Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem bekavart ez a Proper Gold a véglegesbe, pedig uninstalláltam.Sõt, még az is engedte hogy a nem véglegest folytassam(ami persze nincs a gépemen)......Ezért szívozott bizti a mouse-val.
M...u...l...t...i...t

hát mint mondota valaki izlések és pofonok...
nálam már xboxos verzio a maga idejében is besorolt szépen az unreal 2 szinvonalu gamek diszes sorába: kurva nagy reklám és ámitás, végeredmény kalap fos, inkább ako má pasziánszozok 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Frank99
naná.
vagy használj letöltésvezérlõt, pl. Flashget, és ott minden letöltése, kijelölöd amit akarsz, oszt kész...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sziasztok.A WC-rol hogy lehet letolteni?Elkuldtem az sms-t megvan a kod.A Halo letoltesnel pedig szamok 1-49-ig.Mindet egyenkent kell letolteni?

Triathlon for life

Petyus_
Még most is üt.. a kivitelezés igényessége páratlan..

Amikor meg bejöttek az elsõ XBoxok ez a grafika PC-s szemmel elképzelhetetlenül gyönyörû volt.. szerintem nagyon jó játék, minden idõk egyik legjobb FPS-e.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
800*600-ben fut nálam egyedül normálisan.

Nekem tetszik a hangulata.Igaz grafikailag vannak szebbek,de ez hangulatában odaver jó pár játéknak. amúgy 1024x768 minden maxon és folyékonyan megy. (p4-2.4,512MB,R9800pro,audigy)

zoli80
sehova,nekem ugyanez a konfigom és nálam is kakin fut 1024*akármiben maxon amikor a sokkal gépigényesebbnek tünö progik meg hibátlanul futnak.ennek a konfignak birnia kell még jóóóó ideig!

Dreet
ízlések és pofonok... mint tudjuk 😊

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

hmm megõrizte? ako ezt sem fogom leszedni, szvsz xboxos verzio nagyon szar volt... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Petyus_
Én az engine viszonylagos gyengesége mellett sem sorolnám a gyenge konverziók közé. Jó az irányítás, megõrizte az XBox-os játék hangulatát.

warezcenter.cjb.hu

Tibre
A warezcenterhez tud vki dobni egy linket,mert warez.hu-ról nem hozza be?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

gergou
Szerintem meg remek lett a halo, igaz bugzik neha( pl nem minden rendszeren indul el azonnal), de grafikailag nagyon hangulatos... nem d3, hl2 engine, de szep pixel shadded texturak vannak... Nekem a gameplay is tetszik, meg a talalas is... Egy szo mint szaz, kellemeset csalodtam.

`Take a look to the sky just before you die`

"Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás"

Mondjuk nekem nem tetszik ez a megoldas.

Skynet
😊))))))
A HALO az nem PS2 konverzió😊))))))))))))))))))))))
Amugy épp ma chatel tem olyan player el akinek Valid Cd key e van..és mégsem tud hivatalos serverre csatlakozni. Hogy miért passz.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Hát nemtom honnét veszed ezt a dolgot a CD key el ..márhogy minden Multi játéknál megkell venni stb.
Ez nemigaz. baromi sok Multi játékkal jáccottam és játszok is.
Fõleg az interneten, és idáig ez a második olyan game amit nemtudok cd key nélkül játszani.(elsõ az Everquest volt).
Minden más gamét simán tudtam jáccani a neten Hivatalos Cd key nélkül is. Az más téma, hogy néhány embernek nemtetszik eza megoldás.

IMYke2.0.0.0
A HALO-val (és minden PS2 konverzióra igaz ez, sajnos) kapcsolatban sok kivetnivaló van. Ez tény.
Mindent elszúrtak, amit csak lehet.
De ami tény, a DirectX 9.0-s effektek legerõsebbike az FSAA, és fejlesztett fényeffektek (és sok-sok egyéb) nehezen jönnek át ezeken a konverziókon.
S lám, a TR:AoD, a Halo (és még sok fog) bele is bukott a dologba.
Sajnálom õket, mert amúgy remek játékokról van szó...
Nyugodjanak békében!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zoli80
meglepi a game,sokkal szarabra számitottam.pici problémám azért van vele,pl. a chrome sokkal szebb és mégis pipecül fut maxon,ez meg maxon lassul.

dikki*yysw
Van ilyen... de az "el lehet felejteni" az erõs :-) És fõleg driverekkel is javították már, nem is csak HL2-ben.

A HALO meg közel sem DX9-es játék sajna.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Dreet
ha fomenu/options iranybol allitod be akor megjegyzi.

Amugy ha game kozben lepek controller settingsbe akkor mindig vissza all default-ra. Tiszta gaz ujra mindent beallitani😊

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

most vagy én vagyok béna vagy agame a ludas.
NEM TUDOM ÁTÁLLITANI A MOUSE INVERTET "YES"-RE
Petyus_
HL2 kapcsán mondtak valami ilyesmit de lehet nem ez a lényege, nem igazán értettem mirõl volt szó. =)

Azért gondoltam, hogy lehet benne valami mert pl. TR: AoD-ben sem mûködik rendesen.. meg a HALOban sem.

IMYke2.0.0.0
Nemtom Te ezt honnan veszed, de tévedsz!
Éppenhogy a DX9.0-val veheted komolyan a Full Screen Antialiasingot!
Tessék csak utána nézni a Microfosnál és minden nagy VGA-kártyagyártó cégnél...

Ekkora butaságot, 2003-ban, nem kellett volna leírni...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Petyus_
DirectX 9-es játékokban FSAA-t elvileg el lehet felejteni..

Dreet
Nem sokat jatszok PC-n de most reggelig henteltem😊) nagyon bejon a game. Mondjuk azok az arcba ugralo kis gecik ismerosek valahonnan😊 ( ugylatszik egyre kevesebb az eredeti otlet )

dikki*yysw
A cdkey dolog az úgy van, hogy bemész a játékboltba és megveszed. Ez mindig minden játéknál így van, nem tudom itt miért furcsa hogy nincs multi.

Na kilett probálva a Full. szep + Yo!
De kellene használható Cd key mert annélkül a multi része abszolút nemmüxik. értd. se a Lan se az Internet.
Szarügy..

K****t gagyi játék nem támogatja az AA-t 😉
mekkora lol!
Attol akadt ki a kép

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Akkor már én is irok valamit😊
Reggel lejött a gém, de mikor indítom csak villog a kép. Megjelenik a HALO logo aztán amikor megy a Bungie meg a gearbox intro kifagy a kép, vagyis video közben ottmarad a HALO felirat a kép közepén és villog. Menübe meg már be sem lép hanem egyböl kifagy.
Na ehhez tud valaki segítséget?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

dikki*yysw
Én meg most néztem meg, és a halo.exe -vidmode 800,600,100 cuccal megy.

Szépnek nem szép, rondának nem ronda 😊 De legalább gyors. Játék közben nem nagyon érdekelt a grafika.

Jó játék, a célkereszt egyelõre zavar (3 centis kör...) a sensitivity meg 1-en van és így is túl gyors.

Tegnap és is megnéztem a HALO-t,nekem simán fut.
Lényegesen jóbb a grafika nálam mint a Pre Gold-ba,ugyhogy most már csak 1 server kéne és mehet a Multi moka.

Tombi
Pontos mit kell csinálni ? Más megoldás nincs 😞(

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Dikkma
IMYke2.0.0.0
A mIRC options nyílik meg... és ott már hülye vagyok...

IMYke2.0.0.0
Segíts kérlek
Elindul az IRC. ott hová írjam a server címét?

dikki*yysw
www.mirc.com

letöltöd a mircet

szerver irc.quakenet.org

szoba gym

éjfélig megtalálsz ott, ha nem nem 😊

IMYke2.0.0.0
Kérlek, szájbarágósan: hova menjek? Ha ez IRC, akkor ahhoz nem értek 😊))

Petyus_
Ez a játék tökéletes mestermunka.. még ekkora késéssel is nagyot üt! =) KÖTELEZÕ DARAB!

dikki*yysw
Gyere fel #gym @ quakenet.

IMYke2.0.0.0
Csináljak neked FTP-t?

warezcenteren fentvan de az smsweb 😞

IMYke2.0.0.0
Megjelent a full! Tudna vki segíteni a megszerzésében?
Nem fizetõs FTP és HTTP igen, de a DC++ nem megfelelõ alternatíva!

Segítsetek! Köszike!

Tombi
megoldás egyelõre nincs pedig már nagyon kéne !!! pls vki !!

Tombi
találtál már megoldást ?

Tombi
Nekem is azt irja 😞((

Ez VMI SZÉRIA hiba lehet !!!

Az én rendszerem pedig tõkéletes még a Halo beta is indult...szal itt vmi gáz félek megin rosz a törés !

gergou
Nekem nem muxik, hioaba nyomom fel a direct x 9.0 b t, akkor is inditaskor aszondja, hogy ki van kapcsolva a direct x ben a direct 3d tamogatas...;(

`Take a look to the sky just before you die`

Tombi
nekem jobban bejön a Halo a Chrome túl unalmas és nehéz benne lõni !