Mocskos Állatkínzók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Nem a szabadságát venném el. Az életét.

Mellesleg megkérdezem tõltek: húst esztek?
khm.....

Cuchulainn
Na ez az emberi viselkedés.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Nem vagyok állatkínzó,már rég kinõttem.Utoljára 5 dikes koromban nyomtam el pár cserebogarat..

igen!

Cuchulainn
Te nem érted meg.ÉPPEN AZÉRT mert mi képesek vagyunk rá, hogy felismerjük a másik szenvedését, ezért kell NEKÜNK szabályozi azt, hogy akik ezt nem veszik figyelembe azoknak legyen valami tiltás, ne pár ezer forint bírság.
Mellesleg szépen magad ellen beszélsz--> Ha szerinted az állat azért nem egyenrangú egy emberrel mert nem képes felfogni azt, hogy fájdalmat okoz annak akit megtámad akkor az az ember aki nem képes felfogni, hogy fájdalmat okoz az állatnak...?

w77d
DE!! AZ ILYEN FELFOGÁSÉRT IS EL KÉNE VENNI MÉGHOZZÁ NEM KIS IDÕRE TE ÁLLATKÍNZÓ KÖCSÖG!!!

w77d
le a kalappal! legalább vannak érzéseid és ezt le is írtad <#eljen>

SOHA NEM ÉS NEM!NEM VEHETIK EL EGY EMBER SZABADSÁGÁT EGY ÁLLAT ÉLETÉRT!!!

Balyy
Én nem vagyok nagy állatbarát, a kutyáktól félek is de azért az állatkínzást elitélem!
Sajnos a multkor elütöttem egy kutyát de nem szándékosan! 50-nel tötymörögtem és 2 ház közül kiszaladt elém! Az volt a legszarabb h megtorpant pont a kocsi elõtt! Mondjuk túlélte mert elment de éreztem h a kocsi jobb elejével rámentem vmijére! Ha nem torpan meg v. 2-3 méter van még tuti megállok és nem lesz semmi mert a féket nem kíméltem, az ABS dolgozott izomból! jó néhány napig lelki ismeret furdalásom volt de sztem nem tehettem róla! Ja és kóbor volt még az is lehet h veszett!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

w77d
De pont ezzel kéne az embernek többnek lennie!! Most te a támadó állat fegyverével támadsz ellene? akkor bizony nem vagy magasabbrangú nála!

Cuchulainn
Elolvasod te egyáltalán azt amit írunk? #384
Mellesleg nemhiszem, hogy bárhol is olyan dilemma merült volna fel, hogy "Te jó ég, ha nem rúgdalom félholtra ezt a kutyát és kötöm az autóm után majd húzom a földön kilómátereken át akkor biztosan veszélybe kerül egy emberélet"
Itt a kínzásról van szó, nem arról, hogy szavazati joguk legyen a macskáknak!

w77d
Bazki tényleg nem értem mi van veled! Nem halálról, hanem börtönbüntetésrõl beszéltem! A szemetelés alá helyezed akkor az állatkínzás súlyát? Ez is csak téged jellemez!
Amúgy a börtönbüntetés tökéletesen arányban lenne az állatkínzással!! Élet kioltása! nem járna érte életfogyt vagy halál mint egy ember életének kioltásáért, de az az állat is érzett, fájt neki, szenvedett! Igenis súlyos bûn!! büntetendõ, méghozzá börtönbüntetéssel!!

Fáj nekik is de például egy kutya gondol egy ember fájdalmára amikor megtámadja?Nem!Erre mondhatod mert õ nem tud gondolkozni..De ha nem tud akkor NEM LEHET EGYENRANGÚ AZ EMBERREL,tehát nem bünthetõ súlyosan az a ember aki állatot kínoz!

De te nem érted meg hogy ha a büntetést emelnék az állatkínzókra akkor az nem állna arányban a bûnnel..olyan ez mintha a szemetelésért halál járna...

w77d
De érzõ lényként lehet és kell is értsd már meg!!!!!!!!
Nekik is fáj a haláluk elõtt a kínzás!!!!

w77d
de nem érted meg hogy a pénbüntetés nem visszatartó erõ?? akkor mi értelme van??? és ha egy 16-17 éves gyerek kínoz brutálisan kutyákat? akkor igazad van nem a gyereket, a hülye szüleit kell bezárni akik úgy nevelték!!

Értsd meg az állatokat nem lehet egyenrangúként kezelni...

Én mondtam már hogy a rendet képviselem és nem azt hogy bármit megtehetsz..Állatkinzásért 18 év felett pénzbüntetés mondtam már

Cuchulainn
Nem az állatkínzás, hanem az ilyen életfelfogás!
Ha úgy állsz hozzá, hogy nem izgat az, hogy mi történik egy állattal (sõt még vitatkozni kezdesz azokkal akiket érdekelne, hogy ez milyen felesleges) akkor mégis te milyen erkölcsi nívót képviselsz?
Tõled idézek: "nem dõl össze a világ, nem okoz kárt az emberiségnek" Vagyishát amíg nekem jó addig kit érdekel, hogy az állatokkal mi történik, visítsanak csak kínjukban engem nem izgat. Sõt, hogy van pofájuk egyeseknek azzal megzavarni a nyugalmamat, hogy azt mondják, hogy változtatni kéne a dolgon?
Ez szerinted erkölcsös hozzáállás?

w77d
de nem helyes! te eddig azon gyõzködtél, hogy szarni rá hogy egyes emberek kedvtelésbõl kínoznak és ölnek meg állatokat! hát nem szarni rá! De most tényleg képzeld el mi lenne itt, ha mindent megtehetnénk ami eszünkbe jut?

ugyanezt mondtam elõbb:az állatkínzás csak okozat az erkölcs sülyedésének okozata..

w77d
nem az állatkínzás! az etika és az erkölcs hiánya! elõbb tisztáztuk, hogy az állatkínzás ennek az egyik eredménye!

Minden bajt az állatkínzás okoz?hát egyszerû felfogásod van...

w77d
nem, annak az életfelfogásnak az eredménye amit te hirdetsz!

szerinted miért tesz ilyet pistike?az állatkínzás csak okozat az erkölcs sülyedésének okozata...

Cuchulainn
Miért pl. a nyugdíjasok felkoncolása, a szellemileg sérült egyének vízbe fojtása, a magukról gondoskodni képtelen rokkantak "kiselejtezése" (Nem mindenki Stephen Hawking)sok kárt okozna az emberiségnek?
Annyi minden van amit megtehetnénk egymással és a világgal anélkül, hogy sok kárt okoznánk vele az emberiségnek mégis keményen büntetik. Vajon miért? (Súgok: erkölcs, etika...)

w77d
te tényleg ilyen hülye vagy??

A csecsemõs dolog nem Magyarországon volt,a rabszolgatartás nem volt feltétlenül rossz

w77d
azért amiért a sok ártatlanul kivégzett embert, mert mondjuk nem fekszik le a rendszernek!

w77d
szted az nem erkölcsromlás ha a kis pistike megy az utcán, fölkap egy macskát kinyomja a szemét röhög egyet és megy tovább? akkor te nem vagy tisztában az erkölcs fogalmával!

Miért rángatnák el?

Cuchulainn
Nem a halálbüntetésrõl volt szó, az ítélethozatal módjáról. A többit meg alapból alzán elengedted a füled mellett látom...

Az erkölcs nem ettõl fog romlani...Hanem elöször is sok szeméttõl rossz példától ami a tévében megy...

w77d
akkor is ezt mondanád, ha a családodat rángatják el kivégzésre?

Legalább rend és fegyelem volt.

w77d
Dehogynem! Te nem érzed, de aki képes megkínozni és megölni egy állatot, nekem ne mondja senki, de sok másra is képes! ha engedjük az állatkínzást, akkor egyre inkább romlik az erkölcs és annál jobban semmi nem árt az emberiségnek!!

w77d
nem csak az állatkínzó! csak tudod anno nem csak a bûnösöket ítélték halálra, hanem azt is aki az adott rendszer ellensége volt

2,az állat kínzás sok kárt okoz az emberiségnek?nem hinném..

Azért a halálbüntetést a gyilkosok megérdemelnék most is...Vagy csak az állat kinzó érdemli szerinted?

w77d
<#buck><#eljen>

Cuchulainn
Régen elfogadott dolog volt, hogy az elítéltet összekötözve beledobták a folyóba, és ha valami csoda folytán fenn tudta magát tartani akkor agyonverték mert "a bûnöst még a víz is kiveti magából"
Szintén elfogadott dolog volt a testi hibás csecsemõket kitenni a Taigetoszra vagy éppen az utcasarokra (városállama diktálta) meg a rabszolgatarrtás meg az emberáldozat. Miért változtattunk rajta? Hisz kell a fejlõdésünkhöz!

w77d
Elõfordult, hogy lecsaptam egy legyet, vagy darazsat, de a kutya vagy macsak kínzása azért lássuk be, hogy más!

Te soha nem égetél hangyát vagy cserebogarat nem puxtítottál?Ha azt mondod hogy soha hazudsz

Cuchulainn
Hát pedig én nem égettem soha hangyákat nagyítóval...sõt lepkét sem gyûjtöttem.
A szülõk kötelessége (lenne) hogy felvilágosítsák a gyerekeket arról, hogy az az állatnak ugyanúgy fáj, mint neki. Ez is hozzátartozik az emberiességhez.

w77d
csak nem te is így fejlõdtél ilyen "magasra" <#mf1>

Régen elfogadott dolog volt nehogy már változtasunk rajta..Kell a fejlõdésükhöz.

w77d
A fiataloknak miért kéne mentesség? õk nem tudnak gondolkodni? öszöneik szerint cselekszenek?
ha ez így van, akkor az ilyen fiatalok sem érdemelnek sem jogokat, sem védelmet!

Én pénzbüntetést mondtam..Fiataloknak meg mentességet..

w77d
Amennyiben állatokat öl és kínoz, igen! de ezt nem feltételeztem, én csak azt próbálom neki elmagyarázni, hogy nem az a jó érték, ha állatokat kínzunk, mert az nem csíny, hanem komoly erkölcsi bûntett!

A lepkegyûjtésrõl már nem is beszélve.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL