Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Keci szép támadás volt...😄
Ez így van, sokan meg is kérdezik tõlünk, hogy testvérek vagyunk-e. Mondjuk én sokkal jóképûbb vagyok…(nevet) Jelentõsen megkönnyíti a dolgomat, ha õ is a pályán van. Nemsokára a legnagyobbak között fogják emlegetni. Mindig tudja, hogy hol vagyok, elõre látja, hogy mit fog tenni az ellenfél, így tökéletes passzokat tud adni.
Kis egoista.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sneijder majd odabasz.......figyeljétek meg..... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
ma pedig mindenképpen nyerni kell,most megint 4 pont lehet a különbség.
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egyébként Lewis Hamilton "pszichológusát" akarjuk leigazolni,mint motivációs edzõ,mert 1-2 játékosnak igen nagy problémái vannak,mint pl Sneijder,Baptista,Robinho,Drenthe,Robben,Higuaín...nem tudom mi igaz ebbõl,de nem lenne rossz ötlet,fejben nagyon nem vagyunk ott sokszor.
ReaL MaDRid x siempre
sztem ma este vezetni fog a mallorca a meccs elején,küzködni fogunk,berámolunk egyet valahogy, aztán lutri,hogy lesz e második.ha lesz,akk 3-1 lesz a vége,mer felszabadulunk.
na ezt jolmegaszontam
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

1-1 :|
ezek a kis g*cik állandoan felszivják magukat, sündisznoállás, egy egy kontra találnak egy golt, aztan a vegen valahogy betuszkolunk egyet.jobb esetben az egyenlités után elindul a szekér😄
szal 3-1 ide😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
27'<1 - 0>1 - 0>M.D. Moral; C. Puyol(sárga)
57'A. Iniesta(sárga)
68'P.A. Mario(sárga)
75'B. Krkic(sárga)
77'E. Granero(sárga)
85'G. Zambrotta(piros)
90'<2 - 0>2 - 0>J. Albin
ReaL MaDRid x siempre
Na holnap mindenképpen gyõzni kell és megint 4 pont lesz a különbség.Csak amiatt aggódom hogy általában ilyenkor mi is botlani szoktunk de most nem így lesz...😄
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
tavaly még elnem tudtam vna képzelni hogy játszon, de most így örülök neki, és baromi fiatal még 😊
(yokor jövök rá tudom😄)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
egyébként megsúgom,hogy portugál válogatott Pepe 😊
ReaL MaDRid x siempre
Brazil mindkettõ, az, hogy milyen útlevele van még az egy dolog. Szal azt kéne a cikkben írni.
De lefingom, ezen ne vesszünk már össze... 😄