Chaser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
hmm, ilyen jó gamma? akkor kapom is le a "polcomról"😊

Mayday
En az elso palyat nyomtam vegig, az urbazist, az tenyleg nem volt tul valtozatos, egy iranyba "terelt" a program, nem lehetett eltevedni, mert mindenhol csak egy ajto volt nyitva, hiaba volt 3-4.
Elvagyok vele, meg nem is szoktam igazan porba alazni a jatekokat, de az en szemelyes velemenyem, hogy ettol tobbre szamitottam. Persze majd nyomom tovabb, es akkor kiderul, mit mutat, mert azert meg egy palya keves a vegleges velemenyhez.
Multi-demot meg nem probaltam, a fullal meg nem sikerult multizni, remelem ez napokon belul megoldodik majd 😊
Half-Life-ot, CS-t meg sosem jatszottam, de meg igy sem hiszem, hogy ez egy kalap ala kerulne veluk! Domm3-hoz, meg Stalkerhez meg total hulyeseg hasonlitani, nem ertem ezeket az embereket. (Itt jegyeznem meg, hogy a Half-Life 4-et, es az Unreal 3-at, meg a Chaser 2-t meg sem kozeliti ez a cucc!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dynamic
Egyet mondjatok:olyan mint a demo(single)??Mert akkor valószínû le sem töltöm😞
Skynet
Mellesleg annyira nemis gáz a grafi....Ha már fps-eknél grafikai dolgot akarsz írni,hogy mi a szenny,akkor próbázd ki a most megjelent Elite Force 2-t...😊
Na az mai szemmel vicc😊
Fõleg amikor szabad téren az úton kell menned mert a pályatervezõk az út mellé lerakott bokáig érõ virágágyást is falnak vették,tehát hiába ugranál rá,egyhelyben maradsz😊))))
Skynet
Nemtom melyik vélemény reális de inkább adok egy olyan ember szavára aki hl-t szereti mint egy olyanra aki doom 3-hoz hasonlít,ami még meg sem jelent😊)
Maj reggel nyomatok tesztet azt leírom milyen mer látom a grafikán kívül meg azon kívül hogy egyik véleménymondónknak uncsi,más infót még nem tudott meg senki...😊
Na akkor csodálkozzatok!

nem tom, én személy szerint angyalkára szavazok... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

shaba23
Na bazzeg. Most kinek a véleménye mérvadó???
1 órányi játék után....
Hát nem estem hagyatt tõle.
Mondjuk sehol sincs grafikailag,a Kreed-hez,se az Unreal 2-höz.de a nagyokat ne is említsük jó!(Domm3,Stalker...)
Hangulat?Hát mit mondjak.Az Unreal 2 -egy idõ után uncsi hangulata-ehhez képest csúcs.
Ne haragudjatok,de ez a játék ismét egy sovány szégyen a PC-s paletán.
Ilyet lehet csak csinálni???
Szomorú.....
Szóval ez sem lesz az év játéka....
tényleg? na ako kiproszálom, te azon kevés emberek egyike vagy akiknek adok a véleményére 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

shaba23
shaba23
hö?
ezt nem mondod?!
Nagyon nagy game srácok!!! Végre valami ami közelít a half-life feelinghez😊

http://gaborszantai.co.uk/

shaba23
alakul 😊
Iceman
Kicsit visszaolvastam. Sry a felesleges infoért.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

gergou
Na, a game egyre jobban tetszik, ezek a visszatero almok, meg a moviek kozbeni lassitasok igazan franko hangulatot varazsolnak a gamnek, es latszik, hogy kurva sok munka volt bennuk, szal a single plyaer resz nekem tetszik...

`Take a look to the sky just before you die`

Iceman
Kijött a full. Bocs, ha nem volt újdonság.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Blasta
No!
Ezen a logón nagyobb a kép!
Így megfelel? :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

shaba23
ráncos 😊 😛
Blasta
Én most játszottam a DEMO-val!
Abból van egy rakat szerver!
Elpicsáztam valami német faszkalapot.
Ideges lehetett a drágám, mert folyton lökette a hangszóróból a "You are a loser"-t, meg jöttek a message-ek, de németül.
Gondolom nem tetszett neki, hogy az eddigi biztos vezetõ helyét elvettem. Szegénykém! :-D

Amúgy a DM elég fos volt!
0-100 ping-es servereken is irtóra lagzott, még 4 emberrel is...

shaba23
nem pl: http://web.axelero.hu/reaper1/csajok/0623/1.jpg
Titan
A "link" a vinyomon az elérési út?

gergou
ize😊
(img src="ide irod a linket")

A `)` es a `(` helyere kacsacsor kell..(>,<)

gergou

Az idezo jel is kell!
es bent a kep

Titan
Na, Én is megnézem! Az ûrbázis valóban nem volt valami nagy durranás, de a város bejött! A gémrõl annyit, hogy szép a grafikálya, jó a hangulata...
Nekem 1 db szervert hozott fel a multi, de nem lehet csatlakozni, mert CD KEY!
Csináltam pár képet, de nem tudom hogyan lehet beszúrni ide...

Mayday
Na, gyerek elment aludni, mostmar en is kiprobaltam.
Kicsit "uresnek" talaltam ezt az urbazist, nem sok mindent mutatott eddig meg. Kivancsi leszek mas helyszinekre is.
Mindenesetre multiplayerben nem hozott fel egy szervert sem, nektek igen? A Network menupontnal milyen portot adjak meg? Alapbol 3000 van, asszem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Titan
...wuff. Nem Én vagyok az elsõ...

gergou
en mar regen kiprobaltam, es Nekem tetszik, kezdodik egy ur bazison, majd az egesz felrobbanik, mi meg lezuhanunk egy bolygora, es a bazi darabjai folyamatosan hullanak utanunk, szetrombolva az ember kezei altal alkotott epitmenyeket... A grafik egesz kellemes, reszletes texturok, nemi pixel shadder a fegyvereken, hangulat is megvan, en eddig elegedett vagyok, aztan majdan meglatjuk...

Titan
...Jeee! Én vagyok az elsõ?
Most kezdem telepíteni....

And5
még fél CD és én is nyomatom 😊

Blasta
Rámakazkodtak=Rámakaszkodtak

Blasta
Mostmár énis!
Rámakazkodtak 3-an, és naná, hogy lelassul a DSL-em, ha 3 szálon töltenek rólam...
Fuck

Sephi
Bazz!! Figyeled de edes!! Megszolal "de meg addig 2 hosszu orai letoltes var ram" !

Loooooooool!

En orulok hogy ha 1 Cd leer masfel nap allat bazz 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
cici 😊
justin
Na mind1. Ha valakinek lejött írjon ide pár sort, hogy milyen a játék.

lol 😄DDD

justin
Most tényleg postoltam 😊))

Kandurex
Érdekes, most is justin van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

justin
Egy újabb bug jött a felszínre. 😊 Szerintem az történt, hogy pont egyszerre postoltunk FREAK-el 😊

Blasta
Nem igazpn értem.
Amikor nézem az összes játékos topikot, megláttam ezt, és azt hogy az utolsó hozzászóló: justin
Jövök be, de nem justin, hanem Freak h.sz.-a az uccsó!
Sõt, justin nem is írt ebbe a topiba....
:-DDDDD
Furi

FREAK
wow, kijött

Riszpekk

FREAK
mi van, kijött??

Riszpekk

Blasta
Jajjmá!
Nehogymá nem ismeritek ezt a képet! Fullos:

shaba23
off

blasta ez a mell télleg ráncos. kicsit régi már 😊
shaba23
ha-ha nekem még 7 óra 😊
Blasta
Na már nem kell, megtaláltam a matrix hub-on!
Ha minden ok, 6,5 óra és lennvan...:-(

Kandurex
re

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Nekem még mindíg egy .bin filenév kéne, hogy rákereshessek!
PLÍZ!
:-D

Valki írjon már véleményt!!!
Milyen a gamma????