626
Chaser Full Game
-
Deajka #304 A marson vagyok a vonatnál. Mennyi van még vissza? -
steweee #303 a mars előtt, mikor egy hatalmas torony tövénél kezdel a tengerparton, de tovább kell menni az épületek felé mert nincs közvetlen bejárata. némi ugrabugra meg ajtónyitogatás után lejutottam az alagsorba, de nem tudom kinyitni az ajtót. kérlek próbálj meg visszaemlékezni, mert nem tudok egy napja továbbjutni -
#302 Hát nekem a befejezés kimondottan bejött, a sok klisé végü játék után!
Ez végre életszagu és némileg egyedi is! Semmi csöpögés, vagy a szokásos "győzd le a főellenfelet", aki az ilyen játékoknál ugyan olyan ember mint te, de valamiért mégis 20-szor több skuló kell bele, mint a többi katonába.
Ez így teljesen rendben volt (számomra) és jól éreztem magam a végén! Ilyenből kellene több is, nem pedig a már 1000-szer lejáratott hepiendes lerágott csontokból... -
#301 Mi a pálya címe, és melyik részről is van szó? Nem tudom beazonosítani... -
steweee #300 na mármost órák óta csak a továbbjutást keresem. ellenfél már rég nincs egy szál se, egyetlen veszélyforrás hogy a romos épületben le lehet zuhanni egyes emeletekről. van egy folyosó ahol van két kapu is ami kicsit más mint a többi és piros lámpa ég felettük, tutira ott kell továbbmenni a lighthouséba. de a második zárva. hogyan lehet kinyitni? nem sokkal előtte azon a folyosón van egy szoba ahol generátorok vannak - talán azok - de nem lehet őket felrobbantani vagy ilyesmi. másra meg nem tudok gondolni, már mindent bejártam. aki tudja hogy kell innek továbbmenni, írja már meg. please! -
Deajka #299 A kerítés mentén a ház irányába a házon lesz egy kapu, ha jól emlékszem. Vagy ilyesmi. Szerintem menni fog az.
Blasta: a közepe tényleg uncsi. -
steweee #298 légyszi segítsetek! nem tudok bejutni a lighthouse-ba. pedig már mindent körbejártam/ugráltam. van valami trükkje, vagy merre menjek? -
ceas #297 Hát nem tudom, másnak is az az érzése, hogy kicsit befejezetlen a story? Vagy több vége is van(bár erről sehol nem olvastam)? Valahogy a befejezés nekem elég összecsapottnak tűnik. -
steweee #296 annál a pályánál vagyok elakadva, ahol a világítórotonyba kell bejutni. pedig nem vagyok az a kifejezetten elakadós fajta, pár 100 ilyen játékor már végigjátszottam. bejutok a romos épületbe ahová csak a tetőről ugrálva lehet, ott van is egy folyosó ami vszleg a lighthouse-ba visz, de annak a második ajtaja zárva. merre tovább? -
gilaba #295 Elinditom a gamét és pár másodperc múlva kilép. segitsetek nekem mi lehet a gond? -
Deajka #294 Naja, jóbarát ! Nekem olyan mafia-s érzésem volt, na, nem is tudom igazán megfogalmazni... Egy biztos azért nyomom mert kiváncsi vagyok mi is lesz a story vége. Ja, a marsi börtön az nagyon fine. Az full hangulatos. Az ai szerintem olyan felemás. Néha igen ügyes (vagy én vagyok béla) néha meg áll mint a ..sz .
Devastation ? Húú, bazz ... Nálam absolúte a negatív csúcstartó. ". helyen a CIA operativ solo mission. Ez utóbbi egy olyan ocska förmedvény aminél rosszabbat a föld nem hordott a hátán. Aztán emelkedett a 2.helyre. :) Csá, -
#293 Hát az attól függ, hogy mekkora intervallumban számolod az utóbbi időket :-DDDDD
Egyértelmü, hogy Unreal 2-t veri.
Red faction 2-t szintén.
Szerintem az Iron storm-ot és a Devastation-t is.
Az elite force 2-nek csak a demojával nyomtam, de a lézeres ticsung már nagyon nem jött be.
Messzebbre nem mernék már menni. De kimondottan jó volt, csak a közepe sejnos U N C S I! :-D -
Deajka #292 Nekem is fagy a genya program. Ugy vettem észre főként akkor ha nvframelocker megy + a havas orosz pályán. De ott állandóan.
Más:
Basszus, az utóbbi idők egyik legjobb fps-e.
Nem ? -
#291 Korrekt,de lehet,hogy ez már odébb van.
Próba-.... -
Light #289 Nem, ugye bemegyek a kék card-dal a szobába, és akkot ott van a sercegő ajtó, lehet fel, meg lefele menni. Ha kemegyek, ott van egy zárt ajtó és van egy másik, ami mellett van egy panel, amit tudnék használni, csak nem toom, én sztem oda kell card...de nem tudom. Ha meg felfele megyek, akkor szemben van a Command Center - for personal only felirat, befordulok jobbra, ajtón be, előttem zárt ajtó, de ha jobbra fordulok, van egy lézerrács, amin ha átmegyek, akkor pusztulás...gondolom ezt is ki kéne kapcsolni vagy mi?
Nah itt vagyok. Lécci írd le pontosan, mi a verést csináljak, mert már kivagyok nagyon...:)
Kösz!
csá -
#288 Csak egy ajtóhoz kell a keycard(a kék színű),a másik ajtó "serceg",de müxik a torlaszok után.
Arra gondolsz,nem??? -
Light #287 A faszom kivan ezzel a játékkal...
Köszi a segítséget, de megint kéne...közvetlen utána, amikor bemegyek, felfele van egy lézeres cucc, ahova nem tudok bemenni, meg van egy másik ajtó, ahova kéne sztem card, de azt meg hol találom? - vissza kell menni?
Please, Help, ma már végig akarom vinni...:) -
#286 A falakban vannak beépítve szobák,ahol szintén vannak szekrények+őrök.Az egyik szobában,a földön keresd.
Kék színű. -
Light #285 Sziasztok!
Remélem, utoljára írok elakadás ügyben:))
Szóval még keresgélem, de nem találom a Mars-i Assault pályán a command center key card-ját, amivel be tudnék jutni a comm-ba...hol van? Néztem már a szekrényekben, de ott csak párna van:)
Előre is kösz.
csács -
steweee #284 nekem a régi alaplapommal volt ugyanez a probléma. abit kg7. valami rossz volt a csipkészleten, és megmagyrázhatatlanul néha lefagyott csak úgy. de voltak olyan progik, pl: unreal 2 aminél mindig ugyanott. tökéletesen működött a gép, ment a játék, aztán egyszerre csak hopp, és már resetelt is. vidd vissza a boltba, vagy ha nagyon cikiznek hogy ennek márpedig nincsen baja, akkor otthon előtte süsd meg és úgy vidd vissza. -
Sir IvanHoe #283 Hat beszarok, meg az elejen en sem birok felugrani a dobozokon. Pedig mar ciganykereket is vetettem. -
#282 Ugyan ezt csinálta nálam is,lásd lejjebb.
A megoldás egy mentés volt,amelyet a hwsw-n egy gyerektől kaptam meg.
Az már a köv.pálya eleje volt... -
#281 Az durva.
Nem tudom mi lehet az oka. -
TheZsenyka #280 Soha semmilyen körülmények között nem resetelt még a gépezetem... Nem tudom másnak is van-e gondja ezzel:
A lehallhatós küldetés után beindul egy video ahol Chaser az összekötőjével beszélget egy szálguldó sportkocsiban. Akárhányszor próbálom, mindíg pontosan ugyanazon a helyen resetel a gép.
? -
ghosst #279 A portlandi pályán (7.), ahol a teherautót kell megvédeni, már egy napja próbálkozom...
Nincs valakinek mentése a végéről?
Case: rossz az iso-d, nekem is ez volt. De csak akkor, ha az installfix fent van... -
#277 Menj körbe a lépcsőn a felső szintre,aztán ugorj a hordó mellé. -
#275 Hát öreg ez már tényleg határeset a bénaságban, mert ez tipikusan nem az az eltévedős játék! :-D
Tehát még az orosz bázison vagy ugye?
Felmásztál havas évület tetejére? Ezután ott a tetőn lesz egy ajtó, ahol be tudsz menni az épületbe.
Ha már ezután vagy, akkor a főutat kell asszem csak követned. Ha eljutottál a főkapuig, itt be kell menni a bódéba és kinyitni a kaput asszem.
Ezután visszafelé kell menned, és jobbfelé lesz egy ajtó asszem konténerek vagy faházak mögött, sajna már nem emléxem erre a részre. -
Light #274 Hi!
Köszi a segítséget, az megvan, de:)
hívjatok nyugodtan bénának, én is azt mondogatom itt magamnak fél órája, hogy 19 éves fejjel akadok sokat a játékban, de megint befagytam:
annál a résznél, amikor keresni kell a main gate kapcsolóját, ami a control room-ban van...namost én megnyomtam ott egy cuccot, kiírta, hogy main gate unlocked - utána lemásztam, utána fel (volt ott pár csávó) és felmentem a havas épületek tetejére...és ezután mit kell csinálni, mert körbejártam a pályát, de nem találok utat?
Köszi, és bocs:)
csács -
#273 matrix2-hub.no-ip.com -
#272 Most a Matrix 1-es Hubon van megosztva és estig így is fog maradni! -
#271 A speedy hubon vagyok, lehet tölteni:
speedy.dyndns.info:1666 -
#270 Most nem vagyok rajta egyiken se, majd ha lesz hely a nagyobb hubokon, akkor szólok, hogy melyiken keressétek!
[HUN][DSL]Blasta
vagy
[HUN][ADSL]Blasta
néven vagyok.
-
#267 Akkor a DC-ről!
Töltsd le a DC++ kliensprogit és csatlakozz rá egy magyar HUB-ra!
Mondok címet is, ha gondolod! -
#264 Nem kell azzal foglalkoznod.
Sajnos már leszedtem a gémet, de annyira emléxem, hogy ki kell menned innen, vissza az autóhoz, onnantól megy tovább magától.
Ezután ki kell nyitni a másik kaput is asszem... -
Light #263 Sziasztok!
Megint akadok:(
Azon a pályán, amikor az elején úgy kezdődik, hogy elárulják Kabir-t és el kell húzni. Odáig megvagyok, hogy kinyitottam a main gate-et, megvan a kocsi is, amivel el kell húzni, utána a 'storage'-ban megtaláltam a hiányzó darabot a kocsiból és itt akadtam el...van egy csávó, aki dörömböl nekem, de nem tudom, honnan és hogy mit kéne knyitnom:(. Gondolom, ő kell az akcióhoz. Valaki mondja el lécci, mit csináljak:).
köszi
csocsesz -
#262 Most a Koli hubon! -
#261 na hol van +osztva? -
#260 Na kész!
1 óra 24 perc lett!
16 track. -
#259 Amúgy legalább 1óra 10 percnyi az anyag! -
#258 Amúgy lassan befejezem a Chaser soundtrack albumjának vagdosását és tömörítését!
Akit érdekel, az jelentkezzen itt (nézni fogom), megmondom melyik Hub-on érhet el, mert a DC-n lesz megosztva.