Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek legyen ez a tartalma:
sv_name szervered neve
sv_mapcycle_add pálya és játétípus
sv_mapcycle_add timberland "team king"
sv_mapcycle_add damnation "team slayer"
sv_mapcycle_add dangercanyon ctf
sv_mapcycle_add carousel slayer
sv_mapcycle_add gephyrophobia slayer
sv_mapcycle_add infinity "classic rockets"
sv_mapcycle_begin
pl így nézzen ki:
sv_name JxOxExY
sv_mapcycle_add bloodgulch ctf
sv_mapcycle_add timberland "team king"
sv_mapcycle_add damnation "team slayer"
sv_mapcycle_add dangercanyon ctf
sv_mapcycle_add carousel slayer
sv_mapcycle_add gephyrophobia slayer
sv_mapcycle_add infinity "classic rockets"
sv_mapcycle_begin
és kész...
Na ki akar és melyik nap halozni 10en ?? Benyomom az ip-t is csak mikor van kedvetek ?
most leszedtem ezt Halo Dedicated server 1.02
elindittom...és utánna????
párhuzamosan inditsam a gamet???
WARNING: sv_name unspecified in init.txt, defaulting to Halo
sv_maxplayers: 16
sv_public_value: 1
halo(
Frissités megvolt és 1.2 crack van fent.Valakinek valami ötlet????
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Mit szólnátok egy kis net gémehz ma éjszaka 9-tõl !?
Szerver neve "jatszoter" , 10 játékost várunk tag mentes gyors szerveren ! Jelentkezés itt...
Én is tudnék hasonlóképpen reagálni rád - már csak azért is, mert korban sem vagyok azon a szinten, mint amire célzol - bõvebb info a nickem alatt!
Ha kicsit odafigyelnél arra, amit más ír, akkor nem égetnéd ennyire magad:
"- hangsúlyozom, tudom, hogy virtuális a világ, amiben játszunk! -
Én nem a valósággal hasonlítottam össze a HALO 1-et, hanem a virtuális világokat felvonultató hasonszõrû társaival.
De hát ez neked magas.
Na és itt hagyjuk abba!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A HALO 1 azért nagyszerû, mert egyszerû!"
ha neked ebbol all a nagyszeruseg, doomozz, az meg nagyszerubb.. a tobbseg azt szereti ha egy jatek minel komplexebb. persze bizonyos korhatar alatt tenyleg fontos az egyszeruseg, ha epp ebbe esel akkor bocsi😊..
"nincsenek benne csili-vili (iszonyat felesleges, sallangos) mapok"
az egesz jatek egy csilivili bump/specular map. a palyak fantaziatlanok, osszecsapottak. nemtom ebben mi lenne realitas. egy szoc lakotelep valtozatosabb..
"nincs benne millió féle szörny!"
mesz vegig az egy kaptafa palyakon es irtod a 3 fele szornyet. bravo. foleg az idetlenul vihogo kis gnomok, azok aztan hangulatosak.
" felfoghatatlanul drága dolog lenne egy olyan város, ház stb. felépítése, mint nem egy game-ben megjelenik???"
eiffel torony, piramisok, nagy fal.
dragak, "foloslegesek", es leteznek. ezt hivjak kulturanak, amely az ertelmes lenyekre jellemzo.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
javítva : 512/128 Adsl kapcsolattal a server 4 fõt bír el lag nélkül (jármûvekkel együtt).
Csinálhatsz, nem dedikált szervert is, ekkor te is játszol:
nocd/public server crack :
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?fdx-hl12!rar
Rossz hír :
512/128 Adsl kapcsolattal a server kb. 4 fõt bír el. - A semminél ez is több.
Jó hír :
Ha ip cim helyett beleteszed a szervered nevébe a "cracked", vagy az "all welcome" szavakat, nem fogsz sokáig untakozni egyedül, meg fogják rohanni a játékodat...
Nekem azok a multiplayer Halo játékok tetszenek, ahol van jármû, azért mert nagyon látványos és élvezetes a jármûvekkel hentelni egymást. A jármû rész igen el van találva ebben a game-ban. Ctf - jármûvekkel = király.
Gyerünk, tegyen már fel valaki egy komolyabb szervert mondjuk egy 16 fõs t1/t3-as megteszi.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenki tudja rólam, hogy elvetemült és elfogult Játék-fun vagyok. Akik eddig nem tudták, hát nos, most õk is megtudták!
A HALO 1 szerintem ezen okok miatt a legjobb FPS Játék, amivel eddig játszottam:
- nincsenek benne csili-vili (iszonyat felesleges, sallangos) mapok, melyeket megfigyelhettek
A HALO 1 azért nagyszerû, mert egyszerû!
Mert igenis, el lehet képzelni, hogy ez a Gyûrû (maga a Halo) egy az ûrben keringõ, félintelligens lények lakta, mesterséges bolygó, melynek jelenlegi célja nem más, mint a mi Naprendszerünkbe való eljutás...
Már a tököm tele van az olyan játékokkal, melyekben - mint a Csillagok háborújától kezdve a filmekben is - az a menõ, akkor ájul el a Játékostársadalom, ha egy ûrhajón millió ablak, össze-vissza kiálló, aerodinamikailag (persze, az ûrben nincs levegõ, ezt mindenki tudja, mégsem hívatom spacedinamikailag-nak) teljesen értelmetlen kütyük vannak stb.
A HALO-ban hál' Istennek ezzel a hagyománnyal szakítottak.
- nincs benne határnyi fegyver! Pont ez emeli a reaálitásértékét! Attól is heroltom van, hogy 28 féle fegyver van egyes Játékok fõhõsénél, amikor pl. kívülrõl persze semm isem látszik rajta. A HALO - bár ugyanezt mûveli - azért jobb, mert (ha nem csalsz) akkor csak fél tucat fegyverrel mászkálhatsz!
- nincs benne millió féle szörny! Ez az, amit a legjobban utálok néhány Játékban! Egyáltalán nem lehet kiismerni a játékfejlesztõk elméjét, õrültségeit. Ezért nézem el nekik néha, hogy teljesen amorf, és hülye szörnyeket kreálnak. A HALO-ból hál' Istennek ez is hiányzik. Ugyanis amik vannak, azok fajszerûnek tûnnek, teljesen logikus kinézettel.
Ellenpélda: Serious Sam-sorozat, Will Rock, Duke Nukem-sorozat, Doom-sorozat, Unreal-sorozat stb.
Na, ennyi jutott eszembe.
Lehet fikázni.
A játékról annyit hogy multiplayerben a sok játékmód és a használható jármûvek miatt nagyon élvezetes.
Aki már csinált tört Halo servert, az észrevehette hogy egy idõ után bannolják az ip-jét a Halo server listából (a tört szervereket is mutatja), igy a játék öröme hamar odavész.
Megoldás : a Halo támogatja a Direkt Ip kapcsolatot.
A szervered nevében legyen benne az ip címed, igy ha bannolnak a Halo server listából, a játékosok a Direkt Ip menüpontal közvetlenül tudnak kapcsolódni hozzád.)
dedicated server file-ok,info :
http://mirror.candidhosting.com/HaloPC_DS.exe
http://download.microsoft.com/download/1/c/f/1cf3647a-4d61-48d2-8923-ac068a9c9768/Halo_DS_1_02.exe
dedicated server crack (ez kell hogy lássanak a listában, katt v.melyik mirrorra):
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?fdx-hd12!rar
nocd crack (katt v.melyik mirrorra) :
http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?fdx-hl12!rar
Fontos !
A HaloPC_DS.exe - ben található reg file-t el kell inditani.
A server neve max. 15 karakter lehet, ebbe pont belefér az Ip. Az én szerverem neve : !193_226_240_80
Normal Adsl kapcsolattal a dedicated server kb. 6 fõt bír el.
A tûzfalad bezavarhat pl. nem jelensz meg a listában vagy nem tudnak kapcsolódni hozzád.
Ha valakinek gyors internete van, rakjon már fel egy tört Halo servert, a Cs és az Ut2003 mellé, az ip-t pedig ne felejtse el közzétenni a forumban.
Chrome fps és jobb!
A haloval az a baj hogy nagyon egyszerû!
egyszerû kis multimapok, kevés jármû, kevés fegyó, egyszínû textúrák, egy bokor egy mapon stb...
attól függetlenûl ellehet lenni vele náhány mapon!
Nekem olyan érzésem van mintha lenne 2 textura egy sík terem egy járgány és egy szörny...
kb ennyi a felhozatal.
Egyébként lesz az UT2004 amiben már lesznek járgányok és ott biztos több lesz!
De miért kell 'most' megjelentet mondani? Mi az a most?
Amúgy nem bánt senki senkit azzal, ha a játékról mond véleményt. Mindenki szeresse ugyanazt???
ugyhogy, nyugi-nyugi fanok..
Mert én nem találkoztam egyel sem.
elakadtam azon a szaros pályán plz végigjátszást honnan lehet leszedni?
miért nem válaszoltok?Jahh, nekem több mint 2 percem maradt a végén. 😛
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Van egy kis problémám.
Nem indul el a gamma, Direct3d hibát ír ki.
Mikor lefuttatom a Dxdiag-ot akkor kiírja, hogy 640*480*16-ban nem tud futni, mivel hibás. Eddig sosem volt vele gondom.
Valakinek valami ötlet?
Elakadtam azon a részen amikor a manuszka sisakjának történését nézi végig😞Nem találok ki onnan!?(Eljutottam addig hogy a hid hol ki hol be alszik!és nem tudok átjutni a másik oldalra!😞Valaki aki tud..segitsen!😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400