Chaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az ott SPOILER akart lenni :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Meg kinek van sávszélessége, ogy dedikáljon egy servert....
Nekem sajna nincs...:-(
A Demoval lehet nyomni faszán :-DDDDDDDD
(csak vicc)
Nem voltak valami über okosak, de legalább nem csináltak hülyeségeket, nem rohantak utánam, ha beálltam valahova.
Lényegében nem lehetett kempelni sem, mert ált. basztak utánam jönni. Õk kempeltek.
Persze az gáz, hogy alig-alig nyitogatták az ajtókat, de ha odamentem és rájuknyitottam, akkor ott álltak a pofámban és BUMM (õk feküdtek term. :-DDDD)
Szal nekem nem volt gondom az AI-val, egész színes is a játék, változatosak a helyszínek.
A fegyverek is egész faszák, jó sokat is lehet használni közülük, ráadásul más fegyvereket használlnak a földön kívüli helyszíneken, mint a földön. Látszik, hogy foglalkoztak velük. Nem az a 9 fegyver van végig, mint a többi gémben.
Egy dolog viszont kurvára zavart:
SPIOLER KÖVETKEZIK!!!!!!!!
Amikor a kopasz faszi az orosz bázison elárul és 2-szer 3-szor a mellkasomba lõ, majd utána (belsõ nézetbe vált) amikor a földön fexem, rámemeli a fegyvert és egyértelmûen fejbelõ.
Ezután 4 hét múlva felébredek MAKKEGÉSZSÉGESEN egy öreg bácsi kunyhójában.
Na itt baszták el az eddig érdekes sztorit...
Amúgy már kezd kicsit hosszó lenni, nekem is olyasmi feelingem van mint Moby-nak:
"legyen már vége,hagy uninstallálhassam" :-DDDD
De azért ez egy jó gém! :-)
A HL-t ez sem tolta le,bár félúton rezgett a léc.
Adversus solem ne loquitor
CHASER V1.46 UK PATCH
Nekem is kell help:
Orosz ûrbázis - Payback alcím - a rohadt csatornában elkeveredtem, hol kell kimenni?
Egy kis segítséget kérek. A harmadik részben, ahol egy pasas mikrofonon keresztül vezet az épületben, már kifelé mennék, de egy lépcsõn egy õr áll. El kellene mennem elõtte, mert a többi irányra a hang azt mondja, hogy rossz irány. De nem tudok elmenni az õr elõtt, mert azonnal kampec. Mi a fészkes fenét kell csinálni?
Köszi!
dobj be 1-1 gránátot és kész.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
May the force serve you well!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A MEMORIES-címû (asszem 3.)pálya elején,még a kocsiban a múvi résznél reset-tel kivág a gép,egymás után többször,ugyan ott.
Valakinél volt ilyen gond??
XP+SP1+DX9.0A+Radeon9600 PRO+Cat.3.5
Semminél nem volt eddig ilyen gond,és ennél is ugyan ott állandóan.
Mi lehet ez???????
Én feltörtem a multi részét de senki nincs ts-en akivel le tudnám tesztelni, hogy mükszik e
nfoból.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mármint a teljes.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AKkor felhúzza a lábát az ugrás közben, tudod mint a Half Life-ban....
De nem igazán megy 5TombRaider+egy zsák FPS-után sem..
Szal merre ugorjak??
Elõre?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kicsit konkrétabban:
-elsõ "fejezet",menekülök a bázisról.Beérek egy nagy,2 szintes raktárcsarnokba,ahol az elsõre liftel feljutok,a pulton gombot nyomva leborulnak a ládák,egymásra.Nna,itt vagyok gondban,mert az egymásra esõ ládákon hihetetlen módon nem ugrik a fószer fel a másodikra,alá beesve viszont látszik,hogy simán ment volna..
Kb.50x próbáltam,de kicsit elment a kedvem tõle.
Szal sima ugrás kell,vagy mi??
Kiakasztóbb az eleje,mint a StarTrek II. volt...
Ezek olyan kis világító kis golyók! Sárgák és ha nekimész akkor kékké változnak! Elvben mutatja az utat, de én mindig eltévedtem, mert a két pont nem mindig van egymástól látható távolságra...szóval tök szopás! De meg lehet csinálni.
sehogy nem megy....
Best😊
Kiválasztod a levédésformátumot ami az iso-n van és felírod...hibátlan😊
Végigúszkáltam a roncsot,szarrá lõttem a tie fightereket,volt pár hely ahol nagy hangzavar volt,annyi...Mitkell csinálni???
iso formátum, test image-re teljesen jó CD-t mutat. lehet a CD-n nézegetni, élnek a könyvtárak...
ilyenkor is lehet még hiba?
a gép meg bõven jó hozzá...
mi a gond?
Nem tudod telepíteni???
Vagy szarul írtad fel,vagy szar az iso-d amit leszettél,vagy UK verziód van...UK verzió esetében ajánlom figyelmedbe a hivatalos honlapot...ott írtak vmi patchet ami javítja a UK verzió install hibáját.
van valakinek install problémája?