Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nem rossz,de miért pont Robinho? 😊 s miért csak õ?

ReaL MaDRid x siempre

találtam jobbat, de a haja miatt elég nehéz kiszedni a képrõl, de ha akarjátok, megpróbálom...
Rockynhooo
jah látszik hogy nem a bajnoki gyõzelem napján készült 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Nagyon jó lett bár Raúl-ról valami jobb kép kéne szerintem mert látszik hogy egy vesztes meccs után készült...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
jó ez.....csak az a kérdés, hogy a flash eredmény jelzõ meddig lesz frissítve, mert tavaly is volt egy bannerbe épített és egy idõ után nem frissült....de tetszik....
karajjj úja se rossz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
lol robben átlógó kezérõl a régi tv2es idõjárás jelentés ugrott be amikor átlépkedték a fekete semmit ^^

na itt van elvileg foltmentesen-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

új eresztés, szebben körbevágott játékosokkal
Rockynhooo
nem olyan rossz az 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann
huhh vannak benne hibák is robinho mögött,na min1-

miilann
tudom h gyenge probalkozás,de azer vkinek hátha megteccik.

LasDen
az egyik Vkp a másik szervez??? 😄
Így járt õsz hajú (nem) barátunk.....mellesleg úgyis nyerni gonak me mákos ez az Aragonés......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gratula Aragones, Torres is lesérült, Raul nem kellett, így a felállás ez lesz védõk nélkül

Xavi, Cesc, Joaquín, Iniesta és Tamudo.

Egy szem Tamudoval, hát ez elég gyenge támadósor sztem, hogy minek Xavi+Cesc...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
nagyon kiváncsivá tettetek Monoton alkotásával kapcsolatban......remélem minél elõbb meglesz 😄

zaki
Szépek, csak a háttér nem illik ide... xd

kas123
yóó a banner 😊, grat karajjj

ProGabe a tiéd is faja 😊 fõleg a felsõ teccik

ProGabe
nem találtam ilyen képet 😊

ez pont az a szög és az a hely ami nekem kellett.na mindjárt beleásom magam a net bugyraiba 😊

EZT nézzétek meg!egyszer ide el kell menni!
jó képek ezek,csak tök üres a stadion 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
jó ez csak háttérnek akkor már inkább a Bernabeu....

ProGabe
végül is ezt mondom én is 😊 az elsõnél írtam is hogy az más lett mint az eddigiek

egyeskérõl,ketteskérõl lemaradt valami,úgyhogy azt rátettem.maximalista vagyok,na 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
mé lenne jobb ha középen lenne??? sztem tök mind1

én úgy vettem észre, hogy nekem má kialakult itt egy stílusom 😄
csak mindig alakítok rajta egy kicsit
ProGabe
de nem is szimmetrikus,tehát tök felesleges lenne oda rakni 😊

egyébként nagyon újat már nem lehet mutatni banner téren.címer,egy-két játékos,valami írás.ami nagyon különbözõvé teszi õket az a háttér és a színek.
na majd meglátjuk mit alkot Monoton 😊 és akkor egy esetleg egy szavazás? :\

zaki
Lehetõleg középre tedd... 😄
Karaj lesz... 😛

tudom, így fértek el a képek...
de most átdolgozom 😄
zaki
Nem rossz abanner, csak nincs középen a címer... 😊

fúúúú köszi szépen, itt jobb a képek minõsége mint a gettyimage-nél meg nem is középre van odacsapva a logo<#worship><#worship>
REALista
Itt van pár használható kép szerintem.

ProGabe
ezt most nem mondod komolyan,te is ezt a hátteret használtad fel? 😮

gondoltam összedobok valami egyszerûbbet az elõzõ csilli-villihez képest,és én is pont ilyen hátteret csináltam 😊

minden esetre jó lett!

jó képeket a viewimages-rõl lehet szedni!

nah,kicseréltem a hátteret.nem túl jók,de ha már egyszer dolgoztam velük,belinkelem õket 😊 az a furcsa keret értelem szerûen az illeszkedés miatt van...

egyeske
ketteske

gondolván a jövõre,majd a májusi BL gyõzelem után folytatom ezt a képet 😄

ezt csak azért,mert rohadtul megtetszett EZ a kép 😊

ha tudsz adni nagyfelbontású képeket, tudok szebbet is.. de ettõl jobbakat én sajna nemtaláltam:S
lehet látni rajta, hogy a kivágás elég béndzsa lett... :S
valami eredményjelzõ kéne még, amilyet ha jól emlékszem Pro_Gabe csinált, futó szöveg volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
igen, köszi. egyelõre beteszem, de azért Monoton bannerjét is megvárjuk még, mielõtt véglegesítjük ^^
így?
LasDen
Így gondolja ezt a válogatott szövetségi-kapitánya, s a Real Madrid portása, Iker Casillas is....

Na mivan leváltották Aragonést?? 😄

RaulwakY
tökéletes😄-nekem is nagyon tetszik😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

robotnyk
ez nekem is tetszik, de milyen lenne, ha a fehér háttér helyett egybefolyna ezzel a kék színnel, ami a fejlécben van?
zaki
RC-nél sztem senki nem lesz nagyobb... Õ a zisten... 😛

zaki
Zsír! Grat! Mehet is a fejlécbe... 😊

hunbasser
eddig el nem tudtam képzelni,hogy ennyi hiba után hogy lehet még õ kezdõ.
ezekszerint jól szervezi a védelmet(olyan,mint anno Hierro,hátul õ volt a karmester,mert hallgattak rá),csak hát akkor van gond,ha valaki 1 on 1 vezeti rá a labdát :SSS

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
good job <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Sztem jó lett!

na ezt alkottam, ha valaki tudna nekem linkelni nagyfelbontású képeket a játékosokról, akkor csinálok szebbet ezzel a háttérrel...
SLICK
Hát remélem a vezetõség számára is bizonyította, hogy nagy játékos lesz még belõle. Jó lenne ha nem ültetnék kis padra annyit.

LasDen
Ki az, aki legtöbbet segített és tanított?
Cannavaro. "Gyerünk! Figyelj!" - kiabálja a meccseken. Õ beszél hozzám a legtöbbet. Õ tanít arra hogyan védjem a területem: "Hová mész?" - kiáltja, amikor látja, hogy elõre szaladok. Nagyon sokat beszél hozzám. Minden mérkõzésen tanulok valamit. Mindenki segített és biztatott, amikor végre játéklehetõséghez jutottam a sok kispadozást követõen. Összetartunk. Sokat beszélgetünk egymással.

Marcelo nagy játékos lesz.....nagyobb mint RC.....meglássátok.... 😄

na ma összedobok egy új bannert, csak még anyagot kell keresnem hozzá
nagyonjó 😊
köfköf

Drenthe tényleg szigorú 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

<#hehe><#eljen>

hunbasser
azt hittem,hogy vhonnan kimásoltad ^^

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Megbeszéltük😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
beleavatkoznék de inkább nem teszem...

#31313: Végülis belevettem a gyengébbeket, miattuk nem férne már be.

LasDen
ha azt játszaná itt is mint tavaly akkor simán jöhetne.....nagyon jó játékos sztem....Wright-Phillips mellett õt kedvelem még a Chelseabõl...

REALista

😊