Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mihez, a HALO-hoz?

1.06-os patch es 1.04-es crack
Írjátok le plíz hogy pontosan melyik patchet és cracket kell telepítenem hogy tudjak a neten nyomulni <#help>

cold-fire
élethû ??? jó játék?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
Töltöm az american armyt!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Sracok! Az elobb LIVE OFF SPEED-et nyomtam a neten. ISTENI! Jatszhatnank mind a negyen!!! Autos!
Bemesz a MULTIPLAYER menupontba, utana a JOIN INTERNET, es bal alul van egy GET LIST gomb. Na, azt szepen megnyomod. Lejon egy lista ahol kedvedre valogathatsz. <#nyes>
Hallo 😊

Tudna valaki adni HALO szerver IP címeket ahova tört játékkal is fel lehet menni ?

Üdv.

Oke. Lassan megyek aludni de aztan... 😊
REALITAS
Én is megcsináltam az ejtõernyõset,most a medikes pályán vagyok utána jön a speciális.

Megcsinaltam az ejtoernyoset. Mind a kettot. De a tavcsoves loveszet meg hatra van. Sajnos UJRA meg kell csinalnom az alaptrening loveszet reszet hogy engedje a kikepzest a sniperhez.
Bocsi de OLYAN almos voltam reggel hogy elaludtam a TV elott. Mikor meg felebredtem 9 korul mar csak azon imadkoztam hogy felerjek az emeletre az agyamig 😊. De majd szombat este elforditjuk a harom csapot, es biztositjuk a vezerlotermet!!! 😊
REALITAS
Kár hogy nem jöttél AA-ni.

REALITAS
Zozo??

Mondjuk 1.06, ami utana 1.04 lesz sajnos... 😞
Patch?
Hello sziasztok .
Megszeresztem a Halo játékot másolt cd és föltelepítettem . Az elsõ hiba az volt hogy nincs meg a cd kod ,de így is föl tudom telepíteni ,de a másik hiba meg az hogy amikor elindítom a játékot bejönnek az introk azt még látom de a menü részét nem látni ilyen kék meg mindenféle szinü lesz a kép és nem látni semmit csak a teljes képernyös szinárnyalatokat és játékban is. NEm tudom hogy mi lehet a hiba egy geforse 5800fx 128mb video kártyám van elvileg mennie kéne . Légyszi segítsetek ha tudtok mert ki szeretném próbálni ezt a játékot . Elõre is köszi
Gyuresz ezt mondta: "mikor lesz az meg, 2 ev mulva?"

Akkor tessek:

Hírek szerint a Microsoft karácsonyig egymillió Xbox 360 szállítását tervezi Európa területére.

Bár az elsõ szállítmányok biztosan pillanatok alatt elfogynak, mégis biztatóan hangzik a hír, hiszen arra utal, hogy minden rendben halad a szoftveróriás második generációs játékkonzolja körül. Terveik szerint 2006 márciusára már 1,5 millió darabot adnak el földrészünkön.

Emellett egy igen érdekes kijelentés is elhangzott a Microsoft egyik képviselõjétõl, miszerint az Xbox 360 várhatóan testre szabható lesz, ráadásul a lehetõségek országról országra változnak. Példának a mobiltelefonakat hozta fel, miszerint azoknál is nagy divat a cserélhetõ elõlap, a menürendszer kinézetének módosítása, valamint a különbözõ csengõhangok böngészése. Valami ilyesmire számíthatunk az új Xbox esetén is.

Az még mindig nem dõlt el véglegesen, hogy kerül-e merevlemez a konzolba, de egyre valószínûbbnek látszik, hogy nem, de természetesen kiegészítõként mindenképpen vásárolhatunk hozzá.
Tegnap olvastam az XBOX365-on hogy azert nem lathato az uj gepen kontroller-csatlakozo mert vezetek nelkuli lesz alapbol. <#wave><#wave><#wave><#wave>
Hat asszem itt TENYLEG ossze kell tartanunk! Marmint az America's Army-ba. Baromi nehez, eleg ket-harom talalat es mar csak nezheted a tobbieket a kor vegeig. De marha jo. Itt fog nagyon kijonni a csapat szellem. Majd egyutt megprobaljuk. Gyuresz, Ryu, toltsetek es gyakoroljatok! Reli holnap delelott ha birok jatszhatnank hogy kiprobaljuk!
ezek nem jo kepek mert a vegen vagyok a pi__aba... 😞

REALITAS
Lehet hogy a magyaron kellet volna meg nem HHK ként mert az a Halohoz van
hanem mondjuk HEF megnéztem nincs ilyen.

REALITAS
Magyara nem enged be csak a külföldire! Regeljek ott is.

REALITAS
Király megjött!!!!!!!!

REALITAS
még mindig nem jött a kód meg.

Bocsi Zozo..........
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=39234&forumid=203
rorr
HALO PC KÉRDÉS!!!
tudja valaki force feedback-es gamepaddal az ff effekteket aktiválni?
Nekem Logitech Rumblepaddal nem sikerül pedig úgy emlékszem régen ment vele...

Neztem de nem talaltam. Adhattal volna linket.

America's Army
--------------

Na, toltsetek le a americasarmy.hu oldalrol a full jatekot.
Regisztraljatok a hivataos oldalon lehetoleg ebben a formaban: HHK-Gyuresz vagy HHK-Ryu. Csinaljatok meg a BASIC treninget es gyakoroljatok a szervereken. Hetvegen megprobaljuk negyen. Jo alternativa a HALO mellett. Ingyenes, rengeteg szerver, nagyon jo pingek(!). Nem kell cd-kulcs, nem kell crack. Jol megleszunk vele a HALO mellett.

A mi nevunk: HHK-Zozo76 es HHK-Reli.
Nincs is erre jobb bizonyíték mint hogy most már 2.lett aki meg nem hiszi el nézze meg az rtl klub online...............!!!!!
<#mf3><#mf3><#mf3>
Légyszi Zozo rakd már ki ide a 2 képet elrettentésül a hitetlenkedõknek
<#boxer><#boxer><#boxer>
De ne felejtsétek el APUCIT (Michael Schumacher) aki legközelebb bizony porig fog alázni mindenkit az F2005-el.........................................................................
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Adok, csak szolj! <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
REALITAS
Kell egy pofon.<#mf3>

Na Alonso nyert! Ryu pezsgot bont otthon, Reli meg tokon szurja magat! <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
Nem is kiraly, SIRALY!!!
Király.
A budos eletbe! Kis szerencsevel itt az elso -ugy nez ki nem fake- kep az XBOX 2-rol!!! Kurva jo!!! Nekem KELL egy ilyen gyonyoru gep!!! Lehet majd allitva IS hasznalni!!! Ja a neve XBOX 360... Csak halkan jegyzem meg hogyha vegigjatszottatok a HALO-t akkor bizonyara talalkoztatok az aranyos kis labda robottal a konyvtaras palyan: Gulity Spark 360... Kivancsi lennek a kontrollerekre is... Eljen az XBOX 2!!!

"Mikor nyomjuk ma?"

Amikor vegre aktiv leszel, es csinalsz szervert!!!
REALITAS

REALITAS
Mikor nyomjuk ma?

Ja NEGYEN!!!
HAHó SRÁCOK !

Remélem nem felejtettétek el hogy milyen nap lesz holnap ?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Igen szombat lesz és itt az ideje hogy nyomjunk már végre 1 HALO címû játékot ! <#violent><#violent><#violent>
Hol?
REALITAS
Itt vagyok!!!

Ugy latom hogy ram harul az a nemes feladat hogy eletben tartsam ezt a topic-ot.
Most akarnek, most jonnek, most mikor lehetne, most mikor minden egyutt van, meg nincs RELI. <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Egesz jol sikerult a hetvegi jatek <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
<#confused>Szerintem elvesztettük Zozot.<#rinya>
Elment a józan esze.<#help>
<#confused><#pardon1><#vigyor5><#wilting>

Az auto radudalt, csikorgott a fek, egy pillanat es vege volt.
Nem volt mas nyoma, a karosszerian ottmaradt egy barna folt.
Az autovezeto uj temat talalt, es megjavult a hangulat.
Orak multak el es Tapioszecson, jol esett egy par falat.

Macska az uton, mar tulvan a dolgon es nelkule szall az ido.
Macska az uton a foldrol, a porbol es elmossa majd az eso.

(KFT - Macska az uton)
VIGYÁZAT !!!<#mf3><#mf3><#mf3>
ILLETÉKTELEN BEHATOLÓ ELFOGLALTA ZOZO GÉPÉT ÉS MOST MINDENFÉLE MARHASÁGOT ÍROGAT IDE A FÓRUMBA !!!
A ZOZO SZEMÉLYÉBEN 1 RENDKÍVÛL SZIMPATIKUS FIATALEMBERT ISMERHETTEM AKI IMÁDJA EZT A KÁPRÁZATOS JÁTÉKOT ÉS NAGYON JÓ VELE HARCOLNI DE ELLENE KEVÉSBÉ AZT HISZEM HOGY EZT MINDANNYIUNK NEVÉBEN MONDHATOM.....<#mf2><#mf2><#mf2>
VANNAK HOLTPONTOK AZ ÉLETBEN ZOZO SZERINTEM HÉTKÖZBEN JÁTSZÁL AKÁRMILYEN SINGLE PLAYERES JÁTÉKKAL ÉS HÉTVÉGÉN VEDD ELÕ A HÉLÓT PIHENÉSKÉPP <#violent><#violent><#violent>