Mocskos Állatkínzók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
de beszélhetsz a kullanccsal, mikor egy kis lime-kórt bejuttat az agyadba - mert a nagyon okos orvosok nem biztos, hogy tudnak érted tenni akármit, az ágytál cserélésén kívül😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
azért rossz dolog - tudod mi az a "rossz"? - mert fájdalmat éreznek, Te szereted, ha Neked vagy valamelyik családtagodnak fáj valamilye?
tudod mi az a fájdalom?
tudod, õk is éreznek fájdalmat és õk sem szeretik az érzést, ráadásul mivel rohadt módon nincs jogod semmilyen élõlényt kínozni (pl. élõ fát meghámozni sem), ezért sem kellene ilyeneken gondolkodni - gondolom Te sem szeretnéd, ha bõröd nyúznák...
és mivel az emberi faj semmivel sem magasabbrendû, mint egy gerinces emlõs, ezért semmi jogunk addig kínozni õket, amíg a Te karjaidat sem tépik le az aranyhörcsögök...
érted?
Ellenben, ha a kutyámba rúgnál, akkor letépném a fejed és torkodba sz*rnék, mert az érdekelne.
Ezek után kérdezd meg, hogy miért nagy dolog, hogy Afrikában egyes katonai vezetõk egész falvakat csonkítanak meg...
Mindig annyit igyál,mint egy állat! Mert az tudja hol a határ...<#vigyor>#vigyor>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Akkor javítsd át. Az evolúciós törzsfa csúcsán(legalábbis a gerinces ágon) mai ismereteink szerint a párosujjú patások állnak. Ettõl persze még nem fognak érettségizni, egyszerûen õk változtak(fejlõdtek) a legtöbbet az ávmilliók során.
Az, hogy az ember vitathatatlanul a legintelligensebb élõlény a Földön(már amelyik) más tészta, ennek ellenére le kellene szállni a fellegek közül, mert messze nem vagyunk olyan messzire az állatvilágtól mint azt a legtöbben képzelni szeretnék.
Ahogy már lentebb leírtuk többen: épp azért mert emberek vagyunk, képesek vagyunk arra, hogy empátiát érezzünk más élõlények iránt. Aki erre nem képes, vagy pláne tudatosan elnyomja magában, az nemhogy nem több, de jóval kevesebb is egy állatnál, aki (feltehetõen) minden szellemi/"lelki" képességét kihasználja.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Szerintem normális szülõi ráhatással, neveléssel el lehetne érni, hogy ne kínozzanak állatokat, vagy legalábbis sokkal ritkább legyen.
A legtöbb ember, aki fél a kutyáktól pl, soha nem volt gazda, és a szüleinek sem volt kutyája. És a szülõi mentalitás, valamint néhány kora-gyermekkori inger (vigyázz, a kutya harap) égett bele a gyermek elméjébe. Úgy kéne csinálni, hogy minden héten pl a kisiskolásoknak egy-egy órát kéne valami állatos/növényes/stb természeti foglalkozást tartani, ahol megtapasztalhatják, hogy az állatok a legtöbb esetbe ártalmatlanok az emberre nézve. 😉
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Inkább rajta kéne kikísérletezni az új gyógyszereket. Beoltani HIV-vel, aztán kezelés néven ami a csövön kifér, minden vegyszert beletolni. Meg a kis barátaiba is. Azzal nem ártanánk az emberiségnek, de õk, pardon...ezek már nem árthatnának másoknak.<#papakacsint>#papakacsint>
Mindezzel mit tennénk? Hasznot hajtanánk a többi embernek! Õk is jót tennének az emberiséggel. <#eljen>#eljen>
A sok balfasztól kérdezem, hogy mi értelme van az állatkínzásnak? Az, hogy apátok agyonvert mert 1-est hozatok, de neki nem mertetek visszaütni, és a jóval gyengébb állaton kell levezetni? Vagy kiközösített nyomorékok voltatok a suliba és ezzel akartok vagányok lenni? Ez most kb olyan mintha én 21 évesen elkezdenék 5 évesekkel kötekedni. Azt gondolom tudjátok, hogy a táplálkozásnak mi az értelme, de az állatkínzásnak mi?
(továbbra is fenntartom azt, hogy aki állatokat kínoz az beteg/zavarodott ember)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Amúgy én is csapok le szúnyogot, eszek húst, sõt Bibliát is olvasok! 😊 de az állatkínzást teljesmértékben elítélem (ide nem a vágóhídas levágást értem), mint ahogy minden értelmes ember sztem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Egyébként meg evolúció csúcsa az ember...LOL...Ekkora hülyeséget.Az ember kurvamessze van a tökéletestõl és azért mert elnyom másokat messze nem az evolúció csúcsa.Ugyan úgy mûködik mint a többi élõlény, legyen az légy vagy féreg.Addig van ereje teljében amíg szaporodik aztán utána elgyengül és meghal.Egyedül annyiban különb más fajoknál, hogy képes föléjük kerekedni és kihasználni õket.
Mondjuk mostmár kezdek rájönni, hogy tök fölösleges leírni az embernek amit gondol, mert tele van ez a fórum a hozzád hasonló, "én mindent jobban tudok mert elolvastam egy fejezetet az általános iskolai tankönyvben a dologról" emberekkel, akik megmondják, hogy hülyevagy és különbenis nemúgyvan...Elolvasni és kiegészíteni amit írtam, esetleg megmondani mi nem tetszik benne hülyeség.Úgy ahogy van az egész hülyeség mert nem te mondtad, és nem úgy gondolod...Szánalom...
De legalább:
Mars' top competitor, Hershey's, has pledged not to fund or conduct experiments on animals. Other major food corporations—including Coca-Cola, PepsiCo, Ocean Spray, Welch's, and POM Wonderful—have also publicly ended animal tests after hearing from PETA.
1. KATT a linkre.
2. jobboldalt szürke kockában, a ketrecbe zárt állat alatt, nyomjatok a feliratra: Watch Video Now
KATT
"Egyébként meg a természetet úgy kell hagyni ahogy van, nem szabad piszkálni.Több millió éves evolúció eredményeként jött létre és több ezer/tízezer éve mûködik megfelelõen"
azt el teccett felejteni hogy mi is az evolúcióval együtt fejlõdünk/fejlõdtünk?
mindegyikõtök otthon ülõs pofázós <#wilting>#wilting> osztja az észt a kényelmes karosszékbõl, eszi az ebédrõl megmaradt fõtt disznóhúst, vagy a párizsis kenyerét, és azt képzeli hogy most jól megváltja a világot az ilyen hozzászólásokkal, mert úristen most mivan hogy lecsapok egy darazsat. ezen a mondatodon röhögtem fel a leginkább: Pusztán azért kínozni a darazsat mert allergiás reakciót okoz hülyeség.
kínozni egy darazsat?? 😄
mellesleg, ha megteheti, képzeld a tigris is szétharapja a torkodat, csak mert nem tetszettél neki!
és igenis az ember áll a fejlõdés csúcsán jelenlegi tankönyves alapismereteim szerint, ugyanis nem hiába vagyunk többmilliárdan az egész föld kerekén... még a jégen is, az esõerdõben is, és a sivatagban is.
az olyan ember aki kínozza az állatot (nem a legyet, és nem a kemotox... gyengébbek kedvéért) azt úgyis megbüntetik (lásd a srác akinek eltörték a kezét) ugyanis a társadalom nem tolerálja az ilyen jellegû magatartást. és igenis ha különös kegyetlenséggel a szomszéd pistike, a kikötött blökijét kicsinálja, akkor azért kapja meg a büntetést. de ne pénzben, hanem úgy, ahogyan tanul is belõle :|
ezt már tegnap este le akartam írni, de fáradt voltam hozzá. azóta csak még többet röhögtem egyeseken, másokon meg a fejem fogtam...
de azért csak így tovább, mencsük meg a világot okoskodással... <#csodalk>#csodalk>
practitioner of the forbidden arts of death
ez egy szép post volt, gratulálok hozzá.
A Bill Bryson-tól a "Majdnem minden rövid története" megvan valakinek?
KATT
Jó könyv, nagyon szemléletesen írja le az idõtávokat a földi élet tekintetében. Szóval a könyv szerint a fajok 99,9%-a kihalt idáig. Az ember olyan rövid ideje létezik, hogy ha a karunk lenne a földi élet fejlõdése, akkor minket a körömreszelõ egy húzásával el lehetne törölni.
Na de ezen kis rövid idõ alatt is irgalmatlan károkat sikerült okoznunk, ezt tudjuk.
Voltaképpen bármilyen más élõlénnyel is kerüljön kapcsolatba az ember, annak nem lesz jó vége az illetõ faj számára. Bármerre nézel (kaja, ruházkodás stb.) a színfalak mögött az állatok/növények ipari méretû pusztítása folyik. Nem akarok álszent lenni, húst enni jó, meg szabad piacú társadalmakban élni is jó.
Azonban az ember, fõleg a modernkori, olyan természetû hogy csak és kizárólag a profitráta növelésére hajt. Az, hogy úgy dolgozzák fel az állatokat, hogy humánus legyen, az 1000-ed rangú szempont. Láttátok a kamionokat, amik viszik az EU-n keresztül a levágásra szánt állatokat? Természetesen no kaja, no pia mert úgyis le lesznek vágva, azok meg eszik a fémcsövet kínjukba a teherautón. De beszélhetnénk a KFC gyorsétterem csirketartási szokásairól és az élet bármely területérõl tudnánk hozni számtalan más példát.
Na amit szeretnék ebbõl kihozni: okozunk mi elég szenvedést az állatoknak azzal, hogy fogyasztunk, legalább az öncélú és értelmetlen állatkínzásnak vegyük elejét.
Egyébként meg a természetet úgy kell hagyni ahogy van, nem szabad piszkálni.Több millió éves evolúció eredményeként jött létre és több ezer/tízezer éve mûködik megfelelõen(persze lehet jönni itt a bibliával meg egyéb vallási szövegekkel hogy abban mi van leírva, de azoknak a nagy része már elavult és messze nem álná meg a helyét a mai világban, egyszerûen azért mert már más törvények uralkodnak)
Lehet picit elkanyarodtam az állatkínzástól de sztem a két téma összefügg.Aki állatokat kínoz az csak magát minõsíti.Az meg hogy aki lecsap egy legyet az is ugyan olyan mint õ, hát az már ténylkeg egy vicc ...
Steven Egger definíciója:
Legalább három vagy négy áldozat, aztán „cooling of” periódus;
A gyilkos nem ismeri az áldozatát, mintha véletlenszerûen ölne;
Szadisztikusan dominálják az áldozatukat;
A motívum nem anyagi, hanem pszichológiai;
Az áldozat szimbolikus jelentõsséggel bír a sorozatgyilkos felé, a gyilkosság módszere is erre épül;
Gyenge, érzékeny, kiszolgálgatott áldozatokat választanak a gyilkosok (prostituáltak, csavargók)
Statisztikai adatok:
- fehér bõrû, középosztálybeli, a húszas vagy a harmincas éveiben jár
- szülei fizikailag vagy érzelmileg kihasználták
- gyermekkorukban: pirománia, állatkínzás, enurézis nocturna (red-flag triád)
- agyi károsodás
- néhányan intelligensek és egyes területeken professzionálisak és sikeresek.
- a hatóságokkal és a rendõrséggel gyakran „együttmûködnek”,
- sokan közülük rendõrök, katonák vagy biztonsági õrök akartak lenni, vagy voltak,
- csalási komponens: gyakran igazságszolgáltatási szakembereknek adják ki magukat, hogy az áldozatok adatihoz férjenek,
- óvatosak, gondosan megtervezett normalitás mögé rejtõznek
Okok:
Tradicionális magyarázatok: gyermekkori abúzus, genetika, neurofizioloógiás betegség, agyi sérülés, traumák, társadalmi igazságtalanság elszenvedése, érzékelése. Ezekbõl néhányat mindannyian átélünk. A nyitott kérdés a morális kontrol.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A türelem rozsdát terem.
Ott követik el a hibát hogy bejönnek a lakásba onnantól azt csinál az ember a betolakodóval amit akar mert megsértette az aurámat és felcseszte az agyam a zümmögésével. Röhögök kettõt mikor nekiszáll azzal a 0,000001 nanométeres agyával a forró villanykörtének és füstölve hull le majd plusz gondot okozva nekem kell felszedni és beledobni a kukába...
A türelem rozsdát terem.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De itt vissza is kérdezhetek:
Miért tisztelték az állatokat és a természetet?
Miért volt és ma is sok nép istene, hõsei vagy túlvilági lényei állatformáról mintázva?
Már nem az egyház a legnagyobb üzlet, hanem a kõolaj, nem a Bibliát kell olvasni, hanem a Financial Times-t...