2194
-
haxoror #1114 mármint nálam EGYSZER volt ilyen az elején
Az ASE-n keresztül próbálsz belépni ?
Próbáld uninstallni az egészet és rakd újra csak a Halot a patchel és a 1,04 crack-el -
#1113 Jó, de a sok reset nem tesz jót gépnek :( -
haxoror #1112 olyat nekem is csinált még az elején, próbálkozz tovább -
#1111 Na tegnap este probáltam erre a szerverre menni Cracked_TANKS elindul benöj a HALO képernyő várok 10000órát azt nem reagál semmire csak a resetre ennyit a Halo multiról :(( Kibaszott kurva életbe hogy mér nem megy nekem. -
haxoror #1110 na eddig végig ott voltam már alig látok ki a fejemből :)
Holnap már Magyarokat is akarok látni ! :DDD -
haxoror #1109 az ASE-ban a Cracked_TANKS szervert próbáljátok, krekkes és nem kér CD kulcsot
furcsa hogy amerikai de jobb pingje (85) van mint néhány európainak :) -
haxoror #1108 oké, megpróbálok woodoozni a CD kulcsaimmal... -
haxoror #1107 egy olasz szerverről amin pedig még soha nem is voltam banolva vagyok !? -
#1106 Jó neked te legalább már toltad multiban mindet fel sem enged sehova. -
haxoror #1105 na ez fura, egész eddig az EU-BUNGIE-n játszottam most meg invalid CD-keyel dobál vissza :( -
#1104 Az lehet a gond hogy nekem nincs fenn a CE és azért nem enged ,mert szerintem nem??? -
haxoror #1103 én így csináltam:
1. Halo telepítés
2. Halo 1.04 patch
3. CE telepítés
4. Halo 1.04 crack
5. CE crack
de a CE-s szerverekre nem tudok bemenni mert mindig azt írja hogy a cliensem régebbi mint a szerver :(
-
haxoror #1102 oké
feltelepítitek a Halot ÉS NEM KREKKELTEK !!!
felpatchelitek 1.04-re
na MOST az 1.04 crackel krekkelitek
ASE-ban dupla klikk pl. EU-BUNGIE szerverek közül akármelyikre és hajrá :)
-
#1101 Vettem észre hogy nagyok a pályák én már a 3.-on vagyok :(
Én abba nem hagyom az tuti.
Ja és az mér van hogy énsem és Argon sem tud fellépni egyetlen szerverre sem??? -
haxoror #1100 na most már harmadik is voltam Kingen hehheh pedig csak két napja játszom, ezek a külföldiek kő bénák -
haxoror #1099 10 level de itt a pályák sokkal nagyobbak mint más gémekben :)
a JediOutcast-et se vitték végig egy csomóan, feladták az elején a lövöldözés miatt mert a kardot meg az erőket csak később lehetett megszerezni
na ugyan ez van itt is, sztem a Flood és az alien járművek megjelenésétől jön ki igazán a játék lényege :) -
#1098 Egyébként hány pályás ez a game??? Mert most előszedtem megint mert egyszer sem vittem végig.
Még mindig nagyon tetszik szép a 2 kegyetlenebb lesz. -
#1097 Te be tudsz lépni szerverekre?? -
#1096 Értettem, csak lemaradt a vigyori fej. Poénnak szántam. -
haxoror #1095 most melózok majd este leszek -
#1094 Milyen magyarok ellen nem érted MI MAGYAROK A külföldiek ellen.Ezen mit nem lehet érteni?
Ja és ilyenkor van az ha az ember akarok multizni nekem mingódegyik szerverre azt irja ki hogy server is full. :(( -
#1093 A magyarok ellen? Ez nem szép dolog. -
#1092 Természetesen kelenek a magyarok összefogunk ellenük :)) -
#1091 Tomper ami ott fent volt az valami serial szám volt a multihoz? Mert nekem is jól jönne. -
#1090 Én is csatlakozhatok? -
#1089 Na felteszem a gamet azt megprobálok csatlakozni a EU-BUNGIE 1.4-es CTF szerverre majd szólók.
Azt ha van kedved te is gyere azt lezuzzuk őket HUNGARIEN POWAA :)) -
haxoror #1088 ne a játék belső szerverkeresőjét használd hanem az AllSeeingEyes progit és így a szerverek többségére CD-key ellenőrzés nélkül bejuthatsz (engem csak egyetlen angol szerver dobott vissza invalid CD-key-el de az se mindig)
egyébbként nem tudom hogyan működik ez, de működik :) -
#1087 nem irod le, hogyan? -
haxoror #1086 na az 1.04-es szerverekre ASE-n keresztül fel tudok menni de a CE-s szerverekre folyton azt írja hogy a cliensem régebbi mint a szerveré
CE-ből van újabb? hogy lehet CE-s szerverre csatlakozni? -
haxoror #1085 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!
Beszarás bazze itt is müxik az ASE-s trükk mint AvP2-ben Jupppíííí
AZ ASE-n keresztül meg lehet kerülni a CD-key ellenőrzést eddig az EU-BUNGIE 1.4-es CTF szerverén nyomtam nagy királyság
Muhahahahah -
#1084 Szerintem simán lehetne de ebben nem vagyok illetékes. -
haxoror #1083 hát nem ártana (már ha lehet egyáltalán tört szervert csinálni Halohoz) mert én BIZTOS minden nap azt nyomnám, persze csak addig amíg ki nem jön a Halo2 hehhe
sztem a legjobb gamék egyike a mai napig -
#1082 Én játszanám ha lenne magyar szerver!Nem akar valaki csinálni egyet???? -
haxoror #1081 Halohoz van tört szerver ?
ha nincs mennyi pénz most egy Halo1 ?
játsza egyáltalán neten valaki ? -
haxoror #1080 hm...
ezzel a bigyóval játszik még valaki neten ? -
#1079 Nem kell hozzá mást telepíteni, de kell hozzá egy original HALO kód, azzal megy. Ja és ez csak multiplayer. -
borgalfa #1078 Megtudja valaki mondani, mi a Halo.custom.edition.addon telepitési kodját és, hogy kell-e valami még hozzá a PC-n kivül tehát egy másik Halo vagy valami?????? -
#1077 wazz most látom már a sima halo sincs fent a gépemen..
ejhaj.. -
#1076 mennyi időt venne igénybe az amit csinálnom kéne vele? -
#1075 A KIT 260MB-ot nyom.
A CE is kb. 220MB.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------