Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Boldog Születésnapot HB !!!😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

szoltan
Boldog születésnapot Hunbasser 😊

Hala Madrid!

hunbasser
köszi!

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
hbd2u
hunbasser
köszi srácok! 😊

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Feliz Cumpleaños!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Robinho14
BSZ😄

RaulwakY
BSZ<#pias><#hawaii>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

SLICK
HBD Hunbasser!

Amúgy este fél 2 körül adták a meccset a Sport 1-en. Sajnos csak a 33. perctõl láttam. Hát mit ne mondjak, voltak elég érdekes megoldások. :S

ebben a szezonban már a hatodik (!) olyan gól volt a Real Madridnál, amely a kilencvenedik perc környékén esett, s akkor még nem említettük azt, hogy a 20 bajnoki góljából 16-ot (!) a második játékrészben szerzett a Madrid. Nehezen kommentálható számadat.

Itt leledzik a problémánk, ez alapján elsõ félidõkben azért vagyunk szarok, mert nem hajtunk... Akarás hiányozhat máskor is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
boldog születésnapot!!<#integet2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
kb olyan csapat építésre gondoltam ami Végbement az MU-nál!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fix kezdõt most miért akartok hirtelen? rotálni muszáj...

Sztem Guti, Raul, Ramos, Cannavaro, Casillas, RVN elég stabil kezdõ, ha nincs gixer. Sneijdert most pihentette elõször, Robinho se sûrûn hiányzik ha nincs sérült, Metzelder is amiatt marad ki. Szóval én nem értem hova kéne ennél fixebb kezdõ

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lehet ez a szerencsénk 😊

LasDen
az annya micsoda hét......elõször Ramos mond le a Sevillatól (aminek örülök mert a Tottenhamhez megy és így talán felélednek) most meg Quique Florest rúgják ki......érdekes lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
heppi bõszdéj....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Happy Birthday

zaki
Boldog Szülinapot.

Csabesz6
HBD Hunbasser😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Boldog Szülinapot!<#wave>
kas123
Nagyon Boldog Születésnapot Hunbasser 😊

RaulwakY
hiába hogy nem játszottunk szépen akkor is az a lényeg hogy nyerjünk szerintem...!!!-de nem vitatkozom ez csak a saját véleményem😄XD

Rockynhooo
errõl beszélek !

Balyy
Az egyértelmû h kell egy fix kezdõ úgy mond A csapat de a B az hülyeség!
A többivel meg egyetértek! 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

azt kifelejtettedm hogy ráadásul még ki is állítatná magát
robotnyk
korai, viszonylag komoly sérülés, amúgy sem volt jó. nem tenne jót szegény párának, ha rögtön egy rangadóra térne vissza, aztán Villa rúgna róla hármat...
LasDen
20:30 - Schuster a mérkõzés utáni nyilatkozatában elárulta, hogy habár kívülálló számára talán érthetetlen módon Pepe még a Valencia ellen sem fog játszani, Heinze, Diarra és Cannavaro visszatérhet erõsíteni a védelmet.

de mé? pénzét ke megszámolnia v mi a tököm??

LasDen
ez nem olyan rossz ötlet, de nem úgy kéne megvalósítani, hogy Suszter összehívja a játékosokat és elmondja kikerül az A-ba és ki a B-be...ki kell alakítani egy fix kezdõt és mondjuk 10 meccsen az játszik és ha észlelhetõ forma hanyatlás v sérülés akkor lehet a kezdõt buherálni.....

I3andy
mondjuk ebben van igazság

de ebbe az a hülyeség hogy mivan, ha lesérül egy halom ember és a két csapatból kell egyet csinálni, akkor egyáltalán nem lennének összeszokva... ennek így nemsok értelme lenne
I3andy
és nem kötelezõ A meg B csapatnak nevezni

I3andy
nagyon sok meccs van egy évben, mind2 csapat játszhatna eleget és így nem lenne gond a beilleszkedéssel

Balyy
Hát ez nem jó ötlet!
A B csapat tagjai elkezdenének lázadozni h õk mért oda kerültek és az nem jó! Ennyi erõvel mehetnének a castilla-ba is! Ráadásul a sérülések miatt ez megvalósíthatatlan!

I3andy
Ja szerintem is ez a gond, ki kéne alakítani egy A meg egy B csapatod és ha az a csapatban nem megy valakin ek jöhet valaki a B csapatból
és az egyszerûbb meccseken meg a kupában játszhat a B csapat
de ez csak személyes vélemény, nem biztos h jó is

hunbasser
elsõ blikkre én is azt mondom,hogy tényleg nem olyan rossz.

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Talán meg azért sincs egy konkrét kezdõ mert nagyon sok a sérült!
Ez a balboa gyerek lehet tud vmit! Egyszer kezdhetne is! Lehet lesz belõle vmi! Meglehetne próbálni!

hunbasser
így hangzik az idézet,teljes egészében

"ha ez így folytatódik,akkor a valencia és a barca ellen zakó lesz."

ReaL MaDRid x siempre

kas123
azért nincs konkrét kezdõ, mert mindig minden meccsen rotálni akar a cipész bácsi...sajna így sose lesz 1 összeszokott keretünk 😞

Rockynhooo
Nekem az nem tetszik h nincs egy konkrét kezdõ ami állando, aztán ha vkinek nem megy akkor meg lehet rotálni! számomra érdekes az egész :\

és a barca ellen zakó lesz.

Ugyan, még 2 hónap, hun van az még...

hunbasser
nem hinném,hogy ez lenne a legfontosabb.fontos a gyõzelem,de nem mindegy,hogy hogy gyõzöl.az a 75 ezer ember egy része azért ment ki oda,hogy egy jó meccsen lásson.sajnos már a szurkolás színvonala is elég gyér lett az utóbbi idõkre,már az Ultras Sur sem a régi... :\

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
AZ A LÉNYEG HOGY NYERTÜNK ÉS EZ A LEGFONTOSABB😉

hunbasser
ez a meccs megint nem volt egyszerû...de a lényeg,hogy a vége 3-1,és csak emberelõnyben kezdtünk el igazán focizni,ennek így nem lesz jó vége.az eredmény igen csalóka.

hál'istennek megint volt egy Robinhonk és megint volt egy Raúlunk 😊
RvN meg szerencsére nem lõtte fölé a tizit.

ha ez így folytatódik,akkor a valencia és a barca ellen zakó lesz.

Guti,Robinho és Raúl a meccs hõse.

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
Itt mondogatja a kommentátor,hogy Villáért 150M eurót kérnek, Benzemáért 60at. Komolyan... Szerintem Agüerot 40M körül elengednék,és valami bomba formában van a srác,18 éves még csak...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

REALista
Robinho<#taps>

kas123
Robinho 😊 szép volt 3-1

kraawz
3:1

Robinho

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

megint ujjszopás 😄

dienesoft
Hát...Raúl, az Raúl, kétségtelen... 😊

REALista
EZ AAAAAAAAZ!RAÚL!!!!!<#worship><#worship><#worship>