377
Suikoden Series
-
#337 Én a saját véleményemet mondom nem másét tőlem dicsérhetik a japán angol oldalak engem nem fogott meg kimondottan vontatott unalmas de ez csak az én véleményem csak nem tudom te játszottál-e vele? Mert pl írtad hogy nem rövid minta a 4. rész na az nálam 70óra felett volt szerintem az nem rövid írtad hogy szimpibbek a karakterek hát talán a legunalmasabb főhős van benne akit valaha is láttam. Mondjuk a csajok nem rosszak (karakterileg). Engem a grafikában kimondottan zavarnak a hatalmas falak és rohangálok mögöttük hogy semmit sem látok:( De ha neked tetszik elfogadom csak ne másra hivatkozz. -
#336 A grafika nagyon jó. Több oldalon is írták. Suikoden hangulathoz nem is kell több. Fura,hogy nektek nem tetszik, de Japán és angol oldalakon mindenkinek tetszik, és egy jó játéknál nem grafika számít,hanem a nagyon jó történet ami itt megvan. Újra a jó Suikoden érzés. Ma megtudom Veres Miki véleményét is,szerintem neki is nagyon tetszik.
Aki igazi Suikoden rajongó és ísmeri a teljes történelmet, annak tetszik. Nekem az 5. rész egy játék,nem 5 db. Így kell tekinteni. -
#335 Eleg szomoru. Marmitnt hogy a S5 szar mert a KH2 az JUUUYEEEEEE!! :D -
#334 Lehet félreérthető voltam de a 331-es hozzászólásom az 5. részhez van még a grafika is pocsék egyhangú szal kerüljétek messzire. Most úgyis kijött a KH2. -
#333 gondolom a graf. szebb az 5-ben, én egyik részt sem toltam; de szep+jonak néz ki a gém... -
Ronin1350 #332 „Elérhető” az ötödik rész, a napokban kezdtem el. -
#331 Nekem nagyon tetszett a 4 fullra kivittem összes csillag stb de ez nem tudott megfogni ilyen nulla főhőssel még nem találkoztam a párbeszédekben szinte csak ennyit tud mondani .... (kicsit túlzok de jellemzően ez van). Újrakezdtem a játékot mivel ilyen balféknek nem adom a nevem így most Idiot nevű főhőssel nyomom. A storyt szövögetik de a rendkivül sok bejátszás már fársztó megkockáztatom unalmas , hogy nem tudsz haladni rendesen. A harcrendszer uncsi betesznek melléd egy 20-as szintű karit és ha a többiekkel nem csinálok semmit ő akkor is lazán lever mindenkit. A grafika bár ez nem igazán lényeges de még a 3-hoz képest is visszalépés. Nagy területeket kell bejárni de sehol egy térkép. És még nagyon sok bajom van vele de még próbálkozom hátha bár nem hiszem.. -
#330 Szerintem sok minden változott. Nem rövid mint a IV volt,ha végigrohansz a játékon úgy 60 óra,ha meg rendesen végigjátszodd akkor meg sokkal több. Sokkal szimpatikusabb karakterek. Na meg a a nagyon jó történet. Akik már végig vitték mind azt mondták,hogy újra az az érzés mint a 2. résznél volt.
Csak pozítív vélemények vannak.
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/review/929668.html -
#329 Tulzasnak velem ezt a spontan folytatast. Alig valtozott valami a IV-eshez kepest :D
-
#328 Kipróbáltam az 5. részt. Nagyon tetszik. Jók a zenék és a hangulat. A szereplők is szimpatikusak. -
#327 Íde is bemásolom, amit a tesóm írt.:D
Suikoden 5-ről:A forgatókönyv író Kazuyoshi Tsugawa, aki többek között a Skies of Arcadia történetéért is felelt.
Viki, Jeane, Lorelai, Killey szereplését megerősítették, de még további meglepetés karakterek várhatóak!
A kastély ismét fejlődni fog!
Hosszú, tartalmas párbeszédeket ígérnek, mellék küldetésekkel, titkokkal, titkos helyekkel!
Valamit most nagyon megtaláltak a Sui5nél, nagy terveik vannak vele, napi rendszerességgel írja blogját a karakter tervező (fordítás a suikosourcen!), így minden napra jut vmi infó. :)
Így hamar itt lesz a megjelenés dátuma!
-
#326 Az első két rész is jó. A 3. rész előnye, hogy nagyon jó az opening. Yuber a kedvencem abban szerepel a legtöbbet.:D
Meg jó volt a gonosz oldalt írányítani. -
#325 Hat nekem akkoris az elso ketto marad a szivemben.
Oszinten miert? Mert a szereplogarda majdnem ugyanaz volt. Sok helyszin is jelen volt es nalam ez nagyott utott.
-
#324 Az 576 Konzol oldalán Veres Miki nyitott egy Suikoden csoportot. Ha akartok ti is csatlakozhattok. Legyünk minnél többen. -
#323 A Gamespot oldalán meglehet nézni egy 10 perces trailert.Nagyon jó.Jók a Japán szinkronok is.:D:D -
#322 Én is remélem.
A www.suikox.com oldalon már fent van az opening.:D -
#321 Csak ezt is adjak ki Europaban, mint a 4et! -
#320 Suikoden 5:Újból visszatér 6 karakter egy csatában!:D
Lesz Skill rendszer is, akárcsak a 3ban!:
Újból jelezve lesznek az emberek ki használható kizárólag első sorban, ki mindkettőben és kik legyenek hátúl!(Ez jó,mert a 4-ből ez is hiányzott.)
Visszatér Georg Prime aki a 2-ben szerepelt.Ö nem igazán volt a kedvencem,de bízok,hogy a kedvenceim is visszatérnek.
És lassan jön az első videó:D
-
#319 Ha nincs mivel játszanod,akkor majd vidd végig.Végülis a Suikodennek soha nem a harc volt az erőssége.
Én a részek közötti nagy kapcsolódást szeretem.Meg azt,hogy folytatódik a kedvenceim élete.:D -
#318 Na még végül rádumálsz és lehet elkezdem ujra. -
#317 Én hamar megszoktam a harcot.Ha neked is sikerül,akkor már nagyon lehet élvezni a játékot.A szereplőket nagyon meglehet kedvelni és a + fejezetet vétek kihagyni.
Nagyon jó a gonosz oldalt írányitani.:):) -
#316 A harc nem tetszett meg nem volt kiegyensúlyozott a játékmenet szerintem. Igy nem is játszottam végig. A szereplőkkel nem volt semmi bajom csak a játékmenettel. -
#315 Neked mi nem tetszett a 3-ban?
Voltak benne szimpatikus szereplőid? -
#314 Na most tegyen valaki igazságot :) -
#313 A 4 kicsit gyengére sikerült,mert hiányoztak belőle a kedvenc szereplőim.Ha az 5-ben benne lesznek,akkor már rossz nem lehet.
Nekem a 3.rész nagyon tetszik.A mangáját is beszerzem.A 3.részben szerepeltek a legtöbbet a kedvenceim,meg a Luc fejezete nagyon jó volt.:):)
-
#312 A 3. az nagyon gagyi volt de a 4.nekem tökéletesen bejött. Ki is maxoltam rendesen :) -
#311 Az a baj hogy nekem a 3-madik resz ota nem teccet egyik sem. ES nagyon ugynezem hogy az V-os sem fog tecceni. -
#310 Új hírek a Suikoden 5-ről.Remélem a 3.rész után fog játszódni.
http://www.kepfeltoltes.hu/050903/suiko5.jpg -
Ronin1350 #309 mevan köszi
-
#308 Meg ossze kell gyujteni a cuccokat...kokusz dio ,kotel meg mitomen meg mit. -
#307 Minden nap be kell menni a sellőhöz a barlangba ha jól emlékszem még akkor 3vagy4 nap egymás után. -
Ronin1350 #306 Segitsetek , amikor eköször járok a kalózok szigetén és felveszem Kikát és társait , utána mit kell csinálni hogy tovább foly. a story ? -
#305 Nem néztem pontosan de kb 4-5000-ért vásárolsz már kapsz ha kevesebbért akkor sup.ticketet és abból 5 egy lottó ticket érdemes 3 luck ringet felvenni mikor lottózol ugy jó sokszor lesz főnyereményed nekem min. 30szor volt a játék során -
#304 78 óra? Az már igéretesnek tűnik. :)
Lotto szelvényt milyen szisztéma szerint kapok? Vásárólni kell, az ok, de miből, mennyit? -
#303 Gratula!! -
#302 És megvan a vége 78 óra. Szerintem ha valaki nem megy rá a csillagok begyüjtésére 25-30 óra alatt végezhet de azért így szebben hangzik ;) -
#301 Megvan a 108 csillag. -
#300 Sui 4 angol szinkron listát talált már valaki?
Pár hang ismerős más gamekből, pl mgs és kíváncsi lennék valóban azok e. -
#299 SPOILER
Deborah a jósnő 4. szinten van a szobája mindig utal rá hol tudod felvenni a következő csapattagot nekem már 92 van a 108-ból -
#298 Ehh :DDD