2194
-
#1074 biiiztos.. na mind1
valóban nem értem miről beszélsz:D
meglenne ez az editor lehet rájönnék..
-
#1073 A 3D Max Studio használata NEM egyszerűen a magyarításhoz kell, hanem a CE-hez készítendő MOD-okhoz.
A Játékhoz passzintott 260 MB-os forrásanyagból pedig csakis 3DSM-ban járatos emberke tud vmit is csinálni.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#1072 mit ittál?
kötekedtem én?
na de tényleg.. még nem hallottam ilyesmiről hogy játékot studiobol honosítani..azért érdekel mert használok studiót(bár csak 4.2-et) de megvan a 6 is..ha nem tul bonyolult akár segíthetek is..nem kéne rögtön az embernek ugrani hogy kötözködik... -
#1071 Ha nem érted, akkor miért kötekedsz?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
#1070 nem igazán értem mi köze egy magyarosításnak a 3dstudiohoz.. -
#1069 Van ebben valamilyen magyar szerver mert kiprobálnám a multit is??? -
SGYEMSZTSZ #1068 feltettem a Costum Editiont és semmi külömbség én nemlátok ujjabb multis pályákat én vagyok hülye vagy igy van -
#1067 Mert eredeti HALO cd key kell hozzá. -
#1066 nos? -
#1065 Direct IP connect-nél, feljön " t " -vel a chat ablak, de semmit nem enged beírni, és nem tudunk írni egymásnak csata közben.
Tapasztalt már vki hasonlót? Miért lehet ez ? -
#1064 Nos. Feltettem.
- Halo 1 (1.04-re feljavítva)
- Halo 1 Costum Edition
- Halo 1 Editing Kit
[Összméret: 2450 MB]
A helyzet a következő:
- A Halo 1 editálásához szükséges a 3D Studio Max 5.1 (vagy jobb) megfelelő szintű használata.
- A Halo 1 CE + KIT csak importált adatokkal tud dolgozni, a meglévő *.map fájlokba nem tudunk belenyúlni!
Szóval, első ránézésre nem lesz magyarítás.
Azonban, ha valaki megfelelő módon felkészült és ért a 3D Studio Max-hoz, valamint tudja módosítani a tag-eket, és a scenario-kat, majd ezeket a KIT-ben lévő eszközökkel (Tool, Guerilla, Sapiens) be tudja kódolni, nagy sztár lehetne, mert egy olyan Játékot tudna magyarítani, amit senki más!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
#1063 cdkey-el feltelepul, de multiserverekhez nemtok csatlakozni ... invalid key. -
#1062 Rendben.
Rusy #1061 ha majd megnézted a szerkesztőt, írj mire jutottál a szövegfájlokkal... -
#1060 vasárnap majd én is jövök azt nyomok neten mert még nem nyomtam a Haloval neten. -
Rusy #1059 Ja a halohoz mindegy mit írsz be, na itt a cdkey ezzel jó, aszittem "eredeti cdkey kell a neten jáccáshoz
G9Qk2-22KV6-TFXCR-V3Y9M-2CCBJ -
Rusy #1058 nem jó a sima halo cd key
pill megnézem mer öcsém teéepítette.... -
#1057 Sajna nem tudom telepíteni ... :(((
Cd-key?
Rusy #1056 Nincs mit, jó a cucc, szerintem tökéletes egy ingyenes kiegészítől, sok újdonság van benne...
imyke az editorral hozzá lehet férni a szöveg fájlokhoz is? -
#1055 Köszi!
Rusy #1054 ide felraktam a krekket a ce-hez, Halo CE Crack eredeti serialom nekem sincs -
#1053 Láttam korábban meg volt osztva a Deviance-féle tört CE...
Meg lehet még valahogy szerezni azt?
DC++ -on senkinek sincs meg :((
A hír linkjéről megvan a CE is, és az Editor is, és természetesen eredeti Cd-keyem nincs...
Help!
Corey #1052 már vannak IGN-es klipek is meg E3 prezentációs, sekikem múvi. -
#1051 e3: HALO 2 megjelenési dátum + képek!
Birdy, 07:20 - Játék: MOHA
(Gamespot) A HALO 2 fejlesztése végre elérkezett ahhoz a szakaszhoz, hogy vége a "veniccdán" megjelenési időpontnak. Az E3 Microsoft konferencián bejelentette a Microsoft és a Bungie bejelentette a sziklaszilárd megjelenési időpontot, ami nem más, mint november 9.! Érkezik majd még egy Limited Edition kiadás is, amely fémdobozzal kerül majd forgalomba és persze rengeteg extrával, amelyek a HALO 2 készítésével kapcsolatosak (videók, animációk, renderek, galériák). A sajtótájékoztatón egy a multit bemutató múvit mutogattak, remélhetőleg ez is felkerül a netre hamarosan...
Képek
Info: Hardwired -
#1050 lehet -
#1049 de másolttal lehet multizni? (mert én nem tudtam [nem CE-vel]) -
#1048 Én is gyüvök majd ha leszedtem mert bejön ez a game. -
Corey #1047 hm.. látom eléggé halott a magyar Halo community.. pedig nemértem miért, szvsz naonjó multija van, még így ut2k4 mellett is nagy fun.. ezzel a CE-vel meg, mivel sokkal jobb a netkód is, fel lehetne már állitani egy állandó szervert.. -
#1046 mind1 nem olyan fontos -
Corey #1045 akkor milegyen tomper? -
#1044 ja alap nelkul raktam fel es megy -
#1043 én mindenhol azt olvasom, hogy egy rakat extrát(patch) + 1 multimapot ad a játékhoz.
te alap nélkül raktad fel ?
megy? -
Corey #1042 megkerdeztem par sracot aki feljött szerverre, mind eredetijük van.. -
Corey #1041 hm.. akkor lehet hogy az enyémet eredetinek veszi, a krekk lehet csak no-cd-nek nézi a cuccomat. A cd-key-t valahonnan, küldhetek privátban még 1-2-t, van még 1pár, de nemtom azok jók-e. De lehet megkéne próbálnom a tört haloce-t felrakni hogy nekem is tört legyen és ugy megpróbálni, csak nincs meg maga a tört setup. -
#1040 nem, csak multi van benne, nemkell hozza az eredeti -
#1039 én úgy tudom, hogy az alapjátékot "turbozza" fel.
#1020 -
#1038 az fps eleg jo atlagban olyan 60-70 death islandon
Corey te honnan szedted a CDKey-t? nekem aztirja,hog yinvalid, amikor be akarok lepni a Corey's game szerverre -
#1037 ööö ebbe csak multi van, nem?
amugy most kerult ki az nforcera :) -
Corey #1036 hm.. jó tudni hogy ez csak multiplayerre vonatkozik. vagy tévedek? -
Corey #1035 oke felőlem törölheted.. többiek nem nagyon érdeklődnek ezután ugyláccik