Multiplayer etika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze csak akkor ha az enemy figyelmetlen. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nálam ez a kettõ a single király.
De messze messze a HL vezet.
Tudom, valahol az is mozi... de élvezetesebb mozit még nem játszottam. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Öcsém 12 évesen kezdett CSzni... és sztem az egyik legmegbízhatóbb csapatjátékos... és nem is tolja rosszul. 😊
OkOk... õt én okítottam ki a miértekre és a hogyanokra, de hogy tényleg fel is fogta az már az õ érdeme.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Riszpekk
Mindenesetre megnézegettem kicsit shotok meg ilyesmi tekintetében a dolgot és valahogy nekem nem tetszik... 😊
Inkább ET hamár Q3 engine...
Gyertek True Combatozni, a legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott 😊
Nekem a CSn kivul egyedul a SoF2 jott be eddig, de az sem tudta felulmulni. A TC viszont uti mindet! Sokkal realisabb a SoF2nel es a granat se sebez akkorat, nincs olyan erzesem hogy a he_tennis en CSzek
Nezd meg es dontsd el!
Kell hozza:
1. Quake 3
2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html
3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes
4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe
Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi.
Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
Van foruma is itt a Supergamezen.
Total etikus modon loheted cafatokra az ellent. Nincs tobbe visszapofazas
Aki nem jon az meg

Eleg etikus voltam?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

de térjünk vissza a multi témához!!
Riszpekk
Ha hajlamod van a capatjátékra máris érsz valamit.
Próbáld ki. Az itteni BF fórum tetején van egy link, minden segítséget megtalálsz ott... megéri...
Mohaa meg nem kötött le. Hiába az elején csapat meg mifene, utána RAmbo szimulátor lett abból is.
BFben viszont úgy érzem minden megvan ami a hangulathoz kell. Ha nem lenne bugos még a 'legjobb' szócskát is használnám.
Riszpekk

,lehet....
Riszpekk
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Riszpekk
Jaja!
....
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Pedig eddig fõleg normális emberek fordultak meg ott. Ez van!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Joinoltam, 6 ember játszott, szövetséges oldalra álltam, elkezdnék rohanni spawnolás után - szájbalõnek. Respawn eggyel odébb - szájbalõnek.
Na, tökös gyerek jó helyre kempelt.
Végre biztonságos helyen éledek újra, megyek, sunyítanék a fal mögé, még meg sem jelenik az ellen, már szájba is vagyok lõve.
Aztán megint ugyanez, jónéhányszor (kitartó gyerek vagyok 😄DD), és az összes ellenfél mintha átlátna a falon...
Joinol egy új tag, 2-szer kinyírják, rákérdez miért csal mindenki. Válasz:
"Ezen a szerveren mindenki csal! Nem tetszik huzzá innen!"
Kemény gyerekek vagytok!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?