Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
mert barcás 😊 ez az egy hibája van csak a srácnak 😄

ReaL MaDRid x siempre

elismerem a képességeit de ide nem valo

REAL MADRID

hunbasser
miért,mi bajod vele? én is szívesen látnék egy Messit a csapatban 😄 szerencsére van egy Robinhonk 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

20:52 - Raúl: "Van esélyünk nyerni a Nou Camp-ban. A Barcelona vállán van minden teher, mi felszabadultan játszhatunk. Mindenesetre jobb szeretném, ha Messi a mi csapatunkban játszana. Ha gólt szereznék, a családomnak ajánlanám, akik jóban és rosszban is mellettem álltak."

Nah még az kéne, hogy az a **sz itt játszon.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Clawnderon és Mijatovicc tutta mit válal vele.......v legalábbis remélem, hogy tutták.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
36 milkáért elég durva,hogy egy olyan játékost vettünk meg,aki havonta lesérül 😞

off:jó a logód 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
de Robben is csak kieg. ember!ez lehet egyébként a vesztünk.túl sokat padoznak a jó játékosok,ebbõl egy idõ után elegük lesz,és bomlasztják a csapatot a nyafogásukkal
remélem ez csak az én rémképem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kár volt megvenni... Drenthe így se játszik, õ jó lenne kiegészítõembernek Robben helyett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
eb-n szerintem bebizonyította 😊
yoo lenne ha itt is kamatoztatná a tudását mert ez így nem lesz yo :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
az!
az egész eddigi karrierje errõl szólt.mindenki tudja,hogy eszméletlenül jó játékos,megkockáztatom,hogy klasszis!csak olyan meccshiánya van a folytonos sérülésektõl,hogy ezt soha nem fogja tudni bebizonyítani 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
az,hogy havonta lesérül? O_o

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
ez mondjuk várható volt

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
köszi köszi :\

16:03 - Arjen Robben ismét megsérült, és ma csak könnyített edzésmunkát végzett.

ahaha -.-

BUDA > miskolc.

Oncsi
akkor gondolom Sport 2 adja . . .

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
11:55 - Az LFP december 23-ára, vasárnap 19 órára rakta a Barcelona - Real Madrid összecsapást.

pakógatják ám.....

Egy kis pontosítás egy tegnapi hírhez: a spanyol bajnokságban begyûjtött eltiltásokat elvileg a kupában is le lehet tölteni, így nem fenyegetné a Real Madrid játékosait eltiltás a Barcelona elleni szuperderbire.

Aha, szóval lehet épp ezért tettük ide 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Petr kiszorította<#idiota>
hééé, Casillas? 😊

én se akarok kimaradni, igaz kicsit késtem 😄
Juve topicból:

Capello lesz az angolok kapitánya!
2007-12-13 13:05:37

Három órán keresztül tárgyaltak az angolok Capellóval.

A hivatalos bejelentésre még várni kell, de minden bizonnyal Fabio Capello lesz az angol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya.

Fabio Capello szerdán három órán keresztül tárgyalt az Angol Labdarúgó-szövetség vezérkarával. A The Sun címu brit bulvárlap mai hírei szerint a vezetok biztosak abban, hogy sikerült megegyezniük az olasz szakemberrel, aki a jövoben szövetségi kapitányként irányítja majd a válogatottat.

Az értesülések szerint Fabio Capello négyéves szerzodést ír alá, és évente négymillió fontot (1,4 milliárd forintot) keres majd.

A megegyezést pénteken jelentik be hivatalosan. Capello Steve McClaren utódja lesz a válogatottnál.

hunbasser
ha megint õket kapnánk,az már kicsit gyanús lenne... 😄

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Legyen Fener, RC-t érdekes lesz látni a Madrid ellen... :o

Pool, Lyon, Arsenal, hát esély megvan sajnos a durva meccsre... Viszont látnánk legalább 😄 Rómát kapjuk akkor is 😊

Amúgy Schalkenak örülnék legjobban, Fener is jó lenne végülis

LasCar16
az majd a legjobb 8 között állít meg titeket😊))
#33099<#puszis>
nah megyek mielõtt még flémernek tituláltok😛

#acm

<#integet2> milánka <#vigyor1>

REAL MADRID

Rockynhooo
angolokat remélem elkerüljük

Menyus489
Én is, és nem is el classico elõtti nyalásnak szántam 😛
Szerintem mint ahogy sok Barca drukker elismeri mondjuk Raúl képességeit, úgy én is elismerem ha valaki tényleg olyan képességû, mint Puyol. Bár ha Pepe így játszik végig, jövõre nem kérdés kié az a pozíció 😄 Csak hát tényleg egy ilyen támadó Madridban nehéz védõnek lenni.

Lyontól meg én is félek, ha õket kapjuk, hazai pályán megint jól felszívják magukat, akármennyit játszottak a Barca ellen. Mondjuk egy Arsenal elleni támadójáték vs támadójáték felállást megnéznék 😄 Lehet még joban járnánk, mint egy betonvédekezésû, gyorsankontrázó csapattal

Bátor fiú...

LasDen
csak ne a Lyont kapjuk.....

LasCar16
azé ennyire nem kell nyalni az el classico elõtt😄ddddddddd

#acm

REALista
22:45 - Véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre, nézzük át a legjobb tizenhat közé került csapatok névsorát: Porto, Liverpool, Chelsea, Schalke04, Real Madrid, Olympiakos, AC Milan, Celtic, Barcelona, Lyon, Manchester Utd., AS Roma, Inter, Fenerbahce, Sevilla, Arsenal.

22:48 - Ezek után pedig a Real Madrid lehetséges ellenfelei a következõ csapatok: Liverpool (angol), Schalke04 (német), Celtic (skót), Lyon (francia), AS Roma (olasz), Fenerbahce (török), Arsenal (angol).

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

én birom puyolt 😊 egyetlen embert a barcabol

REAL MADRID

LasDen
Puyol? ugyan má.....

Menyus489
Én se maradhatok el ha már mindenki más szúrkálja a top 2007-es csapatát 😄

Bátor fiú...

Menyus489
Hú a tegnapi meccs után gyakorlatilag el is felejtettem, hogy ma megint 100 perces ZH-t kellett írnom 😄
Ez valami fantasztikus volt, szavakat nem találok 😄
A hétvégi meccs is iszonyat fontos volt, viszont eléggé mérges vagyok a Bilbao szurkolóira, nagyon kecsegék, Casillas nem vétett, hanem védett ellenük, de úgylátszik ez is elég indok volt 😞😄
Raúl meg most tényleg 400%-osan odateszi magát, hajt, küzd és emellett lövi a gólokat és jól is játszik, spanyol válogatottba vele 😄
A hétvégi meccset nagyon hozni kéne, de nem lebecsülni az ellent, viszont az El Classicóra pihentetni is kell, szóval kíváncsi leszek rá.

Bátor fiú...

LasDen
hát az biztos, hogy a végsõ csapatban lesz 2 v 3 Milanos.....(sztem Kaká, Seedorf és Gattuso)

ForzaInter

Yo, Bitch!

LasCar16
nem szimpátia alapján mérlegeltem hanem télleg teljesítmény szerint😛

#acm

hunbasser
balhátvéd posztra nem igazán tudtam volna választani,így hát akkor már legyen egy Realos... 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sok is....

hunbasser
ha már így mindenki betette... 😊

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
több milanos nem volt?😄

LasCar16

SZERINTEM

#acm

csak két arsenalos ? <#hehe><#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

zaki

<#vigyor1>

Robinho14
én csaltam ide😄

REALista
Leveszi az Inter lokót majd benéz a Real topicba.Talán véletlen lenne az egybeesés?Nem azt nem hiszem...<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de levette az inter logot <#vigyor1>

REAL MADRID

Csabesz6
odas Csesza a Madrid totyikban:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

liverpool