Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Arra terve meg, hogy amit a graf kartya hw bol nem tud, azt a proci szamolja ki, ...ez nagy hulyeseg. a pixel shadder effekteket emulalni direct drawal szinte lehetetlen, ha lehetne is, hatalmas proci kene hozza, meg 5 ev munka, amig azt valaki kifejleszti.
Egy program volt, az outcast, ami direct drawn keresztul tudottt real time envorinment bump mappinget emulalni, de azota sem probalta senki utonerni az Appelt( mondhatjuk ugy is, hogy ok tudtak valamit, amit masok nem😊
Ma sikerült összekaparnom 1.6 GB-ot az egyik meghajtómon!
Feltelepült a HALO 1.
Semmiféle parancsikon machinálással, simán elindult a Játék!
Konfig (öregecske):
- AMD XP 1700+ (1466@1466)
- Samsung 256 MB DDR (266MHz)
- ATI (BBA) Radeon 9500 Pro 128MB (nem húzva!)
- Catalyst 3.7
- DirectX 9.0b
- 1024*768/32
- SoundBlaster LIVE! 5.1
A Játék szépen indult, gyorsan töltött.
A hangok nem recsegtek, semmi szemetelés a képeken, és nem fagyott a logonál -> azonnal és gyorsan történt minden.
Most már nem is értem, miért fanyalogtatok.
Beállítottam magamnak mindent (1024*768 - igaz a Refresh Rate 0 Hz volt, de a késõbb bekövetkezett parancsikon módosítás után is az maradt!), és minden maxon volt ill. lett. A 30FPS-eses beállítást azoknak ajánlom, akiknek "csak" GeForce-uk van.
Végignyomtam az elejét, intro, szükséges öldöklés, hogy kijussak a hajóról. Igen, valóban volt néhol akadás, fõként, amikor több ellen rontott rám én meg balga módon, régi "Quake2"-es beidegzõdéssel dodge-olni akartam.
Amúgy - nekem nagyon - tetszik a fizika, a grafika (nem értem mit vártunk egy konverziótól, hisz ez gyönyörû!) és megfelelõ fokozaton az ellenfelek is jobbak lehetnek. Most "Easy"-n nyomom.
Arra a kérdésre még nem merek válaszolni, hogy vajon végigtolom-e majd másodszor is... hisz még az elsõ sem történt meg
.
De nekem nagyon tetszik!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyugalom!
Hamarosan kijön egy Halo PC Editing Kit, amivel - ezt merem állítani - kismillió MOD fog gyártódni! S nem hinném, hogy csak nálunk találnak a gamerek kivetnivalókat a Halo-ban... Azaz, lesznek szépen:
- kisebb célkeresztek,
- kompatibilitást növelõ modok,
- realitást növelõk stb.
Mint annyi jó és kevésbé jó Játék esetében...
Csak nyugi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Figy egy próbát megér, 1cd-és nem vág földhöz 😊
Igaz a beta után én is félve szedem.
A grafika engem nem érdekel, mert egy játék nem ezen múlik.
Ma meglátom milyen 😄
Jah igen a multija mûxik.
Klántársaim tegnap kipróbálták és azt mondották, hogy nem rossz.
Neztem en a betat gondoltam emgvarom a fullt jol sikerult😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
érdemes leszedn ia halo-t???
sürgös válasz kéne
!Forza Ferrari!
Szóval a lényeg az, hogy a játékok akadásmentesen futnak még ma is, közepes felbontás mellett, legyen az Vietcong vagy Halo. És mikor kiveszem és beleteszem a radeon 9000-est, vagy a GF4-et akkor döbbenek, mert ugyanazzal a beállítással helyenként rendesen beszaggat a játék... nagyon furcsa. Mintha az erõforrást túlzottan igénylõ részeket egyszerûen figyelmen kívül hagyná a kártya... Megnéztem, a 3d Markokban olyan eredmények vannak, amilyeneknek lennie kell, tehát a gf2mx negyedannyi pontot kap, mint a gf4. De akkor hogy lehet az, hogy az elõbbi stabilabban, akadásmentesen jeleníti meg a játékokat? A kilopott Doom3 alfán a GF4-gyel max fps 10, a gf2mx-szel meg 10. hmm.. Asszem nálam nem jött még el az idõ a kártyacserére 😊
Ja és elnézést az offért, de nem bírtam ellenállni DanielT üzenetének. Ezer bocs

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Share limit: 10GB
Slot: DSL esetén 6 slot!
De csak DSL és Cable kapcsolatosoknál... Nekem 3 napba telt a megszerzése!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
tehát halo.exe -console -vidmode 1024,768,85 pl.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
"A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, please run DXDIAG."
Help.
#halo.hu
ott meg lehetne dumalni, topicba hirt (szerverip, stb) hagyni, stb.
En is a vegere ertem be, mert most lattam forumbeirast :p .
Wizard irtad vegen, hogy irc - nade hol ? Mert #halo.hu -n nem vagytok - akkor hol ? :p .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kb 2 percig minden rendben aztán egy reset, és nem értem mi van.
Tudtok segíteni?
What I do, and what I listen.That defines me.