Multiplayer etika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na az rohadtul etikátlan
meg amikor a jármûvet otthagyja a pálya legüresebb pontján
vagy: látja hogy dobom a gránátot de azért is odafut a csapattárs majd anyázik, á, sorolni lehetne a végtelenségig...
amúgy UP! <#bohoc>#bohoc><#alien2>#alien2>
úgytûnik a multi az etikátlan :O
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de tmo-ban top100-ban bennvagyok, és az elöttem lévõkkel kapcsolatban vagyok (msn, icq), és tudom jól hogy õk sem csalnak, és ha nagyon összeszem magam akkor még le is tudok õket gyõzni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remelem, BF2-n nem futunk ossze, CS-n eleg volt beloled...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
én pl. singe playerben azért csalok mert kiváncsi vagyok az összes pályára, viszont nincs idõm sokáig egy játékkal vacakolni
játékélmény számomra pedig nincs is egyjátékos módban
jó ha tudod hogy Trackmaniához is (mint a legtöbb autós game-hez) létezik "optimális köríven fordulás cheat" szóval ne ringasd magad, ott is csalnak
Csinálhatsz annyi accot amennyit csak akarsz mert a játékban tanúsított magatartásod és stílusod miatt mindig tudjuk hogy te vagy az.
Nem kell itt úgy beállítani magad hogy te vagy az überpro faszagyerek bf-ben és mi azért utálunk mert annyira jó vagy.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak valamelyik új totyikba be lett ez linkelve, és furcsa, hogy mennyire igaz még ma is ez a 3 éves hozzászólás :)

mellesleg én Trackmaniával játszom neten, és szerencsére a játék készítõje szépen lezárta a progit, úgyhogy nem lehet csalni, nincsenek hozzá kódok és trainerek...
szal amíg lesznek kódok és trainerek, addig lesznek akik használják õket.
tudod ezzel elcseszik a hírnevemet és a kedvemet a játéktól
általában ilyenkor nevet váltok és másik szervert keresek
csak nagyon bánt hogy azért mert jól játszok és van pár jó lövésem, a sok vérpistike lazán csalónak állít be, régebben próbáltam kiállni az igazam mellett, mostanra viszont már nem érdekel, anyázó szintre pedig nem alacsonyodok
oldschool.trance.techno.rave
aztán jönnek az anyázások stb.
jó megjegyezni: nem mind cheater ami "fénylik"
Ugyanúgy leülhet valaki játszani wolf, mohaa-val anélkül is hogy ismerné a történelmet, szerintem a kettõ nem függ össze. Fõleg mivel ezek nem éppen szimulátor játékok, hanem árkád játékok, a történelemhez kb annyi köze van, hogy vettek két oldalt, meg pár fegyvert (tök mind1 hogy mauser van, vagy 2160-ban játszodó sniper, thompson vagy unrealos géppityu, bazooka, vagy Q3-as rakétavetõ...) lényegében a multis fps-eknek kb sok köze nincs a valós történelemhez.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://thenamelessphoto.com/
Nem versenyeztek mindegyik hülye azzal volt elfoglalva hogy a pálya egyik részén ha kicsit hozzáérünk a kocsival a fal sarkához a kocsi repül egy baxottnagyot....Ezzel elvoltak,röhögtek meg félórán át reptették magukat,énmeg addig csak mentem mentem,erre közölték hogy vagy repkeggyek vagy menjek a faxba....:)))
Szóval azért az értelem megvan a netesek körében....eskü téllleg kéne vmi vizsga hogy 50-es iq alatt nenagyon engedjenek embereket netre...
Viszont tényleg jellemzõ, hogy lenéznek minket, bár pl. a németek egy részénél nem értem mire föl? Végülis keletiek ugyanúgy a Balatonra jártak nyaralni mint mi. :) Akkorm eg mi van? Ja, elmúlt 13 év. Õgy érzik ekkor már nagy kell, hogy legyen a pofájuk ...
A medve nem játék.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
-Ez dögunalom basszátok meg. Mindenki vótoljon a daszt2-re mer ez unalmas. Basszameg ez egy szar. Mindenki szavazzon a daszt2-re. Bazdmeg... stb, etc.
:((
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Angol serverre felmegyek ott érdekes módon noormálisak lehet hülyülni is velük,és nincs az hogy HÚÚ LETOLTÁL MEGHALSZ KÖCSÖG,meg a tipikus Hungary ki LOL-ozás..
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Utána meg nem akart elindulni D3Dben. :)
Úgyhogy nálam Unreal 2.
De azt aláírom, hogy az elsõ 2 mapja baromi feelinges Unrealnak is... csak épp kb 5 fpsel tolhattam. :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ergo nem az volt. :)
Bejött egy német gyerek Donky Kong néven..
Indítottam a versenyt,a gyerek az elsõ kanyarban félretolt..Na mondom biztos véletlen..Hosszú egyenesben utolérem,elõzöm erre elkezd letolni a falba és vigyorog message-ben..Nemérdekelt mentem utánna megelõztem haverral simán odaaláztuk..
Indítom a következõ futamot,megint tol,megnéztem direkt...
Kiálltam egy kis pitre,meg fékállígatásra..
Következõ futam,rajt,jön mögöttem megint le akart tolni amikor fékezek...A vártnál elöbb fékeztem félre a kormányt,elémkerült énmeg nekiszálltam és kilöktem...Erre egybõl elkezdett ugatni hogy fuck hungary,meg hogy csaló vagyok,stbstb...:)
Ezt a kifékezõ elkormányzó mûveletet párszor eljátszottam vele,hatalmasakat csattant a falba végén már csak direkt szembejött és végiganyázta magyarországot,meg minket..
Aztán úgy szépen el lett küldve a tepsibe..Aztán szép ban a serverrõl..
Úgyhogy a lényeg csak annyi hogy oké,legyen valaki amatõr egy kocsisjátékban,senki sem profiként kezdte...de legalább ne legyen akkora paraszt hogy zeng tõle a ház..
Kissé nagyravolt a srác németországgal meg magával,mert végig hangoztatta hogy I'm a cool german boy
Bekaphatja az összes ilyen kiskötsög:)
szvsz unreal 2 mindenidõk legnagyobb csalódása (pedig nem vártam tõle sokat, egy sima unreal szint is elég lett volna, de az midnent alulul... :(()
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)