Suikoden (I-II-III-IV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elhaym
Íde is bemásolom, amit a tesóm írt.😄
Suikoden 5-rõl:A forgatókönyv író Kazuyoshi Tsugawa, aki többek között a Skies of Arcadia történetéért is felelt.

Viki, Jeane, Lorelai, Killey szereplését megerõsítették, de még további meglepetés karakterek várhatóak!

A kastély ismét fejlõdni fog!

Hosszú, tartalmas párbeszédeket ígérnek, mellék küldetésekkel, titkokkal, titkos helyekkel!

Valamit most nagyon megtaláltak a Sui5nél, nagy terveik vannak vele, napi rendszerességgel írja blogját a karakter tervezõ (fordítás a suikosourcen!), így minden napra jut vmi infó. 😊
Így hamar itt lesz a megjelenés dátuma!

幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma

Elhaym
Az elsõ két rész is jó. A 3. rész elõnye, hogy nagyon jó az opening. Yuber a kedvencem abban szerepel a legtöbbet.😄
Meg jó volt a gonosz oldalt írányítani.

幻想水滸伝V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma

Sephi
Hat nekem akkoris az elso ketto marad a szivemben.

Oszinten miert? Mert a szereplogarda majdnem ugyanaz volt. Sok helyszin is jelen volt es nalam ez nagyott utott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elhaym
Az 576 Konzol oldalán Veres Miki nyitott egy Suikoden csoportot. Ha akartok ti is csatlakozhattok. Legyünk minnél többen.

Elhaym
A Gamespot oldalán meglehet nézni egy 10 perces trailert.Nagyon jó.Jók a Japán szinkronok is.😄😄

Elhaym
Én is remélem.

A www.suikox.com oldalon már fent van az opening.😄

CHEAPBOY
Csak ezt is adjak ki Europaban, mint a 4et!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Elhaym
Suikoden 5:Újból visszatér 6 karakter egy csatában!😄
Lesz Skill rendszer is, akárcsak a 3ban!:
Újból jelezve lesznek az emberek ki használható kizárólag elsõ sorban, ki mindkettõben és kik legyenek hátúl!(Ez jó,mert a 4-bõl ez is hiányzott.)
Visszatér Georg Prime aki a 2-ben szerepelt.Ö nem igazán volt a kedvencem,de bízok,hogy a kedvenceim is visszatérnek.
És lassan jön az elsõ videó😄

Elhaym
Ha nincs mivel játszanod,akkor majd vidd végig.Végülis a Suikodennek soha nem a harc volt az erõssége.

Én a részek közötti nagy kapcsolódást szeretem.Meg azt,hogy folytatódik a kedvenceim élete.😄

Luiprima
Na még végül rádumálsz és lehet elkezdem ujra.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Elhaym
Én hamar megszoktam a harcot.Ha neked is sikerül,akkor már nagyon lehet élvezni a játékot.A szereplõket nagyon meglehet kedvelni és a + fejezetet vétek kihagyni.

Nagyon jó a gonosz oldalt írányitani.😊😊

Luiprima
A harc nem tetszett meg nem volt kiegyensúlyozott a játékmenet szerintem. Igy nem is játszottam végig. A szereplõkkel nem volt semmi bajom csak a játékmenettel.

Elhaym
Neked mi nem tetszett a 3-ban?
Voltak benne szimpatikus szereplõid?

Luiprima
Na most tegyen valaki igazságot 😊

Elhaym
A 4 kicsit gyengére sikerült,mert hiányoztak belõle a kedvenc szereplõim.Ha az 5-ben benne lesznek,akkor már rossz nem lehet.

Nekem a 3.rész nagyon tetszik.A mangáját is beszerzem.A 3.részben szerepeltek a legtöbbet a kedvenceim,meg a Luc fejezete nagyon jó volt.😊😊

Luiprima
A 3. az nagyon gagyi volt de a 4.nekem tökéletesen bejött. Ki is maxoltam rendesen 😊

Sephi
Az a baj hogy nekem a 3-madik resz ota nem teccet egyik sem. ES nagyon ugynezem hogy az V-os sem fog tecceni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elhaym
Új hírek a Suikoden 5-rõl.Remélem a 3.rész után fog játszódni.

http://www.kepfeltoltes.hu/050903/suiko5.jpg

mevan köszi

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Sephi
Meg ossze kell gyujteni a cuccokat...kokusz dio ,kotel meg mitomen meg mit.

Luiprima
Minden nap be kell menni a sellõhöz a barlangba ha jól emlékszem még akkor 3vagy4 nap egymás után.

Segitsetek , amikor eköször járok a kalózok szigetén és felveszem Kikát és társait , utána mit kell csinálni hogy tovább foly. a story ?

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Luiprima
Nem néztem pontosan de kb 4-5000-ért vásárolsz már kapsz ha kevesebbért akkor sup.ticketet és abból 5 egy lottó ticket érdemes 3 luck ringet felvenni mikor lottózol ugy jó sokszor lesz fõnyereményed nekem min. 30szor volt a játék során

Yuber 7
78 óra? Az már igéretesnek tûnik. 😊

Lotto szelvényt milyen szisztéma szerint kapok? Vásárólni kell, az ok, de mibõl, mennyit?

Sephi
Gratula!!

Luiprima
És megvan a vége 78 óra. Szerintem ha valaki nem megy rá a csillagok begyüjtésére 25-30 óra alatt végezhet de azért így szebben hangzik 😉

Luiprima
Megvan a 108 csillag.

Yuber 7
Sui 4 angol szinkron listát talált már valaki?
Pár hang ismerõs más gamekbõl, pl mgs és kíváncsi lennék valóban azok e.

Luiprima
SPOILER
Deborah a jósnõ 4. szinten van a szobája mindig utal rá hol tudod felvenni a következõ csapattagot nekem már 92 van a 108-ból

Sephi
Ehh 😄DD

Luiprima
Nagyon off sorry Sephi nézd meg a Yu-Gi-Oh! power of chaos 1903-1905 hozzászólásokat nagyon LOL

Luiprima
SPOILER
Eddig szerintem a legnagyobb poén a Warlockhoz való lejutás volt. A láda feltett egy röhely egyszerû matek kérdést választom a jót semmi
mégegyszer semmi mondom nem lehetek ilyen hülye bevállalom a rosszat na azt már nem birta elviselni hogy ilyen könnyû kérdésre nem tudom a választ és beszakadt alattam a padló. LOL

Luiprima
Szerencsére nekem volt elõtte mentésem igy jó poén volt. Ha nem lett volna mentés lehet nem lettem volna olyan vidám 😊

Sephi
A rohely hogy en pont azt valaztotam es elote nem mentettem! 😄D

A szereplok arca olyan frucsa fekete feher rajzos lesz es a sello meg nem ad semmilyen targyat. A barlangban meg nem tamadnak meg. 😄

Ezt nemis tudtam😄DDDDDDDD LOL méf jóhogy továbbmentem😞
Luiprima
Igen ezt én is megtapasztaltam de úgy döntöttem hogy unalmas mindig rákot enni és inkább tovább folytatam a kalandozást

Yuber 7
Sikerûlt 5 óra alatt végigvinnem a játékot, igaz ez a rossz befejezés. 😊 Láttátok? Érdekes, fõleg a karakterek arca. 😄

Lényeg hogy mikor a lakatlan szigetre sodródtok, mindig az alsó választ kell megadni, vagyis hogy a szigeten akarsz maradni.
Ekkor bejön a The End felirat, kicsit meglepõdtem. 😛
De nem dob ki a game, élhetsz a szigeten, napról-napra, élelmet, fát, kötelet gyûjtve, igaz tovább nem tudsz haladni. A sellõt még meglátod mindig a barlangban, de aztán új nap kezdõdik, minden elõlrõl. 😊

Luiprima
Az nekem sem csatlakozot még lehet hogy majd késõbb ?

Sephi
Azta kicsajt aki a kartyajatekal van a varba fent hogy lehet elhivni mert mar tobszor elvertem sorba es nem jott?

Luiprima
Köszi megvan a fehér az keményebb dió volt.

Ahogy beléápsz Na Na Islandonm ottvan asszzem egy stég és eltakarja egy ládában van!De nemlesz nehéz elintézni ez egy vörös szinû Angel Hairball 5perc alatt kinyirtam!!!
Luiprima
Én még csak most foglaltam vissza Razilt Na Na Islandon hol volt az Angel Hairball mert nem találkoztam vele 😞

A hajós részt simán megcsináltam elsõre de utána a várban......... kõkemény!!!!!!
Yuber 7
Ahogy olvasgatom, jó sok sziget lesz a játékban. 😊

Egyébként arra lesz magyarázat késõbb, hogy a fõhõs miért a bal kezébe kapta meg az igaz rúnáját? Mert a korábbi részekben mindig jobb kézben voltak.

Meg hallottam van jó és rossz befejezés.
Vaj mikor kapjuk az egyiket és a másikat? Gondolom a jó megnyeréshez a 108 csillagzat minimum.

Luiprima
Az biztos nem lesz easy az elején a hajón nagyon lealázott bennünket

Jah egyébként gratulálok😊
én most tartok 51 lv-nél most egy kurva nehéz rész jön bekell venni Troy várát!!Nemlesz egyszerû😊))Én eddig 3 Angel Hairballal taliztam!Egyet kinyirtam Na Na Islandon😊))
Luiprima
Kinyírtam egy Angel Hairball-t Ilaya-n 50-es szintú varázsló partyval
A Jeane Paula és Tod + a hero mindnél 1-1 upgradelt orb hogy a speckó 2 személyes varikat is tudjam lõni 2 kör alatt kikészült.
HURRÁ

Luiprima
Lehet hogy csak akkor jelenik meg ha már megtaláltad az üzenetét (message bottle) egy palackban Nay szigetén a tengerparton van

Donut islandon hol tudom felvenni azt a csókát???Ott nincs semmi csak egy pocsolya!!😊))