Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk sokszor mondják, hogy én ugyanolyan vagyok mint õ.
de neki vannak barátai (mondjuk nem olyan sok)... szeretik õt
csak õ szerintem ezt nem tudja értékelni, és ezzel nem tudom mit lehet kezdeni
ha ezt meglehetne vhogy változtatni...
Ezek szerint jogosan gondolja, hogy (majdnem) mindenki leszarja õt. Nincsenek barátai sem, elég magányos. Legalább te tudod, hogy mivan vele, igy valami féle bizalom mégiscsak van. És a msáik barátnõje nem barátnõje... magával foglalkozik csak de leszarja hogy mivan az emlitett lányal.
Minden esetre pozitiv dolog, hogy kiállsz melette segiteni akarsz rajta és nem vágod a pofájába hogy "beteg vagy" és nem hagyod magára.
Hány éves? Mióta vannak ezek a dolgok? Mióta viselkedik furcsán, régebben voltak barátai vagy meynire volt társasági ember. kb-ra mondj idõt valahogy.
Szar az egész, nem beteg õ, csak az a gond hogy magára vesz mindent ettõl lett ilyen. Nagy adag bánat és szomoruság okozta ezeket a dolgokat, de ha megtalálja a boldogságot akármi lehet vele...
csak igy nehéz a dolog, és az emberek töbsége pedig inkább belerug az ilyenekbe...
Pedig bárki lehetne ilyen...
mások kocsmába mennek õ inkábbotthon sirdogál...
õt megvetik az alkoholistákat nem...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ezt kellene megtudnod, hogy mi az. A többi pedig önbizalom hiány. Észt osztani tudok, nekem is hasonló dolgaim vannak. (jó nem vagdosom a kezeimet, de mégis mindig sebes... fura.)
A labilis állapottal meg nem sok mindent lehet tenni. Kerülni kell az olyan dolgokat amitõl a fõ kiváltó ok jut az eszébe.
szvsz lehet hogy nincs barátja és ezért ilyen. Sajnos ezzel az a gond, hogy ilyen állapotban nem sok esélye van rá hogy találjon valakit. Olyannal meg ne probálkozz, hogy segitesz neki fiút találni, neki kell találni, megszerezni, olyant akit szeretni tud és õ is szereti.
Lehet az is hogy konkrétan valaki végett lett ilyen.
Elég labilis vagyok én is, de ha itthon vagyok a sötét szobában akkor totál csõd...
sajnos a gond az ám, hogy a barátnõdön lehet segiteni, meg kell találnia azt ami (vagy inkább aki) boldoggá teszi. Persze eleve az is, hogy irtál ide és segiteni szeretnél ezzel is bizonyitod hogy te tényleg foglalkozol vele, de õ ezt nem tudja, és jobb is ha nem tudja.
Probld kicsalni valamerre, hogy minnél töbet legyen kint, szar lesz elöször. Nem baj, ha nem lehet vele beszélgetni, majd egy idõ után megnyilik és elkezd beszélni a gondjairól.
Tömegbe semmikép se vidd, attól csak roszabb.
Ha gyakran érik kudarcok, basztatják mindenért akkor könyen kialakul az önbizalom hiány és ez nagyon nehezen fog viszajönni...
de semmi kép se hazudj neki, öszinteséggel egy idõ után bizalmat nyersz.
Hogy érted, hogy betegségbelátása semmi?
nem tudja magáról, hogy valami nincs rendben...?
az elmondottak alapján mintha rólam lenne szó, csaj változatban...
de attol még hogy tudom hogy mi van velem mi a megoldás rá stb. mit nem kellene csinálni mit kéne csinálni mégis képtelen vagyok dolgokra...
észt osztani tudok másoknak de magamon nem tudok segiteni
(sorry nem kéne rolam osztani, mikor másrol van szó)
Azt irtad, hogy nem nagyon ismered a szüleit... látod nem tudhatod, hogy szeretik vagy nem, lehet hogy szeretik de mégis furán bánnak vele, vagy úgy ahogy a lánynak nem jó. magyarul leszarják a lelki világát...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
komolyra fordítva: megosztod velünk, hogy mik okozzák a lány problémáit? lehet, hogy azokon kellene valahogy megpróbálnod változtatni, ha családdal van gondja, családdal beszélni, ha barátokkal, azokkal, ha pénzügyi gondja, segíteni neki pénzt keresni, stb.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
de hogyha nagyon el van veszve, és csak orvos segíthet, õ pedig elutasítja akkor lehet nem is akar kigyógyulni ebbõl. akkor pedig te nemsok mindent csinálhatsz.
(de hogyha azért beregeltél hogy ide írj szerintem mondd amit szeretnél ;) )
szia
Jah mondjuk nem kéne engedni... halálbüntetést nekik, de attól még nem kell köpködni senki sem különb náluk max nem öl mindenki embert...
ezért kellene engedni a fegyvertartást...
kiváncsi leszek, hogy mit fog kapni a két gyerek. kb intézet vagy pár év a kiskoruak bõrtönében.
a másik pedig hogy a tudosítokat is jol pofán kéne vágni, elég lehet mindegyik gyerek (áldozat, elkövetõk) családjának a baja még ezek a hiénák is rugdalják õket....
a csaj pedig lehet hogy eynire kivolt már készülve ezért még nem kell belerugni azzal is h elmebetegnek titulálod.
örülj neki hogy te nem vagy az meg nincs problémád azt kész...
ui.: a két gyereket villamosszékbe ültetném...
Most kinyírt 2 17 éves csávó egy 17 éves csávót. állítólag leszúrták a fejét csavarhúzókkal, miután rájöttek hogy sajnos még nem verték halálra.
Mindig is tudtam, hogy idiótákkal vagyokkörülvéve, de hogy elmebetegekkel?????!!!
bracsek valamilyen szinten hansonlók a gondjaink (bár én nem tervezek/terveztem véget vetni életemnek)
Ebben az egész mélypontos dologban az egyik legfosabb dolog tényleg hogy azon parázol hogy ha bármit is csinálsz akkor másokat vajon érdekel vagy majd jot röhögnek rajtad vagy kibeszélnek vagy le se szarnak?
És sokszor mikor probálnál kilábalni a szarbol valamilyen szinten jön egy fal aminek nekimész és hátrább vagy mint voltál... Mikor már azthinnéd hogy nem szar az egész élet akkor történik valami amitõl rájösz hogy de igen az...
A baj csupán az, hogy nem tudod mások mit gondolnak rolad és folyton parázol mindenen amitõl feszültebb leszel. A probléma fõ forrása nagyrészt nõ, megneheziti a dolgokat hogy joban vagyunk és ha érdeklõdik mi a baj akkor nem mondhatom meg hogy mi a baj, mert mégnagyobb galiba lenne...
Jó látni, de ugyanakkor fáj is ha látom...
(rólam van szó csak valamiért E/2-ben irtam)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Saor Alba
Szerintem így is túl sokan vagyunk!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nekem eléggé félelmetesnek hangzik, szerencsére én nem tapasztaltam ilyeneket annak idején, kicsit ilyesztõ lett volna.
Ahogy múlnak az évek egyre szarabb, Azt veszed észre hogy lassan 30 vagy és alig jött össze valami az életben... Na ennyit a kitûzött célokról...
Ami volt, elmúlt, le kell rakni, ott kell hagyni. Ha sikerül, nem kell futni, hanem elég lesz sétálni, így nem szalasztasz el semmi szépet, hasznosat, pozitívat.
Én csak annyit tudok, hogy nem akartam semmire se gondolni.
Solten: Ne már, már te is kezded? :D Mostanában mindenki ezzel cseszegtet, MSN-en is, való életben is, hogy mi a szar történt velem. Nem ilyennek ismertek meg az ismerõseim mostanában. Természetesen egyikük se mondta, hogy bármi probléma volna a változást illetõen. :) Egyik MSN-ezés alkalmával haverommal is, egyszercsak megkérdezi tõlem egy tartalmas párbeszéd közepette, hogy: "Mit szívsz? :D". Persze semmit sem szívok, nem vagyok én olyan, egyszerûen csak végleg elmúlt minden depressziós érzés.
Amúgy még a legnagyobb ellenségeimnek se kívánom azt, amin keresztülmentem, szörnyû volt. De végülis vannak ilyen idõszakok az ember életében, de ez azért nem volt már normális, amik velem történtek.
Haverodnak akkor gratula. Az alkoholt amúgy nem utáltam meg véglegesen azért (:P), hónaponta egyszer-kétszer történnek emlékezetes (vagy éppenhogy emlék nélküli? :P) pillanatok haverokkal. :)
Gyógyszer+alkohol kombinációját még nem próbáltam és nem is szeretném, egy haverom anno a kéztörése miatt erõs fájdalomcsillapítókat szedett majd ráivott. Háát elég sz@rul nézett ki 2 óra múlva... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Szóval azt tanácsolom, hogy ezt a topic-ot vedd ki inkább a kedvencek közül, és próbálj meg pozitív célokat kitûzni, ahogy én teszem, és inkább örülj, hogy nem vagy (gondolom) olyan hátrányos helyzetben, mint én, meg mint még sokan mások. Sokan vannak akik még nálam is hátrányosabbak.
Ha nagyon rossz kedved van, és unatkozol, foglalkozz inkább azokkal a topic-okkal SG-n, amik felvidítanak (én is ezt teszem például), ezt meg felejtsd el.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!