Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 nekem megy minden

flash player 9 kell

REAL MADRID

LasDen
#31409 - ez is jó lett....nekem tetszik... 😄

#31411 - nekem megy.....a Real himnusza szól 😄

#31412 - õ sztem nem kell új igazolás....ha igen kire gondolsz? 😄 Ramos meg mit keresne azon a poszton....? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A lehetõségek: 1) Fernando Gagóval, 2) Új igazolás a téli átigazolási idõszakban, 3) Sergio Ramost feltolják erre a posztra.

Jah és akkor megint Salgado vagy Torres fog szerencsétlenkedni...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
szép ez is, de playre kattintva csak nálam nem történik semmi? 😊
banok
soccerpulse.com fórumja.

a banner jelöltek meg cépek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

miilann
még egy probálkozás.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
én is látom.....zsír 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RaulwakY
én is😄

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

megvan amit kerestem

REAL MADRID

hát én látom 😊

REAL MADRID

avi vagy mov fájlokat keresek real madridrol

madridista kizárva 😊

REAL MADRID

LasDen
csak én nem látok semmit??

hunbasser
kölcsönbe Helguerát vkp-nak 😊 nekem nagyon hiányzik,tök jó pléya volt...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
remélem nem kell és Gago megoldja 😄

Bannerügyben én már csak Monotonéra várok.....

ja az Afrika kupa miatt?

Télen méég vehetnek valakit, ha Gago nem jó

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

RaulwakY
de vagány😉 nagyon jól néz ki😉

nekem nagyonis tetszik<#eljen>
ProGabe
ez egy nagyon jó ötlet! (Y)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
eddig ez a beszteszt \o/
ProGabe
nagyon nagy tévhitek vannak flash-es cuccokkal kapcsolatban!

flash-ban dettó ugyan akkora a mérete egy képnek mint jpeg-ben/gif-ben,hiszen ott is le kell tárolnia az egészet.tehát nem lenne jóval kisebb a mérete,ha mondjuk az átmenet csak 3-5 képkocka a gif-ben

flashben azoknak a képeknek,effekteknek kicsi a mérete,amiket adatokkal írnak le.pl egy csillanás flashben csak egy-két számadat

a flash legnagyobb elõnye gif-hez képest,hogy nincs minõségromlás,hiszen a gif csak 256 színt tud tárolni!

tehát mindenképpen jobb lenne flash-ben!majd jövõ héten megcsinálom,ráadásul akkor lehet preloadert is írni hozzá,és faszájos eredményjelzõket csinálni

addig is,3 képpel,gif-hez képest a lehetõ legjobb minõségben,és csak 378k!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Bernd Schuster mintegy 24 napig lesz kénytelen nélkülözni a középpálya egyik legfontosabb játékosát, így Diarra minimum 6 spanyol bajnokit és 3 kupamérkõzést lesz kénytelen kihagyni, abban az esetben, ha a Real Madrid bekerül a negyeddöntõbe. A német tréner számára egyetlen alternatíva kínálkozik Diarra pótlására, mivel a nyáron a klub úgy döntött, hogy erre az idõszakra nem szerzõdtet játékost a mali játékos helyére. Fernando Gago így ezekben a napokban minden bizonnyal megkapja majd a lehetõséget a kezdõcsapatban, kérdés azonban, hogy egyedüli labdaszerzõ középpályásként mennyire lesz képes feledtetni Diarrát.

Remélem Gago a legjobbját hozza majd.....

hunbasser
meg lehet úgy is oldani,hogy ahol maga az animáció lenne,az külön kép,és az a ~300x250-es kép lenne csak a gif,úgy meg már nem olyan nagy(tekintve,hogy csak sima képváltások lennének benne némi átmenettel)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,így már sokkal jobb <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Igaz idézõjelt lehagytam onnan, de hidd el én is foglalkozok banner készítéssel, nekem is rágják a fülem, hogy miylen kell, de elvbõl tudom a modik nem szeretik a nagy méretû bannereket. Nekem is szóltak amiatt, mert kicsit túloztam :|

zaki
na ez már qrva jó... 😊

fél óra, ne túlozzunk 😊

Ezt betölti 3 mp alatt, azt meg 15, na bumm 😊

SLICK
De nagy igényeitek van egy banner miatt... <#rolleyes>
Ha most játékosok váltakozás lenne a bannerban, az úgy megnövelné a méretét, hogy fél óra míg betölti. Ilyenre nem gondoltok?? Nem azt mondom, hogy rossz ötlet, de akkor már inkább flash bannert kéne csinálni. Az szebb is meg bármit teszel rá az nem olyan nagy méretû.
Komolyan mondom ennyit pöcsölni egy bannerral... Jó hogy nem már Calderón meg Mijatovics fog visszanézni ránk

Espanyol durva lesz, Tamudo és Riera is gólt lõtt.

Aragones seggét megint megmenti a csapat...

Rockynhooo
igazad van annyi kéne ,hogy az elsõn cserélgetve legyen pár ember, akkor sztem nagyon zsír lenne 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
a kettõ közül a Raúlos a jobb .D

az elsõ a best 😊

Olyat nem lehetne, hogy cserélgetné jobb oldalt az emberkéket?, így több lenne rajta 😊

Rockynhooo
ezek eddig a besztek

ProGabe
kicseréltem!

Artist's Comments
Estadio Santiago Bernabeu - Madrid. Real against Tarragona.

egy "eredményjelzõ" a kép alá term. nem lenne probléma 😊

RaulwakY
😄

miilann
hát ha csak ezen mulik,akkor én frissítem...asszem -.-'

miilann
hát igazaból rola találtam elõször megfelelõ képet,több játékost meg nem akarok rátenni ne legyen tul zsufolt
de még keresgélek képeket hogy kire lehetne lecserélni

hunbasser
okítja a népet 😊

ReaL MaDRid x siempre

Ramos mester<#worship><#worship><#worship>
hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Dánia - Spanyolország 0-2
A spanyolok 2. gólját Sergio Ramos szerezte.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
csak az,hogy nem a Bernabéu 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Sp. vezet 1-0-ra Tamudo góljával...... D:

nacsaaaaaaaaaaaaaa !

látom megyeget a bannerdömping 😄 joak lettek nagyon, bár ajelenleginél a created by karajjj szurja szemem

holnap feltolom enyém is<#idiota>

REAL MADRID

ProGabe
háttérrel pontosan mi a baj?hogy nem a Bernabeu vagy maga a stílus?

írtam hogy dettó azt akartam mint karajjj (jópár háttérképhez felhasználták már ezt a körvonalas megoldást,persze nem véletlenül...),azért lett ez

LasDen
én mikor legelõször megláttam Robbent azt hittem vmi 50 éves örge ember.... 😄

A meg nemn baj, hogy csak Robinho van rajta....

hunbasser
Raúl haja kicsit olyan RvN-es 😄 de nem baj,jó ez így,pont gólörömös kép.
Robben meg picit Zizoura emlékeztet 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Robben keze nem tetszik, meg Raul haja télleg gáz kicsit, de tõlem lehet ez, mert én nem tudnék ilyet sem 😊

nah, tessék, Raúl cserélve😄
ez az utolsó és a végleges...
hunbasser
szép,nekem tetszik,csak a háttér...

ReaL MaDRid x siempre