Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ma nyerünk akkor Guti fogja a golpasszokat adni, márpedig azért met ma 31 éves!

BSZ Guti

1-1 ide 😄

hunbasser
0-0

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
1:0 ide

LasDen
1-0

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
ilyet még tippelni se szabad,sztem 2-2 :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
nem baj , a mi TV-nk még a falra vetít xDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
sztem 100-0......és mindet Sneijder lövi.....kivéve az utolsót mert azt Robinho...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
háttal hogy lehet ülni??? 😄

zaki
Tippek?

Sztem kikapunk 2-1-re... 😞

ProGabe
csak annyira mint eddig!ez bizony buta kérdés volt,emiatt az elsõ félidõt csak háttal ülve "nézheted" végig 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
az esti meccset tuti Fix hogy adja az SK?

Ronald Koeman a Valencia új edzõje!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tökéletesen egyetértek veled, nem a csatárokkal van a baj. Szerintem ök megtesznek mindent, lásd az eredményesség! A játék a csapaton mulik igazán.

Silva mégis kezdhet, remélem Ramos lesz vele szemben

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ha nincs mozgás csatárt felesleges bántani. Amúgymeg sok gólban részt vállalt tevékenyen, gólpasszokat rendesen adja legutóbbi meccseken mindig adott, és a gólveszély mindig ott van, pl. hátrafele hogy kapura húzta most is. Ez a dolga, impotens támadójátékért nem õ a felelõs, ha lenne támadás villogni is tudna, több gólhelyzet, akkor el is tudna rontani vmit 😊, ami a csatárok ,,bûne" 😊. Saviola mire ment? Semmire sem, ilyen elsõ félidõ után nem csoda... Gólpassz+11-es kiharcolás, ez normál esetben se 0, hátmég jelen esetben

LasDen
00:08 - A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; S. Ramos, Cannavaro, Heinze (Metzelder), Marcelo; Diarra, Sneijder, Guti, Robinho; Raúl, Van Nistelrooy.

Raúl számomra bizonyította, hogy hozzátud tenni sokat a csapathoz és ez eredményekben is megvalósul, de RvN eddig nagyon 0.......padoznia kéne....

Mintha valami átok lenne a csapaton. Megmagyarázhatatlan, hogy ilyen játékosok nem akarnak válalkozni.

én is ezt látom, de vajon ez miért kísért minket évek óta, különbözõ edzõkkel, játékosokkal is?

Probléma a csapattal az lenne, h kevés a mozgás (tunyulunk). Nem merünk egyénileg válalkozni! Kevés a csel, kevés a megindulás. Szégyen amit müvelünk (játékban). Még szerencse hogy az eredmények jönnek. Remélem a mai meccsen összeszedjük magunkat, és remek játékal fogunk elörukkolni. Márpedig talán a játékosokat feldobja, hogy egy Valenciaval kell összemérniük tudásukat.

hunbasser
megy ám az átig.mizéria rendesen 😊

az a baj,hogy túl sok olyan pléyánk van,aki simán lehetne kezdõ,kb 18.és mind a 18 kezdõ akar lenni,és ha már pár meccsen nem lesznek kezdõk akkor jönnek a nyilatkozatok,hogy szívesen elmennének,stb...megértem Drenthét,mert nem játszott olyan rosszul,hogy ki kellene rakni a keretbõl,ennyi erõvel Salgadonak a Castillában kellene focizni és a Cannavaro-Metzelder páros meg nyugodtan padozhatna(mind a kettõ elég sokat hibázik,még szerencse,hogy Metzelder egy fillérünkbe sem került ^^) megint az lesz,hogy nyáron elmegy vagy 6 játékos,és a helyükre érkezik újabb 6,és jó,ha abból 1 beválik.no meg lehetne építeni a Castillára is,bár onnan is eladtak 1-2 olyan embert,akibõl sztár lehet még...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nah meg írták Diarrat is úgyhogy 2 lesz 😄

ProGabe
Robinho november közepén megkapja a spanyol útlevelét,szóval az a 4 igazából 3 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Baptistát ne:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
jajaja :\

zaki
Vicc, hogy csatárt akarunk igazolni állandóan, mikor így is tele vagyunk velük.

LasDen
17:02 - Mijatovic két napja azzal a kérdéssel fordult a Sao Paulo vezetõségéhez, hogy mennyiért válnának meg Breno-tól, a 18 éves, 187 cm magas, a helyeiek szerint nagy jövõ elõtt álló középsõ védõjüktõl. A brazil klub vezetõsége 15 millió eurót kérne, és csak nyáron engedné el. A játékosért a Bayern és a Fiorentina is érdeklõdik, azonban a játékos a spanyol fõvárost választaná.

Felõlem jöhet......a Castillaba elgurítgathatja a labdát....

16:56 - Schuster Mijatovic-csal való tárgyalásán elmondta, hogy kölcsönadná Baptistát és Soldadót, míg helyükre Fredet igazolná a Lyontól. Ebben az esetben már négy EU-n kívüli játékos lenne (Robinho, Diarra, Marcelo, Fred), így a médium szerint Marcelot kölcsönadnák a New Yorknak. Ebben már csak az a hiba, hogy Diarra útlevélkérelme folyamatban van, illetve hogy Marcelo bejátszotta magát Schuster alapemberei közé, és aligha fog távozni.

Fredet szívessen látnám itt... 😄

zaki
lol 😄

Én sem értem minek eröltetjük Rockyt, elég gyenge a srác szvsz.

Oncsi
Inkább,mint az emlitett 3 edzõ

Drenthe ma feldúltan távozott a Valdebebasból, miután ismét kimaradt az utazó keretbõl.

Én se értem miért nem fér be immár 2x

Zizou5
: DD

elkepzelheto : D

eZo
A Valencia elleni keret:

Casillas és Dudek;
Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze, Torres és Metzelder;
Diarra, Gago, Guti, Robinho, Sneijder és Balboa;
Van Nistelrooy, Raúl, Saviola és Baptista.

Heinze, Cannavaro és Diarra is bekerült a Valencia elleni keretbe, ellenben Higuaín sérülés, Drenthe pedig technikai döntés értelmében nem kapott meghívót.

Érdekes technikai döntés Drenthe helyett Balboa ...
Külsõre még valamennyire hasonlítanak is, nem lehet hogy Schuster összekeverte õket 😄 ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SLICK
majd én <#idiota>

LasDen
Bosque itt már soha nem lesz edzõ abban biztos vagyok.....senki nem fogja visszahívni..........

SLICK
Del Bosquét ide kellett volna visszacsalni <#ravasz1>

Balyy
Itt egy újabb esélyes! Ebbõl is kitudja mi igaz!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Tudjátok mi az érzésem Gutival kapcsolatban? Mintha feszült helyzetekben lenne nagy formában 😊. Ezek a passzai a meccsek vége felé Valladolid, Depor ellen, tavaly Sevilla ellen. Biztos élvezi 😄

Azért örülnék ha Sneijder összekapná magát, válogatottban jól tolta, mondjuk itt más a posztja, de mintha nem merne vállalkozni beindulni, alibizik. Fél hog hibázik? Valencia ellen bizonyíthat

Oncsi
Sztem egyik sem lesz a Valencia edzõje😛

Oncsi
Pontosan<#eljen>

A hírek szerint Vicente Del Bosque és Fabio Capello is eséllyel pályázik a Valencia kispadjára.

Érdekes, de addig úgy sem dõl el 😊, meg Mourinho-t is rebesgetik.

ha visszaolvasnál ahelyett, hogy kérdezel, szerintem megtudnád, hogy mit szólunk...
Csabesz6
jajne:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hello,hello!
Mit szóltok a Real Madrid mostani szerepléséhez??
Rockynhooo
uhh milyen örömmel fog ez játszani ha megjön a baba 😊

LasDen
azé lõtt gólokat me nyugtalan.....úgyhogy amint megszületik a gyereke jöhet a következõ 😄

Robinho azt mondta, hogy mihelyst megszületik a gyermeke meg fog nyugodni, különösen a pályán. Gondolja, hogy szüksége van rá?
Megfogjuk látni, amint megszületik a gyermek, ez sokkal fontosabb. Biztos vagyok benne, hogy a gyermeke születése morális szempontból nagyon jól fog jönni neki.

Ahha, na ezért szopogat 😊
Ezt viszont nem értem, hogy nyugtalan, legutóbbi 3 meccsén komoly részt vállalt gólokban

hunbasser
Nektek is nagyon szépen köszönöm! 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ha lesz kép,akkor a sportklub fogja adni

Menyus489
Elõször is természetesen nagyon boldog szülinapot Hunbasser úr, és még rengeteg Real Madridban gazdag boldog évet kívánok 😉😊

Kezd egyre idegesítõbb lenni ez a médiahuzavona, de legalább most nem maradtunk le a meccsrõl, és mégha elég érdekesen, ötlettelenül játszottunk, a klasszisok eldöntötték a meccset. Robinho viszont most nagy formában van, Guti meg annyira felemás, fél meccsen semmit se tud csinálni, aztán meg ad megint két olyan passzt, amivel eldönti a meccset, csak ne lenne ilyen hullámzó a teljesítménye, akárcsak az egész csapatnak.
Szerdai meccsrõl van már valami hír, hogy ki közvetíti, ha közvetítik egyáltalán?

Bátor fiú...