Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Profi kaszkadõrök😊

Amse
Nem a hídhoz kell menni hanem fent van 1 bázis ahoz vannak még szövetségesek és 2 Banshee-val támadnak rád és van a falon egy ajtó olyan mint az 1 -es generátolnál nem híd van csak egy kis elõtér.Követed a narancssárga nyilat?de lehet hogy 4 generátor van nem 3.

Így van, sikerült kinyírnom mindenkit. a lenti elsõ ajtó kinyílik, de a köv. már nem, a fenti öszekötõ híd mindkét végén lévõ kapu pedig zárva van

Let\'s go Hawks!!!

Amse
palyzsod=pajzsod
Ennél a résznél vagy ugye?

Amse
Van a kanyonba 1 olyan hely ahol vége van de fel tudsz ugrani, de ha ügyes vagy akkor Ghost-al is fel tudsz menni.Ha fent vagy akkor +csodálhatod a sok ellent😊Flood-ok is vannak + szövetségesek is.Van 2 Wraith Mortar Tank, 2 Shade Stationary Gun és mögöttük 2 Banshee.Nyírj ki mindenkit és aztán fel kell ugyanúgy repülni mint az elsõ kettõnél.Aztán ugorj bele és vonulj fedezékbe míg újra feltöltõdik a palyzsod aztán nyírj ki mindenkit.

Bakker, segítsen valaki, már 3x kezdem elõrõl a szintet, bolyongok órákig, de nem tudok bejutnia a 3. generátorhoz, a kanyonból. Mit kell tenni, hogy kinyiljon az a k...a ajtó?

HELP!HELP!HELP!

Let\'s go Hawks!!!

IMYke2.0.0.0
f..fej: Már sejtem, szinte hallom (illetve olvasom) a válaszodat, de kérlek, játszottál Te a HALO 1-el egyáltalán?
Én kétszer végignyomtam.
Kismillió Játék után állítom, hogy egyetlen Játék létezik kerek e világon, melynek mesterséges intelligenciája (amik köztudottan a valóságban elkészíthetetlen, de a Játékokban mégis így hívják), azaz AI-ja megveri a HALO 1-ét: No One Lives Forever 1 és 2.
Szóval, lehet, hogy nem villoghatsz a HALO-val a barátaid, családod, stb. elõtt (bár szerintem grafikailag is rendesen el van készítve a Játék, hiszen még tuningoltak a PC-s verzión etéren is), de talán nem Commodore-on kellene nyomni, de leginkább: a külcsín helyett jobb lenne a belcsínnel foglalkozni.

Szerintem Te (és tényleg nem bántani akarlak) a bombatestû, csodaszép lányokra, nõkre bukhatsz - akiknek 99%-nak semmije sincs azon kívül...

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mixk: igaz nem igazán "neves" kártya az Inno3d, de ugyanez a kártya 128bit-es változatban a tegnapi próbán 2302 pontot hozott. Számtech boltban dolgozok mint szervízes, ha jön valami új cucc mindíg kipróbálom

f..fej:az igaz, hogy nem olyan gyönyörû a grafika mint az aktuális Unreal sorozatban, de az AI toronymagasan ver mindent, és ami a legfontosabb, VAN HANGULATA

Let\'s go Hawks!!!

plas
HotDog! nem kell, elég neki az 1.2-es NOCD crack is!
így se tudsz minden szerverre belépni, mert soknál kell eredeti CDkulcs, olyanokat keress, aminek a nevében benne van a Crck szócska😊) oda tuti fel lehet menni😊)
Különben jó kis game... fõleg multiban... kár, hogy nincs magyar szerver...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Tudnátok olyan helyet mondani ahonnan letudom szedni a v1.031-hez a cracket? A Gamecopyworld-rõl 3napja semmit nem lehet leszedni...
Ja meg még azt akarom kérdezni, hogy nem eredetivel lehet külföldön játszani?
Elõre is kösz, pá!

Amse
Igaz!!!

Ya amúgy nékem nagyon bejön, az AI ûbermegagigafasza, Ámen!

ui:persze az eddigi FPS-ekhez képest

Let\'s go Hawks!!!

Az Gef FX verziókkal vigyázzatok!!!
Két fajta van belõle a 64bit-es (nagy fos), és a 128bit-es (rulez).
Csak okulás képp: 3D mark 2003
P4 2.4/800/512 1GB RAM konfigban:
Asus 9560 256MB (FX 5600 128bit) 2451 pont
Inno3d FX 5600 256MB (64bit) 1720 pont

Srácok segítsetek, elakadtam a játékban (ilyen nincs, ez az elsõ FPS amiben ez megtörténik velem).
A harmadik reaktort kell felkutatni, a kanyonban minden tank (2db), és az összes ellen kiírtva, de a lenti (van fent egy függõhíd, annak a két oldalán is) ajtó zárva van, 1 idõ után beenged, de a köv. ajtó már nem nyílik. Mit kell még megcsinálni? Ha lehet magánba:

[email protected]

Elõre is kösz!

Let\'s go Hawks!!!

piSTUKA
jaja, nekem a legi akrobatika is bejött, nagyon csíptem a levegöböl aprítani a tankokat, meg a böszme nagy vadászokat!

Amse
Az igaz hogy az Fx sorozat az elég nagy bukás volt az Nvidia-nak, de azért mennie kéne.Az Xp-nek viszont kicsit több ram kéne.Fõleg sd-bõl.

MerlinW
Sztem ott az oprendszer játszik be.... mármint nálad.

[merlinw.org]

Seth
Na csak egy észrevétel: unokatesómnak a configja: 800Mhz-es cerka Gef3Ti(64M😎,128MB SDram,WinXP
Az én configom:1200Mhz-es cerka GefFX5200(64M😎,256SDram,WinXP-----------namármost: neki miért megy jobban a game,mint nálam? Én azt hittem, hogy a GefFX5200,ha kicsivel is de üti a Gef3-at(vagy u.a.).Egyszerûen nem hittem a szememnek,amikor nála 1024*768 max minden(csak a sound volt medium)pöpecül ment(nem azt mondom hogy akadozás nélkül!,de nagyon "smooth" volt),erre nálam mint az állat úgy akadozott!Miért van ez?Nem hiszem el hogy a 2 éves(vagy mennyi) Gef3 jobban kezeli a bump-mappingot(merthogy ez a az oka az akadozásnak az tuti),mint a dirctx9-es kártya....nem értem. Na csak ennyi.. U.I:nagyon fos ez a GefFx5200

PSN ID.: Beegabor

Amse
Nah hát végig vittem.
Nem mondom,hogy rövid volt, de 1 hét betegség alatt sikerült végigvinni.
Nagyon bejön a játék kivéve a környezetet.Az AI isten király.És a taktikai rész az a legjobb amit FPS-be bele tudtak rakni.Nagyon jó, hogy minden fajnak megvannak a saját tulajdonságai, fegyverei, taktikái.Mondjuk a Flood-ok kicsit bután támadnak ezzel a kamikaze módszerrel fõleg a paraziták😊Viszont a szövetségeseknek nagyon jó taktikái vannak.Az , hogy egyedül soha nem támadnak, hanem mindíg csapatban és fedezékbe bújnak.Használnak minden fegyvert, gránátot stb...Ha kifogy a fegyverükbõl a power akkor felveszik az elhunyt társukét.A mi taktikai részünk is nagyon jó, mert nem lehet csak úgy lerohanni az ellent, hanem fel kell mérni a helyzetet.Ha szövetségesek is és flood-ok is vannak elöttünk akkr érdemes fedezékbe vonulni míg õk megaprítják egymást.Az se mindegy, hogy milyen fegyvert viszel.Én nagyon sokat vaciláltam, hogy milyen fegyverrel menjek tovább hiszen nem tudtam kikbe botlom a következõ sarkon.Ha Hunterek voltak a pályán akkor mindíg pisztollyal mentem mert abból 1 pontos találat és kampec nekik míg ha rifle-bõl bele lövünk 3 tárat akkor talán rájön, hogy meg kéne már halnia mert még elfogy a muníciónk.Ha viszont floodokkal harcoltam akkor a Shotgun+Rifle párosítás volt a megfelelõ.A jármûvek is nagyon tetszettek fõleg a Warthog.A végén van 1 nagyon jó kis akadálypálya a Warthoggal.Az volt a legjobb😊)
Csak azt tudom mondani, hogy:Vigyétek végig!

MerlinW
megagames sem megy...

[merlinw.org]

MerlinW
Van pach 1.031 van crack, viszont nincs gamecopyworld. vagyis van, de offline az összes cracklink... más cracksite-ról nem tudtok?

[merlinw.org]

va nnéhány , általában cracked xy névvel. De sajna ritkán és kevés

War. War never changes.

Shep
állítsdd át 98 kompatibilissé a programot/az ikonra kattintva jobb egérgomb és tulajdonságok/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amse
Senki nem tud letölthetõ botot?

Amse
Aszthiszem ki lehet kapcsolni.Bemész a megjelenítési tul.-okba ott a beállításokba és azon belül van a Gforce-nál valahol.

Amse
Nincs hozzá valahol letölthetõ bot?

plas
Senki nem nyomja ,már a halo-t multiban???

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Rage47
Már rájöttem a megoldásra😊Win98 kompatibilissá kellett tenni😊
insp
Szedd le a Refreshforce/refreshlock stb és társait, amik a frissítési frekvenciát állítják át. És lám: menni fog.

P.S.: van egy fogadásom, hogy omega drivert használsz (abban alapból benne van a refreshforce)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Rage47
Hi!
Ma kaptam meg a Halo-t és felinstallálás után mikor elindítottam az exe-t ezt írta:
A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled,
please run DXDIAG.
Mikor elindítottam a DXDIAG-ot, azt írta, hogy Acceleration Enabled.Directx 9.0 van fenn.Mit csináljak, hogy mûködjön??
Nekem amd ahlon xp 2000-en, 512 mb ddr rammal és gef3Ti-vel maxon tökéletesen fut... A hiba az Ön készülékében van.

War. War never changes.

Nekem gyengébb gépem van, mégis jól megy max. beállításokkal, akadozás nélkül.

Kevés a ramod, vagy talán az élsimitást kéne lekapcsolnod.
NeoMaN
Na nyugi: Nálam AMD Barton 3200+-on Gef4 4600-al még mindig nem megy normálisan. Bosszantóan rossz engine, csúnya textúrákkal.
Inkább a Chrome......

Az elõbb épp ezt mondtam... csak néhány szerveren lehet, pl. aminek a neve cracked meg ilyenek... amúgy a your c-key is invalid vagy the game has shut down üzenetet kapod, ami engem nagyon felb@szott a 30-ik próbálkozás után...

War. War never changes.

Amse
Botok vannak multiban?

Adam5
nem megy, a netrõl le töltöttem a halot és utána egy
patch et de igy meg kéri a korrekt cd-t
de a patch meg kéne a nethez

mit csináljak?

Adam5
Melyik a leg ujabb patch hozzá?

Adam5
Letöltöttem hurrá!
nagyon cool!

Amse
Vanak botok multiban?

Hali van rá vmilyen mód, hogy ne kapjam multiban mindig az invalid cd-key üzenetet? (Azonkívül hogy egveszem a játékot) Reggel még tudtam játszani, most már szinte sehol sem.

War. War never changes.

IMYke2.0.0.0
Én már fél éve ismerem ezt az oldalt...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
SDK release still unclear
Looks like it will be a while before the SDK released. The next patch (1.03) is currently in QA testing at Microsoft, but David said that this next patch would not include the SDK. As Halo was never designed from the ground up to be a mod-able, it is taking some time to make it that way.

Annak aki nem ért angolul:

Az SDK kiadása még nem tisztázott
(SDK = pálya- és modszerkesztõ csomag by .:i2k:.)

Úgy tûnik, még egy kis idõ eltelik az SDK kiadásáig. A következõ javítást (1.03-as patch) már a Microsoft minõségellenõrzési osztályán tesztelik, de David (ki ez? .:i2k:.) azt mondta, hogy ebben a következõ javításban nem lesz SDK. S mivel a HALO nem MOD-olható alapokra készült, még egy kicsit várnunk kell ennek megoldására.

Szóval: még egy jó ideig nem nyúlhatunk klikkelgetve a pályákhoz. Aki viszont nagyon akar, az a SparkEdit 2.0 PC-vel már tud a létezõ pályákon variálni...

Egy pályaszerkesztõt kiadhatnának a játékhoz...
IMYke2.0.0.0
Mert érvénytelen a CD-kexed, azért.
Vagy eredeti CD-kóddal, vagy crackelt szerverek keresésével oldhatod meg a gondot!

IMYke2.0.0.0
Huszonöt darab 1-es például. De választhatsz BÁRMIT, mert el fogja fogadni - amennyiben warez (másolt, letöltött) CD-rõl van szó.
Ha original a lemezed... akkor pedig kell lennie vhol egy kódnak a borító belsejében...!

cdkeyt tudna valaki adni?

Nekem sajna nincs csak a cd, kulcs nincs rá írva...

Tibre
Hát magyar szerver nem mostanában lesz szvsz 😊.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

gabesz752
szóval nem 😞((

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
lesz mostanában hálógame?
A 25db 1-es bejött 😊)

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Valaki megtudná mondani a halo cd kulcsát????
Elõre is köszi.

akkor tovább kerestem, mert nem tudtam 'körbenézni se'

tehát inditosorba
halo.exe -console -vidmode 1024,768,85
felbontás, és frissités