626
Chaser Full Game
  • antijedi
    jaja
  • cypher
    iMMERSION-törésű játékot használtok????
  • And5
    gyere icq én szívesen betesztekem a számom 154968871
  • cypher
    Még egy kérdés:
    A MEMORIES-című (asszem 3.)pálya elején,még a kocsiban a múvi résznél reset-tel kivág a gép,egymás után többször,ugyan ott.
    Valakinél volt ilyen gond??
    XP+SP1+DX9.0A+Radeon9600 PRO+Cat.3.5
    Semminél nem volt eddig ilyen gond,és ennél is ugyan ott állandóan.
    Mi lehet ez???????
  • Lifeforce
    :D
    Én feltörtem a multi részét de senki nincs ts-en akivel le tudnám tesztelni, hogy mükszik e
  • dikki*yysw
    Serial: 52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3

nfoból.
  • Lifeforce
    Müxik a játék multiban?
    Mármint a teljes.
  • Mhosah Myth
    Lenne egy kérdésem:Most töltöttem le a játékot és nincs hozzá cd-key.Valaki meg tudná adni?
  • cypher
    Yo ez a gáma,népek-nem csalódtam bennetek!!
  • cypher

Ez állati jó!
    Köszi,megpróbálom még félezerszer,aztán ha nem megy...jöhet a mentőöv!!
  • Mayday
    Ha vegkepp nem megy, kuldd el a jatekallast, es visszakuldjuk felugorva! :)
  • Blasta
    Esetleg próbálj meg UGRÁS+GUGOLÁS kombóval!
    AKkor felhúzza a lábát az ugrás közben, tudod mint a Half Life-ban....
  • tbundy
    a dobozokon egy irányban ugrálsz felfelé, majd a legfelsőn balra fordulsz 90 fokot az ajtó felé, mert arra alacsonyabb a felső szint
  • cypher
    Az egyik sarka "felfelé" áll.Gondolom logikusan arra könnyebb lenne,nem??
    De nem igazán megy 5TombRaider+egy zsák FPS-után sem..
    Szal merre ugorjak??
    Előre?
  • tbundy
    az sem mind1, merre akarsz ugrani a legfelső dobozról..
  • Mayday
    Sima ugras, nekem az emberkem elsore felment, nem volt vele gond.
  • cypher
    Van valami speckója a játék elején,a szökésnél való ugrálásnak??
    Kicsit konkrétabban:
    -első "fejezet",menekülök a bázisról.Beérek egy nagy,2 szintes raktárcsarnokba,ahol az elsőre liftel feljutok,a pulton gombot nyomva leborulnak a ládák,egymásra.Nna,itt vagyok gondban,mert az egymásra eső ládákon hihetetlen módon nem ugrik a fószer fel a másodikra,alá beesve viszont látszik,hogy simán ment volna..
    Kb.50x próbáltam,de kicsit elment a kedvem tőle.
    Szal sima ugrás kell,vagy mi??
    Kiakasztóbb az eleje,mint a StarTrek II. volt...
  • And5
    nkm az nfs: hp2 nél vot ugyanez win98ból nem akarta telepíteni de else indult a setup win 2000ből felrakta ill miután újraformáztama a gépem és xpt raktam rá szintén működött szal lehet hogy az op rendszerben vana a hiba
  • Titan
    Milyen fényt keresel??!!
    Ezek olyan kis világító kis golyók! Sárgák és ha nekimész akkor kékké változnak! Elvben mutatja az utat, de én mindig eltévedtem, mert a két pont nem mindig van egymástól látható távolságra...szóval tök szopás! De meg lehet csinálni.
  • Skynet
    Ghost: Tedd be az ISO-t alcohol 120% virtua cd-jébe és onnan telepíts..ha így nem megy akkor szar az iso-d
  • Skynet
    Nem láttam egy kibaszott fényt sem csak a hajón kívül lilásat de nemlehet olyan magasra úszni
  • ghosst
    tényleg mindenki tudja telepíteni?
    sehogy nem megy....
  • Skynet
    cdrwin helyett javaslom cdírásnál az alcohol 120%-ot..:)
    Best:)
    Kiválasztod a levédésformátumot ami az iso-n van és felírod...hibátlan:)
  • Skynet
    oksaoksa...ha már túlvagytok rajta.,....MIAFAXOT KELL CSINÁLNI A VÍZ ALATT?:))))
    Végigúszkáltam a roncsot,szarrá lőttem a tie fightereket,volt pár hely ahol nagy hangzavar volt,annyi...Mitkell csinálni???
  • ghosst
    CDRwin 5.0-val használtam idáig mindent, ezzel megmutatja szépen a CD-t...
  • ghosst
    és a demo is szépen ment...
  • antijedi
    probáld meg virtual cd-vel az imaget megnezni hogy onet megy e ha onetse akkor gaz van, ha azzal megy akor a cd a szar
  • ghosst
    nem működik azzal az install fix-szel sem, és biztosan jó a cd is.
    iso formátum, test image-re teljesen jó CD-t mutat. lehet a CD-n nézegetni, élnek a könyvtárak...
    ilyenkor is lehet még hiba?

a gép meg bőven jó hozzá...
    mi a gond?
  • Skynet
    Ghost???
    Nem tudod telepíteni???
    Vagy szarul írtad fel,vagy szar az iso-d amit leszettél,vagy UK verziód van...UK verzió esetében ajánlom figyelmedbe a hivatalos honlapot...ott írtak vmi patchet ami javítja a UK verzió install hibáját.
  • ghosst
    nem lehet ezt a játékot modjuk telepíteni?
    van valakinek install problémája?
  • Skynet
    Most vagyok víz alatt annyira SZVSZ nemgáz..
    Engem jobban bosszant a szokásos HOGYAN BASSZUNK EL EGY JÁTÉKOT effekt..nevezetesen a termelődő ellenfelek...rengetegszer előfordul,hogyha nem úgy megyünk ahogy a programozók gondolták,akkor az adott helyen nincs semmilyen ellenfél...ha elmegyünk onnan akkormeg hátbatámadnak hirtelen:)))
    Azonkívül a sniper sokszor szart sem ér mert amilyen messzire ellát,oda még nem rakja ki a járőröző elenfeleket...(Világíttoronybejutás elötti pálya,tengerpart) végignézem sniperrel,semmi...előrébb megyek és már rohan szembe velem lövöldözve az ellen...khirály...
  • Titan
    ...cstalakozom az előttem elhangzottakhoz! Az szomorodjon meg, aki kitalálta azt a vízalatti pályát!!!!!
    Rendesen majdnem kitőrt a nyakam, a szemem megy majdnem kifolyt!
  • SoDI---
    A rohadt életbe, sorra jelennek meg a jobbnál jobb játékok, én pedig hétfő estig nem tudok játszani egyikkel se, mert csak akkor leszek túl a vizsgáimon :-((((
  • SoDI---
    Parancsolj:
    52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3
  • steweee
    cd-keyt tudna vki mondani? nincs crack könyvtáram az insane-ről lett lehúzva, pedig arra hivatkozik
  • And5
    nosm i antival lelkesen kutatjuk a amódját a a dolgonak de eddig semmire jutotunk marad a aVPN tehát vkinek hosotlnia kéne egyet
  • Blasta
    Illetve, most nem vagyok biztos benne, hogy a kliens csak a 2003 alatt megy....
  • Blasta
    VPN csak WIN2003 server alatt van.
    AZt meg nem fogom felrakni egy játék miatt...:D
  • And5
    több infót srác ja kell egy önkéntes nkm icqra felvágódni mert ugyanis gamespyból lehet tudok megoldást
  • antijedi
    és ez a vpn client felmegy bármilyen vin alá? és mekora és micsinál amugy, ez nekem igy kinai, sorry :D