Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem akarom leégetni magam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

uccu neki <#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
jobban járt volna ha megy Mouval

LasDen
nem tudok spanyolul 😞
meg gondoltam itt okos gyerekek vannak, akik tudják a választ...tévedtem 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tel.: +34 91 453 29 02
E-mail: [email protected]

Address:
C.C. La Esquina del Bernabéu
Concha Espina ,1
28036 Madrid

REAL MADRID

LasDen
igen, ezt én is tudom...ezér kérdem 😄

Még élõ szerzõdése van, bármi lehet.

REAL MADRID

LasDen
Karanka akkor repülni fog? vagy mi lesz vele? esetleg õ is kap egy csapatot az utánpótlásban? ha már mindenkinek van....😄

REAL MADRID

LasDen
ez már rajta áll...marad és megpróbál küzdeni vagy megy...

Adtál nekem egy alapot. Légy szíves ne haragudj rám. Póénak szántam, tudod milyen magasan volt az a bizonyos labda 😄

SLICK
és kibaszottul fog örülni Slick, ha a trollkodást abbahagyod

Padon elfér.

REAL MADRID

Amúgy van egy faxa edzõnk, lesz egy szuper keret mely szuper mezet fognak viselni! Ezen felül SLICK is boldog lehet, mert van 3 védekezõ középpályás barátja (Khedira, Modric, Alonso) igaz, hogy az egyik ganéhányó a másik nem szimpatikus és a harmadik atom lassú, de még sok örömet lelheti bennük!

Szuper lesz ez az idény 😄

-_-""

SLICK
A keretrõl: “A csapat kerete nagyon jó. A következõ napokban megvitatjuk, hogy kikre van szükségünk. Egyelõre nem beszélhetek arról, hogy ki jön és ki fog menni. A következõ napokban mindenre fény derül.”

na akkor tuti marad a ganéhányó Khedira is -.-

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

szabii98
nagyon bejön 😄

I met God. She's black

Ancelotti ez az állandó felhúzott szemöldök 😄 <#idiota>

hétrõl hétre jobb a banner <#eljen>

SLICK
Nõci: "- Ha megnyered a 10-et, akkor jól megdughatod az ánuszomat is!"

Tényleg 😄DDD

REAL MADRID

Az a bal szemöldök Ancelottinak 😄, ha akarom se tudom úgy felhúzni, neki meg szinte alapból olyan.

<#eljen>

REAL MADRID

Mekkora tapsot kapott Carlo 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
López meg túl jó ahhoz, hogy 5-6 meccsen védjen. Akkor már inkább menjen olyan csapatba ahol kezdõ.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REAL MADRID

LasDen
6. Diego López vagy Casillas?

szerintem ez nem kérdés. López nagyon jó volt, de Iker az Iker. Õ az elsõ, aztán ha sérül vagy valami, akkor ott van López...

A Juvehoz egyre kozelebb kerul Tevez, ezert az Arsenal lehet a befuto a HIguain ugyben. Jobban is orulok neki 😄

REAL MADRID

LasDen
nehéz kitalálni...az elmúlt 10 évben ki távozott úgy, hogy könnyeket hullajtottak érte? 😄

SLICK
majd lesz itt anyázás

Na tessek a Marca mar el is kezdte nyalni az olasz hatso felet 😄 kep

REAL MADRID

LasDen
igazából én sem örülök/tem neki, hogy õ jön, de ha már itt van, remélem, hogy csak jót hoz ki a dologból....
és ha valaki, akkor õ tudja kezelni a sztárokat...

Ja es az egyik mar Isco 😄

REAL MADRID

Egyebkent en ugy saccolom max 3 erkezo lesz meg. De lehet ezzel mar nagyot mondok.

REAL MADRID

Rockynhooo
Azt én sem értem miért lenne baj, ha olaszokat hozna 😄

Nem tudom, hogy mennyire kovetitek a hireket, de Ancelotti szabad kezet kap. Marmint mielott igazolunk kikerik a velemenyet, mivel Zidane intezi a legtobb atigazolast, es a hirek szerint o lesz a masodedzo is.
Szerintem az meg hulyeseg, hogy nem tud banni a sztarokkal, eleve ot nem fogja kikezdeni a sajto, nem lesz aki kipattintja azt a bizonyos szikrat. Idehoz egy csomo olaszt? Miert tenne? Meg kit? 😄 Eddig egyedul El Sharaawy neve bukkant fel, de o kb. addig olasz amig felveszi a cimeres mezt 😄 Amugy kacsahir, meg a Milan sem engedne el. Jo lesz ez meglatjatok.
Regota eloszor erzem, hogy iden eddig okosan igazoltunk, azt aki kell, azokat akikbol CSAPATOT lehet epiteni.

REAL MADRID

ProGabe
Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy meg tudja várni a vezetõség, amíg Ancelotti összerak egy igazán ütõs csapatot. Kíváncsi vagyok, milyen feltételekkel vállalta el, mennyire lesz szabad keze.

Remélem az orvosi stábot (ami a Milan óta vele van) hozza ide is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Ramost valakinek nagyon le kéne oltania, de komolyan.

Rockynhooo
Értem és tiszteletben tartom, és részben egyet is értek. Ám az, hogy olasz szerintem nem kizáró ok. Egész pofás játékot nyomott a PSG-vel. Mondjuk az igaz, hogy nem az a fajta, aki azt a játékot játszatja amit itt a közönség elvár.

SLICK
elõször is, hogy olasz. Tuti, hogy valami védekezõsebb, biztonságosabb focit fog játszatni. Inkább próbál eredményes lenni, de csak egy sima játékkal, így nem várok "fehér balett" szerû szép játékot. Nem tartom jó stratégának egyáltalán, szóval ha egy fontosabb meccs szarul alakulna egy nagy csapat ellen, nem hiszem hogy úgy bele tudna nyúlni, hogy jól jöjjünk ki belõle.
Szerintem nem tudna egy jó csapatot összerakni itt, nem elég szigorú, nem tudna bánni a sztárokkal, fõleg a mostanában elõszeretettel arcoskodó Ramossal. Ezáltal megint csak elõjönne a csapatbomlasztás mint idén...
És mivel olasz, tuti hozna ide pár olasz játékost is sajnos.

Rockynhooo
Egyébként mi a bajod vele? Vagy miért nem szimpatikus?

SLICK
<#puszis>

Ancelotti sose fog MB1et meg MK-t nyerni ezzel a csapattal...

Egyébként plusz hír, hogy Solari is kapott egy utánpotlás csapatot. Sok sikert neki 😄

REAL MADRID

Nem biztos meg az.

REAL MADRID

es meg 4,5 millat is kifizettek erte, hat meglatyuk mi lesz de igy legalabb marad Kaka 😊
LasDen
bannerba vele 😄DDD

<#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
egy Hiddinket, de még egy Laudropot is szivesebben láttam volna.