Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ahh szal engem a harmasban egy jelenet remitett halalra. Espedig az amikor a felet betorom es ott van egy emberi test befalazva de csak felig latom. Szerintem az a legbrozalmasabb...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én meg azt nem értem, hogy a történetet miért hagyták ki belõle

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Van benne igazsag! De szerintem a harmas se semmi. Csak nem ertem miert kellet megint vegig menni azon a hulye korhazon a harmasban 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ja szerintem is az elso resz a legjobb 😊
Bar a harmas se rosz... most vagyok a vegen 😊

Ez így van!
Bármennyire is jó a második és harmadik rész, az elsõ rész félgõzzel agyonalázza õket.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CarajoEsp
Sh1 az etalon. Annál jobban eltalált horrort nem tudtak még csinállni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sephi
Nah bazz... majd meglatom koszike!

UNREG
nem kulcs van, hanem keresni kell valami szerszámot, ha jól emlékszem... sok lépcsõt kell lemenni..

Sephi
Jo akkor hol van a kulcs a racsahoz ott a haromas peronon?

Adi
Ahrgh de mit csináljak a metron?? Mert már ugrotam is kihátul... hát egy jót röhögtem 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nyugodj meg, a hullámvasút is el fog ütni egyszer-kétszer 😄

Sõt: a "dobogást" a Silent Hill 1-ben találták fel.

Sephi
De hulyeseg volt a metros jelenet baz... honnan apicsabol tudhattam volna hgoy elut a metro ?😞((( Ez tok nagy baromas volt komolyan! Pont akkor jon mi? Oaii de ideges lettem!

Adi
Ez a dobogás már volt a moh:fronline-ba 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Engem mondjuk az is kiakasztott (pozitivan) hogy amikor egyere kevesebb az eleted akkor a joy egyre erosebben dobog mint a szived! Kurva jo filing 😊

Egyebkent en se szokatam megolni mindekit de azokat a tonna allt szornyeket akiknek mozog egyfeszt a fejukazokat meg lehet olni?

UNREG
a végén a templomban.

Persze, én sem, csak volt egy rész, ahol elég sokat kellett visszaszaladni egy részen, és akkor vettem észre.
Ennyi volt a "tesztelés" 😊

UNREG
annyi ideig nem vártam... 😊)

Ez nem teljesen igaz. Elõszõr én is azt hittem, de (teszteltem, és) idõvel eltûnnek.
Viszont tény, hogy nagyon sokáig ott maradnak.

UNREG
sõt, ha a pálya végérõl visszamész az elejére, akkor is az összes hullát úgy találod, ahogy megölted.

UNREG
"A 3-ban is van olyan?"

nincs.

aabyssx
A 2-ben azt utáltam, hogy néhány helyen újraéledtek (ha elhagyom a terepet és visszamegyek). A 3-ban is van olyan?

Nem bírom az ilyet. 😞
Ha egyszer kivégzek valamit, akkor az legyen kivégezve és maradjon is úgy! 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
na igen, én a legtöbb mellett egyszerüen elrohantam. 😊)

Én sem. Arról nem is beszélve, hogy az ellenfeleket nem is kell megölni. Én a fõeelenfeleken kívül szerintem kb. 20 egyéb ellenfelet lõttem le az egész játékban. Teljesen felesleges ellõni a késõbb fontos töltényeket.

UNREG
"Olyanok is vannak amiket nem is lehet megolni"

mi az hogy nem lehet megölni, én ilyennel nem találkoztam. (normal fokozaton)

UNREG
"Mesélhetnél még a SH3-ról valamit! 😊"

én csak annyit tudok hozzátenni, hogy az egyetlen olyan játék, ahol igazán éreztem a feszültséget, az egyetlen, ahol úgy rám tudtak ijeszteni, hogy a szívem tényleg kiugrott a helyérõl.
nem tudtam késõ este játszani, mert olyan szívdobogást okozott, hogy nem bírtam, csak egy óra múlva elaludni. 😊)

Igen, ps2-re.

ez már megjelent?

Sephi
Szal en tegnap kaptam meg es igen erdekesnek tunt. Ugyertem most mar tenyleg nem meselik el az elejet hogy mi is tortenik csak bele csopenunk siman egy masik vilagba. mar az elejen eszre lehet venni a radikalis grafika valtozast es a meghokkento szereplo mozdulatokat hogy pl soha sem fut ugyanaban a modban meg elfarad es kulombozo apro dolgokat lehet eszre venni.

Az arny efektek lenyugozoek es a feny efekt se semmi.

Termeszetesen mar az elejen amikor atlepunk a masik vilagban engem kirazott a hideg hogy most mar meg brutalissab meg tobb ver es gusztustalan dolgok vannak. Megjelennek megint a tipikus hordagyak a letakart hullakkal es a vegtelen godrok na meg azok a jelenetek mint pl. :

"Bemegyek a WC-be es van negy budi fulke de latom hogy az utolso zarva. Mire odamegyek es kopogok de furcsa modon valaszt kapok. ahanyat kopogok annyit kopog visza valaki aki bent van. Miutan a szereplom megkerdi hogy ki van bent ranyitok de csakaz ures budi van a fulkeben. Tele verrel mindenhol!!!!"

A szornyek most mar durvabakk lettek es a story se kegyelmez. Az atvezeto muvik eszmeletlenek es mondom a grafika olyanszintet ert el hogy full 3D efektek mindehol.

Sokkal remisztobb mint eddig akarmelyik resz es meg csak az elso palyan a Bevasarlo kozpontban vagyok. Az a jelenet ahogy a halott vilagbol atvaltott az igaz vilagba kurvara meglepett. Annyira preciz munkat vegeztek hogy az nem igaz. Olyat nem latsz hogy ugyanolyan sarokk vagy fal resz!

Szoval emberek szerezetek be mert nagyon megeri!