2194
-
Zozo76 #1274 Beallitom az orat nehogy elfelejtsem... :)
Ja, a jelszo: haloking
Ezen gondolkoztam egesz nap, kreativ vagyok mi? :) -
#1273 Oké! -
Zozo76 #1272 Na, szombat este csinalok egy szervert mondjuk ugy 19:00-kor. A jelszot itt majd megtalalod mittudomen 18:30 utan. De akkor holnap estig (szombat) jelezzel hogy csinaljak-e. Mas is johet csak akkor irjatok ide. De akkor csak teszt lessz mert oleg szar pingek lesznek. De legalabb meglatjuk hogy mukodik-e es akkor ti is csinalhattok szervert. A jatekban a (chat-en) megbeszelhetjuk hogy ki milyen jelszoval csinal szervert amire majd becsatlakozunk. -
#1271 Nem hiszem mert ha szervert inditok a szokásos Your Cd Key is invalid alig akad olyan szerver ahova be tudok lépni. www.serials.ws néztem 82%-os Cd kulcsot találtam de igy is elég sok helyre nem tudok belépni. De ha csinálsz 1 szervert jelszóval akkor megpróbálhatjuk. -
Zozo76 #1270 Hat nekem csak valami TXT jott le. Az ujjabbal meg protocol error... :( -
SGYEMSZTSZ #1269 ja es link ventrilohoz ha nem lenne meg Ventrilo-2.1.4
Más verzioval NEM lehet felmenni. Ha sokan lennénk kérek ujj szobát -
SGYEMSZTSZ #1268 THX nagyon köszi
En tudok servert csinálni chellom van
Söt van ventrilo serverem is [dumaprogi jatek közbenre nagyon jo mert nem lassitja a gamet]
Server: MaXeline Ventrilo
Hostname or IP: v.maxeline.com
Port number: 8888
szoba: RIP CSS Clanserver
Pass: kerdezd priviben -
Zozo76 #1267 SGYEMSZTSZ: Ment privat uzenet!
REALITAS: Erre varok mar miota. De az a baj hogy en csak ket embert tudok kiszolgalni mert sajna meg csak 384/64-es a kapcsolatom. Te tudnal szervert csinalni? -
SGYEMSZTSZ #1266 valaki engem is megdobhatna halo crackel 1.06 kerestem google val de nemnagyon van
régen en is jaccottam de kijött az 1.05ös patch aztán abbahagytam mert 8 10 szervert talált na mind1
THX -
#1265 Öszzejöhetnénk már egyszer, én minden nap fönt vagyok. Írj ha érdekel! -
Zozo76 #1264 Hat nem nagyon volt ilyen szerver... :( -
Zozo76 #1263 21:10 de meg nincs HEY nevu szerver... :( -
#1262 Köszönöm, ezer hála, már válaszoltam! -
Zozo76 #1261 Ja, ARGON! Ment privatba amit kertel!!!
-
Zozo76 #1260 Elobb hulyen fogalmaztam: TV ugyvedje szerda este MTV1 8-tol 9-ig. -
Zozo76 #1259 Ott leszek! Meg jo hogy beneztem ide! Jo is hogy csak kilenctol mert lessz a TV ugyvedje amit imadok. Remelem beengedsz engem is... :)
Mar tisztitom a fegyvereket... :)))) -
#1258 Hi All!
Ti hogyan tudtok neten nyomulni tört verzióval? Nekem egyszer 2 percig sikerült. Tudtok crack címet mondani, mert ha megy én szivesen játszanék neten a Haloval.
Előre is THX! -
#1257 Szerda este játék? Kb 9-től? Legyetek ott! A játék neve [Hey] lesz. -
Zozo76 #1256 Mi van, csend van? -
Zozo76 #1255 Talaltam ket dolgot a jatekban amit ugy hivnak hogy HUSVETI TOJAS. Ha jok lesztek nyomatok belole kepeket!
-
Zozo76 #1254 Ment level + a filet felraktam az ftp tarhelyemre. Cim a levelben.
Meg az is hogy mikor erek ra (hetvegen).
Ja meg annyit hogy az ASE-bol inditott szerverekre en sem tudok belepni, a franc tudja hogy miert. De amugy is gagyi dolog hogy kivalasztom a szervert az ASE-ban oszt' utana betolti a teljes jatekot. Ha meg mar fut a HALO akkor meg b@szik kapcsolodni. Ehhh. -
#1253 Szal én is bele vagyok buzulva a témába. Sokat játszom online. Koccolhatnánk valamikor. Vicces, hogy találtam magyarokat is. Szoktam néha játékot csinálni, akkor kb ha 8 an vagyunk, még jó. Hála az 1M nek.
Esetleg, ha volnál szives átküldhetnéd nekem a pach filet, mert nekem nem ír ki semmit a lobbyban.
Arra nem tudod véletlenül a választ, hogy az miért van, hogy a furcsa nevű (pl.: kisbetűs nevű…valószinüleg home made) pályákra unabble to connect??!! -
Zozo76 #1252 Megneztem ezt a ASE-t. Tenyleg rohadt sok szerver fut. De akkor a HALO-ban miert csak egy parat mutat? -
haxoror #1251 Hmm...
Akkor kipróbálom én is a csak nullákat telepítésnél hátha ez a titka -
Zozo76 #1250 Slayer-re gondoltam, de mindegy. Na megyek jatszani...
Amugy nekem a a serial amit a telepitesnel ir tetszoleges. Most epp csupa nulla. Azert nem ertem hogy mit kinlodtok... :) -
#1249 Mennyi most az eredeti game?Meg kéne venni!
-
haxoror #1248 Kösz de 2 emberrel nem az igazi a CTF :D -
#1247 Your CD key is invalid -
#1246 Tud valaki olyan cd kulcot mondani amit elfogad a Multyplayer mert nem enged be sehova. -
Zozo76 #1245 Figyelj, csinalok egy 2 fos szervert hetvegen ha neked is jo es bekapcsolodsz. Erdekel? -
Zozo76 #1244 Ha bemesz az INTERNET LOBBY-ba akkor alul ki kene irnia hogy welcome to 1.06 vagy valami ilyesmi. -
haxoror #1243 A legújabbat asszem 1.6 -
Zozo76 #1242 Hat akkor fingom nincs hogy mi a baj...
Milyen verziot hasznalsz? -
haxoror #1241 Nekem most mindenhova invalid CD-keyt ír pedig vagy 10 szervert bepróbáltam :(
A Pc-ház egyébként a dedikált szerver jele, ott kisebb a lag. -
Zozo76 #1240 Nem tudom mi a francbol gondoltad hogy eredetim van!?
Basszus tegnap is siman(!) nyomtam egy rakat szerveren.
Ha a listaban bal oldalt egy kis "PC-HAZ" lathato na ott KELL eredeti CD kulcs. Ahol LAKAT van ott meg jelszo. A tobbin siman jathatsz. Na, esetleg az lehet a gond hogy eltero verziot hasznalsz. Mig az 1.05-el nyomtam egyre gyakrabban irta ki hogy a szerverhez nem tud kapcsolodni az eltero verziok miatt. Tegnap mar az 1.06-al jatszottam es EGYSZER se kaptam ilyen uzenetet. Gondolom mar a legtobben atalltak az 1.06-ra. Patch es irany az arena!!! Jo lenne osszefutni veled valamelyik szerveren! -
haxoror #1239 És ez erősen bekorlátozza a választható szerverek számát :)
Lehet hogy az lesz a vége hogy megveszem az eredetit -
haxoror #1238 "eleg sokszor lehet talalni jo szervert."
Ezek szerint neked eredetid van, nekem sajnos csak másolt :( -
Zozo76 #1237 Asszem en mar HALO buzi vagyok. Ejjel egykor fekudtem le, es reggel 4:30-kor keltem, mert mennem kellett dolgozni. Addig nyomtam a neten. Persze ha nem kellett volna menni dolgozni akkor 5-ig nyomtam volna... :)
Viszont sikerult patch-elni 1.06-ra. Elosszor azt hittem hogy nem sikerult mert a game sehol nem irja hogy o most ep milyen verzioju, de a multiplayer/internet/szerver-eknel kiirta hogy WELCOME TO HALO 1.06 :).
haxoror: en is szivol sokszor a szar PING-el, de annal sokkal rosszab a LAG. Na az kiborito. De azert eleg sokszor lehet talalni jo szervert. En is csinaltam mar pedig csak 384/64-es a kapcsolatom de rajtam kivul meg ket embert ki tud szolgalni (legalabbis is tapasztaltam). De ha egy negyedik bejon lesznek olyan 2000-es pingek hogy na... Esetleg megbeszelhetnenk egy jatekot es meg valaki beszalna, vagy mitudomen. Lehetne dumalni is mikrofonnal. -
haxoror #1236 Basszameg mindig a ZiggyNappon van a nép és annak 200-as pingje van!
A CrackedTank meg mindig üres pedig az csak 70 pinges! -
Zozo76 #1235 Nemreg, asszem karacsony elott volt valami akcio es mintha 3000FT lett volna a HALO. De most hogy a PC vagy XBOX verzio. Ha megdoglok se tudom megmondani. :))))))))))))))))))))