Mocskos Állatkínzók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
primitív, degenerált felfogású lényeg garmadája ez (tisztelet a kivételnek term.), aki kivégzi saját, éltetõ Földjét is...
No one can stop Death!
PS3 ID: kolb@szman
Amúgy kemények lehetnek azok az emberek akik 2-3 kilós macskákat, meg 10 kiló alatti kutyákat kínoznak. Javaslom nekik, hogy próbáljanak ki egy oroszlánt vagy egy medvét.
Igazad lehet a fájdalomérzet terén,bár az általam olvasott irodalom egytõl egyig azt írja,hogy óriási a külömbség az idegrendszer fejlettsége között. Minél fejlettebb,annál nagyobb a fájdalom érzet. De ezt persze csak biológia,ettõl még nem éreztük át soha mit érez egy légy,ha kitépik a szárnyát...😄D
Viccesen hangzik,de ezt komolyan mondtam.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
És még ennél bonyolultabb dolgokra is képesek. Mellesleg azt, hgy milyen állatcsoport milyen mértékben érez fájdalmat nem igazán lehet megállapítani. (Gerinceseknél valamennyire lehet rá következtetni) Attól még, hogy nem sivalkodik még érezhet ugyenolyan kínt, csak mi nem látjuk mert nincsenek olyan viselkedésformái amiket mi felismernénk.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Rundstedt említette,hogy az embert kellene megvédeni az állattól. Ez remélem vicc volt. Természetesen én is sajnálom,ha egy kóbor kutya nekimegy egy ártatlan embernek,de nézzünk már körül vajon hogy néz ki az arány! Az ember puszta haszonszerzésbõl és puszta gyûlöletbõl (ezek vagyunk,mi:homo sapiens) kiirtotta a föld fél állatvilágát. És azért,mert évente 2-3 kóborkutya van aki megharap egy embert,ezért ne ítéljük el az állatkínzókat? Aki már tudatában van a dolgoknak,tökéletes büntetés a börtön. Nem legyen hosszú idõ,de legyen ideje gondolkodni. (bár kétlem,hogy aki autó után köt egy kutyák,van esze)
A fiatalkorúaknál meg lehet pénzbírság,mert azt a szüleik fizetik be,és TALÁN tudnak hatni a gyerekre ezek után. Ha nem,akkor úgyis börtön jár a következõ "csínyért" felnõttkorban.
Gondolkodjunk el,hogy lehet bántani egy kutyát,aki feltétel nélkül szereti az embert.
Woody Allen: minél több embert megismerek,annál jobban szeretem a kutyámat.
Elgondolkodtató.
"Mennél egy egyszer a kínai kutyafeldolgozóba, rögtön térdre rogynál."
Ez a mondat nagyot ütött.
Ja,és én valamiért (és ezért kövezzetek meg) egyetértek Nagy01-el. A szúnyog,légy stb. nem egy kategória egy kutyával.
Talán azért gondolom így,mert nem vagyok állatvédõ,de sima józan ésszel is nagyban elítélem,ha az ember élvezetbõl fájdalmat okoz egy kutyának.
Egyébként Nagy01 beszólásain beszartam a nevetéstõl...
<#vigyor>#vigyor>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
tegnap 21:44 | privát | válasz erre | #451
Azért mert NEM EGYENRANGÚAK az emberrel.És hogy miért?Mert meg sem közelítik az ember szellemi szintjét stb..."
Egyetértek!!😊
Magasan feletted vannak, fõleg szellemi szinten, de legfõkébb erkölcsileg!😊
demiandi
tegnap 22:29 | privát | válasz erre | #492
Te meg simogass meg minden kóbor kutyát és macskát, hátha veszett leszel, a segged egy féregtenyészet lesz, meg hasonló fincsi betegségeket kapsz hogy aztán elpatkoljál jó hamar. De ha mégsem sikerül, remélem életed végéig egyedül, 20 macskával fogsz élni egy lepukkant lakásban, aztán megmurdelsz."
Aranykéz, nagyon emberi vagy!😊) Ezzel már sokmindent elmondtál magadról!😊
demiandi
- Isaac Asimov
aki érti érti, aki nem nem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tegnap 21:32 | privát | válasz erre | #432
Fáj nekik is de például egy kutya gondol egy ember fájdalmára amikor megtámadja?Nem!Erre mondhatod mert õ nem tud gondolkozni..
"© Rundstedt17
tegnap 20:29 | privát | válasz erre | #397
Én pénzbüntetést mondtam..Fiataloknak meg mentességet.. "
Miért, mert õk sem bírnak gondolkodni? Legyél már következetes!😊)
demiandi
tegnap 21:03 | privát | válasz erre | #417
A csecsemõs dolog nem Magyarországon volt,a rabszolgatartás nem volt feltétlenül rossz"
A mai ember!😊 Az ész megszólal.😊) Mi vagy te?
demiandi
Értsed máááá meg! Nem vagy több, mint egy állat! Sõt.....
demiandi
És? Ennek a büdös dögnek, aki élvezetbõl kínoz, annak mi jár?
Aranykéz!
demiandi
Nem magadról írtál?😊))
demiandi
Az ember semmi több, mint egy faj, egy parazita, aki feléli a körötte élõ többi fajt. Csak a ködtõl, amit a saját dicsõsége okoz, nem látja, hogy feléli a saját élõhelyét is. Hiába az ész, ha nincs mit kezdeni vele!
Egy ember sosem fog õszintén segíteni! Aki az állatot alacsonyabb rendûnek tartja, próbálja ezt ki!
Ha kipróbálja, úgy kell neki!
demiandi
Nyilván a php-d fontosabb midentõl!😊) Még az agyadtól is!😊
Jegyezd meg, Aranykéz, te vagy a legeslegfontosabb! Most már jól vagy?😊)) Szerencsétlen degeneratív genetikai mutáció.😊)
demiandi
tegnap 20:23 | privát | válasz erre | #389
Kétlem hogy bárki lenne aki nem égetett volna hangyákat nagyítóval."
Csak a hülyék!😊)
demiandi
Fáradt vagyok én ahoz hogy ilyesmit magyarázak ,de itt látszik mi a különbség az ember és az állat közöt a kutyák többsége minden elöitélet nélkül megbizik az emberbe ,ha érzi hogy teheti, vagy ha nem akkor is és az emberek 1 része ezt kihasználja.
Inkább megyek aludni fáradt vok, hogy ilyen dolgokon gondolkozak és próbáljam magyarázni
football without ultras is nothing
most úgy leugatnám a fél topikot, de fáradt vagyok hozzá :s
#509 ez kb így van.
practitioner of the forbidden arts of death
7952: van pár dolog, amiben az embert felülmúlják: mindig õszinték az érzelmeik, soha nem hazudnak és jobban megbízhatsz bennük, mint bármely más lényben a Földön...
Amikor 2 éves volt Teo, akkor egy bányatóból kiakart húzni egy embert, aki csak napozott és lebegett a vízen. Ösztön, látta, hogy nem úszik, akkor vmi gond lehet és sietett megnézni mi a baja.
A legszebb az volt, hogy ennek az ott fürdõzõk örültek, mert látták, hogy van egy kutya, aki talán megmenti õket, ha baj van.
Miért van az, hogy a fogyatékosok, betegek attól gyorsabban javulnak, ha állatokat simogathatnak, lovagolhatnak, játszhatnak velük? Egyszerû, mert õszintén tudnak szeretni, nem úgy mint az ember.
Persze sokaknak csak az az állat, amit levágnak, vagy kocsit húz. De akkor miért nem az emberek vezetik a vakokat, miért nem emberek találják meg a katasztrófák áldozatait, miért nem emberek írtják nagyobb hatásfokkal a rágcsálókat? Mert az emberi faj életképtelen lenne állatok nélkül. Ha nem tudtunk volna "együttdolgozni" hátasokkal (láma, teve, ló, elefánt...), akkor hol tartanánk? Nem azt mondom, hogy barlangban laknánk, de messze nem itt.
Akinek nem volt kutyája az soha nem tudja meg, milyen az, hogyha szomorú, akkor csak leül a kutya mellé, simogatja, az ráteszi az ember térdére a fejét és szinte feltölti a gazdáját.
Apró örömök, amikor behozza az újságot, hozzábújik a gyerekhez, vagy lopja a barackot az alacsonyabb ágakról
A golden retriverem õrzésre alkalmatlan, de mikor láttam, hogy idegenek mennek be a szomszéd kertjébe, akkor elég volt, hogy a nyakörvébe kapaszkodva odamenjek és elkergessem a behatolókat.
Megérzik az emberben a gonoszt, a legjobb, ha egy kutyára bízod, hogy eldöntse az idegenrõl, hogy milyen szándékai vannak. Azonnal látod a reakcióból, hogy milyen emberrel van dolgod.
A kutya rajong az emberért és viszont, 25 éves koromig nem volt kutyám, mióta van, azóta tudom, hogy addig nem volt teljes az életem, nemhiába társunk a kezdetektõl, kiegészíti az embert.
Az embert, ami az univerzum leggonoszabb faja, aki képes petárdát vagy tüzijátékot dobni egy állatra, aki képes autó után kötni egy kutyát, vagy éppen kútba dobni. Aki képes lovakat megmérgezni, vagy macskát agyonverni.
És õk elvisznek a hátukon, elpusztítják a patkányokat, kiásnak a hó alól, kihúznak a vízbõl, átvezetik a világtalant a zebrán, jelzik a veszélyt.
Megérdemeljük?
Szerintem nem.
http://gaborszantai.co.uk/
Na nem szeretnék túl messzire menni ezzel, csak megjegyzem: félelmetesen alulinformáltak vagyunk. A topicban belinkelt videókat miért nem vetíti le a Fókusz pl.? Vagy a híradó miért nem szólt Darfurról? és még lehetne
1000 példát hozni.
Általában a verbális támogatottsága nagy az ilyen szervezeteknek, de sokkal kevesebben adnak végül. Szal' jól teszed.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Amúgy hamár említettem a REX otthont. A Megyeri út-Óceánárok út sarkán leledzik, lehet onnan is örökbefogadni állatot, szép rendezett, mellette van egy erdõ ahol jókat lehet kirándulni. Na amit ki akarok nyögni, hogy kiccaláddal ki lehet oda ruccanni, vannak lovak is.
"Na és vajon magunknak szenvedést okozni hálátlan dögök értelmetlen megsegítésével, az erõforrások pazarlásával nem ostobaság és egy baszott nagy bûn ?"
Hogyha csak és kizárólagosan racionális alapon válaszolok, akkor igen. Tényleg pazarlás, egy csomó pénz és energia megy ezekre a tevékenységekre + a szervezetek fenntartására.
Viszont ha arra gondolok, hogy az állatok min mennek keresztül, akkor hálát adok az égnek, hogy vannak valakik (PETA, REX kutyaotthon, alapítványok stb. stb.) akik pénzt és energiát nem sajnálva, úsznak szemben az árral. Csepp a tengerben, de õk az egyetlenek akik tesznek valamit.
A helyzet az, hogy nagy tévedésben vagy, és az empátiás készséged tart a 0-hoz. Az állatkínzás elleni harcot nem szabad így kezelni, hanem etikai, "jóérzésügyi" oldalról kell vizsgálni. Nem várom el tõled, hogy megértsd -mert úgysem fogod-, hiszen aki tudja mire gondolok, sose tenne fel hasonló kérdést.
"Hálátlan dögök, értelmetlen megsegítésével"
mondom vazze, túl jó dolgod van ott a melegben a kislámpád fényénél. Mennél egy egyszer a kínai kutyafeldolgozóba, rögtön térdre rogynál. Vagy nézzél bele az élvezetbõl megkínzott macskák/kutyák stb. szemébe a REX kutyaotthonban, megértenéd mirõl pofázunk itt.
"Na má megint nem stimmel valahogyan a fontossági sorrend."
Mirõl beszélsz? Itt semmilyen fontossági sorrend nincsen. Itt vagyunk Mo.-n, itt kell védeni az állatokat. Csak közben nem szabad elfelejteni, hogy máshol mi történik, ott ahol még egy kis tyúkszaros állatvédelmi törvény sincs mint itt.
ugye te is érzed hogy ez egy nagy hülyeség! ha segítesz hálásabb mint akármelyik ember!
Velük is úgy kell bánni mint egy állattal, aztán meglátjuk mi lesz a véleményük.
PHP beadandót írok közben, nem csoda hogy nem tudok elég koherens kurvaanyázódásokat írni 😊
" Feleslegesen, élvezetbõl vagy nemtörõdömségbõl szenvedést okozni másnak bûn és kész. "
Na és vajon magunknak szenvedést okozni hálátlan dögök értelmetlen megsegítésével, az erõforrások pazarlásával nem ostobaság és egy baszott nagy bûn ?
" Tény, hogy itt Mo.-n, a demokrácia puha ölébõl, lehet jókat vitatkozni, viszont közben iszonyatos állapotok uralkodnak a világ többi részén állattartás ügyileg. "
Na má megint nem stimmel valahogyan a fontossági sorrend.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
AranyKéz, te meg szimplán borzasztó vagy. Pusztán élvezetbõl próbálsz fogást találni a témán. Feleslegesen, élvezetbõl vagy nemtörõdömségbõl szenvedést okozni másnak bûn és kész.
Tény, hogy itt Mo.-n, a demokrácia puha ölébõl, lehet jókat vitatkozni, viszont közben iszonyatos állapotok uralkodnak a világ többi részén állattartás ügyileg. Ennek azért egy jó része köthetõ a szõrmefeldolgozó iparhoz. Na ezért nem kell igazi szõrmét vásárolni. A divatcégek (Burberry pl. ) is kétarcúak, kõkeményen élvenyúzatják a kutyákat, mert az a legolcsóbb aztán meg itthon megy a marketing meg a pozícionálás.
(Közben felteszem a kérdést: a kib**ott TESCO meg társaik miért nem képesek normális méretû akváriumot venni a pontyoknak?? Éjszaka szoktam vásárolni, mindig
kiugrott egy-kettõ, úgy rakom vissza õket állandóan. De addig vertem a tamtamot, amíg sikerült vetetnem velük egy rácsot a tetejére.)
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007