Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
karajjj úja se rossz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na itt van elvileg foltmentesen-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Így járt õsz hajú (nem) barátunk.....mellesleg úgyis nyerni gonak me mákos ez az Aragonés......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xavi, Cesc, Joaquín, Iniesta és Tamudo.
Egy szem Tamudoval, hát ez elég gyenge támadósor sztem, hogy minek Xavi+Cesc...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ez pont az a szög és az a hely ami nekem kellett.na mindjárt beleásom magam a net bugyraiba 😊
EZT nézzétek meg!egyszer ide el kell menni!
jó képek ezek,csak tök üres a stadion 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyeskérõl,ketteskérõl lemaradt valami,úgyhogy azt rátettem.maximalista vagyok,na 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csak mindig alakítok rajta egy kicsit
egyébként nagyon újat már nem lehet mutatni banner téren.címer,egy-két játékos,valami írás.ami nagyon különbözõvé teszi õket az a háttér és a színek.
na majd meglátjuk mit alkot Monoton 😊 és akkor egy esetleg egy szavazás? :\
de most átdolgozom 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
gondoltam összedobok valami egyszerûbbet az elõzõ csilli-villihez képest,és én is pont ilyen hátteret csináltam 😊
minden esetre jó lett!
jó képeket a viewimages-rõl lehet szedni!
nah,kicseréltem a hátteret.nem túl jók,de ha már egyszer dolgoztam velük,belinkelem õket 😊 az a furcsa keret értelem szerûen az illeszkedés miatt van...
egyeske
ketteske
gondolván a jövõre,majd a májusi BL gyõzelem után folytatom ezt a képet 😄
ezt csak azért,mert rohadtul megtetszett EZ a kép 😊
lehet látni rajta, hogy a kivágás elég béndzsa lett... :S
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Na mivan leváltották Aragonést?? 😄
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
ezekszerint jól szervezi a védelmet(olyan,mint anno Hierro,hátul õ volt a karmester,mert hallgattak rá),csak hát akkor van gond,ha valaki 1 on 1 vezeti rá a labdát :SSS
ReaL MaDRid x siempre

Cannavaro. "Gyerünk! Figyelj!" - kiabálja a meccseken. Õ beszél hozzám a legtöbbet. Õ tanít arra hogyan védjem a területem: "Hová mész?" - kiáltja, amikor látja, hogy elõre szaladok. Nagyon sokat beszél hozzám. Minden mérkõzésen tanulok valamit. Mindenki segített és biztatott, amikor végre játéklehetõséghez jutottam a sok kispadozást követõen. Összetartunk. Sokat beszélgetünk egymással.
Marcelo nagy játékos lesz.....nagyobb mint RC.....meglássátok.... 😄
köfköf
Drenthe tényleg szigorú 😄
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
#31313: Végülis belevettem a gyengébbeket, miattuk nem férne már be.