Chaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nemtom én flashgettel szedek mindent sosem volt crc-s amúgymeg winrar 3.0 minimum kicsomagholónak..
Ha valaki össze tudja hozni a multiját,és tud vmi biztos módszert írja le mert ennek a gamenak egész ígéretes a multija😊
Csak kijön valami átbaxó crack vagy valami.....Vagy egy rohadt patch hogy ne a buzi gamespy-on keljen ügyködni😊
(azé sajnállak. Ezt én is kurvára tudom utálni)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2. cd összes fileja 1 kivételével crc-s 😄
na kezdem elõrõl, még 3 óra 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Multit én prószáltam de csak a demóval és csak Dm-et!
Az rendben volt.
Van még benne ilyen CS szerû objective based, fegyvervásárlós multi is.
És faszán megturbósították egy RANKING oszloppal.
Aki jól játszik gondolom a csapaton belül, az többet keres mint az aki gyengébb.
Valami ilyesmirõ lehet szó.
Thx
Mellesleg az ai a tipikus átlag: Lõ,Fedezékbemegy,Utánnamjön,megpróbál kimenni a lövés elõl" azt kb ennyi..szóvakl az átlag...Ritkán elõfordul viszont hogy a nagy fedezékkeresésben csak úgy átrohant elöttem mintha nemlátnalövés nélkül és simán lekaszáltam,de ez ritka...
Amúgy tök faja,az elmúlt pár hónap fps termése közül szerintem az egyik legjobb.
Nagyon fasza, éles, tiszta effekteket csináltak!
De, hogy kicsit ócsároljam is a gémet:
-A kínai undergorund-ban tele van szórva a talaj téglákkal.
Namost, ezek a téglák, meg a hordók eléggé ragadósak! Kínkeservesen lehet csak ott haladni! Még jó, hogy van függõfolyosó...
-Az A.I. nem egy gyöngyszem! Láttam már szarabbat is mondjuk, de jobbat is! Szódával elmegy....
`Take a look to the sky just before you die`
:-DDDDDDDDD
AMúgy elég széles a paletta!
Van D&B, szinfónikus, kicsit rock-osabb, de többnyire elektronikus a cucc!
), mert teszemazt ha szeritned a legujabb román népdalok a bolgár asszonykorus elõadásában a kedvenced ako nem vagyok benne biztos hogy teccenifog 😄DDAz emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én nem nagyon szoktam bekapcsolva hagyni, mert többnyire zavarnak játék közben, de ezek a számok No. 1-ok!
Ha mást is érdekel:
A játék könyvtárában, a data könyvtárban van egy sounds.fs nevü file!
Ezt simán meg lehet nyitni winampban!
Ez egy 500megás file! 530 perc hosszú!
A 440. perc körül kezdõdnek a zenék!
Gondolom Sound Forge-dzsal is meg lehet nyitni, azzal szét lehet vagdosni a számokat!
(persze amennyi látszik belõle)

Nekem tetszik a játék.
Nem tudja valaki, hogy hol lesznek a további helyszínek?
csak városban vagy máshol is?
Az jutott róla eszembe, hogy profi!
Grafikát valamivel az U2 motorja alá skáláznám.
Egyáltalán nem rossz!
Kicsit lehettek volna a textúrák csil-vilibbek, de abszolute jók! Nem egy Doom3 motor, de nem is tör a babárjaira!
Chaser fejének kidolgozása már-már MAFIA szintü grafika. Persze az azért jobb.
A motion capture teljesen rendben van, nagyon faszán mozog benne mindenki!
(fõleg a táncosnéni az elején)
A harc kicsit a SOF-ra emlékeztet. Az emlékezet flash-ek valami istentelen profik! Nagyon tetszettek, ahogy harc közben törtek rám az emlékek!
Az elején az ûrbázis robbanása lehetett volna idõhöz kötve, úgy izgisebb lett volna, de így is nagyon jó volt!
Normal fokozaton kicsit sok szerintem a medikit, de lehet, hogy én vagyok túl ügyes. :-DDDDDDD
Ja és a zene nagyon-nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
89%-ot adok rá!
a fények egész faszák a vízeffekt pedig frankó..😊
speciel Unreal 2003-nál ez a vízefekt simán szebb,ezerszer jobb a víz alatti tárgyak deformálási képe😊
HEEEEELP
Hama,hama !
kösz.i.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ezt én írtam 😊
miután megadtam installnál a telepítés helyét, kiírja, hgy nem sikerült a cd eredetiségét azonosítani, és ezért a telepítés leáll. Daemonnal mountoltam, securom védelemmel.
ötlet?
Szolhatna valaki, ha a sajatjat rakta be! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Riszpekk
De most gondold el ezt a Chasert: azt mondtad, ki kell jutni a detonacio elott is, ez igaz. De nem vagy idohoz kotve, akkor robbannak be a falreszek csak, ha mellejuk, vagy egy bizonyos ponthoz ersz. Ha megallsz egy helyen egy orat, (nem lepsz ki), ott pihensz, akkor nem fog radrobbani a hajo... 😊 Eppen akkor robban, amikor a mentokabinnal kimesz, mindegy, hogy 20 perc vagy 2 ora alatt.
Ettol fuggetlenul nekek is bejon, elvagyok vele, remelem lesznek jo multicsatak, meg egyszer vegig is szeretnem vinni a single modot.
Es en sem vagyok csucsgepkategorias, szoval nagyon orulok, hogy 1280as felbontasban, minden maxon, en megis tudok vele jatszani.
Ez nevetséges. Na, mindegy.
Honnan lehet megvásárolni a chaser-t?? Ötlet?
Kösz.
Az, hogy egy játék jó vagy rossz csupán csak izlés kérdése.
Nekem tetszet az EF2 is. Ez is tetszik és kövezettek meg, de a wolfe. új ingyenes multija is nagyon bejön...
Szerintem egy játékban mindig az összhatást kell nézni, mert ha kölön bontjuk grafikára, hangulatra, zenére, hangokra, multi részre, akkor eddig még nem jelent meg a tökéletes játék, ami minden követelménynek megfeleljen!