626
Chaser Full Game
-
antijedi #212 jaja -
#211 iMMERSION-törésű játékot használtok???? -
#210 gyere icq én szívesen betesztekem a számom 154968871 -
#209 Még egy kérdés:
A MEMORIES-című (asszem 3.)pálya elején,még a kocsiban a múvi résznél reset-tel kivág a gép,egymás után többször,ugyan ott.
Valakinél volt ilyen gond??
XP+SP1+DX9.0A+Radeon9600 PRO+Cat.3.5
Semminél nem volt eddig ilyen gond,és ennél is ugyan ott állandóan.
Mi lehet ez??????? -
Lifeforce #208 :D
Én feltörtem a multi részét de senki nincs ts-en akivel le tudnám tesztelni, hogy mükszik e -
#206 Serial: 52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3
nfoból. -
Lifeforce #205 Müxik a játék multiban?
Mármint a teljes.
-
#204 Lenne egy kérdésem:Most töltöttem le a játékot és nincs hozzá cd-key.Valaki meg tudná adni? -
#203 Yo ez a gáma,népek-nem csalódtam bennetek!!
-
Ez állati jó!
Köszi,megpróbálom még félezerszer,aztán ha nem megy...jöhet a mentőöv!!
-
#201 Ha vegkepp nem megy, kuldd el a jatekallast, es visszakuldjuk felugorva! :) -
#200 Esetleg próbálj meg UGRÁS+GUGOLÁS kombóval!
AKkor felhúzza a lábát az ugrás közben, tudod mint a Half Life-ban.... -
tbundy #199 a dobozokon egy irányban ugrálsz felfelé, majd a legfelsőn balra fordulsz 90 fokot az ajtó felé, mert arra alacsonyabb a felső szint -
#198 Az egyik sarka "felfelé" áll.Gondolom logikusan arra könnyebb lenne,nem??
De nem igazán megy 5TombRaider+egy zsák FPS-után sem..
Szal merre ugorjak??
Előre? -
tbundy #197 az sem mind1, merre akarsz ugrani a legfelső dobozról.. -
#196 Sima ugras, nekem az emberkem elsore felment, nem volt vele gond. -
#195 Van valami speckója a játék elején,a szökésnél való ugrálásnak??
Kicsit konkrétabban:
-első "fejezet",menekülök a bázisról.Beérek egy nagy,2 szintes raktárcsarnokba,ahol az elsőre liftel feljutok,a pulton gombot nyomva leborulnak a ládák,egymásra.Nna,itt vagyok gondban,mert az egymásra eső ládákon hihetetlen módon nem ugrik a fószer fel a másodikra,alá beesve viszont látszik,hogy simán ment volna..
Kb.50x próbáltam,de kicsit elment a kedvem tőle.
Szal sima ugrás kell,vagy mi??
Kiakasztóbb az eleje,mint a StarTrek II. volt... -
#194 nkm az nfs: hp2 nél vot ugyanez win98ból nem akarta telepíteni de else indult a setup win 2000ből felrakta ill miután újraformáztama a gépem és xpt raktam rá szintén működött szal lehet hogy az op rendszerben vana a hiba -
#193 Milyen fényt keresel??!!
Ezek olyan kis világító kis golyók! Sárgák és ha nekimész akkor kékké változnak! Elvben mutatja az utat, de én mindig eltévedtem, mert a két pont nem mindig van egymástól látható távolságra...szóval tök szopás! De meg lehet csinálni. -
#192 Ghost: Tedd be az ISO-t alcohol 120% virtua cd-jébe és onnan telepíts..ha így nem megy akkor szar az iso-d -
#191 Nem láttam egy kibaszott fényt sem csak a hajón kívül lilásat de nemlehet olyan magasra úszni -
ghosst #190 tényleg mindenki tudja telepíteni?
sehogy nem megy.... -
#188 cdrwin helyett javaslom cdírásnál az alcohol 120%-ot..:)
Best:)
Kiválasztod a levédésformátumot ami az iso-n van és felírod...hibátlan:) -
#187 oksaoksa...ha már túlvagytok rajta.,....MIAFAXOT KELL CSINÁLNI A VÍZ ALATT?:))))
Végigúszkáltam a roncsot,szarrá lőttem a tie fightereket,volt pár hely ahol nagy hangzavar volt,annyi...Mitkell csinálni??? -
ghosst #185 CDRwin 5.0-val használtam idáig mindent, ezzel megmutatja szépen a CD-t... -
ghosst #184 és a demo is szépen ment... -
antijedi #183 probáld meg virtual cd-vel az imaget megnezni hogy onet megy e ha onetse akkor gaz van, ha azzal megy akor a cd a szar -
ghosst #182 nem működik azzal az install fix-szel sem, és biztosan jó a cd is.
iso formátum, test image-re teljesen jó CD-t mutat. lehet a CD-n nézegetni, élnek a könyvtárak...
ilyenkor is lehet még hiba?
a gép meg bőven jó hozzá...
mi a gond? -
#181 Ghost???
Nem tudod telepíteni???
Vagy szarul írtad fel,vagy szar az iso-d amit leszettél,vagy UK verziód van...UK verzió esetében ajánlom figyelmedbe a hivatalos honlapot...ott írtak vmi patchet ami javítja a UK verzió install hibáját.
-
ghosst #180 nem lehet ezt a játékot modjuk telepíteni?
van valakinek install problémája? -
#179 Most vagyok víz alatt annyira SZVSZ nemgáz..
Engem jobban bosszant a szokásos HOGYAN BASSZUNK EL EGY JÁTÉKOT effekt..nevezetesen a termelődő ellenfelek...rengetegszer előfordul,hogyha nem úgy megyünk ahogy a programozók gondolták,akkor az adott helyen nincs semmilyen ellenfél...ha elmegyünk onnan akkormeg hátbatámadnak hirtelen:)))
Azonkívül a sniper sokszor szart sem ér mert amilyen messzire ellát,oda még nem rakja ki a járőröző elenfeleket...(Világíttoronybejutás elötti pálya,tengerpart) végignézem sniperrel,semmi...előrébb megyek és már rohan szembe velem lövöldözve az ellen...khirály...
-
#178 ...cstalakozom az előttem elhangzottakhoz! Az szomorodjon meg, aki kitalálta azt a vízalatti pályát!!!!!
Rendesen majdnem kitőrt a nyakam, a szemem megy majdnem kifolyt! -
#177 A rohadt életbe, sorra jelennek meg a jobbnál jobb játékok, én pedig hétfő estig nem tudok játszani egyikkel se, mert csak akkor leszek túl a vizsgáimon :-(((( -
#176 Parancsolj:
52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3 -
steweee #175 cd-keyt tudna vki mondani? nincs crack könyvtáram az insane-ről lett lehúzva, pedig arra hivatkozik -
#174 nosm i antival lelkesen kutatjuk a amódját a a dolgonak de eddig semmire jutotunk marad a aVPN tehát vkinek hosotlnia kéne egyet -
#173 Illetve, most nem vagyok biztos benne, hogy a kliens csak a 2003 alatt megy.... -
#172 VPN csak WIN2003 server alatt van.
AZt meg nem fogom felrakni egy játék miatt...:D
-
#171 több infót srác ja kell egy önkéntes nkm icqra felvágódni mert ugyanis gamespyból lehet tudok megoldást -
antijedi #170 és ez a vpn client felmegy bármilyen vin alá? és mekora és micsinál amugy, ez nekem igy kinai, sorry :D