Mocskos Állatkínzók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
te meg barátkozz csövesekkel, nagy esélyed lessz az általad leírtakra 😉

😄

Te meg simogass meg minden kóbor kutyát és macskát, hátha veszett leszel, a segged egy féregtenyészet lesz, meg hasonló fincsi betegségeket kapsz hogy aztán elpatkoljál jó hamar. De ha mégsem sikerül, remélem életed végéig egyedül, 20 macskával fogsz élni egy lepukkant lakásban, aztán megmurdelsz.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

w77d
puszilja a lóhere XD

tudod...puszi a darázskának hagy repüljön messzire!

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
😊

Cuchulainn
Megfogást a légyre gondoltam. (Bár sajnos nálunk a dolognak nincsen jó vége mert ha már megfogtam akkor általában odaadom a pókomnak)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

w77d
heh?

Esetleg meg is csókolhatnád oing oing.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
ha megfogod megcsíp, volt amikor befõttessel akartam, de elbénáztam! legtöbbször megpróbálom kihajtani! 😊

Jó.Akkor barátkozz legyekkel.Szarjanak a kajádba esetleg a szádba csípjék meg a kukidat,esetleg mikor megfogod akkor nem légycsapót fox használni hanem befõttesüveget,és majd aztán kiengeded a szabadba ahol majd találkozik a bölcs bagolyal és a ravasz rókával.

Cuchulainn
Nem azért kell jól bánni egy másik élõlénnyel mert haszna van. A legyek meg darazsak is nagyonis jól érzik a fájdalmat. Az hogy valaki agyoncsapja, mert fél hoyg megcsípi még elmegy (bár ki is lehet hajtani a szobából vagy megfogod és kidobod) de állatkínzásnak ugyanolyan rossz mint bármelyik másik.

w77d
Nagy01 nem állatvédõ

Nagy01 barátunk kitûnõen demonstrálta hogy milyenek az állatvédõk akik pofáznak a mi kettõs mércénk miatt, közben meg észre se veszik a saját kettõs mércéjüket.

w77d
ott a pont 😄

w77d
de ne kínozz legyeket se 😊

Cuchulainn
Ez csak arra igaz aki látszatból állatvédõ. Úgy, ahogy ti látszatból vagytok humanisták.

Én nem ezt mondtam ..ne forgasd ki a szavaimat jó? Sosem kínoznék meg egy kutyát , macskát semmilyen állatot.De legyeket meg darazsakat szívesen kínzok mert nincs semmi hasznuk..csak röpködnek..büdösek..megcsípnek...leszarnak mindent...és betegséget terjesztenek.

Cuchulainn
Ezt szintén nemkéne...

w77d
Ugyanez elmondható sok emberrõl XD

Segghülyék azthiszik hogy az emberkínzás egyenlõ egy szaros kis állattal aki csak ugat vagy nyávog egész nap, teleszarja a kertet, gilisztát kap tõle az ember és hullajtja mindenhova a szõrét.

Csak már nem tudtam befogni a csini pofikámat. xD Segghülye asziszi hogy a kutya,macska kínzás egyenlõ egy szaros kis léggyel aki csak röpköd a kajára és leszarja.

w77d
bammeg ez meg a ló másik oldala XD

Hogyne lenne már más idióta.Talán mert haszontalan ,szar, semittevõ,betegséget terjesztõ, fos ami rászál a kajára?MEg mikor megcsípett egy darázs egy kislányt ,a kislány alergiás volt és bedagadt a nyelve aztán meghalt az mi szerinted? Ezért is kínzom õket;-D.( mármint a darazsakat meg a legyeket😄) ( méh-hez meg egyéb állathoz nem nyúlok) ...csak õket szeretem felnyársalni, leszedni a szárnyát,megpirítani az egyik lábát, aztán szétnyomni,elégetni,elásni , és felrobbantani...

w77d
Nem tudom, én még nem vettem észre, hogy jó érzésû emberek halakat vagy bogarakat kötöttek volna kocsi után, vagy szakították le egyes tagjaikat poénból! Azokkal is törõdnek ugyanolyan szinten!

w77d
az állatkínzó srác élete nagyon jó ha el van baszva!! ha bevarrják egy kicsit majd elgondolkozik azon hogy kedvtelésbõl elvegye egy állat életét! A következõ lépés, hogy azt gondolja, hogy egy embertársával is megteheti!
Ha egy ilyen állatkínzó köcsög beindul és embert kezd ölni, remélem ti lesztek az elsõk között ti értelmetlen parasztok, akik védik!
tényleg nem tudok már mit csinálni, ekkora emberi értelmetlenséget mint bennetek még sehol sem tapasztaltam pedig voltam már pár helyen!! De örülök, hogy nem ismerjük egymást!!!

Teljesen egyetértek😊

Csak rámutattam hogy az állatvédõk érvelése milyen abszurd 😊

De egyébként bírom hogyha szõrös az állat, védik mint a fene, fõleg ha dorombol, de például a halakat le se szarják, a rovarokat meg fõleg.

NeoMaN
gyerekek

" NEM KÍNOZZÁK ÕKET ÉLVEZETBÕL ÉS OK NÉLKÜL! "

Ami azt illeti, ez egy elég elterjed téveszme. Jobban belegondolva azonnal látszik hogy hülyeség.

Mellesleg azon elgondolkodtatok már hogy az állatkínzó srác élete a ti felfogásotok alapján hogy el lenne baszva egy büdös dög miatt ?

Cuchulainn
Megölni meg megkínozni nem ugyanaz, nagyon nem...ha ezt nem érted meg akkor a továbbiakban felesleges társalognunk.
A húsevés téma eléggé ki lett tárgyalva a vegás topikban (pro és kontra) arról ne itt offoljunk.

w77d
"Talán õk fejletlenebbek, és nem érnek annyit?"

amúgy a kutyák és a macskák miért mások mint az ember? talán fejletlenebbek azért nem érnek annyit??
azért a te irományod is elég ingovány 😉

w77d
nem nyomtam ki a szemét vagy szedtem le a szárnyait, nem akartam hogy szenvedjen! csak tudod allergiás vagyok a darázscsípésre és nem szeretném ha megcsípne, mert elég neccesen tud reagálni rá a szervezet! De nem kínozni, meg ok nélkül megölni akartam!

w77d
persze hogy esznek húst! mondom hogy a természet rendje! de figyelsz te arra amit írtam? NEM KÍNOZZÁK ÕKET ÉLVEZETBÕL ÉS OK NÉLKÜL! az életbenmaradásért levágni egy állatot más mint hobbiból megkínozni és megölni! hogy nem lehet ezt fölfogni??

" Elõfordult, hogy lecsaptam egy legyet, vagy darazsat, de a kutya vagy macsak kínzása azért lássuk be, hogy más! "

Miért lenne más? Talán a rovaroknak kevésbé fáj? Talán õk fejletlenebbek, és nem érnek annyit?

Azt azért észre kéne venni, hogyha ilyen és hasonló érvekkel megpróbáljátok az ember- és állatkínzás közötti szakadékot szûkíteni, ugyanazzal az érvvel el lehet jutni az egyre fejletlenebb állatok szintjére.

Az ember sajnálja magát megvédeni?hmmm...

Bírom az állatvédõket legalábbis akiket ismerek mind1k csöpög szegény levágott állatokért közben a kedvenc étele..sõt még bundát is vett egy jó néhány..khm ellentmondásosak eléggé...

w77d
most sincs rögzítve a törvényben tehát nem kell eltörölni! akkor az volt a törvény! Az állatkínzást az emberi jellembõl kéne kiírtani és máris fejlõdne az egyed!

Pontosan!

jah de engem nem érdekel.Ahogy a nagy állatvédõket sem,nem mondanak le a hús élvezetérõl😊

Ez még nem jelenti azt, hogy az állatkínzás el lesz törölva, vagy hogy az eltörlése szükséges a fejlõdésünkhöz. Sõt.

w77d
a tiédet mégis lenyomták 😉

w77d
javítva 😉

Azért mert NEM EGYENRANGÚAK az emberrel.És hogy miért?Mert meg sem közelítik az ember szellemi szintjét stb...

NeoMaN
Ha húst eszel, azzal elvetted egy állat életét...

w77d
amennyiben élvezetbõl kínozva elveszi az életét, akkor bizony a minimum hogy le kell ültetni a csúszómászót egy kis idõre, hogy elgondolkodjon a tettén! akkor talán mégegyszer nem teszi meg!

w77d
eszünk, de levágás elõtt nem kínozzuk õket! mellesleg az már a természet dolga, egyik állat megeszi a másikat, de nem kínozza élvezetbõl 😉

Én naponta a kedvencem.

NeoMaN
Miért? Azért mert nem érted a nyelvüket? Azért mert nem járnak ruhában? Azért mert nincs pénzük? Vagy miért?

Értem hogy fájdalmat okoz az állatnak DE NEM BÜNTHETÕ SZABADSÁG VESZTÉSEL!!