Chaser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ehhh, most látom mit írtam!
Szóval az ott SPOILER akart lenni :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Olyan körülményes.
Meg kinek van sávszélessége, ogy dedikáljon egy servert....
Nekem sajna nincs...:-(

A Demoval lehet nyomni faszán :-DDDDDDDD
(csak vicc)

And5
MULTIban snki nem akarja nyomni?

Blasta
Azért nem volt nagy gond az AI-val szerintem.
Nem voltak valami über okosak, de legalább nem csináltak hülyeségeket, nem rohantak utánam, ha beálltam valahova.
Lényegében nem lehetett kempelni sem, mert ált. basztak utánam jönni. Õk kempeltek.
Persze az gáz, hogy alig-alig nyitogatták az ajtókat, de ha odamentem és rájuknyitottam, akkor ott álltak a pofámban és BUMM (õk feküdtek term. :-DDDD)
Szal nekem nem volt gondom az AI-val, egész színes is a játék, változatosak a helyszínek.
A fegyverek is egész faszák, jó sokat is lehet használni közülük, ráadásul más fegyvereket használlnak a földön kívüli helyszíneken, mint a földön. Látszik, hogy foglalkoztak velük. Nem az a 9 fegyver van végig, mint a többi gémben.
Egy dolog viszont kurvára zavart:

SPIOLER KÖVETKEZIK!!!!!!!!
Amikor a kopasz faszi az orosz bázison elárul és 2-szer 3-szor a mellkasomba lõ, majd utána (belsõ nézetbe vált) amikor a földön fexem, rámemeli a fegyvert és egyértelmûen fejbelõ.
Ezután 4 hét múlva felébredek MAKKEGÉSZSÉGESEN egy öreg bácsi kunyhójában.
Na itt baszták el az eddig érdekes sztorit...
Amúgy már kezd kicsit hosszó lenni, nekem is olyasmi feelingem van mint Moby-nak:
"legyen már vége,hagy uninstallálhassam" :-DDDD

De azért ez egy jó gém! :-)

archangel:thx!
Moby
Jó kezdet,mégjobb folytatás,viszont a vége elképesztõ ócskaság,kár érte.Meglehetõsen jó game lehetett volna belõle,annak ellenére hogy AI mint olyan nincs,full scriptelt az egész,néha ez érdekes dolgokat eredményez az átvezetõ animokban.Az utolsó néhány pálya ötlettelen "legyen már vége,hagy uninstallálhassam" effekt.Ennek ellenére érdemes végigvinni,az orosz részek igen jók,a Kosmodrom kifejezetten tetszett,bár ez is leginkább a qrva hangulatos zenéknek,és hangoknak köszönhetõ.
A HL-t ez sem tolta le,bár félúton rezgett a léc.

Adversus solem ne loquitor

http://www.gamershell.com/download_2646.shtml
CHASER V1.46 UK PATCH

archangel@work
át kell mennie egy másik szobába - türelmesen várd meg míg az õr elmegy - és folytasd tovább a hallgatózást, mindenképp arra kell menni, amerrõl az õr jön, tehát várj míg elmegy...

Nekem is kell help:
Orosz ûrbázis - Payback alcím - a rohadt csatornában elkeveredtem, hol kell kimenni?
Üdv!
Egy kis segítséget kérek. A harmadik részben, ahol egy pasas mikrofonon keresztül vezet az épületben, már kifelé mennék, de egy lépcsõn egy õr áll. El kellene mennem elõtte, mert a többi irányra a hang azt mondja, hogy rossz irány. De nem tudok elmenni az õr elõtt, mert azonnal kampec. Mi a fészkes fenét kell csinálni?
Köszi!
Az üvegfal mögött van két oldalt az energiaforrás
dobj be 1-1 gránátot és kész.
And5
ja és megújjult loggal!!! 😊

And5
jah biztonsági másolattal nem tudok menni nordockra mivel hogy vki már hasznalja a a cd keym SoU is telepíteve van, aki servert akar indítani az úgy tegye hogy az ikonnál a cél mellé írja hogy -dserver , utánna írja ide le az ip címet és a parancsikon cél mellé írásnál pedig a -connect ipcímmel lwhet csatalakozni

CarajoEsp
Hopp ez kicsit OFF-volt. Amúgy ha lesz szerver 1 emberre számíthattok.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Archangel NWN? Kedvenc játékom. gyere multizni, Nordockra😄

most viszont valaki aki T(akárhány) -on csücsül és teszemazt a gépe is birj aindithatna rendszeresen servert hogy lehesen multyzni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hmm nekem sokkal csunyabnak tunik mint ef2

May the force serve you well!

CarajoEsp
Sokkal jobb Gamé mint amit vártam. Most vittem végig Elite Force2-t így van viszonyítási alap, és ha a graf és a lehetõséget(Loud) száma nem is olyan sok ez a gamé akkor is nagyon ütõs.

And5
na megy a multi töltsétek le az exet írjátok vele felül vki indítson dedikált servert connectelni meg úgy lehet hogy parancsikonál Cél mellé ezt írod: -connect ipcím és már megy is

én majd jövök minyá csak még egyéb elfoglaltságaim vannak 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
na itt multitörés Lifeforce jóvoltából amivel ha vki dedikalt servert hosotl arra lehet menni http://hungs.hu/Chaser.exe és ha vki hosotlj írja be és mondja mi a aserver neve

jaja

cypher
iMMERSION-törésû játékot használtok????
And5
gyere icq én szívesen betesztekem a számom 154968871

cypher
Még egy kérdés:
A MEMORIES-címû (asszem 3.)pálya elején,még a kocsiban a múvi résznél reset-tel kivág a gép,egymás után többször,ugyan ott.
Valakinél volt ilyen gond??
XP+SP1+DX9.0A+Radeon9600 PRO+Cat.3.5
Semminél nem volt eddig ilyen gond,és ennél is ugyan ott állandóan.
Mi lehet ez???????
😄
Én feltörtem a multi részét de senki nincs ts-en akivel le tudnám tesztelni, hogy mükszik e
dikki*yysw
Serial: 52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3

nfoból.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Müxik a játék multiban?
Mármint a teljes.
Mhosah Myth
Lenne egy kérdésem:Most töltöttem le a játékot és nincs hozzá cd-key.Valaki meg tudná adni?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

cypher
Yo ez a gáma,népek-nem csalódtam bennetek!!
cypher

Ez állati jó!
Köszi,megpróbálom még félezerszer,aztán ha nem megy...jöhet a mentõöv!!
Mayday
Ha vegkepp nem megy, kuldd el a jatekallast, es visszakuldjuk felugorva! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Blasta
Esetleg próbálj meg UGRÁS+GUGOLÁS kombóval!
AKkor felhúzza a lábát az ugrás közben, tudod mint a Half Life-ban....

a dobozokon egy irányban ugrálsz felfelé, majd a legfelsõn balra fordulsz 90 fokot az ajtó felé, mert arra alacsonyabb a felsõ szint

cypher
Az egyik sarka "felfelé" áll.Gondolom logikusan arra könnyebb lenne,nem??
De nem igazán megy 5TombRaider+egy zsák FPS-után sem..
Szal merre ugorjak??
Elõre?
az sem mind1, merre akarsz ugrani a legfelsõ dobozról..

Mayday
Sima ugras, nekem az emberkem elsore felment, nem volt vele gond.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

cypher
Van valami speckója a játék elején,a szökésnél való ugrálásnak??
Kicsit konkrétabban:
-elsõ "fejezet",menekülök a bázisról.Beérek egy nagy,2 szintes raktárcsarnokba,ahol az elsõre liftel feljutok,a pulton gombot nyomva leborulnak a ládák,egymásra.Nna,itt vagyok gondban,mert az egymásra esõ ládákon hihetetlen módon nem ugrik a fószer fel a másodikra,alá beesve viszont látszik,hogy simán ment volna..
Kb.50x próbáltam,de kicsit elment a kedvem tõle.
Szal sima ugrás kell,vagy mi??
Kiakasztóbb az eleje,mint a StarTrek II. volt...
And5
nkm az nfs: hp2 nél vot ugyanez win98ból nem akarta telepíteni de else indult a setup win 2000bõl felrakta ill miután újraformáztama a gépem és xpt raktam rá szintén mûködött szal lehet hogy az op rendszerben vana a hiba

Titan
Milyen fényt keresel??!!
Ezek olyan kis világító kis golyók! Sárgák és ha nekimész akkor kékké változnak! Elvben mutatja az utat, de én mindig eltévedtem, mert a két pont nem mindig van egymástól látható távolságra...szóval tök szopás! De meg lehet csinálni.

Skynet
Ghost: Tedd be az ISO-t alcohol 120% virtua cd-jébe és onnan telepíts..ha így nem megy akkor szar az iso-d
Skynet
Nem láttam egy kibaszott fényt sem csak a hajón kívül lilásat de nemlehet olyan magasra úszni
tényleg mindenki tudja telepíteni?
sehogy nem megy....
Skynet
cdrwin helyett javaslom cdírásnál az alcohol 120%-ot..😊
Best😊
Kiválasztod a levédésformátumot ami az iso-n van és felírod...hibátlan😊
Skynet
oksaoksa...ha már túlvagytok rajta.,....MIAFAXOT KELL CSINÁLNI A VÍZ ALATT?😊)))
Végigúszkáltam a roncsot,szarrá lõttem a tie fightereket,volt pár hely ahol nagy hangzavar volt,annyi...Mitkell csinálni???
CDRwin 5.0-val használtam idáig mindent, ezzel megmutatja szépen a CD-t...
és a demo is szépen ment...
probáld meg virtual cd-vel az imaget megnezni hogy onet megy e ha onetse akkor gaz van, ha azzal megy akor a cd a szar

nem mûködik azzal az install fix-szel sem, és biztosan jó a cd is.
iso formátum, test image-re teljesen jó CD-t mutat. lehet a CD-n nézegetni, élnek a könyvtárak...
ilyenkor is lehet még hiba?

a gép meg bõven jó hozzá...
mi a gond?
Skynet
Ghost???
Nem tudod telepíteni???
Vagy szarul írtad fel,vagy szar az iso-d amit leszettél,vagy UK verziód van...UK verzió esetében ajánlom figyelmedbe a hivatalos honlapot...ott írtak vmi patchet ami javítja a UK verzió install hibáját.
nem lehet ezt a játékot modjuk telepíteni?
van valakinek install problémája?