Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
Akkor legyen szabad slot 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Skynet
fullosan magamnál vagyok az MI Chromeban sokkaljobb a grafuika messzejobb....
A terepek meg sokkalnagyobbak....
Halo amikor megjelent nagydurranás volt mostmár maximum a mesterséges inteligenciájával lehet nagy a többijáték között,de már abban is lenyomták...
Halo2 pedig a HL2-höz képest seehoolsemlesz😊
Tibre
DC++-on melyik hubokat érdemes nézni?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tombi
MEHJELENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre !!!
Nekem nem teccett a Chrome ! DE ez nagyon bejön !!! már csak be kéne szerezni :-)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Skynet
A full szép szép jójó...De Chrome még mindig veri minden téren😊
Jaja, már hajnal óta rántom én is. Ma este kétszer fogok halózni: egyszer krumplit, aztán a gammát.

Mayday
Asszem install elott veszek fel tiszta pelust, biztos-ami-biztos!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
Képektõ má befostam..... 😊)
Monnyuk azé kiprószálom, de PC-s közegben nem fog ez akkorát ütni.......

Mayday
Biztonsagi masolattal fog szaladni a multi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Valaki lepjen már meg egy linkel

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Mayday
Na nezzuk.
En a pre-golddal nem foglalkoztam, de hiaba huzta le mindenki, adok neki egy nagy eselyt!

Dynamic
Megjelent!

2003-09-26 PC Game ISOs HALO (c) Microsoft / Bungie Studios 48x15 MB FAIRLIGHT
Lacc
Hát ja nekem is jobban bejött a Chrome mint a Halo 1.
Skynet
Csak annyit mondok: Chrome...
Nemkell hozzá erõmû grafikában mégis veri a Chrome-ot az Unreal 2-õt...Mesterséges intelligenciában a Halo sehhholsincs a Chrome-hoz képest...
Halo1 és a hamarosan megjelenõ HALO2 sehhhholsincs a Chrome-hoz képest.
Bejött nekem a HALO elvoltamvele de páróra Chrome-ozás után csak ezt tudom mondani...
WiZZaRD
a hl2-ben is csak rohangalni fogsz mint egy idegbeteg, es melle vehetsz meg majd egy atomeromuvet amin meg is mozdul😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Skynet
Akad???
Jesszusom milyengépedvan?😊))))))

Shan_ a grafika tény nemnagyszám sõt ronda...De ez csak egy Beta egyenlõre,tehát szebblesz....HL2 szintü nemlesz sosem se ez sem a HALO 2...De ebben a játékban a mesterséges inteligencia meg a csapatgame a frankó,meg a jármûvek😊
Jacek
nem anyazok megvarom a fullt de ez az elso Xbox port ami szarul megy a gepemen akad mint a szar😄

toMpEr
1. palyan teny, hogy sok texturahiba van, de utanna mar nincs

Nekem is ment a zuzdába. Ati 8500-n 1024*-ben annyi textúra hiba van hogy néha azt se tudtam merre kell menni.Ha a végleges verzióba nem javítanak tisztessen akkor sajna marad a Breed.Pedig xbox-on nagyon kafa
PResident Evil
aszongyák nagyon zsír lesz... hát nemtom... mindig sokat várok 😉

Hmuda
Már letöröltem, mert úgyis csak a helyet foglalná. Inkább várok a fullra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DarkHorSe
csak lan van ha jol tudom

Swedish people are albino monkeys

Lacc
Na megvan. Tényleg kár hogy ez az uccsó 😞 A fullt is biztosan kipróbálom, egész jó game.
A multit nem nézzük meg?
Hmuda
Á, annyira nem nehéz. Csak kár, hogy az az uccsó pálya a bétában. 😞

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Ok már megvan, köszi. Most menekülök a pincébõl, elég idegtépõ ilyen mentési rendszer mellett 😊
Hmuda
Menj körbe a szigeten és majd lesz egy rész, ahhol sok kis pajzsos gizmó lófrál. Na ott lesz egy kis kanyon szerûség, ott fel és onnan csak egy irányba lehet menni, ami elvezet a biztonsági konzolos épületez.

Lacc
Na leszedtem, kipróbáltam, és összességében igencsak bejövõs játék. A grafix még elmegy szerintem, nem olyan rossz, a hangulat meg igencsak jó. Azt mondják igazán megtehették volna, hogy kicsit csökkentik a célzkereszt méretét, ez már nem konzol, hogy gamepaddel kelljen szerencsétlenkedni a célzáskor.

Most tartok ott, hogy a Cartogrpaher roomot kell megkeresni egy épületben, a parancsnok kiszabaditása után. De bezárták a covok az ajtót, meg kéne keresni az overrideot hozzá de sehol nem találom... Help! Azért remélem a fullba majd át lehet vinni a bétás mentéseket. Mondjuk erre kevés esély van.
Hmuda
Kár. Na akkor kivárom a fult.

toMpEr
Nem is fog atmenni,mert az mar nincs benne ebben a betaban...

Hmuda
WC

Lacc
Hmuda te honnan szedted le?
Hmuda
Már háromszor próbáltam vhogy átjutni a köv pályára, de mindig kiakad. Pedig szivesen megnézném azt a havas pályát (a pályalistán ki van rakva a képe, de nem hajlandó betölteni).

Lacc
Emberek akkor most a pre-gold jött ki, vagy ez már a végleges verzió?

A képek alapján igen hányás a grafix, de bban még bizakodok, hogy a játékélmény tényleg olyan jó ahogy mondogatták.
toMpEr
szet kell verni a puskatussal, azthiszem alapbol F billentyu

toMpEr
Hmuda
Bakker. Megszereztem a Halo vezérpõtermének a helyét, nagynehezen felküzdöm magam a felszínre, felvesz a dropship, elkezdünk ereszkedni, de a film után nagy sötétség, és fagyás. Talán tényleg megéri várni a fullra. 😄

Hmuda
Leszedtem és klafa meg minden, de azért egy P4 1.5GHz GF4Ti1400 64MB 512Ram mellett illene egy ilyen "régi" játéknak rendesen futnia max részletesség mellett 1024-es felbontásban, de nekem 640*480-ban is szaggat az idegen hajón, de nagyon.

Knox
guggolj le és elõre az égõ valamik mellett!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Sziasztok!

Nekem még csak most sikerült megszereznem a bétás verziót, s az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalta-e, hogy telepítéskor az f-prot a halo.exe-ben valamilyen ismeretlen vírust talált. Frissítve az f-protot a helyzet ua.
??

Köszi, üdv!
Radír
WiZZaRD
es a lenyeg jol sikerult - konverzio ide vagy oda - az iranyitast jol sikerult pc-re atrakni

Dynamic
Az igaz, de nem hiszem, hogy a megjelenés napjáig gyökeres változásokon fog átmenni a játék.
WiZZaRD
cs alatt? jehh....kisse elfogult vagy nem, cs tok fapados grafikailag, ez azert joval jobban nez ki...

WiZZaRD
meg meg sem jelent hivatalosan...

WiZZaRD
azert egyvalamirol elfeledkezel, a fomenuben ott sasol az a beta 1.5 felirat....az nem veletlenul van.
a grafika valoban semmit nem fejlodott az xboxoshoz kepes, talan egy picivel jobb a hangulat xboxon, de ez szemelyes velemeny teljesen, de ugye aki a grafikajaert jatszik egy programmal ehhehehe...

Dynamic
Ilyen kevés hozzászólást a "megjelenés" óta...
Hát úgy látom k.nagy bukás ez a játék, bár én még nem szedtem le.Néhány éve még a Halo videóktól ájuldoztam, mondván hogy ki van zárva, hogy ilyen lesz pc-n, most meg a képeket elnézve a hányinger környékez.Valami ilyesmi szitut képzelek el majd akkor amikor a DNF megjelenik(mármint tegyük fel, hogy megjelenik).
Knox
Meg kell védenem a programot, hiszen szerintem nagyon zsir a feelingje, a fizika meg igencsak megelozte a korát (figyeld a fickot ahogy vezet, meg a katonát amelyik össze vissza hánykolodik a jeep hátulján+robbanások által szétszort enemyk)! az ellenségek meg abszoult ötletesek: aranyosnak kinézõ szines kis genyok, meg nagy szines páncélozott izék😊! jo az, hogy él a világ, nem vagy egyedül! Ja és én nem akadtam bele semmibe! Ok a graf lehetne jobb is, de szerintem elmegy bõven! mondjuk én max detailen játszom!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

B@dsector
Én X-BOX játszottam végig és türhetõ volt.
sharpshooter
Hát, csatlakoznék Lifeforce kollégához, csak én egyszerûbben: szar

a grafika felett eljárt az idõ, mindenben elakadok a pályán, nincs értelmes "quest" opció...
Gagyi (nebetséges) ellenfelek - tipikus konzoljáték, hülye japóknak...
Inkább töltöttem volna mégegyszer le a T3-at, az se ilyen gagyi...😞((

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

"Nem sok"
Egy kevés grafikai változás esetleg,
és olyan javítások, hogy a kisebb gépeken is elfussanak.
Mayday
Mennyi kulonbseg szokott lenni egy ilyen pre-gold, meg a full kozott?
Mert en ezt nem szedem, inkabb kivarom a fullt. Mondjuk meglepett, hogy nem tul nagy, 35 file, asszem...