Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
annyira bírom... lövünk egy gólt, erre vki mindig elkúrja, és berámolnak szinte perceken belül egy egyenlítõt :|

vegyünk le egyet, és akkor nem kapunk több golt.

2 szürövel játszunk igaz???

REALista
Vicces...már rég vezetnünk kéne 2-3 góllal erre 2:2...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Marcelo<#wow2>

kas123
1-1 :/ ezt elcsesztük 😞 nem kicsit
Marcelo ez nagy luft volt :S

REALista
Robinhooooooooooooo!<#worship><#worship><#worship>
Keci szép támadás volt...😄

kas123
1-0 binho 😊

LasDen
Az esetek többségében Robinho és Te alkotjátok a csapat balszárnyát. Azt mondják nagyon hasonlítotok egymásra…
Ez így van, sokan meg is kérdezik tõlünk, hogy testvérek vagyunk-e. Mondjuk én sokkal jóképûbb vagyok…(nevet) Jelentõsen megkönnyíti a dolgomat, ha õ is a pályán van. Nemsokára a legnagyobbak között fogják emlegetni. Mindig tudja, hogy hol vagyok, elõre látja, hogy mit fog tenni az ellenfél, így tökéletes passzokat tud adni.

Kis egoista.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hmmm. oké

LasDen
hmm....hajrá hajrá.. 😄
Sneijder majd odabasz.......figyeljétek meg..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
18:02 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; M. Torres, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Diarra, Gago, Robinho, Sneijder; Raúl és Van Nistelrooy.

hunbasser
ja,és ma jó lenne,ha a Sevilla a Villareal otthonában nyerne(elég sanszos),tehát ha hozzuk a mai meccset,akkor kicsit megnyugodhatnak a fiúk(ha egyáltalán idegesek)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezért lenne jó ez az új motivációs edzõ.pl a barcánál ilyen gondok nem nagyon vannak(bár mostanság igen,szerencsére),de példának ott van a sevilla is,õk sosem állnak meg,és kegyetlenül hajtanak,akárhogy is áll a meccs(érdekességképpen: az iffhs világranglistája szerint õk az elsõk ^^ mindig is - hogy is mondjam - "érdekesnek" találtam az iffhs statisztikáit,rangsorolásait)

ma pedig mindenképpen nyerni kell,most megint 4 pont lehet a különbség.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Ha az elsõ 10 percben nem kapunk egy láma gólt akkor szerintem hozni fogjuk a meccset de ha gólt kapunk az elején akkor nagyon nehéz lesz még hazai pályán is...

Csabesz6
kb ezt irtam le enis😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
ez már eléggé idegesítõ lenne,ha így lenne...nem értem,hogy miért nem tudunk gond nélkül 2-3 gólt berámolni az amúgy jóval gyengébb csapatnak,és viszlát? szvsz nagyon meg kell hajtani az elsõ félidõt.

egyébként Lewis Hamilton "pszichológusát" akarjuk leigazolni,mint motivációs edzõ,mert 1-2 játékosnak igen nagy problémái vannak,mint pl Sneijder,Baptista,Robinho,Drenthe,Robben,Higuaín...nem tudom mi igaz ebbõl,de nem lenne rossz ötlet,fejben nagyon nem vagyunk ott sokszor.

ReaL MaDRid x siempre

ilyenvan ? 😄

sztem ma este vezetni fog a mallorca a meccs elején,küzködni fogunk,berámolunk egyet valahogy, aztán lutri,hogy lesz e második.ha lesz,akk 3-1 lesz a vége,mer felszabadulunk.
na ezt jolmegaszontam

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
😄DDDDDdddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
A madridi fogyatékosok otthona kilátogatott a Real Madrid edzésére....a lakók is résztvehettek az edzésen....lássunk egy pillanatképet....

Csabesz6
tippem a mai meccsre
1-1 :|
ezek a kis g*cik állandoan felszivják magukat, sündisznoállás, egy egy kontra találnak egy golt, aztan a vegen valahogy betuszkolunk egyet.jobb esetben az egyenlités után elindul a szekér😄
szal 3-1 ide😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
ja és a Valencia 3-0-ra vezet a Murcia ellen......Helguera lõtte az elsõ gólt (aztán Villa duplázott)....

LasDen
22'Y. Toure(sárga)
27'<1 - 0>M.D. Moral; C. Puyol(sárga)
57'A. Iniesta(sárga)
68'P.A. Mario(sárga)
75'B. Krkic(sárga)
77'E. Granero(sárga)
85'G. Zambrotta(piros)
90'<2 - 0>J. Albin

hunbasser
háát,könnyen lehet,hogy ellazáskodjuk... :S

ReaL MaDRid x siempre

erre mondanám azt hogy holnap mi se nyerünk

hunbasser
remélem...bár ilyenkor tényleg szokásunk botlani.nem értem,hogy miért,talán ennyire nyeregben érzik magukat? :\

ReaL MaDRid x siempre

REALista
2:0 a Gatefa-nak!😄

Na holnap mindenképpen gyõzni kell és megint 4 pont lesz a különbség.Csak amiatt aggódom hogy általában ilyenkor mi is botlani szoktunk de most nem így lesz...😄

LasDen
amúgy is rájuk férne egy gyõzelem.....

hunbasser
közben vezet a Getafe 1-0-ra a barca ellen,jó lenne,ha maradna ez az eredmény 😊 (még több,mint fél óra van a meccsbõl)

ReaL MaDRid x siempre

REALista
jelen😄

na kit ütöttem ki? 😄DD

REAL MADRID

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

REAL MADRID

Robinho14
lol rám ir msn-nen valami nagy barcás😄 te a képeden az ugye nem robinho?😄 erre nézd meg a statisztikákat milyen nyomorék a real😄 erre kérdem tõle?😄 bajnokság h áll? erre 1 pont semmi az😄 kérdezem hány blt-elt nyert a barca? erre irja h 16 tot😄😄😄😄😄 irom h a real a legtöbbet 9 cet a barca meg 4 nél többet tuti nem😊 erre irja h kamuzok mint a többi realos😄😄😄😄 szakadtam 5 percig😄

jó-jó!oda tartoznak,de nem a verekedés által kellene õket említeni!bizony M.torres elég jó esz majd,drenthe <#eljen>szintúgy!
SLICK
Inkább Torres... nem tom hogy vagytok vele, de én vmiért régóta bízom benne. Igaz kicsit fejlõdnie kell, de pont erre vannak az ilyen alkalmak (eltiltás, sérülés), hogy megmutassa. Bár ezelõtt nem alkotott vmi nagyot. Tavaly bal hétvédként azért voltak jó megmozdulási tetszett, talán onnan ez a bizalom... :|

mármint a kispad jobb szélén?

REAL MADRID

hunbasser
bazz,tényleg 😞 akkor Torres bizonyítson! (esetleg meg lehetne próbálni Cannát a jobb szélen ^^ még jól is elsülhet)

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Most jövök rá h Marcelo alap emberré vált, sztem megérdemelten 😊
tavaly még elnem tudtam vna képzelni hogy játszon, de most így örülök neki, és baromi fiatal még 😊

(yokor jövök rá tudom😄)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Ramos el van tiltva sajnos :c

most hogy nincs Guti, Sneijdert nem hagynám ki

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
2-1

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hunbasser
szintén 2-0

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem,RC és Pepe tényleg kettõs állampolgárok.csak Pepe nem brazil-spanyol,hanem brazil-portugál kettõs állampolgár.

egyébként megsúgom,hogy portugál válogatott Pepe 😊

ReaL MaDRid x siempre

miilann
3-1

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

REALista
3:1

LasDen
õõõõ 4-0

zaki
😄DDDD

Inkább tippeljünk a holnapi meccsre... Nyerünk 2-0-ra.

LasDen
én csak segíteni akartam....
😄D

zaki
Télleg? Mit nem mondasz... xD Nem is tudtam... Mondjuk csak 6-7 éve efemezem... xD
Brazil mindkettõ, az, hogy milyen útlevele van még az egy dolog. Szal azt kéne a cikkben írni.
De lefingom, ezen ne vesszünk már össze... 😄

LasDen
mivel RC is kettõsállampolgár így az is.....