Halo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az miért van hogy beállitom a felbontást a nekem megfelelönek leokézom az amikor visszamegyek a menübe már visszaálltja az alapot?????
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok!
A Haloval egyetlen bajom volt: túúúl gyorsan vége lett! Már épp kezdtem volna belerázódni a könyvtáras résznél, aztán vissza az ûrhajóhoz, egy nagy warthogozás után... vége! Tud valaki küldetéslemezrõl, bonus pályákról vagy folytatásról?
A Haloval egyetlen bajom volt: túúúl gyorsan vége lett! Már épp kezdtem volna belerázódni a könyvtáras résznél, aztán vissza az ûrhajóhoz, egy nagy warthogozás után... vége! Tud valaki küldetéslemezrõl, bonus pályákról vagy folytatásról?
halo_patch1.0-1.01.exe
halo_patch1.0-1.02.exe
halo_patch1.0-1.03.exe
halo_patch1.0-1.04.exe
Ez elég hozzá???
halo_patch1.0-1.02.exe
halo_patch1.0-1.03.exe
halo_patch1.0-1.04.exe
Ez elég hozzá???
na ez enegm is érdekel! mer nem enged fellépni sehova sem!
milyen patchek vannak a verziószámok kellenének és hol lehet öket megszerezni??
Sziasztok!
Ez engemet is érdekelne!!
Ez engemet is érdekelne!!
itt találatm rá kell keresni hogy halo ! CSak simán kell tölteni nem lehet flashgettel vagy valami ilyesmivel mert nem szedi le! ITT
Hol találtad meg?
biztos játszanak vele magyarok is csk jól titkolják 😊
tört szerverbõl meg kevés van ráadásul lagosak is
tört szerverbõl meg kevés van ráadásul lagosak is
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ó, mondjon már valaki egy tört szervert, mert decemberben játszottam utóljára és akkor az új patchel meg a régi crackel felment mindenhova, de most nem találok egyet se!

Akkor már csak azt nem értem, hogy minek végigjátszani 3x. Nem hiszem hogy sok újdonságot nyújtana, fõleg nem trainerrel...
ÉS mi a különbség a nehézségi fokozatok között? Nyílván a nehezebb fokozat nehezebb, de miben? Több ellenfél van vagy több hp-jük van, vagy micsoda?
Sziasztok!
Ha valaki tudna csalás kódokat a Halohoz megköszönném, már kerestem egy pár helyen, de nem találtam. Már végig vittem, de szeretném a legnehezebb fokozaton is, ott kód nélkül halál.
Ha valaki tudna csalás kódokat a Halohoz megköszönném, már kerestem egy pár helyen, de nem találtam. Már végig vittem, de szeretném a legnehezebb fokozaton is, ott kód nélkül halál.
Járt már úgy valaki, hogy a játék fõmenüje helyett feketeség volt? Ha egyáltalán eljut odáig, mivel néha már a kisvideók alatt kaikad, rögtön az elején. Codec packot leszedtem, már nicsn a gépemen elvileg semmi belõle.
Hej. Gondoltam leszedem már én is a Halo-t, régebben csak a bétát toltam végig. A multija milyen? Szoktátok tolni van magyar server?
Na, a rohadt HALO engine miatt volt a szaggatás.
Driverbõl volt nálam bekapcsolva a 4xAA és bár nem mûködött a nagyon rosszul megírt engine miatt, eszméletlenûl belassította a játékot. Kikapcsoltam és minden ok. De ilyen rosszul megírt engine-el meg nem találkoztam. Nem értem hoyg engedhette ezt meg az MS.
Driverbõl volt nálam bekapcsolva a 4xAA és bár nem mûködött a nagyon rosszul megírt engine miatt, eszméletlenûl belassította a játékot. Kikapcsoltam és minden ok. De ilyen rosszul megírt engine-el meg nem találkoztam. Nem értem hoyg engedhette ezt meg az MS.
Gyerekek, én vagyok a béna vagy tényleg ilyen lassú ez a gém? Eleve megy kb 15fps-el (1024x768, minden maxon és 4xAA és 8xAF), de mikor robban valami leeseik kb 5fps-re. Más szebb játékok meg soha be sem szaggatnak egy picit sem.
I love this game ! Szeretem ezt a jószágot 😊)))))
Átköltöttem róla egy ismert reklám szöveget(remélem ráismertek) :
Ez az a hely ahol áthajtottak rajtam
Ez az a hely ahol megtanítottam õket hogy kell vezetni a jármûvet
Ez az a hely ahol rakétavetõvel lõttem szét a ronda fejét
HALO
bárhol, bárkivel
Átköltöttem róla egy ismert reklám szöveget(remélem ráismertek) :
Ez az a hely ahol áthajtottak rajtam
Ez az a hely ahol megtanítottam õket hogy kell vezetni a jármûvet
Ez az a hely ahol rakétavetõvel lõttem szét a ronda fejét
HALO
bárhol, bárkivel
Sziasztok!
LAN-on szeretnénk ketten jáccani de azt irja mikor joinolni akarok hogy invalid cd-key.Légyszi irjatok meg mit tegyek hogy menjen.
LAN-on szeretnénk ketten jáccani de azt irja mikor joinolni akarok hogy invalid cd-key.Légyszi irjatok meg mit tegyek hogy menjen.
En is most fejeztem be a minap.
Nagyon jo kis jatek, akarki akarmit mond. HANGULATilag nagyon ott van!
Egyszer ereztem en is azt, hogy kisse egyhangu mar az adott palya, ez termeszetesen belso teres volt. A kinti reszek mind nagyon kiralyak voltak.
Ajanlom azoknak is, akik egy ranezes utan porig alaztak, es nem adtak neki eselyt!
Nagyon jo kis jatek, akarki akarmit mond. HANGULATilag nagyon ott van!
Egyszer ereztem en is azt, hogy kisse egyhangu mar az adott palya, ez termeszetesen belso teres volt. A kinti reszek mind nagyon kiralyak voltak.
Ajanlom azoknak is, akik egy ranezes utan porig alaztak, es nem adtak neki eselyt!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na ugye, jó kis Játék ez.
Én csak kétszer nyomtam végig - 2 nap alatt. Szeretem a kis dögöt.
------------------------------------------
.:i2k:.
Én csak kétszer nyomtam végig - 2 nap alatt. Szeretem a kis dögöt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sikerült végigjátszanom, hurrá!!!!!!
Összegezve, nekem nagyon tetszett, bár néha volt olyan rész, ahol folyamatosan ismétlõdtek a pályák, de ezt leszámítva, nálam a No.1 FPS.
Bár az utolsó autós részt, csak 4.-re sikerült megcsinálnom (kicsit megviselt idegileg), azért visszagondolva, kellemes idõtöltés volt 😊)
Mindenkinek:
Boldog Új Évet Kívánok!
Összegezve, nekem nagyon tetszett, bár néha volt olyan rész, ahol folyamatosan ismétlõdtek a pályák, de ezt leszámítva, nálam a No.1 FPS.
Bár az utolsó autós részt, csak 4.-re sikerült megcsinálnom (kicsit megviselt idegileg), azért visszagondolva, kellemes idõtöltés volt 😊)
Mindenkinek:
Boldog Új Évet Kívánok!
Let\'s go Hawks!!!
Nincs mit!Segítek ha tudok!
Én biztos hogy nem leszek holnap gépközelben úgyhogy én is
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
ÉS B.U.É.K.!
Én biztos hogy nem leszek holnap gépközelben úgyhogy én is
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
ÉS B.U.É.K.!
Kösz amse sikerült, remélem már nem akadok el, és most a karácsonyi kis pihiben sikerül végignyomnom.
Bár lehet, hogy még korán van, de lehet, hogy holnap nem leszek gépközelben:
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK !
+1X KÖSZ AMSE!!!!!!!!!!!!!
Bár lehet, hogy még korán van, de lehet, hogy holnap nem leszek gépközelben:
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK !
+1X KÖSZ AMSE!!!!!!!!!!!!!
Let\'s go Hawks!!!
1épként nem tudom miért fikázzák a grafikát?A beltér az kidolgozatlan de a kültér az nagyon jó szerintem.Féleg ahoz képest hogy 1 cd-s a játék és jó hosszú az AI király jók a hangok stb.Ellentétben mondjuk a XIII-al ami nekem tetszik de 4 cd minek?Öszzeségében mindenkol odaveri a XIII-at.
BlackHawks:Sikerült továbbjutni?
BlackHawks:Sikerült továbbjutni?
Hú, de régen láttam ezt a grafikát... Halo 1 kétszeri végignyomás után uninstall ... most egy kis nosztalgia
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.