a golem az obel of ruinsnal amit 2x kellett legyőzni ezt most nem kötelező legyőzni igaz nemis tudtam lv52-n!!!! nagyon begurult a kicsike nah én most ott hagytam abba!Csak a főhös..... miért csinálták ilyen szótlanra ez az egy ami nagyon zavar!!!Semmi stílusa sincs!!!! -
#267 Naon utos gama. Mottan vaok kb 5 oranal es nagyon bejovos. En odavagyok meg vissza a hajos csatakert!! Lenne minnel tobb :D
Birom hogy R1-el a szereplom is gyorsabban fut.
Ja es megvan a Suikoden fiiling benne (talan az is naot dob rajta hogy a foszereplok kepei megjelnnek).
Majig alitom hogy a Suikoden 3 nem melto a nevere de a 4-es kezd az lenni. -
#266 Ez az egérfogós minijáték nagyon idegesítő az utolsó 2 pályát nemtom megcsinálni na megyek inkább kincset keresni. -
fanatifo #265 Engem az Angel Hairball-on kivül semmi nem izzasztott meg eddig....eddig nekem a harcok könnyüek!!Én csípem a hajós háborúkat!A történet meg szerintem fasza nagyon!Most 23 óránákl tartok és még sehol sincs a vége szerencsére!! -
#264 Egyre jobban bejön a game, ahogy haladok előre.
A párbajok nagyon hangulatosak, a mini game-ek is bejönnek, talán a háború az ami kicsit gyenge lett. Na meg talán a harcban van egy kis visszalépés.
Ilyen hajcsomókkal is találkoztam már, bár még nem a keményebbik fajtából. :) -
#263 Én is találkoztam velük hasonló szintű partyval esélyem se volt ellenük ezek valóban brutkók.Van már valaki aki le tudott győzni egy
Angel og Hairball-t? -
fanatifo #262 Na már 2 Angel og Hairball-al találkoztam azis egy ládából bujt elő!!!Pedig már lv 46on vagyok de mostsem tudtam legyőzni:))))
Jah Iyouva Islandon van!!!!
Kurvanehéz!!! -
#261 En sem... puszi a pocidra :D -
#260 Oké... Tudod én má nem vitázom... -
#259 Harcrendszer mas. De alapjava veve a grafika nagyon szep es a jatekmenet ugyanaz. -
#258 Szerintem azért annyira nem összetett de közelíti hatalmas poénok vannak benne és nagyon hangulatos én kijátszottam rendesen szerintem olyan 95%-re ez több mint 70óra volt.