626
Chaser Full Game
-
antijedi #168 hát mivel én irni nem tok vagy rajtatok a sor vagy várunk amig kijön valami ilyesmi :D -
#167 Multi: Írni kell egy olyan programot amia ajátékosok között LAN kapcsolatot szimulál és elindítja a agéémet ekkor vki hostol localban és mehet is a agamm mert a atöbbiek látni fogják ilyen program a kali ill. a gamespy egyes játékai (pl. Red Alert 2) -
antijedi #166 ok majd megnezem,de most nyomok elobb egy kis chasert mert jonnek az elvonasi tunetek ;D -
#165 Aztán a www.hardwired-en is van fórum, meg a www.hcgamer.hu-n is.
De szerintem külföldi fórumokkal jobban járunk, azokat viszont nem tudok fejből... -
#164 Pl. www.hwsw.hu.
Én is megyek, csak most eszem...
:-) -
#163 A vizes rész gagyi volt.
Egyfajta ellenfél, gagyi "puff-puff" és az irányítás botrányos.
Egyszerűen untam.
Az meg, hogy világító pontokat kellett követnem a vízben, az már LOL.
Jóhogy nem DOllárjeleket kellett szedegetni vazze...:-DDDD -
antijedi #162 na ez se egy rossz 5let, milyen népszerü forumok vannak meg? mert en csak ezt szoktam hasznalni :D -
antijedi #161 na szerintem nincs más hátra mint előre, vagyis várni hátha valki véletlen feltöri :DD -
#160 Na akkor utána éne nézni más fórumokon a dolgoknak.... -
#159 Nem tom mi a bajod a viz alatti resszel, nekem nagyon tetszik, es allitom az idei ev eddigi legjobb fpsevel van dolgunk, hihetetlen jo:) A zene meg egyenesen isten! En nem igazan vagyok oda a technoert, de itten ez remek hangulatot ad a gamhez... Remelem jo hosszu lesz a game, bar ez a Mars expedicio eleg nehezen akar ossze jonni, amig odaig eljutok, ki kell fustolni az egesz Foldet:)) -
antijedi #158 upsz ez kettő lett..., sorry :D -
antijedi #157 legtöbbnel nekem van pl bf1942 vagy AAO vagy rebellion, de pl mw3 és blitzkrieg -nél nekem sincs idézőjel.... -
antijedi #156 legtöbbnel nekem van pl bf1942 vagy AAO vagy rebellion, de pl mw3 és blitzkrieg -nél nekem sincs idézőjel.... -
#155 Az én Mafia-m így indul:
C:\Games\Mafia\Game.exe
nincs idézőjel.... -
#154 Másrészt pl. amikor a demoval nyomultam neten, akkor jött szöveges üzenet, meg hangüzenet is egy másik arctól, de én sehogy se tudtam rá válaszolni.
Hiába nyomta a T-t, vagy az entert, nem jött elő semmilyen message menü... -
antijedi #153 viszont az a gyanus hogy nalam ennel az egy parancsikonal nem hajlando az eleresiutat idezojelek koze tenni... 8mindenhol mashol akoze teszi...) -
antijedi #152 nekemsem.. :( -
#151 Neked müxik?
Nekem nem -
#150 Dehát én beraktam.
Na próba again.... :-D -
antijedi #149 konzol van benne, ha az ember consol-t keres mindig rá kell keresni cheatekre mert azt csak ugy lehet ujabb gamekban aktiválni..., namost:
To enter Chaser cheats you need to enable game console by adding -console parameter to the game shortcut so it looks like this:
"C:\Program Files\Chaser\Chaser.exe" -console
:DDD -
antijedi #148 hmm, nekem sem megy :DDD, na ako varni kell amig kijon valami joiner vagy hasonlo, mert szerintem tuti hogy a belső szerverkereso ellenorzi a cdkulcsot, ezert nem negedejeznek console-t se a menuben gondolom -
#147 Na tedd azt.
Több szem többet lát. -
#146 De amúgy ez nem licencelt motor, saját, szal egyáltalán nem valószínü, hogy van benne olyan, hogy konzol. -
antijedi #145 de lejött, csak eddig más irányu elfoglaltságom volt... :D
na egy pill megszakértem :D -
#144 No console.
Hiába írtam be
(neked még nem jött le?) -
antijedi #143 beteszed parancsfileba eleresi ut moge hogy -consol asszem azt probalj consolbol connectelni valahogy -
antijedi #142 consolbol?? -
#141 Sajnos nincs lehetőség IP alapján connectálni....
SUX -
#140 Még nem!
Kiprószálom oks?
-
antijedi #139 multyra ki kéne azé valamit találni, azt probáltátok mrá hogy iditani egy local-t és ipvel csatlakozni? -
#138 Há baze, ez a vízalatti rész olyan szinten idegesít, hogy na....
Irányíthatatlan faszság.
Kurvára ki lehetett voln ahagyni.
Nem beszélve ezekről a rettenetesen "veszélyes" vízalatti TIE Fighterekről...
Pfff.... -
antijedi #137 az első a clonecd-s verziohoz van asszem, csak aba nem irják hogy ird be a serialt :D -
#136 Antijedi: 3 féle NFo van:)
Látszik mindhárom Imresionos,mert az egyikben csak annyi van írva hogy UNRAR BURN AND INSTALL,ENTER THE SERIAL...Na a cd-n nincs serial és az NFO-ban sem írták..
Aztán van másik Imersionos amiben azt írják hogy UNRAR BURN INSTALL CRACK SERIAL....Na a cd-n nincs se crack se serial,és az nfo-ban sem volt serial...
A 3. NFO-ban már hajlandóak voltak leírni a SERIAL-t de crackelést is írnak pedig nincs crack,és nemis kell:)))
Szóval most IMERSION-ék vagy nagyon balfaszk,ahogy azt eddig is bizonygatták,vagy lopták az iso-t és hozzácsaptak egy NFO-t...:) -
antijedi #135 amugy aki fikáza az engint az tuti 486oson probálta, mert p3 1ghz-n gef2gts el minden maxon szinte 800*600ban reccenés nélkül megy, és tök jól néz ki :D -
antijedi #134 jóvana megy anélkülis, szal ié, tévedtem :D -
antijedi #133 nos biztos én vagyok a hülye, de crack hozzá merre található, mert nfo azt irja a /crack könyvtárban de én felkutatam mindkét cd minden részét és nem találok ilyet :D -
#132 Rendben, es ott kit keressek? :))) -
#130 Nincs valakinek a jatekhoz boritoja? DVD "meretben" kellene, a cdcovers.cc-n csak cd-bol van a front.
Valami link esetleg? -
#129 Run DMC vagy vmi Hip-Hop féle nincs ? :) -
#128 Bizony, már nagyon megszoktasm én is, erre ebből kihagyják...
Ezeket már nyugodtan DEFAULT-tá lehet tenni az FPS-ekben
-Kihajlás
-Fekvés
-fegyver pontatlansága futás közben
-kúszás közben fegyvert nem lehet használni
Ezek szerintem alap dolgok ma már, legyen szó akármilyen real vagy unreal () FPS-ről.