2194
-
#672 nah, kipróbáltam multiban!
kár volt.... még ennyire gagyit nem láttam! annyira kidolgozatlan az egész, mintha 6-éveseknek készült volna
Halo-multiról ennyit! -
steweee #668 hi! a kapitány kiszabadítása után egy szigeten kell megkeresni a HALO irányítóközpontját, de előbb az ajtót ki kellene nyitni. ehhez meg kell keresni az irányítóközpontját,de nem találom.találtam egy olyan magaslati helyet amit igen keményen védtek minkét irányból,és a tetőn van egy épület amit huntersek védenek(nagy kék és nagyon erős)gondolom itt lenne az ajtót nyitó védelmi központ de nem tudok bejutni.hol van a bejárat?illetve jó helyen járok? -
#666 A gyűrű alakun, ha felnézel az égre láthatod. -
Poki #664 Hali!
Ezt találtam egy fórumban:
"Ha valaki interneten akar játszani a HALO-val akkor miután a crack-elt exe fájlal frissítette az a server listát és utánna frissítette a halo.exe fájlt és ezek után nem indul el a játék(eredeti CD-t keres) arra megoldás ,hogy csak vissza kell másolni a crackelt fájlt és láss csodát a játék elindul és a server lista is lesz.Nekem bejött ."
Remélem érthető :) -
Beagie #662 próbálkozz!
tört szerverekre be lehet menni -
#661 nos vki? -
#660 csak kettő lehet -
Poki #659 Még eszembe jutott megkérdeni, hogy csak 2 fegyver lehet össz vissz nálunk és ezeket cserélgethetjük le, vagy csak én vagyok bamba? -
Poki #658 Hát az tutti, hogy már tele volt a pöcsöm mikor a pulse generátorok között kellett mászkálni.
Egy dolog nem tiszta számomra: most a történet a gömb alakú bolygón kezdődik el játszódni vagy az a gyűrű alakún? Vagy a gyűrű az csak egy űrhajó vagy mi a pöcs?
Nekem nagyon bejött hogy egy csomó járművet lehet vezetni. A jeep-ben állati, hogy lehet anyós ülésre is meg géppuskához is állni nem csak vezetni :)
De a banshee elég vacak repülő, nehéz vele normálisan lűni.
Aki teheti próbálja ki, mert nagyon megéri és nem fog csalódni.
Nekem is G4Ti4200 van 128 Mb-al, de a gépben csak 256 DDR. Lehet, hogy kéne mostmár még 256 és akkor nem szaggatna be néha. De ez a szaggatás sem vészes. Ja, eddig csak 800x600 próbáltam, de így is nagyon teccik a grafja.
-
Gábor #657 "Asszem ez a game joggal érdemel egy díjat. :)"
Nyugodj meg, a bokszon maj' minden díjat elvitt a kategóriájában:) -
Poki #655 Hali!
Kiprószáltam én is a Halo-t a hétvégén. Asszem elég kafa. Nyomtam vele össz 14 órát eddig, de már alíg várom, hogy ma is hazamenjek és kenjem szét a zombik mocskos fejét shotgunnal :)
Egy kicsit emlékeztet a game engem a The thing nevű gamma szörnyecskéire, de elég jó lett. Nekem jobban bejött mint az Unreal 2. Sokkal gyorsabb a töltés, nem kell cigiszünetet se tartani egyszer sem. Asszem ez a game joggal érdemel egy díjat. :) -
#654 hali. nekem bejön a játék, kivitelt kárpótolja a játékélmény szerintem nagyon ott van =) amúgy nincsen server ahol lehetne jáccani? neten ha próbálom 1 csomóra azt írja ki, invalid cd-key.... na ne má! majd megveszem mi =) szóval mit kéne tennem h nyomhassam neten? -
#653 ezt nem tudom mire írtad , de igazad van:) -
#652 nekem semmit nem szaggat pedig nekem is hasonló gépem van: Ti4200, AMD 2500+(huztam rajta mondjuk sokat), és ugynugy 512ddr. -
mustar #651 Nektek nem szaggat kisebb terekben? AMD 2500+, 512ddr, radeon 9800np, nekem mintha belső terekben szaggtna, nem tudjátok mitől lehet? -
#650 a grafikája is tök jó! Csak a monoton pályákon néha ugy összefolyik nekem. Tényleg coool..... -
#648 Ezt ne nekem mond,hanem annak aki fikáza... -
ShaiHulud #647 nah kiraly jo game ez...a hangulata istenes...bar kicsit monoton de nem baj az:) grafikaval sincs baj szerintem...csak dx8+ as karival kell tolni azt jovan:) -
#646 Nem az határozza meg a játékot, hogy konzolos e, hanem maga a játék összeségében, mert lehet jó is ! -
#645 ja borzasztó nehéz, a húgomnak tán -
#644 A Chrome nagyon jó!Sok embernek nehéz ezért fikázák...
CHROME
-
#642 Chrome mint gyér játék..:)
TZeis jóvagy...az eddigi talán legtökéletesebb MI van a Chromeban,az hogy sokat kell taktikázni főleg emiatt és ez egyeseknek nemtetszik,hát ez van:) -
#641 Hi!!
Szerintem a játék cool. Van egy-két gány pálya de azért rég játszottam ilyen jót FPS-sel. Nekem bejön. -
#640 Csak az, hogy most cáfoltad a beszólásom, támogattad, vagy csak idéztél? Bár most reggel, tisztább fejjel úgy néz ki, csak idéztél, hogy te is ezt mondtad volna. :D -
#639 belőlem a keserűség beszélt...
A játék maga sztem 10/8.5 pont -
#638 Na ez most ellenvélemény vagy támogatás volt? :D -
#637 "Ha két évvel ezelőtt hozzák ki PC-re (ahogy lett is volna, csak a közellen$ég közbeszolt), akkor egy hihetetlenül jó és élvezetes játékot kaptunk volna. De így..." - hmuda
"Mivel szerintem elég nagy "döglődés" van a Pc-piacon !
Egyre szarabb játékok jönnek ki, gondolok itt a :
-Chrome=szégyenebb játék mentet nem is tudnák elképzelni, na és az íránytás...******....
Most még lehetne sorolni de lényeg egy híg fos a pc felhozatal." - wolwarine
én is azt hittem ,hogy a pl. a PS2 kifele menő életében a PC újra felülkerekedik majd a konzolokon, erre már egy konzolos FPS-nek is örülni kell PC-n???
a másik gondom az a gépigények hihetetlen eltolódása...amint ez a HALO elfutott egy 733Mhz pc alapokon nyugvó konzolon addig, ennek 3-szorosa kell PC-n
ez a winfosmánia és a percenként kiadott videokártyák hazavágják az egész játékélményt és egy nagy kusza halmaznak érezzük a gépünket
de továbbra is FPS (na majd a HL2), RTS, Sturmovik csak PC-n -
Light #636 Hát passz:)).
A lényeg, hogy megy mindkettőnknél:))).
Mellesleg nem rossz játék, csak eléggé arcade-hangulatom van játszás közben...mész, lősz, szvsz - de kir, igazából a Serious Sam is mekkora játék volt, pedig abban sem kellett nagyon campelgetni:)
A grafja viszont télleg szép, de a két C-betűs játékot nem szárnyalja túl, igaz, mellettük van... -
#635 Ha ATI-d van:
Ati Control Panel (általában Asztal, jobb sarok, piros ATI) - jobb gomb, Display Settings - OpenGL és Direct3D füleken ki klikkeled ezt: Anisotropic Filtering
Illetve, nem engeded, hogy a program (application preference) döntse el a használatát!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#634 megvan érdekes nekem 8x-volt bekapcsolva és ment jól 1024x768-ban :) -
Light #633 A desktopon kapcsoltam ki, nem a játékon belül... -
#632 Ho lehet kikapcsolni az Anisotropikus szűrést ? -
#631 Mi mi ?? Mit kell kikapcsolni ? -
#630 Még azt megtehetnéd hogy a System mechanic-al végtisztítod a géped mert az segíthet !!
<a href=http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=869>System Mechanic / 4.0a -
Light #629 Nha, ekkora egy hülye köcsögséget!!!
Visszaolvastam egy kicsit, és kiprószáltam, hogy ha kikapcsolom az Anisotropikus szűrést, akkor mi lesz...hát vazz, megy, mint a vízfolyás:) - maxon, 1024-ben:)).
Ez azért...nah mind1, nem mondok semmit!
Köszi azért mindent! -
Light #628 Jha itt minden stimmel...
3 hónapos rendszer, a swapra van elég hely - 14 giga a C-n, a Biosban úgy van beállítva, ahogy említetted...
Én is itt ülök, és nézek nagyokat, higyjétek el!:(((
Télleg nem értem:(.
Nem azt mondom, hogy így végképp nem játszható, csak az egér egy 'kicsit' lassabban fordul:)))))).
Passzolom!:( -
#627 - Egy általános takarítás nem árt. (Töredezettség-mentesítés)
- Swap file mérete is nagy legyen
- BIOS-ban az AGP ap. size ne legyen több a rendszermemóriánál! Ajánlott: 128 MB
Ennyi jutott eszembe.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#626 Persze hogy kell directX9 de mint látom a videókártyád az jó tehát nem tudom mi a baj ! -
Light #625 Szal a proci, hogy AMD, azért szaggat?
Nem lehet, hogy a DirectX 9 beta kavar be? - de az kell a Halo-hoz, nem? -
#624 láma vagyok a mIRC-ből hol kell benyomni ezt a címet ?