2194
-
#579 -
#578 Na végigvittem. Az a sisakos dolog és a hümmögős golyó poénja nem kellett volna a végére. Elég klissés...
SPOILER!!!!!!!!!!!
Még a Halo széthullása is iszonyat gagyin volt megoldva. -
gonosz #577 ja ha nem vesszuk figyelembe hogy dogunalom akkor elso osztalyu game :) -
#576 Eggyetértek i2k-val !!
Mivel szerintem elég nagy "döglődés" van a Pc-piacon !
Egyre szarabb játékok jönnek ki, gondolok itt a :
-Chrome=szégyenebb játék mentet nem is tudnák elképzelni, na és az íránytás...******....
Most még lehetne sorolni de lényeg egy híg fos a pc felhozatal. De most jött ez a HALO-ami szerintem nagyon de nagyon jó lett. Én nagyon a részleteket figyelem a játékban és a legapróbb részletekig PROFI. Azt viszont én is sajnálom hogy úgy a 4-5pályától nagyon monoton amikor a 143344255326363-ik szörnyet nyírom ki a 423532532532532532-ik folyosón ami tök ugyan az mint az 1. De amúgy ha ezt nem veszem figyelembe nagyon jó kis gáma lett. -
#575 Szívesen!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#574 kösz -
#573 Na mindegy - így is érthető :)))
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#572 No-CD/Public Server/Fixed EXE]Halo 1.01 NoCD / Public Server Fixed Exe
#571 No-CD/Public Server/Fixed EXE]Halo 1.01 NoCD/Public Server Fixed Exe
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#570 van hozzá no cd crack -
#569 és ha a picipuha peccset letőttötte akkor hogy lehet megódani hogy ne óbégasson CD-ért? :) -
#568 Buzi html tiltás! :P -
#567 "hát az lenne baj. ;)"
"hát az <b>se</b> lenne baj. ;)" :P -
#566 Már az utolsó pályán vagyok és csak egyvalamit tudok üzenni a készítőknek:
"VEGYETEK FEL EGY PÁLYATERVEZŐT, AKI KÉPES TÚLLÉPNI A MONOTONITÁSON!"
Minden pályán ugyanaz a szakasz ismétli önmagát minden pályán. De még ha legalább rövidre csinálták volna a pályákat vagy valami, de így 56-szor kell ugyanazt a terepet bámulnom és még csak egy apró eltérés sem különbözteti meg őket. Legjobban a Könyvtár, a Covenant hajó, és a Halo építményeinek belső tere ilyen gagyi. Ráadásul az ellenfelek folyamatos irtása eszméletlen monoton.
Csakhogy jót is szoljak, a grafika türhető, a történet elfogadható. Az igazán üde szinfoltok, az a halott katona videofelvételeinek visszajátszása, a marine-okkal való együttes hentelés (ami mellesleg csak a játék elején van, a közepétöl egyetlen egyszer sem), Cortana beszólásai (pláne az utolsó pálya elején), a Warthoggal és a tankkal való nyomulás (a tank is csak egyetlen egyszer van benne, de az felejthetetlen volt), a játék elején található átvezetők (a játék vége felé hihetetlenül ellaposodnak, néha kimerül egy két eldobott mondatban és laza mozdulatokban). De ennyi.
Ha két évvel ezelőtt hozzák ki PC-re (ahogy lett is volna, csak a közellen$ég közbeszolt), akkor egy hihetetlenül jó és élvezetes játékot kaptunk volna. De így... -
#565 Nem tudom, nekem nagyon konzolosnak tűnt... -
#564 "átlagos grafikával"
Ezt azért javítanám. Vannak benne nagyon szép részek, főleg a jég megvalósítása. Tehát semmi esetre sem átlagos, csak kissé öreg már szegényke. :) -
#563 Szerintem semmi konzolszagot nem áraszt, sima FPS, de ha árasztana, hát az lenne baj. ;)
Nem ott van a gond, inkább az ötlettelen pályatervezésen. -
#561 Második rész??? Szerintem álmodtad... :) -
Jinchuu #560 Az erősebb fokozat max. a játszhatóságban változtat, a grafikát nem nagyon javítja. :D Amúgy ha nem tetszik hát ez van, nem lehet mindenki ugyanolyan. :D -
Jinchuu #559 Hmm, mégis miről beszélsz? A második rész még nincs kinnt, főleg nem Mac-re. Amúgy meg nem Xbox az előd, mivel ez az fps mindig is pc-re jött, csak közben Bill bátyó mélyen a zsebébe nyúlt! :D -
#558 Srácok mi a bánatot lehet csinálni, hogy ne 20 fpsel fusson kikapcsoltam az anisot meg a FSAA-t is, nehogy már a Chrome 60fpsel fusson ez meg 20al grafikailag azért a kettő távol áll egymástól. A config egyébkét XP 2100+ /1820MHZ/ 512MB DDR GefTI 4200 64MB A patch segít vmit? -
Jinchuu #554 Azaz PC-re is olyan lett volna eredetileg mint amit ártaktak xbox-ra, akkor azt is konzolszagúnak találtad volna? -
Jinchuu #553 Mitöl konzolszagú egy olyan játék amelyet eredetileg PC-re terveztek és csak később konvertálták át Xbox-ra? -
#552 Hát úgylátom pc-s körökben nem lett annyira sikeres ez a x-boxos "mérföldkő". Így vagyok ezzel én is, 2 évvel ezelőtt talán meghatározó eleme lett volna az fps-palettának, de most... Azt nem mondom, hogy 0, mert vannak benne jó részek és ötletek, de sokszor unalmas, egyhangú és konzolszagú a lehellete (30 centi átmérőjű célkereszt no comment). -
Fikusz #551 A dedikalt server kér Cd keyt belépéskor?
-
chuck #550 Halo Dedikalt szerver, ha valaki futtatni tud/akar.
Letoltes -
Deajka #549 Általában igaz , hogy akkor amikor oldalak szólnak egyes játékok gépigényéről,graf.bugjairól + "nem hajlandó elindulni"-ról akkor nálam nincs probléma.
Szvsz: az xp sokkal szarabb(hmmm, a szarnál? érdekes paradoxon lehetne!, mindegy ) mint a w98se.
Én munkában és gamékban is teszteltem mindkettőt és amig mondom a w98 esetében főként sebesség beli problémáim voltak az xp -nél meg rengeteg minden.
Nos, xp rajongók kíméljenek!
Nem lódítok me3rt semmi értelme nem lenne. Próbáld ki. -
gonosz #548 a fix 30 fps az tavolrol sem fix, sot.. az csak annyit csinal, hogy maximalja a kepfrissitest 30 -ra. Igy annyit ersz el hogy MINDIG borzalmasan fog menni :) Az animaciok pedig roppant gagyik lesznek. Vsync -re kapcsolva nalam megtaltosodott a progi (640*480 rulez :).
amugy jatek atlagos, grafika atlagos, gepigeny brutalis. -
Jinchuu #547 Ha az xbox nem lett volna és a game időben megjelenik, akkor anno nem lett volna átlagos, sőt... Szerintem igenis kitűnik még a mostani átlag fps-ek közül is, bár ez úgy látszik egyéntől függ! :D
Egy multit én is kipróbálnék vmikor! -
Jinchuu #546 Jó ez a game, tényleg van hangulata a dolognak! A kispisztoly a legjobb fegyver! :D
Amúgy nállam 1.3 Athlon, 512 sd és GF3Ti200 mellett, 800*600-ban elfogadható eredményt produkál, 1024-ben, már döcögősebb.
Viszont az ilyen dolgok kicsit érdekesek:
"Nekem 1.1tua,512sd,gf3ti200,win98se.
1024*768 - ban fullon néha beszaggat"
Mert a magam gépéből kiindulva ezt nehezen tudom elhinni, bár lehet hogy az xp lenne ennyire teljesítmény-romboló? :D -
#545 ezt ugye nem hiszed magad sem:))) -
#544 :)) -
#543 Mert nincs is itt semmiféle mérföldkő. Egy teljesen átlagos játék, átlagos grafikával, jó ötletekkel és történettek, de botrányos pálya-designal. Ennyi!
Nem rossz, de én sem érzem, hogy bármi módon is kiemelkedne a hasonszőrűek közül. Elkapta a hype és bőven túl lett értékelve anno.
Más: van magyar tört multi-szerver? Szivesen kipróbálnám team-slayer-ben. -
#542 Persze, hiszen - sajnos - rossz időzítéssel, marketinggel 1 év késéssel dobták piacra a PC-s változatot.
Manapság már mindenki HalfLife 2, Doom3 stb. lázban ég, és olyan feelinget, gfx-t vár el egy Játéktól. Várjuk ki a végét!
A HalfLife 2-t is alaposan le kell majd redukálniuk, hiszen, nem cél, hogy csak az ATI tulajok élvezhessék.
Ebből kifolyólag, gyengébb lesz a grafja, mint a videokon, és a screenshotokon, ezy 1.000.000 %!
#541 nem easyn probaltam:) de en nem fikazom ha valakinek tetszik nem zavar:) csak nem erzem a merfoldkovet ami zengtek rola semmi extra :) -
#540 Fene sem tudja - több tucat FPS után nekem ebben van valami, amit leginkább a valódi elveszettségnek tudnék hívni. Amikor egy végeláthatatlan (hisz gyűrű alakú) világban, - kezdetben egyedül, majd társakkal, majd egyedül - életben kell maradnod.
Hozzáteszem: Easy-n valóban röhejes a Játék.
Próbáld ki a legnehezebb fokozaton (ha eddig nem tudtad volna ezt megtenni)
#539 mond mar el mi a feeling a haloban??? az hogy nagy hype volt xboxon??? azon kivul ?:) -
#538 pont az a bajom hogy rohejes egy 2 eves jatek igy fusson:) -
#537 Chrome: hát nem jobb feeling!
Grafika szart se ér manapság
- tömegárú (még egy RPG is 3D-t követel, közben meg igénye sem lenne rá)
#536 az multkor kavart be:)