81624
-
Dear Madridistas,
Four seasons of work and dedication. In these 4 years wearing the Real's white, I won three championships and could enjoy the love and respect of a great club.
Going back to Milan is a new page of my life, but I'll keep in my heart all the great moments in Spain being sure that I did all my best for the success of the team. Being part of the history of such a great club like Real Madrid is one of the best part of my life, even though I passed through some difficult moments.
Let me thank you all my colleagues, coaches, all the employees of Real Madrid, the management, the President Florentino Perez, all the Real Madrid's fans and all the others around the world that supported me through these years.
Thank you very much and #HalaMadrid -
#77805 Biztos olyan ajánlat volt, hogy "Perez, elvisszük Khedirát, hogy SLICK ne kapjon agyvérzést, mikor legközelebb is kezdő lesz".
:D -
Monoton #77804 Akkor sem hiszem el :D -
#77803 http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-khedira_ajanlatot_tett_ertem_az_mu-77422 -
Monoton #77802 Vagy Khedira :DDDDDDD -
#77801 Kaka és Özil meze szabad marad...kár. pedig Jesé megkaphatná a 10-est :D -
#77800 Én sem értem hogy adhatnak érte ennyit, de nekünk csak jó...:) -
#77799 Karim Benzema
Thank you Mesut ;) See you soon bro...
Sergio Ramos
An enormous pleasure having played by your side, may luck be with you "Bro" @MesutOzil1088
Your last match's t-shirt will be keep foundly with me.
-
#77798 Kib**szottul jó! Nem is értem az Arsenalt, miért pont rá költenek ennyit? Érdekes. -
#77797 Nekem Özil kedvenc playerem volt, de ezzel a húzásával elásta magát jó mélyre. Dislikeoltam is Facebookon.
Most már azért kell szurkolni, hogy Isco ne sérüljön le, bírja a nyomást és egy két éven belül tényleg olyan top playerre váljon, mint ahogy nagyon sokan gondolják róla. -
Pukkka #77796 Jó pénz, de mit is nyertünk rajta? Komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen lofasz csapathoz ment el.. -
#77795 50 milla jó pénz érte..... -
Pukkka #77794 Hat anyád... -
#77793 Mesut Özil
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS! -
#77792 Meanwhile, AC Milan CEO Adriano Galliani and Kaka have been enjoying a dinner/love-in at Giannino. Apparently at one point during the evening's festivities, there was a video played featuring the Brazilian's finest moments in a Rossoneri shirt. There was nothing from his time in Madrid ....
nem véletlen :D -
Monoton #77791 Ott megkapná elvileg a kért 7 milliót, amit mi nem adunk meg neki. -
Neoncsoves #77790 egyébként az öregnek igaza van, egy kapusnak magasnak kell lennie (több labdát el tud érni, kijöveteleknél sokkal jobb, stbstb), ha még tehetséges is (mint López) akkor igazi rémálom egy alacsonyabb de jó (Casillas) kapusnak. -
Monoton #77789 Rajta állt a döntés. -
#77788 Nem hiszem el, hogy ezek az idióták eladják Özilt.. -
#77787 Meglátogatja Mertesackert. -
#77786 -
Pukkka #77785 A pólós kep fake. Boateng meg a fasztudja. De most komolyan, miert menne Madridból egy ilyen lofasz csapathoz, mikor top klubból is vinnek. Azt meg nem mondhatjuk, hogy kiszorult. Meglátjuk, nincs mar sok hatra, de én nagyon sajnálnám ha elmenne.. -
Monoton #77784 Itt egy hamis kép :D Egyesek nagyon szeretnék már Arsenal mezben látni :D
-
Monoton #77783 Ez az amit tényleg nehezen hiszek :D
"A Cadena Cope szerint a Manchester United 40 millió eurós ajánlatot tett Khediráért, de Ancelotti számít a német középpályásra és visszautasította az ajánlatot."
/penamadridista/ -
Monoton #77782 De lehet csak hülyülnek -
Monoton #77781
-
Pukkka #77780 De most komolyan, miért veszitek biztosra, hogy Özil megy? -
#77779 Mondjuk vicces olvasni a Korona mögött posztját és hszeit is. Sokan marhára elégedetlenek a mostani helyzettel. Én speciel nem.
Bár sajnos az tény, hogy a Carlo féle rövidpasszos játékba lehet pont nem Bale kellett volna, hanem Ozil. De ez is hülyeség, mert nem is Özil játszott, hanem Di Maria a szélen, ő meg hasonló, mint Bale.
Mondjuk nem néztem Spurs meccseket, nem tudom, mennyire passzol, de Di Maria jó passzokat tolt, ha helyette lesz, akkor lehet megy majd az önzőzés, a franc tudja. Nem is kattogok tovább ezen, alig várom, hogy játszani lássam a csapatot. Olyan óriási törést csak nem okozott a csapatban a változás, majd kiderül. Ronaldo majd még durcisabb lesz. :) -
#77778 Most néztem meg Bale tavalyi góljait.
Jobb lábbal is tök jól lő, ill. sok szabadrúgás gólt is lőtt. Talán lőhet majd Ronaldo mellett, megérné próbálkoznia. :) -
#77777 Nachot meghívta Del Bosque a válogatottba -
Monoton #77776 Itt a meccsekről készült hq képek vannak. Nem háttérképek, hanem fotók, de szerintem wp-nek is jók. Regelés után érhető el az a részleg. -
#77775 Természetes a Real Madridról:) -
#77774 Tudtuk mondani olyan oldalt ahonnan 2013-as FullHD háttérképeket tudok letölteni? -
#77773 Hát, azért tudott varázsolni Özil, ha arról volt szó. Bár az a része nem tetszett, hogy olyan hanyagnak tűnt, meg nem hajtósnak. Nem lángolt a szemében a tűz. :D De annak ellenére jókat csinált. Nem bánom, ha Bale szaladgál helyette, főleg ha motivált lesz. -
Monoton #77772 Az nem úgy működik, hogy "neki" vagy "neki" kellett volna menni. :D Özilért tettek egy nagyon jó ajánlatot, amit elfogadtak. Utána a játékos kezében volt a döntés, nyugodtan maradhatott volna.
Egyébként én bízok Carloban, hogy remekül ki fogja használni a keretet és ha Isco lesérül megoldja a problémát. -
#77771 Egyébként most majd hogyan lesz ez?
Egyedül Isco van irányító posztra, se Kaká, most már Özil is az Arsenalé.
Modric visszavont pozícióban végre valami értelmes játékot is fel tud mutatni, Carlo legalább megtalálta a helyét... Tehát ha Isco lesérül ki megy középre? Inkább Khedirának kellett volna mennie, túl sok a védekező középpályás. Támadó részlegben meg középre egyedül Isco maradt, talán még Modric játszhatna ott ha tudja ezt a formáját hozni, amit most mutat. Illarra játékára kíváncsi leszek, remélem hamar belelendül és megmutatja nem felesleges pénzkidobás volt érte... -
#77770 kurvapicsa :@@@@ -
#77769 jó hírem van. meg lehet nyugodni :D
Sami Khedira is staying at Real Madrid, his agent has said...
pedig már kezdtem izgulni :DD -
Pukkka #77768 Na jó, de...
Kaka
La Liga
G:13
A:14
P:3272
Copa
G:1
A:0
P:493
BL
G:4
A:7
P:836
Mesut
La Liga
G:19
A:46
P:7412
Copa
G:1
A:10
P:1483
BL
G:4
A:14
P:2422
-
Pukkka #77767 Arra, hogy ezek fals, ill légből kapott adatok.
Kaka
La Liga Összesen
Goals 4 3 6 13
Assisst 7 2 5 14
Played 844 994 1434 3272
Mesut
La Liga Összesen
Goals 6 4 9 19
Assisst 17 17 12 46
Played 2644 2645 2123 7412
A BL-t most már had ne nézzem hozzá.