186
Miért kell csalni, genyózni játék közben?
  • Coco
    Én a mohaa-t és a wolfot singleben jáccottam(még a régit)csak...
  • FREAK
    hát figyi, sem a wolf, sem a Mohaa nem elég komoly single-ben, sőt inkább viccesek, ahhoz hogy át lehessen érezni a háború hangulatát, de multiban mindkettő elég fílinges
  • Coco
    ,lehet....
  • FREAK
    nem azt mondom, hogy terepszínű ruhában kell leülni a monitor elé, de pl. egy Normandia map-en az a német amelyik elhagyja a helyét és kitámad, megöli az egész játékot......
  • Coco
    jó mondjuk a single télleg más...
  • Coco
    Hát ja! meg dumálsz a társaidnak hogy: "nem zavarj mert harcolok,komolyan és véresen"
  • FREAK
    akkor van baj, ha NEM érzed, akkor miért játszol vele?
  • FREAK
    lehet felületesen is játszani, de minek?
  • Coco
    jójó persze ebben igazad van...
  • [HUN]PAStheLoD
    igen :)) és ha te egy játékban átérzed a háború komolyságát akkor baj van... mert míg single ben egy dolog de multiban főleg a FUN-ról szól!
  • Coco
    meg mittomén azt nem nagyon hiszem el hogy te ugy jáccasz pl. hogy "huh pearl harborban mennyi amerikai elesett" Vagy igen?
  • FREAK
    márpedig, ha összejön egy olyan társaság, amelyik komolyan veszi, az egész más, mint amikor a fele banda lőgyakorlatozik....
  • Coco
    "azért ez szerintem nem enyire igy van, mindenkinek máskor van az a kor amikor beleérez ebbe"

Jaja!
  • Coco
    Ez szerintem sem teljesen igy van, mert nem mindenki,még az ideősebbek sem úgy jáccanak "hogy átérezzék a háború hangulatát,komolyságát"

....
  • [HUN]PAStheLoD
    helyes! maxx má ott van! :))
  • [HUN]PAStheLoD
    kiállok az egész klán ellen :)) de kell hogy jáccon késes petyus a TKinG !!
  • [HUN]PAStheLoD
    jó legalább jönnek SoFozni :D
  • Jano
    Ja.

Pedig eddig főleg normális emberek fordultak meg ott. Ez van!
  • FREAK
    no comment, kurva jó játék lehet.....
  • Jano
    Na, tegnap volt némi rossz tapasztalásom a kedvenc magyar szerveremen. (MOHAA)

Joinoltam, 6 ember játszott, szövetséges oldalra álltam, elkezdnék rohanni spawnolás után - szájbalőnek. Respawn eggyel odébb - szájbalőnek.
    Na, tökös gyerek jó helyre kempelt.
    Végre biztonságos helyen éledek újra, megyek, sunyítanék a fal mögé, még meg sem jelenik az ellen, már szájba is vagyok lőve.
    Aztán megint ugyanez, jónéhányszor (kitartó gyerek vagyok :DDD), és az összes ellenfél mintha átlátna a falon...
    Joinol egy új tag, 2-szer kinyírják, rákérdez miért csal mindenki. Válasz:
    "Ezen a szerveren mindenki csal! Nem tetszik huzzá innen!"

Kemény gyerekek vagytok!
  • FREAK
    nem is Q3-ról beszéltem, azt 8 évesen is lehet játszani, átélés, történelemismeret, fegyelem nem kell, csak reflexek kérdése...

de mondjuk Wolf, Mohaa, CS, BF stb sok egy kiskölyöknek.....
  • antijedi
    azért ez szerintem nem enyire igy van, mindenkinek máskor van az a kor amikor beleérez ebbe, van aki korábban van aki késöbb, meg pl a q3 stilusu szaroknak semi köze a háboruhoz :DD
  • FREAK
    Nekem az a bajom, hogy 12 éves korban az ember na játszon már háborús FPS-sel multiban.... Ugyanis kétlem, hogy abban a korban

-átéreznék a háború igazi hangulatát és komolyságát
    -tudnának magukon uralkodni kényes helyzetekben
    -el tudnák viselni, ha épp nem áll jól a szénájuk

Van nagyon sok játék, amit 16 alatt érdemes játszani, és tanul is belőle az ember, de úgy érzem, a háborús/taktikai fps túl nagy falat ilyen fiatal korban. Csakhát az interneten mindenki az, aki lenni akar....
  • antijedi
    tök jó ez a topic :)))
    én csak anyit füznék hozzá hogy szerintem nem kor kérdése hanem hozzáálás kérdése az hogy ki köcsög és ki nem, én pl világ életemben ugy áltam hozzá hogy ha szar vagyok ako megprobálom ellesni a trükköket, és tanulni nem pedig le tk-zni bárkit is (persze véletlen tk-k vanak de ott rögtön bocsánatotkérek :D), és egy rokonom aki pont most 12 is normálisan jáccik nem gecizik (jó én személyszerint 18, de énis jáccotam kiskoromban :DDDD)
    wolf-et az meg tényleg az a tipikus játék ami felbasza az agyam, mert nem elég hogy televanak pöcsökel, hanem képtelenek bármit a csapatért tenni, hiába mondja az ember hogy jöjön több engi mert 50db covopsal és medicel nem lehet megnyerni fueldepot-ot, basznak csinálni amit mond az ember (pedig még németül is megprobáltam háhtha... :DDD), szal szvsz általában az a gáz ha valakiben ninc meg a magasabb szinvonalra törekvés... :(
  • FREAK
    ez egy olyan helyzet, ami SOHA nem lesz megoldva

éppúgy, mint a dohányzás vagy orvvadászat... ez van, lehet ellene küzdeni, de megszüntetni nem
  • shaba23 #79
    Miért mi a megoldáS? Indítok egy szervert, a címe : Ha Faszkalap vagy itt a helyed. Gondolod a gyökerek mind ide fognak jönni?
  • Cat #78
    a gond az hogy fikázni akartok, és nem megoldani a helyzetet ;)
  • The Garrett
    NA akkor én mentem homokozni :D
  • hiba
    ezen kar ragodni, mar az oviba is nehanyan azzal szorakoztak, hogy lerugtak a homokvarat :) ez nekik szorakoztato volt, a masik oldal meg addig szorakozott amig epitette :)
  • The Garrett
    ha ezt megtudják neked víged van :D
  • [HUN]PAStheLoD
    sajna már mindenre van csalás... universal wallhack meg ilyenek
    de kérdezd a CODE-sokat :PP
  • [HUN]PAStheLoD
    azt még én se :) De anyázás az ment :)))
  • ReTeK
    Hi

tegnap előtt történt Wolf-ET szerveren, pár embert kivágott a PB. valami VIDEO DRIVER HACK (9xxxxxx) miatt, pár másodperc mulva már vissza is jött a szerverre, nem is érdekelte...

más. Ma próbáltam a True Combat Q3 modot, totál nem ismerem, valami nagyarcú magyar egyből: láma, stb...
  • Palleon_home
    Csaló az nincs, meg anyázás is ritkán. Najó tegnap egy Player nevű egyén végig letetűzte a HBA-sokat. Az ilyenek kár játszania, ha gondjuk van velük intézze máshol, ne anyázzon játék közben.
  • DarkHorSe
    bf be nincs anyázás se csalás se semmi .. najó ez persze nem igaz:) de nem láttam még csalót magyar serveren ..
  • Palleon_home
    A német servereken a legtöbb fasz. Persze ott van a legtöbb szerver is:) Jedi Outcastoztam még pár hónapja, akkor rendszeresen ki akartak rúgni, ha szarrá vertem őket. De mások is jártak így, volt köztük olasz, dán stb. Elküldtek a halál faszába. De például a csehelnél mindenki normális volt. A Mohaa-ban meg egy francia server a kedvencem. Ez nem kortól, nemzetiségtől, hanem csakis az embertől függ. Mindenesetre éljen a Battlefield, és a magyar BF serverek:)))
  • Jacek
    csalozas az megy hamar nemet szerveren meg Q3 amikor feynkorat elte bemegyek funolni:)) aztan kickeltem mert csiter vagyok:))) pedig azert soha nem voltam egy Fatality:)
  • FREAK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

az ilyet csoportosan kell TK-zni és banolni :D
  • emberke
    CS-vel kapcsolatosan:fiatal srác belép(max 14 éves lehetett) 6 kör táján, elkezd könyörögni vegyen neki valaki fegyvert. Ok persze vettem neki töbször is, ha tudok segítek. Na a map lemegy, új map első kör úgye mindenki pisztollyal, erre mit hallok fiatal srcác sír a mikrofonba folyamatosan hogy valaki vegyen már neki egy rendes fegyvert mert nincs pénze rá! Húúúúhaaaa! Szóval vannak még súlyós esetek!
  • FREAK
    nekem igen!!