2194
![](http://halo.bungie.org/banners50ct99/halo_banner.gif)
-
Túl hamar ítélkeztél, tök jó kis játék ez. Tök jó fegyverek, sniperpuska, rakéta, járművek, tank, de a kedvencem a szimpla piszoly -
Kipróbáltam a fullt és kicsit gyorsabb lett, mint a béta (mert gondolom kiszedték az agyatlam mennyiségű bump mapingot). Kedvenceim a kis púpos gizmók. Imádom mikor tök egyedül gyilkolom őket és erre beszól az egyik a vékonyka kis hangjukon: "They are everywhere!" -
Beagie #486 próbáld ki multiban! nagyon fílinges -
Beagie #485 csakhogy voltak tört szerverek is, viszont 1-re több helyen invalid a cd key, valszeg ezek a bolti halo-k -
Corey #484 érdekes dolog történt ma.. biztos láttátok, hogy volt egy kis probléma a multi inditásával, biztos a gamespy szerverével volt valami.. és hopp ezután meg mi történik? az, hogy hiába csinálunk szervert warezolt verzióval, az nem jelenik meg szerverlistában.. az a kimaradás sztem nem probléma volt, hanem egy security benyomása a gamespy master szerverére warez ellen.. -
Beagie #482 nem tört server-nél "invalid cd key" úgy tűnik -
radical #481 írj be bármit -
Nem tud valaki serial numbert?
-
Nem tudom miért de én létre hozom a szervert, de nem jelenek meg a serverek között, de miért ?? Pedig tegnap 10-nyomtuk már !!! -
10 perc és ready to go... -
ja de én sem látom rajta magam hmm... -
Már megyis ... "jokvagyunk" 10 játékos !! -
FIGYELEM !!!
MA 20.00 Óra után lehet jönni jáccani 10en "jokvagyunk"-szerverre jáccani CTF és amit akartok :) -
Szuper vagy !! Várlak este a KÉK csapatban :) -
Beagie #471 ez se jött össze :( -
Beagie #470 <a href="http://www.gamershell.com/download_init.shtml?hellID=3551&mirror=9&a=7867295853305.3">klatty</a> -
Akkor nem csak nálam van a gond hehe... -
Ez a file kéne nekem : halo_patch1.0-1.01.exe -
Beagie #467 a gamespy meg behalt -
Semmi baj... -
Beagie #465 egen már közben rájöttem, sorry -
Ez nem pontosan az amire gondolok mert ez 2x05Mb !! -
Beagie #463 ja bocs, neked nem ez kell -
Az hogy lehet hogy nem updateltem a gémet és mégis azt írja ki hogy "up to date" ? Mert az istenért sem megy... -
Beagie #461 tessék:
http://www.wiretarget.com/games/pc_halo.shtml#Halo v1.01 [ENGLISH] No-CD/Public Server/Fixed EXE -
Ez kéne nekem és akkor akár 16-an is játszhatnánk mert a sávszél adott !! :o) -
Sziasztok !!
Ez kéne nekem :
2003-09-30 Halo Combat Evolved v1.01 Update Incl Public Server Patch 02x05 MB FLTDOX 9
Köszi ! -
Hát tévedsz öregem!
A HALO 16(!) játékost támogat Multiplayerben!
Szóval, előbb kicsit nézz utána, és csak azután blamálj egy programozó-csapatot!
A Multiplayer-kód pedig a valaha látott leggyorsabb!
(És ezért nem fizet nekem a Bungie!)
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
ops kétszer volt a jáccani sorry... :o) -
FIGYELEM !!!
MA 20.00 Óra után lehet jönni jáccani 10en "jokvagyunk"-szerverre jáccani CTF és amit akartok :) -
Fikusz #453 Hmm..valami baj lehet a Gamespy serverevel. nemtom használni a
server böngészőt. Abszolútnemmutat semmit. majd 1 perc utan kiirja hogy gánya van -
mégis jobb mint a streetlegal: nyomsz egy bal gombot és a kocsi kirepül a pályáról -
Kössz próbálom
-
ZorroF1 #447 Khm.. ez a telepjárós kis járgány nem is rossz épp ,bennülünk 3 an .. én vezetek és ha rámegyek egy kőre egy szajtó .. mindenki kiesik a kocsiból! igen reális kis game;)
-
radical #446 updateld és UTÁNA másold be az exet. -
Nincs meg valakinek az a patch amelyik ma jelent meg és kb 3MB ?? -
Valakinek müxik ez a peccs ??
Mert nekem csak update-zni akarja !! -
Nem akar vlki szervert csinalni? -
A második már nekem is -
radical #441 nálam jó.