186
Miért kell csalni, genyózni játék közben?
-
Lemming #144 némítás :) -
#143 Tegnap a következo baleset: Belépek erre mit hallok, mikrofonba folyamatosan ez ment:
-Ez dögunalom basszátok meg. Mindenki vótoljon a daszt2-re mer ez unalmas. Basszameg ez egy szar. Mindenki szavazzon a daszt2-re. Bazdmeg... stb, etc.
:(( -
#142 Há nemtom...Németeknek akkora a pofájuk mint ház...A minap franciák is ugattak,meg egyből restartoltatnák a servert,ha a fuztam nem úgy halad ahogy gondolták..
Angol serverre felmegyek ott érdekes módon noormálisak lehet hülyülni is velük,és nincs az hogy HÚÚ LETOLTÁL MEGHALSZ KÖCSÖG,meg a tipikus Hungary ki LOL-ozás.. -
Lemming #141 Naja... lenézik szép hazánkat ha gaméról van szó... utána meg néznek mikor szopovic... -
Lemming #140 Spec annó Unreal 1hez vékony volt az akkor i gépem.
Utána meg nem akart elindulni D3Dben. :)
Úgyhogy nálam Unreal 2.
De azt aláírom, hogy az első 2 mapja baromi feelinges Unrealnak is... csak épp kb 5 fpsel tolhattam. :) -
#139 Nemtom..., többnyire a magyarokkal nincs gond. Csalókkal meg már más a helyzet. -
Inquisitor #138 "mert végig hangoztatta hogy I'm a cool german boy"
Ergo nem az volt. :)
-
#137 Tegnap éjjel haverommal csináltunk LFS servert...
Bejött egy német gyerek Donky Kong néven..
Indítottam a versenyt,a gyerek az első kanyarban félretolt..Na mondom biztos véletlen..Hosszú egyenesben utolérem,előzöm erre elkezd letolni a falba és vigyorog message-ben..Nemérdekelt mentem utánna megelőztem haverral simán odaaláztuk..
Indítom a következő futamot,megint tol,megnéztem direkt...
Kiálltam egy kis pitre,meg fékállígatásra..
Következő futam,rajt,jön mögöttem megint le akart tolni amikor fékezek...A vártnál elöbb fékeztem félre a kormányt,elémkerült énmeg nekiszálltam és kilöktem...Erre egyből elkezdett ugatni hogy fuck hungary,meg hogy csaló vagyok,stbstb...:)
Ezt a kifékező elkormányzó műveletet párszor eljátszottam vele,hatalmasakat csattant a falba végén már csak direkt szembejött és végiganyázta magyarországot,meg minket..
Aztán úgy szépen el lett küldve a tepsibe..Aztán szép ban a serverről..
Úgyhogy a lényeg csak annyi hogy oké,legyen valaki amatőr egy kocsisjátékban,senki sem profiként kezdte...de legalább ne legyen akkora paraszt hogy zeng tőle a ház..
Kissé nagyravolt a srác németországgal meg magával,mert végig hangoztatta hogy I'm a cool german boy
Bekaphatja az összes ilyen kiskötsög:) -
antijedi #136 nem unreal 1 -et akartál irni??
szvsz unreal 2 mindenidők legnagyobb csalódása (pedig nem vártam tőle sokat, egy sima unreal szint is elég lett volna, de az midnent alulul... :(() -
MiZo@game #135 Na ja........ Sztem az a legkönnyebb Allies pálya.... -
MiZo@game #134 lol -
Lemming #133 Aha, az genyó... 2 perc a map egy jó covops-engi párossal.
Persze csak akkor ha az enemy figyelmetlen. :) -
#132 Amikor a tankot kisérve kell az üzemanyagtöltőt vagy mit felrobbantani -
Lemming #131 Half-Life, Unreal 2.
Nálam ez a kettő a single király.
De messze messze a HL vezet.
Tudom, valahol az is mozi... de élvezetesebb mozit még nem játszottam. :) -
Lemming #130 Nem kor hanem érettség és felfogás kérdése...
Öcsém 12 évesen kezdett CSzni... és sztem az egyik legmegbízhatóbb csapatjátékos... és nem is tolja rosszul. :)
OkOk... őt én okítottam ki a miértekre és a hogyanokra, de hogy tényleg fel is fogta az már az ő érdeme. -
antijedi #129 most irtam le neked másik topicban :D -
#128 Van kb. 3 havas pálya.. :D Egyébként az a genya, amikor a COVOPS lerakja a bombákat a respawnhoz... huuhhh. :D Azt nem tudod, hogy hogyan lehet álruhát szerezni? -
#127 de a topic nem erről szól... -
#126 mohaa multiba kiba jo, valosaghu is viszonylag, meg hangulat is jo. -
#125 két nap alatt nem volt rossz tapasztalatom multi ügyben. Ja de a Wolfban 3 perc alatt kaptunk ki a havas pályán az Allijasoktól :) köcsög CvOps -
#124 Szerintem sem kor kérdése, mert amikor én kezdtem az fpsezést, akkor kb. 14 éves lehettem és úgyanúgy próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. Sőt első komolyabb FPSsem egy taktikai fps volt, ami nem kicsit votl ám reális. (Strike Force) -
#123 Ezt már letárgyaltuk, én nem tévézni akarok egy játékban, és a MOHAA-ban csak néző vagy, minden előre be van pötyögve. -
#122 Pedig szerintem a Mohaa a legfílingesebb single playerben! Marha jó történet, pályák, stb. -
#121 Akkor a legjobb részéről maradtál le! :) -
#120 Húúúú most próbáltam ki ezt a Wolfi:ET-t kibjó!!!! Ráadásul tök ingyenes mint az AA. Ennél jobb játékmenettel még nem találkoztam, csak hát a hibák maradtak a régiek... túl gyors... fegyverek semmit nem sebeznek. :) Viszont ez az XP rendszer nagyon isten! Ha ezt vegyítenék a Battlefielddel, akkor megszületne a világ legjobb fpse!! -
Lemming #119 Tom... benézett BF topicba is... aszondta jobb mint BF... megvolt a hatása... :D
Mindenesetre megnézegettem kicsit shotok meg ilyesmi tekintetében a dolgot és valahogy nekem nem tetszik... :)
Inkább ET hamár Q3 engine... -
#118 Jónéhány topikban elsütötte! :DD -
Lemming #117 Ennek annyi köze volt a topichoz hogy még! grats -
#116 Ha multiplayer etikat akartok tanulni:
Gyertek True Combatozni, a legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott :)
Nekem a CSn kivul egyedul a SoF2 jott be eddig, de az sem tudta felulmulni. A TC viszont uti mindet! Sokkal realisabb a SoF2nel es a granat se sebez akkorat, nincs olyan erzesem hogy a he_tennis en CSzek
Nezd meg es dontsd el!
Kell hozza:
1. Quake 3
2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html
3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes
4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe
Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi.
Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
Van foruma is itt a Supergamezen.
Total etikus modon loheted cafatokra az ellent. Nincs tobbe visszapofazas
Aki nem jon az meg
Eleg etikus voltam? -
Lemming #115 Naja... multiban azért nehezebb a dolog. Játéka válogatja milyenek az emberek. :) -
Coco #114 na én megyek, pihizek egy kicsit. ugyis kicsit off lett. -
Coco #113 ok köszi.bár én egyszer már elkezdtem de vmi a pacheléssel volt, aztán utána meg elfelejtettem vele foglalkozin. -
#112 én is így értékelném, az egyik mese, a másik olyan mintha díszletek között zajlana egy filmforgatás, csak a BF nem lett elkúrva
de térjünk vissza a multi témához!! -
Lemming #111 Nehogy azt hidd, hogy annyira nehéz belejönni... én 3 hét alatt hardcore UTsból BFessé váltam simán...
Ha hajlamod van a capatjátékra máris érsz valamit.
Próbáld ki. Az itteni BF fórum tetején van egy link, minden segítséget megtalálsz ott... megéri... -
Coco #110 BF télleg jó!Csak én már nem is akartam elkezdeni, régen jáccottam multiban, de mire belejöttem volna szarrá lőttek a jobbak :) -
Coco #109 én sem nyomtam őket végig csak felhuztam magam rajta...:( -
Lemming #108 Wolfot akkor hagytam abba mikor előkerültek a zombik.
Mohaa meg nem kötött le. Hiába az elején csapat meg mifene, utána RAmbo szimulátor lett abból is.
BFben viszont úgy érzem minden megvan ami a hangulathoz kell. Ha nem lenne bugos még a 'legjobb' szócskát is használnám. -
Coco #107 ja...:) -
Coco #106 jó de akkor teljesen felesleges "beleélni magad", ha a többiek nem ezt teszik.... -
#105 én is elkezdtem mindkettőt, de elég hamar meguntam :D