Chaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elakadtam a jatekban,most a 'spacebreak'palyan vagyok,azt hiszem ez a neve.van itt minden csak kiut nincs.nem talalom a kiutat,eljutottam addig amig egy resen bemaszva egy csobe(ahol zold neon vilagit)maszok,de aztan semmi,leomlott cso,valami letra a cso tetejen,de mas semmi.
legyszi segitsetek,ha tudtok.
kuldhettek mailt is a [email protected].
koszi,hello
Nekem tetszett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hmmm...így visszanézve ezeket a képeket,jó játék lett volna,ha nem ilyen hosszú...
Meg ha a pályatervezõk nem idióták lettek volna :/
Nem bírtam felugrani,de ahogy elnézem ennek sikerûlt :/
.
Majd esetleg ha senki nem segít belenézek, azért kösz! 😊
BomBa
BomBa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A PCGurus magyar verziót a pcguru szerkesztõi csinálták vagy a neten is rajta van?
BomBa
Én még viszonylag az elején, a vízerõmûs résznél elakadtam. Pillanatnyilag egy hangárban vagyok, csomó bazi nagy ajtó, gondolom repcsiknek, és van egy berregõ (és mozgó) gép, ami mellett elfordítottam (szerintem) egy vízcsapot, de nem történt semmi. Van itt még két ilyen kilátószerü akármi, amire ha felmész találsz szerintem egy számítógépet ami zöld csíkokkal világít, de semmit nem tudsz vele kezdeni, innen is lõttek mikor jöttem.
Innen hova menjek? Mit csináljak?
Légyszíves segítsetek! Bye!
BomBa
BomBa
Elakadtam a marsi pályán, a raktár rohamozása résznél, mikor egy belépõkártyával kinyitottam egy ajtót, és felmentem az emeletre ahol a Command control vagy mi van, és egy lézerfüggöny állja az utamat, kétoldalt valami energia cella féle van.
Hol lehet kikapcsolni a lézert? Se alatta se fölötte nem lehet átmenni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Na megvettem a gamet a pc guru-ban , a játék fenomenális!!
Egyszerûen csodálatos! Jó graf, kiváló történet.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lenne egy kis problémám a gémmel. Rendben fölinstalláltam a játékot. Szép is jó is, de: elég gyakran leáll 1-2 másodpercre a játék, majd fut tovább, mintha mi sem történt volna. Csak a kép, a hang az rendben hallatszik. WinXP, Ati 9800Pro, SB Audigy2. Mindenbõl a legfrissebb driverek vannak fenn. Valaki nem találkozott már ilyen problémával?
Viszont az lenne a kérdésem hogy ti tudtok multizni a játékban,mert nekem soha nem enged csatlakozni a szerverekhez,nem tudja valaki hogy miért??
Na ez az elsõ igazán sz..atós pálya😊
Ha itt nem bolyongtam vagy 2 napot(persze nem egyfolytában😛),akkor semennyit se😞
Sajnos rajtad se tok segíteni mert én is végül az egyik haverom mentését használva jutottam a következõ pályára😞(
Ma már nem bírnám sztem...
Nem volt rossz gém,de a pályatervezõk ezt is jól elba..ták 😞
egy káosz az egész...
juss ki a hajóból azt kész😊
asszem valami világitó izéket kell követni,de nem biztos,hogy ez az a pálya 😛
Már több mint 1 éve nyomtam...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem találtam rá megoldást se peccs se újrakezdés formájában így hát uninstall :/
De bocsánatodért esedezem... nem mindig lehet mindenre odafigyelni... tény! :-)
Kicsit le vagy maradva, pár hónapja ingyenes a H&D, s 1 hete kb. a Ground Control is. De még sorolhatnánk, akár a Tribes 1 is felsorolható... stb stb. ;-)
/off
De tudtátok, hogy ingyenessé tették a Hidden&Dangerous Deluxe-ot, meg a Ground Control-t? A GC az egyik legjobb stratégiai játék.
/on
Ki se lehetett robbantani a gép elõl 😊
Sztem nagyon jó a történet a megvalósítás és a grafika sem olyan borzalmas!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Úgy néz ki pár nap múlva hozzájutok a gammához.
Sajnos az angol nyelvû verzióhoz.
Azonban azt olvastam, hogy kiadták magyar nyelven is a játékot.
Létezik az angol verzióhoz magyarosítás, vagy esetleg készülõben?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Tényleg magyarul is megjelent a Chaser?
Na szóval kijöttem a börtönbõl (a Marson) egy csókával, aki elvitt egy bárba, ahol sok volt a duma szóval elnyomtam a folytatást! A kövi átvezetõ intró az hogy megtámadunk valami erõdöt kocsival, de tüzelnek ránk mintazzállat! Kipattanok a kocsiból és megindulok! Sok-sok küldetés után eljön az a küldetés ahol elakadtam: Keressem meg a Command center-t (ez magvan), na de be is kéne jutni! Ezzel már probléma van...két ajtó, az egyik tilosra vált (ide egy fegyverraktár után lehet eljutni, és egy baszottnagy robot õrzi)! A másik ajtónak a nyitóáramkörét meg valamelyik unatkozó ellenfél (vagy egy mókás programozó pajtás) szétbarmolta! Szal a Command center-be (amit eddigi sejtéseimbõl adódóan egy szobának vélek) hogy lehet bejutni?