Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s go Hawks!!!
HELP!HELP!HELP!
Let\'s go Hawks!!!
Én kétszer végignyomtam.
Kismillió Játék után állítom, hogy egyetlen Játék létezik kerek e világon, melynek mesterséges intelligenciája (amik köztudottan a valóságban elkészíthetetlen, de a Játékokban mégis így hívják), azaz AI-ja megveri a HALO 1-ét: No One Lives Forever 1 és 2.
Szóval, lehet, hogy nem villoghatsz a HALO-val a barátaid, családod, stb. elõtt (bár szerintem grafikailag is rendesen el van készítve a Játék, hiszen még tuningoltak a PC-s verzión etéren is), de talán nem Commodore-on kellene nyomni, de leginkább: a külcsín helyett jobb lenne a belcsínnel foglalkozni.
Szerintem Te (és tényleg nem bántani akarlak) a bombatestû, csodaszép lányokra, nõkre bukhatsz - akiknek 99%-nak semmije sincs azon kívül...
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
f..fej:az igaz, hogy nem olyan gyönyörû a grafika mint az aktuális Unreal sorozatban, de az AI toronymagasan ver mindent, és ami a legfontosabb, VAN HANGULATA
Let\'s go Hawks!!!
így se tudsz minden szerverre belépni, mert soknál kell eredeti CDkulcs, olyanokat keress, aminek a nevében benne van a Crck szócska😊) oda tuti fel lehet menni😊)
Különben jó kis game... fõleg multiban... kár, hogy nincs magyar szerver...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Ja meg még azt akarom kérdezni, hogy nem eredetivel lehet külföldön játszani?
Elõre is kösz, pá!
ui:persze az eddigi FPS-ekhez képest
Let\'s go Hawks!!!
Két fajta van belõle a 64bit-es (nagy fos), és a 128bit-es (rulez).
Csak okulás képp: 3D mark 2003
P4 2.4/800/512 1GB RAM konfigban:
Asus 9560 256MB (FX 5600 128bit) 2451 pont
Inno3d FX 5600 256MB (64bit) 1720 pont
Srácok segítsetek, elakadtam a játékban (ilyen nincs, ez az elsõ FPS amiben ez megtörténik velem).
A harmadik reaktort kell felkutatni, a kanyonban minden tank (2db), és az összes ellen kiírtva, de a lenti (van fent egy függõhíd, annak a két oldalán is) ajtó zárva van, 1 idõ után beenged, de a köv. ajtó már nem nyílik. Mit kell még megcsinálni? Ha lehet magánba:
[email protected]
Elõre is kösz!
Let\'s go Hawks!!!

Az én configom:1200Mhz-es cerka GefFX5200(64M😎,256SDram,WinXP-----------namármost: neki miért megy jobban a game,mint nálam? Én azt hittem, hogy a GefFX5200,ha kicsivel is de üti a Gef3-at(vagy u.a.).Egyszerûen nem hittem a szememnek,amikor nála 1024*768 max minden(csak a sound volt medium)pöpecül ment(nem azt mondom hogy akadozás nélkül!,de nagyon "smooth" volt),erre nálam mint az állat úgy akadozott!Miért van ez?Nem hiszem el hogy a 2 éves(vagy mennyi) Gef3 jobban kezeli a bump-mappingot(merthogy ez a az oka az akadozásnak az tuti),mint a dirctx9-es kártya....nem értem. Na csak ennyi.. U.I:nagyon fos ez a GefFx5200
PSN ID.: Beegabor
Nem mondom,hogy rövid volt, de 1 hét betegség alatt sikerült végigvinni.
Nagyon bejön a játék kivéve a környezetet.Az AI isten király.És a taktikai rész az a legjobb amit FPS-be bele tudtak rakni.Nagyon jó, hogy minden fajnak megvannak a saját tulajdonságai, fegyverei, taktikái.Mondjuk a Flood-ok kicsit bután támadnak ezzel a kamikaze módszerrel fõleg a paraziták😊Viszont a szövetségeseknek nagyon jó taktikái vannak.Az , hogy egyedül soha nem támadnak, hanem mindíg csapatban és fedezékbe bújnak.Használnak minden fegyvert, gránátot stb...Ha kifogy a fegyverükbõl a power akkor felveszik az elhunyt társukét.A mi taktikai részünk is nagyon jó, mert nem lehet csak úgy lerohanni az ellent, hanem fel kell mérni a helyzetet.Ha szövetségesek is és flood-ok is vannak elöttünk akkr érdemes fedezékbe vonulni míg õk megaprítják egymást.Az se mindegy, hogy milyen fegyvert viszel.Én nagyon sokat vaciláltam, hogy milyen fegyverrel menjek tovább hiszen nem tudtam kikbe botlom a következõ sarkon.Ha Hunterek voltak a pályán akkor mindíg pisztollyal mentem mert abból 1 pontos találat és kampec nekik míg ha rifle-bõl bele lövünk 3 tárat akkor talán rájön, hogy meg kéne már halnia mert még elfogy a muníciónk.Ha viszont floodokkal harcoltam akkor a Shotgun+Rifle párosítás volt a megfelelõ.A jármûvek is nagyon tetszettek fõleg a Warthog.A végén van 1 nagyon jó kis akadálypálya a Warthoggal.Az volt a legjobb😊)
Csak azt tudom mondani, hogy:Vigyétek végig!
[merlinw.org]
War. War never changes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
P.S.: van egy fogadásom, hogy omega drivert használsz (abban alapból benne van a refreshforce)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ma kaptam meg a Halo-t és felinstallálás után mikor elindítottam az exe-t ezt írta:
A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled,
please run DXDIAG.
Mikor elindítottam a DXDIAG-ot, azt írta, hogy Acceleration Enabled.Directx 9.0 van fenn.Mit csináljak, hogy mûködjön??
War. War never changes.
Kevés a ramod, vagy talán az élsimitást kéne lekapcsolnod.
Inkább a Chrome......
War. War never changes.
patch et de igy meg kéri a korrekt cd-t
de a patch meg kéne a nethez
mit csináljak?
War. War never changes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Looks like it will be a while before the SDK released. The next patch (1.03) is currently in QA testing at Microsoft, but David said that this next patch would not include the SDK. As Halo was never designed from the ground up to be a mod-able, it is taking some time to make it that way.
Annak aki nem ért angolul:
Az SDK kiadása még nem tisztázott
(SDK = pálya- és modszerkesztõ csomag by .:i2k:.)
Úgy tûnik, még egy kis idõ eltelik az SDK kiadásáig. A következõ javítást (1.03-as patch) már a Microsoft minõségellenõrzési osztályán tesztelik, de David (ki ez? .:i2k:.) azt mondta, hogy ebben a következõ javításban nem lesz SDK. S mivel a HALO nem MOD-olható alapokra készült, még egy kicsit várnunk kell ennek megoldására.
Szóval: még egy jó ideig nem nyúlhatunk klikkelgetve a pályákhoz. Aki viszont nagyon akar, az a SparkEdit 2.0 PC-vel már tud a létezõ pályákon variálni...
Vagy eredeti CD-kóddal, vagy crackelt szerverek keresésével oldhatod meg a gondot!
Ha original a lemezed... akkor pedig kell lennie vhol egy kódnak a borító belsejében...!
Nekem sajna nincs csak a cd, kulcs nincs rá írva...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A 25db 1-es bejött 😊)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Elõre is köszi.
tehát inditosorba
halo.exe -console -vidmode 1024,768,85
felbontás, és frissités

Igaz!!!