2194
-
vassyg #1234 Azért mert egy kurva win 98 is még 30000 lé. Mindkettőt valami microsoft nevű cég forgalmazza... -
#1233 Én a Far Cry-al vagyok igy azt is végigtolom minden szinten.
De a Halo-t is végigtolom mégegyszer ott rohadjak meg ha nem :) -
Zozo76 #1232 Gratula, kez es labtorest!
En nemreg fejeztem be heroic-on, de hatra van meg a legendary.
Valahogy meg fogom csinalni, ha bele doglok is. :) -
haxoror #1231 Hát ja, tegnap fejeztem be normálon, ma pihentem és holnap elkezdem legendaryn.
Kívánjatok szerencsét :D -
Zozo76 #1230 Hogy oszinte legyek inkabb megveszem xbox-ra mint pc-re. Szar tragya kod... Ma' ha lessz boxom... :)
Arsenal: Valo igaz, messze kidolgozotabb grafikat mutat a HL2 es siman viszi a gep majdnem max-on. De hat a Doom3 is szep de hogy megegyszer vegigvigyem?
Viszont van valami a HALO-ban, valami leirhatatlan, megfoghatatlan ami miatt nem tudom letenni. A forumok szerint nagyon sokan ujra es ujra vegignyomjak.
Kurv@ annyat csak veszek magamnak egy xbox-ot. :)
-
#1229 Hát az igaz optimalizácios etalonnak én most perpill a HL2-öt tudom felhozni.
Haxoror: Az már nem annyira huzos mint a 14 ropi. -
haxoror #1228 Mi a tökömért kerül még mindig 6 ezerbe?! -
Zozo76 #1227 Ja, csak nehogy ugy jarjunk mint az elso resszel.
Rohej hogy Athlon 2500+ /Radeon 9600 pro 128mb 512mb-os gepemen 1024x768-ban AKAD olyan helyeken ahol tobb ellenfel van egyszerre. Az XBOX meg 733-as procival meg oszvisz 64mb rammal siman viszi. Es ugye itt a 64-bol meg lejon a videoram!!!
Tegnap ejfeltol reggel ot oraig nyomtam a multit a neten es a frapsal figyeltem az FPS-t idonkent. Hat amikor 16-an voltunk a jatekban es mar mindenki lott (pedig CTF) mindenkit volt hogy 15 (!) FPS-t adott le a gep. Hat nem semmi. Pedig kikapcsoltam a menube a TUKROZODES/GOLYONYOMOK/ARNYEK dolgokat. Beszarok.
Ha Isten is ugy akarja, es a bolygoegyuttalasok is kedvezok lesznek elobb lesz XBOX-om minthogy kijon PCre. Es akkor irany az XBOX-Connect. Raadasul ha a masodik resz is ilyen "optimalizalt" lesz mint az elso akkor nagyon rabaszarintunk... :)
En mar arra is gondoltam hogy DIREKT ilyen fos a kod PC-n. Ezzel is serkentve az XBOX eladasokat. -
#1226 Most így az első rész alapján gondolom ami Box-ra 2001.11.14.-én, Pc-re meg 2003.09.30.-án jelent meg. De mivel látták hogy sikere volt pc-n is, így talán hamarabb kiadják a 2-t -
#1225 Köszi hogy segitetetek és már várom Pc-re. A Pc Guru is csak annyit ír hogy 2006-ban. -
#1224 Hát az első részre is vagy 2 évet kellett várni -
#1223 Sajna még soká de csinálgassák is szépre jóra mert nagyon über lesz a videok alapján.
Szerintem 2005 vége vagy 2006 Q1-ben megjelenik bár én nem tudom. -
#1222 1 év múlva talán ( t a l á n...) -
#1221 HALO 2 mikor lessz Pc-re? -
Zozo76 #1220
Amugy a DEMO-ban mar kiprobaltam a legendary fokozatot (the silent cartographer) es EGYSZER sikerul ugy tulelnem az elejen az osszecsapast hogy EGYEDUL eletben maradtam. Persze low pancel meg kifogyott tar... :) -
Zozo76 #1219
Mostanaban en is csak magyaritott jatekkal jatszottam de a HALO miatt abbahagytam ezt a hagyomanyt. Gyakorlatilag ha korbenezel a NET-en (www.xbox365.hu halo topic) ossze lehet szedni hogy mirol szol a game. -
#1218 Oké és köszi! -
haxoror #1217 Asszem nincs hozzá, a gameban nincs feliratozás ezért nem volt mit lefordítani -
haxoror #1216 -
#1215 Sziasztok!
A Halo-hoz készült magyaritás, ha igen honnan tudom letölteni? -
#1214 Na végigvittem.
Nagyon jó ez a game a mai napig megnyerő. -
#1213 Nem mondod? :) majd megnézem.de ha ez a megoldás akkor lol -
haxoror #1212 Én most normálon nyomom de utánna jöhet a legendary
Az első két pályát vittem csak át még régen legendaryn, hát nem gyenge fedezékről fedezékre kellett már ott is nindzsáznom bele sem merek gondolni hogy a vége milyen kemény lehet :D -
haxoror #1211 LoL
A nagy ajtónál kiszállsz a tankból és a baloldalon lévő kapcsolóval kinyitod a kaput :D
Elsőre én is elnéztem :) -
#1210 Legendaryn minden négyzetcentiért meg kell küzdeni, egyszer elkezdtem, elvittem kb 80 %-ig és elszállt a vinyóm...qrvára felbasztam az agyamat, de lehet egyszer újra nekimegyek... -
#1209 Multkor is itt akadtam el:) mivel mentek és hordozom a mentést nem kedztem elölröl.
Nem vágom :(
Én csak annyit látok a pályán hogy van az a skorpiotank meg egy lejárat ahol nagy ajtó zárja az utat.
Meg visszatudok menni emerről jöttem.
Épülettel meg nem találkoztam ezen a részen.Max ahonnan idejöttem de az rég volt. -
haxoror #1208 Hehe a multkor is ugyanitt akadtál el de mázlid van mert én is pont ott tartok, amikor fölérsz az alagút végén a nyílt terepre ahol egy épületet lehet körbemenni na ott a kijárat a szurdokban pont a túloldalán a feljáratnak :) -
#1207 A skorpiotanknál vagyok még mindig és irja hogy Reach the transition to the second chasm.
Ez hol van?Hova kell vinni és mit? -
Zozo76 #1206 Most kezdem a kotor-t. De azon filozok hogy el kene kezdeni ujra a HALO-t legendary-n. -
#1205 Nem fogalmaztál rosszul tudom és hiszem hogy végigvitted.
De sajna jönnek mindig ujabb és ujabb gamek és félretettem mindig.
De most gamecsönd van lehet tolni. -
haxoror #1204 Akkor rosszul fogalmaztam mert én végig is vittem mindig :D -
#1203 Én se vagyok normális egyszer sem vittem végig még de most komolyan.
De mire jön a 2 talán végigviszem.A Silent Hill 3-mal is igy voltam a 4 elött 1-2 hónappal vittem végig. -
haxoror #1202 Na én se vagyok normális, megint nekikezdtem (vagy századszor) a singlenek most tartok a Truth and Reconsiliation-nél :) -
haxoror #1201 redvsblue
Aki tud angolul töltsön és röhögjön :D -
haxoror #1200 LOL ennek mi köze a gamához :DDDD -
#1199 Próbáltátok már?
http://www.halo.hu -
#1198 lessz=lesz -
Zozo76 #1197 lis=kis -
Zozo76 #1196 Ja, jo lis menet lessz... :) -
Cvd #1195 A második szinten találsz 4 kapcsolót. Minden kapcsoló egy szellőzőcsövet nyit ki maga mellett, így láthatóvá válik a szellőzőcsőhöz tartozó négyszögletes csatlakozó (sárga fény szűrődik ki belőle, és egy retesz folyamatosan kinyílik/becsukódik előtte. Amikor nyitva van, dobj be egy gránátot rajta. Trükkös mert könnyű a reteszt eltalálni, arról kipattan a gránát. Ha bent robban akkor szétszáll a csatlakozó. Ezt mint a 4 helyen játszd meg.