Suikoden (I-II-III-IV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ha nem lett volna nalam gomba akkor nem gyozom le az tuti.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Abban az volt a szopi, fõellenség bevetek mindent erre jön újra erõsebben pfúj.De azért nem volt gond.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Nekem meg nincs Chartom se. Most oltem masodjara azta hulye Gurad-ot. Kicsit felidegeskedtem mert ketszer tamadott de en mar az elso harcan elbaxtam ra az osszes magiat. Jo hogy volt gomba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Obel kingdomot most hodítottam vissza most ott fejeztem be köszi a hasznos infókat ha elakadsz szólj nyugodtan!!!!!!!
Luiprima
Mordo Obel kingdom hoz közel van északra és kicsit nyugatra egy kis sziget Donut ettõl keletre de jóval távolabb.

Most ujat mondasz én ezeket a helyeket nemis ismerem😊))
Luiprima
Rene abban a szobában szokott tartózkodni ahol a sok üres könyvespolc van 4.v5.szint Ha még nem vetted fel akkor Donut island Mordótól pont Keletre van

Köszi a választ uhhh nekem már 15 vagy 16 treasure mapom van😊)))))Akkor megkerem a gyereket!!Lehet felvettem mert engeteg ember csatlakozott már hozzám már 4!!! hajóval szelem az óceánt egyszerre 4 csapatnyi legénységem van eddig😊)))))))
Luiprima
VÁLASZ SPOILER!!! ha ilyeneket ne irkáljak be szóljatok rám!
Donut Islandon felveszed Rene-t õ azonositja be a treasure mapokat és
ahol felvetted ott meg is mutatja hogy kell keresni mikor olyan szigetre kerülsz ahol van kincs elrejtve egybõl õ jön be a varázsvesszõcskével a térképek között a L1+bal,jobb nyilakkal váltogathatsz én eddig 3 szigetet találtam ahol van kincs elrejtve Donut Mordo és Limestone de biztos van több is mert még kb fele kincset találtam meg a sroryba nem nagyon haladok szedegetem össze a csillagokat kb 70 van meg a kincseket NAGYON JÓ a game

A treasura mapokkal mit kell csinálni???Az egérfogos LOL énsem tudtam 10egeret befogni de lottón nyertem 10000 potchot!!!!Hát én már nagyon bennvagyok a storyban!Visszajött az a golem az obel of ruinsnal amit 2x kellett legyõzni ezt most nem kötelezõ legyõzni igaz nemis tudtam lv52-n!!!! nagyon begurult a kicsike nah én most ott hagytam abba!Csak a fõhös..... miért csinálták ilyen szótlanra ez az egy ami nagyon zavar!!!Semmi stílusa sincs!!!!
Sephi
Naon utos gama. Mottan vaok kb 5 oranal es nagyon bejovos. En odavagyok meg vissza a hajos csatakert!! Lenne minnel tobb 😄

Birom hogy R1-el a szereplom is gyorsabban fut.
Ja es megvan a Suikoden fiiling benne (talan az is naot dob rajta hogy a foszereplok kepei megjelnnek).

Majig alitom hogy a Suikoden 3 nem melto a nevere de a 4-es kezd az lenni.

Luiprima
Ez az egérfogós minijáték nagyon idegesítõ az utolsó 2 pályát nemtom megcsinálni na megyek inkább kincset keresni.

Engem az Angel Hairball-on kivül semmi nem izzasztott meg eddig....eddig nekem a harcok könnyüek!!Én csípem a hajós háborúkat!A történet meg szerintem fasza nagyon!Most 23 óránákl tartok és még sehol sincs a vége szerencsére!!
Yuber 7
Egyre jobban bejön a game, ahogy haladok elõre.
A párbajok nagyon hangulatosak, a mini game-ek is bejönnek, talán a háború az ami kicsit gyenge lett. Na meg talán a harcban van egy kis visszalépés.

Ilyen hajcsomókkal is találkoztam már, bár még nem a keményebbik fajtából. 😊

Luiprima
Én is találkoztam velük hasonló szintû partyval esélyem se volt ellenük ezek valóban brutkók.Van már valaki aki le tudott gyõzni egy
Angel og Hairball-t?

Na már 2 Angel og Hairball-al találkoztam azis egy ládából bujt elõ!!!Pedig már lv 46on vagyok de mostsem tudtam legyõzni😊)))
Jah Iyouva Islandon van!!!!
Kurvanehéz!!!
Sephi
En sem... puszi a pocidra 😄

Sir Quno Jedi
Oké... Tudod én má nem vitázom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Harcrendszer mas. De alapjava veve a grafika nagyon szep es a jatekmenet ugyanaz.

Luiprima
Szerintem azért annyira nem összetett de közelíti hatalmas poénok vannak benne és nagyon hangulatos én kijátszottam rendesen szerintem olyan 95%-re ez több mint 70óra volt.

Sir Quno Jedi
He ??? Ezt most komolyan mondod ?! Mer viccnek dúva !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
A SH2 az konyen lehetne FF (no jo nehezen😄) valamelyik resznek is nevezni mert inkabb arra sandit.

Sir Quno Jedi
Nade a SO3-mat már csaknem hagytam abba az SH2 kedvéért, csak szép sorban. Én mondjuk eredetileg Xenosaga 2-zni akartam...

Luiprima
A SH2 nagyon szuper játék én már végignyomtam de a Sui 4-el is megéri foglalkozni mert egyre jobb.
SPOILER:
Ha már felvetted Vikit azután a kissé idegesítõ hajókázás is egyszerûbb lesz mert ahol már voltál oda vissza tudsz térni teleportal.

Sir Quno Jedi
Shadow Hearts 2

Sephi
Silent Hill 2?

Sir Quno Jedi
Na én is kipróbáltam, szal. nem rossz a kicsike ! 😄DD

De még le kell vernem Luthert a SO3-ban, hogy felszabaduljak ! AZtán meg úgyis SH2 lesz ÉS csak utána talán...

Sephi
Jo hat en az elso kettoben talatam meg mind a 108-at de a harmast meg vegig sem vittem.

Luiprima
Nem lesz egy rövid játék én eddig 37 csákót találtam meg és már túl vagyok a 20 órán pedig hsználom is az R1-et 😉

hehehe akkor jól szórakozott😊)))))
Sephi
Aaa' most olvasom egy kicsako uzenetet aki vegig tolta a Suikoden4-et mind a 108-at megtalata es nem tudott a R1-es cselrol. Annak sem volt jobb dolga.... bazeg...

képzelem😄DD
Luiprima
Gondold el én level 24-23-as partyval voltam itt micsoda alázás volt.

megtaláltam a kis g..t a kis rohadék levettem tõle vagy 6000hp-t de kinyirt ide sztem vissza kell majd térni!Volt olyan támadása ami 2500hpt vitt le és a legerõsebb karakterem 33lv 303hp igaz egy sima támadása "csak" 150-160hp!!!
Luiprima
A ruinsban van az elsö lépcsõn fel ott balra ott lesz egy leágazás jobbra a folyosóról az a jó út de ha tovább mész egyenesen lesz egy szoba egy ládával na abban van a drágaszág. Persze majd én is visszatérek ide csak még fejlõdnöm kell. Azt hittem hogy te leverted a picikét😊

De holvan az a láda????
Na ja, az a kis lény elég erõs! 😄 Gyorsan el is menekültem elõle, mert szvsz nem sokat értek a támadásaim ellene, de késõbb még visszatérek és leverem! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Voltam a Kingdom Obelen de nemtalálkoztam vele holvan az a láda?Én most elakadtam nemtom hová kell továbbmenni!!!!
Sir Quno Jedi
Olvastam a review-kat a Gamespoton, meg a Gamefaqson. Nos a tudós szakértõk lehúzzák, a játékosok meg fel, de alaposan. Mivel a SO3-mat is lehúzták a szagértõk, pedig nekem eddig bejött, így marad a próba erre is. Nem lehet ez olyan rossz !

Luiprima
Grat ha 9 órai játéknál tartassz akkor már túl vagy a Kindom of Obel ruins-on na ott volt egy Angel Hairball nevû nagyon csúnya szörnyike egy ládából jött elõ na addig engem se vert le senki de az nagyon mondjuk a továbbjutáshoz nem kelett leverni de azért izgatna mivolt a ládában.

Sephi
Bobd neki az ellenek oszt jolvan 😄

Sir Quno Jedi
Na ma este én is kipróbálom, ha Isten is úgy akarja ! 😄DD

Áhhhh nemkell ehhez ügyesség majd teis rájössz ha belemélyedsz jobban tesem fogsz meghalni!Még a varázslatfejlesztés homályos kicsit nekem!!!Sok tárgyam van amit nemenged használni aztsem tudom mitkell vele csinálni !!!!Aztirja ki alul hogy material combinate de bármit csinálok nemreagál rá csak eldobni engedi😄DDD
Sephi
Az azert van mert nagyon ugyes vagyol 😄

Igen az r1 elengedhetetlen😊))))Egy baj van vele 9 óránál tartok és rengeteg csata van a hátam a mögött és egyszer sem haltam meg😊))Eddig pofonegyszerû mind a sima mind a fõmonszták!!!!
Sephi
En is ma jaccotam tovabb es ezzel az R1 hajozasi dolgogal mar csak 2-szer lettem megtamadva 😄

Nekem is kezd bejonni!!!

Én leirtam a játékot a grafja miatt de ahogy haladunk eléõre nemis rossza a garfika(igaz nem final vagy So3 szintû)Storyja is kezd kibontakoznui!!Sztem jólis játék lesz!!A 3nál 100000x jobb!!!!!
Luiprima
Tegnap én is belecsaptam a lecsóba egyhuzamba 6 óra jó kis játék ez.RPG fanoknak kötelezõ darab.

Egész jókis játék kerekedett belõle ki!!!!5óránál tartok!!!
Na egy kisxit belemerültem a játékba!Nemazt mondom hogy a legjobb rpg de nemrossz a sztorija sztem végig nyomom!