Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figy, lazán kell az életet felfogni !!!
elment, sebaj jön másik, ja és ne hagyd h kihasznáéjanak, me a nök ilyenek, mindig jön nekik jobb, ill neked is mindig lesz jobb, ne add fel wazze...kitartás
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Eléggé gyáva duma, de ha személyesen ismernél akkor megértenéd, ugyanis nem igazán vagyok 100 %-os, kibaszott velem az élet rendesen.
Barátom mondjuk 1 van, bár csak iskolába találkozunk, személyesen nem mászkálunk egymáshoz, de vele közölhetek bármit, nem nevet ki. Haverom viszont van egy csomó, de igazából nem érdekelnek. Barátokra van/volna a legnagyobb szükség az életben. A gond az nálam, hogy én igazából ismerkedni se igazán akarok, tulajdonképp lassan nem is tudom mit várok az élettõl. :(
Lehet élni így függetlenül is, szingliként, vannak elõnyei, de ha nagyon lent van az ember, azért csak jó, ha van mellettünk valaki.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha az a vágyad, hogy szerethess valakit... akkor nem lehetsz rossz ember...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
anno engem is egy nõ húzott ki ebbõl az egészbõl, aztán persze szakítás lett a vége és sokkal mélyebbre kerültem, mint azt elõtte képzelni mertem volna. Szóval csak óvatosan ezzel.
tûélen táncolok, jelenleg van értelmi miért felkelnek, van kiért elviselni a szar világot... de gyakran kavarognak még mindig öngyilkossági gondolatok fejemben... noha csak a gondolattal játszok nem tenném meg... érdekes, olyan mintha két vagy több ember lennék...
egyszer megfeledkezed arról hogy valaha is próbálkoztam kísérlettel, vagdostam magam, vagy voltak gondolataim... máskor pedig kavarognak a gondolatok a fejemben...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Velem meg régebben volt olyan, kb 2 éve, hogy minden nap (leginkább hétköznaponként) úgy keltem fel mindíg, hogy ébredés után percekkel úgy éreztwm, hogy semmi keresnivalóm sincs ezen a világon, teljesen feleslegesen élek, "pazarlom" a föld erõforrásait. Ez azért is furcsa, mert akkoriban még sose gondoltam öngyilkosságra. Mára reggelente ez az érzés teljesen elmúlt, viszont öngyilkosságra gyakran gondolok nap közben. :S
nem az hanem annyira kibukna h valszeg utánam jönne ez hosszú h milrt tenné meg..., rengeteget szenvednének a családtagjaim! úgyhogy ezek miatt nem tenném meg...
ha megtettem volna, magam miatt tettem volna... nem nagyon érdekelt volna mit gondolnak... elgondolkozhattak volna a dolgokon...
nagyrészt két embernek (meg még volt pár akik húzták halasztották a dolgot...)
két hétig nem voltam itthon gyakorlatilag... nem találkoztam anyámékal, cimbinek köszönhetek sokmindent, majd vettem egy nagy levegõt, kockáztattam... találtam egy rendes lányt, amenyit lehet velevagyok, melette teljesen más ember vagyok (pontosabban melette embernek érzem magam)
a paranoia ugyanúgy részem... talán idõvel majd elmúlik, részben rajtam, de nagyrészt rajta múlnak a dolgok...
nem tudja... de õ irányítja sorsom...
Helyzetjelentést kérek, ki hogy van augusztus derekán? <#kacsint>#kacsint>
Nekem nincs most annyi idõm, hogy azokat a dolgokat csinálhassam amiket szeretek.<#pardon1>#pardon1> Na jó, fórumozni is szeretek azért.<#idiota>#idiota>
Mindennek van értelme, csak találni kell. Egyedüllétben sokat tudsz pihenni, és azzal foglalkozni, ami igazán érdekel.<#vigyor0>#vigyor0>
Én még fiatal vagyok, és mégis jó barátokkal lenni, egyzser majd próbáld ki!<#vigyor0>#vigyor0>
A család nemrég volt nyaralni Balatonon 4 napra, de én nem mentem, nem nagyon kívánom már a nyaralást, inkább dolgoztam. Számomra mostanában az a megkönnyebbülés, ha munka után, nyugodtan eltölthetem az idõmet otthon, csinálva a tennivalóimat. Ez a helyzet olyannyira fenn áll, hogy már a barátaimmal se találkoztam 1(!) hónapja kb, de õszintén szólva jó nekem így. Sohasem zárkóztam el a szingli élettõl, bár mélyen én is vágynék normális életre, majd talán egyszer, ha már nem leszek fiatal...
Mind1, szóval én elmondhatom tényleg, hogy mostanában meghalni sincs idõm. :)
Énis jól vagyok köszönöm kérdéseteket! Élvezem a nyarat, igaz ezt a nagyon meleget már annyira nem....<#szomoru1>#szomoru1>
Na mi ez a szóvicc?<#vigyor3>#vigyor3> Még viccnek is rossz, naa..!<#pardon1>#pardon1><#felkialtas>#felkialtas><#vigyor2>#vigyor2>
De amúgy nem is nagyon figyeltem, hogy mekkora jelentõsége van ezen a fórumon a kihalt szónak, szerintem túl késõn írhattam azt a hozzászólást...<#idiota>#idiota>
Amúgy mit csináltatok/csináltok a nyáron? Voltatok nyaralni? Nincs is jobb egy kis kikapcsolódásnál a tengerparton...<#szeret>#szeret>
Na jó, nem is olyan vicces <#idiota>#idiota>
az a gond, hogy aki bajban van az probál másokon segíteni, ha már magán nem is tud, meg ugye magát le is szarja egy idõ után. de mint a barátnõd az elmondottak alapján inkább unalom meg tulkomplikálás mintsem igazi gondok végett van...
és szerintem igy kicsit rájátszik a dolgokra, holott ez azért nem játék, ilyennekkel nem kellene szorakozni...
vagy nemtom
Mik a te gondjaid?
(bocsi nem ismerem.... az is lehet, hogy elkényesztett kis tyuk aztán mindig középpontban akar lenni.... nem tudom)
a volt pasijával is õ szakított, úgyhogy nem õt dobták.
ha észrevenné, hogy mi is folyik a világba akkor már nem lenne olyan sok problémája. de már kezdem azt hinni, hogy direkt nem akarja észrevenni. én meg már kezdek fáradni a sok gyõzködéstõl.meg hát azért nekem sem fenékig tejfel az életem.
Szerintem a párkapcsoat hiánya gond, vagy valaki fiúval nem jött ösze a dolog, ilyesmi...
Az tényleg jó, ha már rég óta joban vagytok, nem árt ha van egy tartós barátság.
persze veszélyes dolog az idõ ilyenkor...
és türelmet len is az ember ilyen helyzetekben...
hidd el az a gondja, csak azért mondja hogy nem kell mert igy akarja saját magát átvágni, hogy ne szenvedjen...
olykor magányra vágyik az ember, de nem akar egydül lenni...
ha csak együtt vagytok pár szót beszéltek is elég, csak ne legyen egyedül, ha nem akar beszélni akkor hagyjad békén nem kell eröltetni a dolgokat.
de ha velevagy már biznyitasz neki
az emberek télleg leszarják egymást, de, hogy már az ember szülei is...
ez persze csak saját tapasztalat, nem feltétlenül így van.
szívesen adnék tanácsot csak az a gond, hogy semmi sütnivalóm nincs :(
Alapbol leszarják egymást az emberek, és mindenki magával foglalkozik... ez pont az ellenkezõjét váltja ki.
Tisztába vagyok a bajaimmal, csupán nem tudom megérteni a saját problémáim, tudom mit kellene tenni tudom mi lenne a megoldás de ez sosem egyszerû és makacs is vagyok igy mindig az ellenkezõjét teszem... viszont észt osztani sokkal könyebb mint magadat kirángatni a szarból...
Nekem pl. elég ingadozó a hangulatom (persze mindig negativ) hetente többször is rámjön hogy meg kellene halni, már, de sosem tudom megtenni...
viszont eddig is túl parázos voltam, most már nem agodom dolgokért ha valami végett meghalok hát meghalok levan a gond, és nem én csináltam...
pl. nem ugrom ki a busz elé, de ha véletlenül elb**szna hát akkor ez van...
(a gond az, hogy az a busz sosem jön... )
Az meg ha a lány nem veszi észre, hogy mindenki vele foglalkozik, és kiakad ha nem igy van... neveltetés kérdése a dolog ezt gyerek korban ba***ák el a szülei...
közben persze én is tönkremegyek, de elõtte ezt nem nagyon hangoztatom.
minden erõmmel segíteni fogok neki és ezúton szeretném nektek megköszönni, hogy segítetek nekem, illetve neki
"egynagysenki" a barátja mert foglalkozik vele, a többi nem olyan barát akire a roszban is lehet számíteni. Egy megmarad de a többi cserélõdik...
Attól pedig nem lesz boldogabb, ha elcibálod egy buliba leitatjátok aztán valaki felszedi, talán még marad is egy ideig. Mondom olyan kell aki tényleg szereti... kérdés hogy lehet -e ilyent találni... és neki kell találnia... akkor fog bizni magában. Ha te/ti kerestek neki valakit attol nem lessz elõrébb. Persze hatalmas az esély arra, hogy nem sikerül neki...
De szerintem nagy az esélye annak hogy a mostani depressziót is egy fiú váltotta ki belõle. Vagy a tudat, hogy egyedül van és bárhová néz mindenki boldog, mindenkinek van valakije. Bár semmi sem az aminek látszik... (sokan megjátszák magukat, és mindenhol vannak gondok)
Azt hogy nem szeretik valami oka kell hogy legyen amiért igy érez. És ez sem olyan dolog hogy odamegy hozzájuk és megkérdezi, hogy utáltok vagy szerettek...
szánalom, könyörület és sajnálat semmit sem segít...