626
Chaser Full Game
  • antijedi
    hát mivel én irni nem tok vagy rajtatok a sor vagy várunk amig kijön valami ilyesmi :D
  • And5
    Multi: Írni kell egy olyan programot amia ajátékosok között LAN kapcsolatot szimulál és elindítja a agéémet ekkor vki hostol localban és mehet is a agamm mert a atöbbiek látni fogják ilyen program a kali ill. a gamespy egyes játékai (pl. Red Alert 2)
  • antijedi
    ok majd megnezem,de most nyomok elobb egy kis chasert mert jonnek az elvonasi tunetek ;D
  • Blasta
    Aztán a www.hardwired-en is van fórum, meg a www.hcgamer.hu-n is.

De szerintem külföldi fórumokkal jobban járunk, azokat viszont nem tudok fejből...
  • Blasta
    Pl. www.hwsw.hu.
    Én is megyek, csak most eszem...
    :-)
  • Blasta
    A vizes rész gagyi volt.
    Egyfajta ellenfél, gagyi "puff-puff" és az irányítás botrányos.
    Egyszerűen untam.
    Az meg, hogy világító pontokat kellett követnem a vízben, az már LOL.
    Jóhogy nem DOllárjeleket kellett szedegetni vazze...:-DDDD
  • antijedi
    na ez se egy rossz 5let, milyen népszerü forumok vannak meg? mert en csak ezt szoktam hasznalni :D
  • antijedi
    na szerintem nincs más hátra mint előre, vagyis várni hátha valki véletlen feltöri :DD
  • Blasta
    Na akkor utána éne nézni más fórumokon a dolgoknak....
  • gergou
    Nem tom mi a bajod a viz alatti resszel, nekem nagyon tetszik, es allitom az idei ev eddigi legjobb fpsevel van dolgunk, hihetetlen jo:) A zene meg egyenesen isten! En nem igazan vagyok oda a technoert, de itten ez remek hangulatot ad a gamhez... Remelem jo hosszu lesz a game, bar ez a Mars expedicio eleg nehezen akar ossze jonni, amig odaig eljutok, ki kell fustolni az egesz Foldet:))
  • antijedi
    upsz ez kettő lett..., sorry :D
  • antijedi
    legtöbbnel nekem van pl bf1942 vagy AAO vagy rebellion, de pl mw3 és blitzkrieg -nél nekem sincs idézőjel....
  • antijedi
    legtöbbnel nekem van pl bf1942 vagy AAO vagy rebellion, de pl mw3 és blitzkrieg -nél nekem sincs idézőjel....
  • Blasta
    Az én Mafia-m így indul:

C:\Games\Mafia\Game.exe

nincs idézőjel....
  • Blasta
    Másrészt pl. amikor a demoval nyomultam neten, akkor jött szöveges üzenet, meg hangüzenet is egy másik arctól, de én sehogy se tudtam rá válaszolni.
    Hiába nyomta a T-t, vagy az entert, nem jött elő semmilyen message menü...
  • antijedi
    viszont az a gyanus hogy nalam ennel az egy parancsikonal nem hajlando az eleresiutat idezojelek koze tenni... 8mindenhol mashol akoze teszi...)
  • antijedi
    nekemsem.. :(
  • Blasta
    Neked müxik?
    Nekem nem
  • Blasta
    Dehát én beraktam.
    Na próba again.... :-D
  • antijedi
    konzol van benne, ha az ember consol-t keres mindig rá kell keresni cheatekre mert azt csak ugy lehet ujabb gamekban aktiválni..., namost:

To enter Chaser cheats you need to enable game console by adding -console parameter to the game shortcut so it looks like this:

"C:\Program Files\Chaser\Chaser.exe" -console

:DDD
  • antijedi
    hmm, nekem sem megy :DDD, na ako varni kell amig kijon valami joiner vagy hasonlo, mert szerintem tuti hogy a belső szerverkereso ellenorzi a cdkulcsot, ezert nem negedejeznek console-t se a menuben gondolom
  • Blasta
    Na tedd azt.
    Több szem többet lát.
  • Blasta
    De amúgy ez nem licencelt motor, saját, szal egyáltalán nem valószínü, hogy van benne olyan, hogy konzol.
  • antijedi
    de lejött, csak eddig más irányu elfoglaltságom volt... :D
    na egy pill megszakértem :D
  • Blasta
    No console.
    Hiába írtam be
    (neked még nem jött le?)
  • antijedi
    beteszed parancsfileba eleresi ut moge hogy -consol asszem azt probalj consolbol connectelni valahogy
  • antijedi
    consolbol??
  • Blasta
    Sajnos nincs lehetőség IP alapján connectálni....
    SUX
  • Blasta
    Még nem!
    Kiprószálom oks?
  • antijedi
    multyra ki kéne azé valamit találni, azt probáltátok mrá hogy iditani egy local-t és ipvel csatlakozni?
  • Blasta
    Há baze, ez a vízalatti rész olyan szinten idegesít, hogy na....
    Irányíthatatlan faszság.
    Kurvára ki lehetett voln ahagyni.
    Nem beszélve ezekről a rettenetesen "veszélyes" vízalatti TIE Fighterekről...
    Pfff....
  • antijedi
    az első a clonecd-s verziohoz van asszem, csak aba nem irják hogy ird be a serialt :D
  • Skynet
    Antijedi: 3 féle NFo van:)
    Látszik mindhárom Imresionos,mert az egyikben csak annyi van írva hogy UNRAR BURN AND INSTALL,ENTER THE SERIAL...Na a cd-n nincs serial és az NFO-ban sem írták..
    Aztán van másik Imersionos amiben azt írják hogy UNRAR BURN INSTALL CRACK SERIAL....Na a cd-n nincs se crack se serial,és az nfo-ban sem volt serial...
    A 3. NFO-ban már hajlandóak voltak leírni a SERIAL-t de crackelést is írnak pedig nincs crack,és nemis kell:)))
    Szóval most IMERSION-ék vagy nagyon balfaszk,ahogy azt eddig is bizonygatták,vagy lopták az iso-t és hozzácsaptak egy NFO-t...:)
  • antijedi
    amugy aki fikáza az engint az tuti 486oson probálta, mert p3 1ghz-n gef2gts el minden maxon szinte 800*600ban reccenés nélkül megy, és tök jól néz ki :D
  • antijedi
    jóvana megy anélkülis, szal ié, tévedtem :D
  • antijedi
    nos biztos én vagyok a hülye, de crack hozzá merre található, mert nfo azt irja a /crack könyvtárban de én felkutatam mindkét cd minden részét és nem találok ilyet :D
  • Mayday
    Rendben, es ott kit keressek? :)))
  • Mayday
    Nincs valakinek a jatekhoz boritoja? DVD "meretben" kellene, a cdcovers.cc-n csak cd-bol van a front.
    Valami link esetleg?
  • And5
    Run DMC vagy vmi Hip-Hop féle nincs ? :)
  • Blasta
    Bizony, már nagyon megszoktasm én is, erre ebből kihagyják...

Ezeket már nyugodtan DEFAULT-tá lehet tenni az FPS-ekben

-Kihajlás
    -Fekvés
    -fegyver pontatlansága futás közben
    -kúszás közben fegyvert nem lehet használni

Ezek szerintem alap dolgok ma már, legyen szó akármilyen real vagy unreal () FPS-ről.