626
Chaser Full Game
-
#257 Neten csak akkor lehet, ha valaki dedikállt szervert indít és megmondja neked az IP-t.
Erre elég kevés az ESÉLY...
-
coltos #256 Mindjárt megnézem, hogy neten lehet-e játszani és ha lehet, akkor játszunk már, jó? -
#255 Szóval!
Most vittem végig!
Azoknak ajánlom a végigjátszást, akik fogékonyak a jó sztorik iránt és nem várnak iszonyatos klisé hentelést a játék végénél.
Nekem nagyon bejött a játék vége, marhára tetszett.
Az eleje nagyon jó, a közepe kicsit leült a gémnek, de utána a végkifejlet kárpótolt mindenért!
Végre nem egy tucatbefejezés, nem kell újabb MEGABRUTÁLSZÖRNYET kicsinálni, irtózatos szenvedés és visszatöltögetés árán... -
#254 Tud valaki cracket az 1.46-hoz? -
#253 Igen, szopatás volt, hisz ilyen dolog nem igen volt jellemző a játékra, majdnem mindig lineális volt. -
Light #252 Szia!
Jah, köszi szépen, ez volt az.
Megjegyzés: De most komolyan, ilyeneket a készítők miért raknak bele a játékba??? Sztem szándékos szopatás, de ez magánvélemény.
Még 1x kösz.
csács -
#251 Ahogy elindítottam a pályát, egyből beugrott, én is szoptam vele jópár percet. (olyan 20-25-öt)
:-)
Szal:
-van egy nagy hangár, amiben az a fülke is van, ami a nagy ajtót nyitná, csak ugye nem müxik
-Van egy lift, amivel le lehet menni a pinyóba
-Itt kolbászolsz egy keveset, majd látni fogsz JOBBKÉZ felől egy rácsos ajtót, ami nem nyílik.
-Ha továbbmész akkor eljuthatsz ehhez a szobához, cask a másik oldaláról. Itt nincs ajtó, cask a rácson keresztül látni az ajtót, meg a másikat, ahova menned kell.
-Innen látszik, hogy a rácsos ajtó elvan torlaszolva egy deszkával
-NA AZT KELL SZÉTLŐNI, MAJD HA VISSZAMÉSZ MÁR NYITHATOD AZ AJTÓT
(remélem világos volt és itt akadtál el) -
Light #250 Szia!
A pálya neve 'Harbor-Submarine' - közvetlen a vizes pályák után...
előre is kösz
várom a választ!:)
csács -
#249 Ha vársz egy picit, visszatöltöm az állást, mert nem emléxem már...
Mi is a pálya neve? Az segítene.. -
Light #248 Nekem miért nem segítetek? Please:
'Sziasztok!
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam.' -
#247 Ha belegondolsz, hogy ezek legtöbbje nem mai cucc, de még az élvonalhoz tartoznak, akkor érthető, hogy 150év múlva is jók lehetnek... mondjuk az AK47 kapott távcsővet is - tehát fejlesztették:) -
#246 Csúnya a faszt! (már bocs)
Másrészt meg amikor a marsra érsz ott már előjönnek a high-tech fegyverek.
Ezért fasza, mert nem azt a 9 fegyvert használod végig, hanem sokkal többet, de azok cserélődnek.
De abban igazad van, hogy eléggé odébb járunk az időben, és a földi fegyverek majdnem mind mai darab... -
Dns5000 #245 nemtudom nektek feltunt-e, de a jatek 2150korul vagy kesobb jatszodik es a fegyverzetunk uzi,m4, famas hat a marsot mar kolonizaltuk de egy kurva uj fegyvert nem tudtak eddig kifejleszteni????? Kb mintaha elso vilaghaborus fegyverekkel rohangalnak ma. Mondjuk meg nem tartok a vegen, ezert meg remenykedem de ha holnap meglesz a sea dogs 2 akkor ez megy a sulyesztobe, mert csunya mint allat -
#244 Nekifutok újra,köszi! -
G_ArchAngel #243 pontosan írd le hol vagy, de szerintem tudom hol akadtál el:
van egy acélrácsos falszakasz, ahol nem nyílik az ajtó, ennek a túloldalára juthatsz a pincén keresztül, ahol meglátod a rácsos falat, akkor láthatod, hogy deszkával ki van támasztva az ajtó - ezt lődd szét... - persze nem bíztos, hogy itt vagy, csak tippeltem... -
#242 A világítótoronynál hogy keveredjek tovább???
Bejártam a zegzugos helységeket,tetőt,mindent,de nem tudok továbbmenni...
Help?? -
Light #241 Sziasztok!
Segítség kéne! Azon a pályán, amikor a 'main gate'-et kell kinyitni, beszól a csávó, hogy energia kell neki, és azt írja, hogy nyissam ki a gas 1 és 2 tartályokat...na az a kérdésem, hogy ezekhez hogy lehet eljutni?...nyugodtan mondjátok, már eligazodom a pályán, legalább 4x végigjártam -
antijedi #240 pontosan... -
#239 Hát ezaz.
Mindenkinek "csak" ennyi a gondja :-) -
antijedi #238 en akarnam de szervert nem tok biztositani... -
#237 Ehhh, most látom mit írtam!
Szóval az ott SPOILER akart lenni :-DDDD -
#236 Olyan körülményes.
Meg kinek van sávszélessége, ogy dedikáljon egy servert....
Nekem sajna nincs...:-(
A Demoval lehet nyomni faszán :-DDDDDDDD
(csak vicc) -
#235 MULTIban snki nem akarja nyomni? -
#234 Azért nem volt nagy gond az AI-val szerintem.
Nem voltak valami über okosak, de legalább nem csináltak hülyeségeket, nem rohantak utánam, ha beálltam valahova.
Lényegében nem lehetett kempelni sem, mert ált. basztak utánam jönni. Ők kempeltek.
Persze az gáz, hogy alig-alig nyitogatták az ajtókat, de ha odamentem és rájuknyitottam, akkor ott álltak a pofámban és BUMM (ők feküdtek term. :-DDDD)
Szal nekem nem volt gondom az AI-val, egész színes is a játék, változatosak a helyszínek.
A fegyverek is egész faszák, jó sokat is lehet használni közülük, ráadásul más fegyvereket használlnak a földön kívüli helyszíneken, mint a földön. Látszik, hogy foglalkoztak velük. Nem az a 9 fegyver van végig, mint a többi gémben.
Egy dolog viszont kurvára zavart:
SPIOLER KÖVETKEZIK!!!!!!!!
Amikor a kopasz faszi az orosz bázison elárul és 2-szer 3-szor a mellkasomba lő, majd utána (belső nézetbe vált) amikor a földön fexem, rámemeli a fegyvert és egyértelműen fejbelő.
Ezután 4 hét múlva felébredek MAKKEGÉSZSÉGESEN egy öreg bácsi kunyhójában.
Na itt baszták el az eddig érdekes sztorit...
Amúgy már kezd kicsit hosszó lenni, nekem is olyasmi feelingem van mint Moby-nak:
"legyen már vége,hagy uninstallálhassam" :-DDDD
De azért ez egy jó gém! :-) -
draki #233 archangel:thx! -
#232 Jó kezdet,mégjobb folytatás,viszont a vége elképesztő ócskaság,kár érte.Meglehetősen jó game lehetett volna belőle,annak ellenére hogy AI mint olyan nincs,full scriptelt az egész,néha ez érdekes dolgokat eredményez az átvezető animokban.Az utolsó néhány pálya ötlettelen "legyen már vége,hagy uninstallálhassam" effekt.Ennek ellenére érdemes végigvinni,az orosz részek igen jók,a Kosmodrom kifejezetten tetszett,bár ez is leginkább a qrva hangulatos zenéknek,és hangoknak köszönhető.
A HL-t ez sem tolta le,bár félúton rezgett a léc. -
Inquisitor #231 http://www.gamershell.com/download_2646.shtml
CHASER V1.46 UK PATCH -
#230 át kell mennie egy másik szobába - türelmesen várd meg míg az őr elmegy - és folytasd tovább a hallgatózást, mindenképp arra kell menni, amerről az őr jön, tehát várj míg elmegy...
Nekem is kell help:
Orosz űrbázis - Payback alcím - a rohadt csatornában elkeveredtem, hol kell kimenni? -
draki #229 Üdv!
Egy kis segítséget kérek. A harmadik részben, ahol egy pasas mikrofonon keresztül vezet az épületben, már kifelé mennék, de egy lépcsőn egy őr áll. El kellene mennem előtte, mert a többi irányra a hang azt mondja, hogy rossz irány. De nem tudok elmenni az őr előtt, mert azonnal kampec. Mi a fészkes fenét kell csinálni?
Köszi! -
waccoo #227 Az üvegfal mögött van két oldalt az energiaforrás
dobj be 1-1 gránátot és kész. -
#226 ja és megújjult loggal!!! :) -
#225 jah biztonsági másolattal nem tudok menni nordockra mivel hogy vki már hasznalja a a cd keym SoU is telepíteve van, aki servert akar indítani az úgy tegye hogy az ikonnál a cél mellé írja hogy -dserver , utánna írja ide le az ip címet és a parancsikon cél mellé írásnál pedig a -connect ipcímmel lwhet csatalakozni -
#224 Hopp ez kicsit OFF-volt. Amúgy ha lesz szerver 1 emberre számíthattok.
-
#223 Archangel NWN? Kedvenc játékom. gyere multizni, Nordockra:D -
antijedi #221 most viszont valaki aki T(akárhány) -on csücsül és teszemazt a gépe is birj aindithatna rendszeresen servert hogy lehesen multyzni :D -
Dns5000 #220 hmm nekem sokkal csunyabnak tunik mint ef2 -
#218 Sokkal jobb Gamé mint amit vártam. Most vittem végig Elite Force2-t így van viszonyítási alap, és ha a graf és a lehetőséget(Loud) száma nem is olyan sok ez a gamé akkor is nagyon ütős. -
#215 na megy a multi töltsétek le az exet írjátok vele felül vki indítson dedikált servert connectelni meg úgy lehet hogy parancsikonál Cél mellé ezt írod: -connect ipcím és már megy is -
antijedi #214 én majd jövök minyá csak még egyéb elfoglaltságaim vannak :D -
#213 na itt multitörés Lifeforce jóvoltából amivel ha vki dedikalt servert hosotl arra lehet menni http://hungs.hu/Chaser.exe és ha vki hosotlj írja be és mondja mi a aserver neve