Multiplayer etika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
Aha, az genyó... 2 perc a map egy jó covops-engi párossal.

Persze csak akkor ha az enemy figyelmetlen. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

shaba23
Amikor a tankot kisérve kell az üzemanyagtöltõt vagy mit felrobbantani
Half-Life, Unreal 2.

Nálam ez a kettõ a single király.

De messze messze a HL vezet.

Tudom, valahol az is mozi... de élvezetesebb mozit még nem játszottam. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nem kor hanem érettség és felfogás kérdése...

Öcsém 12 évesen kezdett CSzni... és sztem az egyik legmegbízhatóbb csapatjátékos... és nem is tolja rosszul. 😊

OkOk... õt én okítottam ki a miértekre és a hogyanokra, de hogy tényleg fel is fogta az már az õ érdeme.

most irtam le neked másik topicban 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Van kb. 3 havas pálya.. 😄 Egyébként az a genya, amikor a COVOPS lerakja a bombákat a respawnhoz... huuhhh. 😄 Azt nem tudod, hogy hogyan lehet álruhát szerezni?
shaba23
de a topic nem errõl szól...
Aquli
mohaa multiba kiba jo, valosaghu is viszonylag, meg hangulat is jo.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

shaba23
két nap alatt nem volt rossz tapasztalatom multi ügyben. Ja de a Wolfban 3 perc alatt kaptunk ki a havas pályán az Allijasoktól 😊 köcsög CvOps
I.C.ram
Szerintem sem kor kérdése, mert amikor én kezdtem az fpsezést, akkor kb. 14 éves lehettem és úgyanúgy próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. Sõt elsõ komolyabb FPSsem egy taktikai fps volt, ami nem kicsit votl ám reális. (Strike Force)
FREAK
Ezt már letárgyaltuk, én nem tévézni akarok egy játékban, és a MOHAA-ban csak nézõ vagy, minden elõre be van pötyögve.

Riszpekk

I.C.ram
Pedig szerintem a Mohaa a legfílingesebb single playerben! Marha jó történet, pályák, stb.
I.C.ram
Akkor a legjobb részérõl maradtál le! 😊
I.C.ram
Húúúú most próbáltam ki ezt a Wolfi:ET-t kibjó!!!! Ráadásul tök ingyenes mint az AA. Ennél jobb játékmenettel még nem találkoztam, csak hát a hibák maradtak a régiek... túl gyors... fegyverek semmit nem sebeznek. 😊 Viszont ez az XP rendszer nagyon isten! Ha ezt vegyítenék a Battlefielddel, akkor megszületne a világ legjobb fpse!!
Tom... benézett BF topicba is... aszondta jobb mint BF... megvolt a hatása... 😄

Mindenesetre megnézegettem kicsit shotok meg ilyesmi tekintetében a dolgot és valahogy nekem nem tetszik... 😊

Inkább ET hamár Q3 engine...

Jano
Jónéhány topikban elsütötte! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ennek annyi köze volt a topichoz hogy még! grats

zippofcy
Ha multiplayer etikat akartok tanulni:
Gyertek True Combatozni, a legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott 😊
Nekem a CSn kivul egyedul a SoF2 jott be eddig, de az sem tudta felulmulni. A TC viszont uti mindet! Sokkal realisabb a SoF2nel es a granat se sebez akkorat, nincs olyan erzesem hogy a he_tennis en CSzek
Nezd meg es dontsd el!
Kell hozza:
1. Quake 3

2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html

3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes

4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi.
Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
Van foruma is itt a Supergamezen.
Total etikus modon loheted cafatokra az ellent. Nincs tobbe visszapofazas
Aki nem jon az meg
Eleg etikus voltam?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Naja... multiban azért nehezebb a dolog. Játéka válogatja milyenek az emberek. 😊

na én megyek, pihizek egy kicsit. ugyis kicsit off lett.

ok köszi.bár én egyszer már elkezdtem de vmi a pacheléssel volt, aztán utána meg elfelejtettem vele foglalkozin.

FREAK
én is így értékelném, az egyik mese, a másik olyan mintha díszletek között zajlana egy filmforgatás, csak a BF nem lett elkúrva

de térjünk vissza a multi témához!!

Riszpekk

Nehogy azt hidd, hogy annyira nehéz belejönni... én 3 hét alatt hardcore UTsból BFessé váltam simán...

Ha hajlamod van a capatjátékra máris érsz valamit.

Próbáld ki. Az itteni BF fórum tetején van egy link, minden segítséget megtalálsz ott... megéri...

BF télleg jó!Csak én már nem is akartam elkezdeni, régen jáccottam multiban, de mire belejöttem volna szarrá lõttek a jobbak 😊

én sem nyomtam õket végig csak felhuztam magam rajta...😞

Wolfot akkor hagytam abba mikor elõkerültek a zombik.

Mohaa meg nem kötött le. Hiába az elején csapat meg mifene, utána RAmbo szimulátor lett abból is.

BFben viszont úgy érzem minden megvan ami a hangulathoz kell. Ha nem lenne bugos még a 'legjobb' szócskát is használnám.

ja...😊

jó de akkor teljesen felesleges "beleélni magad", ha a többiek nem ezt teszik....

FREAK
én is elkezdtem mindkettõt, de elég hamar meguntam 😄

Riszpekk

Én a mohaa-t és a wolfot singleben jáccottam(még a régit)csak...

FREAK
hát figyi, sem a wolf, sem a Mohaa nem elég komoly single-ben, sõt inkább viccesek, ahhoz hogy át lehessen érezni a háború hangulatát, de multiban mindkettõ elég fílinges

Riszpekk

,lehet....

FREAK
nem azt mondom, hogy terepszínû ruhában kell leülni a monitor elé, de pl. egy Normandia map-en az a német amelyik elhagyja a helyét és kitámad, megöli az egész játékot......

Riszpekk

jó mondjuk a single télleg más...

Hát ja! meg dumálsz a társaidnak hogy: "nem zavarj mert harcolok,komolyan és véresen"

FREAK
akkor van baj, ha NEM érzed, akkor miért játszol vele?

Riszpekk

FREAK
lehet felületesen is játszani, de minek?

Riszpekk

jójó persze ebben igazad van...

[HUN]PAStheLoD
igen 😊) és ha te egy játékban átérzed a háború komolyságát akkor baj van... mert míg single ben egy dolog de multiban fõleg a FUN-ról szól!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

meg mittomén azt nem nagyon hiszem el hogy te ugy jáccasz pl. hogy "huh pearl harborban mennyi amerikai elesett" Vagy igen?

FREAK
márpedig, ha összejön egy olyan társaság, amelyik komolyan veszi, az egész más, mint amikor a fele banda lõgyakorlatozik....

Riszpekk

"azért ez szerintem nem enyire igy van, mindenkinek máskor van az a kor amikor beleérez ebbe"

Jaja!

Ez szerintem sem teljesen igy van, mert nem mindenki,még az ideõsebbek sem úgy jáccanak "hogy átérezzék a háború hangulatát,komolyságát"

....

[HUN]PAStheLoD
helyes! maxx má ott van! 😊)

[HUN]PAStheLoD
kiállok az egész klán ellen 😊) de kell hogy jáccon késes petyus a TKinG !!

[HUN]PAStheLoD
jó legalább jönnek SoFozni 😄

Jano
Ja.

Pedig eddig fõleg normális emberek fordultak meg ott. Ez van!

FREAK
no comment, kurva jó játék lehet.....

Riszpekk

Jano
Na, tegnap volt némi rossz tapasztalásom a kedvenc magyar szerveremen. (MOHAA)

Joinoltam, 6 ember játszott, szövetséges oldalra álltam, elkezdnék rohanni spawnolás után - szájbalõnek. Respawn eggyel odébb - szájbalõnek.
Na, tökös gyerek jó helyre kempelt.
Végre biztonságos helyen éledek újra, megyek, sunyítanék a fal mögé, még meg sem jelenik az ellen, már szájba is vagyok lõve.
Aztán megint ugyanez, jónéhányszor (kitartó gyerek vagyok 😄DD), és az összes ellenfél mintha átlátna a falon...
Joinol egy új tag, 2-szer kinyírják, rákérdez miért csal mindenki. Válasz:
"Ezen a szerveren mindenki csal! Nem tetszik huzzá innen!"

Kemény gyerekek vagytok!