Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
OFF

A Gef3-ban sokkal fejlettebb chip van, mint a legtöbb Gef4-esben. A Gef4-esek a Gef2-es család folytatásai. A Gef3 egy külön fejlesztés. A 4-es sorozat azért kellett, mert a 3 erõsségeit csak a külön rá fejlesztett játékok tudták volna kihasználni és a meglévõ játékoknál nem produkált túl sok extrát. BTW az X-Box GPU-ja is a Gef3 buherált változata. És mivel a SH3 PC-s változata X-es port ezért érthetõ, hogy a 3 jobban is fekszik neki.

www.youtube.com/aabyssx

torrente
Azt írják, hogy Geforce 3 a minimum, aztán mégsem megy Geforce 4 MX-szel sem. Ez aztán a szopatás!

Bocs!
Sony Play Station 2-õn!!!

barret
psx?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Én ezért is döntöttem a ps2 mellett.
És olyan jó hogy megy, mert az én gépemen nem ment hiába az nvidia kari, ezt írta ki rá "GF4 mx not suported".
Nos ilyen nincs psx-en

Hm...a SH2-höz én csak Gf FX patch-rõl tudok!:
http://www.pcdome.hu/news.php?id=5178

Hol találtál Ati patch-et hozzá ??
Seth
Szerintem az Ati-val van a gond. Hasonlóan a 2. részhez ( ahol aztán nyilvánvaló volt hogy nvidia kártyákra optimalizálták)Egyébként jellemzõ a Konamira hogy nvidia kártyákra készítik elsõsorban, majd kiadnak valamilyen patch-et Ati kártyákhoz. Így volt ez a SH2-vel, a MetalGear 2-vel a Shadows of Memories-el.

PSN ID.: Beegabor

Fórum >> Konzolosok fóruma >> Silent Hill 3

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A Silent Hill 3 DVD-s verziója nekem állandóan fagy!

A legkülönbözõbb helyeken! Más semmi nem fagy, tehát nem proci melegedés lehet az oka vagy ilyesmi, csak ez az 1 játék! A fagyás mellett még szaggat is sokszor(nem a grafika!) pl. ajtó nyitásoknál, mintha töltene (a winyóról) pedig az ajánlott kofigom van és nem állítottam magasabbra a felbontását(512x512); továbbá a hang is sokszor "beragad", recseg, visszahangzik.
Telepítettem már újra a játékot meg a Windowst is,de hasztalan...

A gépem:
MSI 645 Ultra-C lap - SiS 645 chipset
Intel Celeron 1.7 Ghz proc
512 DDR PC2100 (256 Micron/Samsung+128 Samsung+128 noname)
Sapphire ATi Radeon 9100 64MB videok.
SB Audigy 2 hangk.
Win98 SE op.r.

256MB rammal is ugyanúgy töltögetett-szaggatott sokszor, mint most 512-vel.

Más tapasztalja ezt a hibát, vagy hallottatok errõl valamit ?
Mit lehetne tenni ellene ?
(Ja a demo asszem nem fagyott, csak a teljes.)

SZerintem ez rendellenes dolog hogy így sem bírja, hanem tölt állandóan érezhetõen pedig teljes installt csináltam, a filmeket is átvettem a DVD-rõl.
És elvégre nem a minimum, hanem a ajánlott konfigom is megvan amit írnak!Ráadásul a vinyóm is a gyorsabb, 7200 RPM-es.
Mégis amikor tölt, akkor szaggat a kép (meg a hang is talán).

[email protected]

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

UNREG
És még nem akadtál el?

torrente
Már a kórháznál tartok. Zseniális ez a játék!

UNREG
Easy fokozaton nincs csavarhúzó, simán ki lehet nyitni a fiókot.

torrente
Bent vagyok a többszintes épületben. Állítólag az 5. emeleten a kartondobozok tetejérõl el kellene vennem egy csavarhúzót, amivel 1 fiókot tudok kinyitni, amelyben egy kötél lesz. A bajom az, hogy NINCS MEG a csavarhúzó!!!

torrente
Már megcsináltam, kösz!

UNREG
Ne vedd szószerint az ugrást, a SH-ben nincs ilyen, a peron mellett nyomj egy akció-gombot, arra visszamászik. De nem kell mindent megkérdezni, próbálkozz egy kicsit.

torrente
Nade melyik az ugrás?

torrente
Mentési pont hol van? Utoljára az épületben mentettem a mozgólépcsõknél. Ja és melyik az ugrás?

UNREG
A platform1-en keresd meg a csípõfogót, ezzel vágd el a platform2-t lezáró láncot. Menj a platform3-hoz, a peron végénél a sineknél látsz egy ajtót, próbáld kinyitni és amilyen gyorsan csak tudsz, ugorj vissza a peronra! A beérkezõ metró végén be tudsz szállni.

grebber
LESZ egy hatalmas game kérdés kijön-e PC-re.Erre tessék!

Next PC upgrade: 2022

torrente
Mit kell csinálni a metrónál? Nem jártam be a terepet, csak lerohantam a 3-as metróhoz, ott volt 2 kutya; 1 a peronon, 1 a síneken. Megöltem mindkettõt, aztán leugrottam a sínekre, hogy elinduljak valamerre, de jött a metró...

torrente
Valaki játssza már le otthon az ominózus ajtóig könnyû fokozaton! 1 óra játékidõ alatt el lehet jutni odáig.

UNREG
Ez nem jött össze, szóval klikk ide:
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/32795.html

UNREG
Nem értem. Cserélgesd a könyveket és próbáld ki az összes variációt amit kiad. Ha nagyon nem megy <a href=http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/32795.html>nézd meg itt.

torrente
Csak az egyes és a hármas hiányzik (könnyû fokozaton !!!). 2 van a földön és több nem is fér be a polcra, mert 2 hiányzik. Nem tudom mitévõ legyek.

UNREG
Úgy emlékszem, hogy legalább 3 könyv kell, nézz jobban körül.

UNREG
Mennyivel egyszerübb lenne, ha ide írnád be, másnak is hasznára lenne.

UNREG
Lehet hogy nem jó sorrendbe raktad a könyveket, mert a kód bizony ott van a könyv élén.

torrente
Még mindig nem jött. Egyébként volt olyan is, hogy szombaton kaptam meg egy kedden elküldött levelet.
Arra már rájöttem, hogy a könyveket vissza kell a polcra helyezni és kialakul egy számkód. Nekem 412 jött ki (könnyû fokozaton), de azt nem fogadja el az ajtó. Nem tudok továbbmenni. Ezen a pályán az ajtó a fõellenség?

Sugam
Elküldjem még egyszer?
Mert ha igen akkor elküldöm.
Oké:?

Sugam
mail ment

bastard187
Sh1 a Sh3 al van kapcsolatban. Méghozzá elég komolyan.
De na aggodj, ha nem játszottál 1 el atol még tudni fogod mit kell csinálni a 3 ban. Csak olyan érzésed lesz mintha néznéd a GYU 2-t pl. Tehát nem vágod az utalásokat az 1 részre.

www.gamer365.hu

hali!

milyen ez a gamma? nehéz? =]
az érdekelne, milyen az irányítás? nekem a Ghosthunter pl nagyon bejött mikor kicsit hozzászoktam, ez is ilyen third-person jellegû?
az egymást követõ részek mennyire épülnek egymásra? lehet rögtön a 2-vel vagy a 3-mal kezdeni, vagy érdemes elõtte az elsõ részt is végigvinni? (ez utóbbi gondolom ps1-es)

beszéljetek rá erre a játékra, mert nincs mit játsszak most hogy a Ghosthunternek vége =]

bastard187
x.dream.hu
itt több info van rolla.
Nagyob jobb képek.
MEgvan amugy az összes Sh.
3. ban lézerkard odateszi. 😄

www.gamer365.hu

Az elsõ kép a negyedik részbõl:

THX to 576 😊

Közelíteni kell a bezárt ajtó felé, akkor megjelenik néhány ellenfél. Ekkor nem szabad leállni tökölni velõk, hanem vissza kell mászni a peronra, még mielõtt jön a metró és elüt.
Ha gyorsan csinálod, akkor a metró nem üt el, megáll és felszállhatsz.

szurmakotium
ja 1.ször felosztja a forrásra, majd nézi a kéréseket. egyenlõre a letöltésed hagyd normálon, a high priorityhez nagyob szorzo tarsul ...
a statusnal mutatja hogy ki hanyadik helyen all
(visszafelé számol, ha nullára és akkor jön a te kliensed által kért darab ...

egyenlõre várnod kell, nincs kredited.
kb. éjszakára bekapcsolva hagyhatod.
nem kell megosztani semmit ... amit le fogsz huzni az meglesz osztva ugyis, es azok utan kapsz majd kreditet
akik toledi huzzak a gamanak a darabjait ...
ha mar lejött egy pár mega kb 5-10mb akkor amikor megjelenik a shared könyvtárba, érdemes a meglévõ filet priority release-re állítani (ezért jár a legtöbb pont), na ezután letöltésnél te is high priority-t állíthatsz ...
már csak ki kell várni azt a 300valahany megát ...
ha engeded az uploadot meg a userek számát hamarabb tudsz letölteni viszont ha sokan viszik töled a cuccos az nagyon
lefogja a gépet ... én mindig csutkára rakom had vigyék ..
és a gépet meg bekapcsolva hagyom ...

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
Igen, siman elfut. Most játszok vele pont másodszor.
Én a connectix virtual gamestation emulatorral nyomom.
A game jó, csak ha a kettõvel kezdted a SH sorozatot akkor
nagy csalódás lesz a grafika 😞 ez a PSX -es gfx még a TV-n is elég gyenge ...

De a játék egyébként jó ... egyszer már 98%-ig nyomtam ..

Ja és hogy honnan lehet letölteni:
E-mule-vel search, global: silent hill:
és jön a hit ezerrel:

de itt egy link:

ed2k://|file|Silent.Hill.1.Psx.Eng.Ntsc.Emulator.For.Pc.ace|338658526|91B86E26C5B60B324B298EE4414A2C57|/

Sephi
Loal 😊) Ez a Pc-es verza te agyament 😊 Itt Konzol forum van bogaram!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

szurmakotium
SILENT.HILL.3.DVD-DEViANCE

2.679G

Innen

Ha jól emlékszem, akkor nagyon hamar, egy-két héten belül!
Eddig szinte semmit nem tudtam róla, de egy jó kis fröccs-hörr játék mindig jól jön és már nagyon várom.

Sephi
U bazze!!! Ez mikor jon ki?!?!?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Itt az SH3 trónbitorlója a Sonytól, a Siren:

Sephi
ugy ugy DVD-en is szerintem mert tul nagy lenne. Bar le lehetne kompreszalni 😊

A jatek nem annyira hoszu de a grafika olyan amilyet meg soha eletedben nem lattal garantalom!

Terv szerint október 31-én jelenik meg Eu-ban (gemafaqs), és tudomásom szerint nem CD-n, hanem DVD-n jelenik meg.

Sephi
Mitomen... ps2-on 3 giga 😊 Szal pc-re lesz minimum 3 cd lehet 4 is 😊

Sephi
Hat az is 😊))

Atcom
Hi Zaki!

20-án? Hiszen már kint van...

Bye!
Atcom
Hi Sephi!

Nahát! E játék kapcsán is összefutunk?

Bye!
zaki
20-án jön a game, senki sem várja?!