Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Még ekkora faszságot!

A Juventus szerzõdtetné Marcelót. Olasz lapértesülések szerint a torinói klubnál úgy vélik, hogy a Real Madridnak pénzre lesz szüksége, hogy ki tudják fizetni Gareth Bale csillagászati árát, ezért kénytelenek lesznek megválni olyan játékostól is, akik magasabb értéket képviselnek.

Hát akkor miért nem Higuaínért csengetik ki a 25-30 milliót?

szucsy89
az a banner <#banplz>
horpeti
De latom ott is vannak ertelmes hozzaszolok. 😄

Nem, ez hülyeség csak a sajtó felkapta a hírt. Ennyi.

REAL MADRID

contraste
Ez azért elég kemény.

Akkor miért igazolt Madridba? Neadjisten 5 éve már itt játszik és a BL döntõt õ nyeri meg utolsó percben szerzett góljával nem fogja megcsókolni a címert, mert k***g barcás?

ain't got no history

ProGabe
Real goes past 1,000 points

Real Madrid Under-18, 17, 16, 15, 14, 12, 11, 10, 8, and 7 all won their respective league titles. Together all Madrid teams have totalled more than 1,000 points.

Hóli sit! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
azér az újságok is nagyon tudják mi a helyzet 😄 az egyik szerint a callejón üzlet közelebb visz cavanihoz, a másik szerint meg túl drága és maradjon Higany 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

úúúristen miez a banner 😄
LasDen
arbeloanak legalább van egy kis önkritikája...bár inkább hármas az a négyes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem csak ez a lényeg. vannak nagyon jó középpályásaink. de a 442 a mai trendek mellett nem életképes. leginkább már csak a közép és kis angol csapatok játszák (mint a Stoke, akik inkább rombolnak, minstem). Nincs benne erõ...

SLICK
éljük ki perverz "edzõi" hajlamainkat. Mindenki lelkének jót tesz ha kicsit agyalhat rajta, hogy miként lenne jó.
Aztán ahogy írtad jönne a rívás az Arbeloa, DM, Khedira, Kaká világot ánuszonbaszó bivalykezdõ névsornál _😄S_A?D

SLICK
mondjuk igen a 4-4-2-nél a legnagyobb baj, hogy nem egy Zidane - Makelele páros van középen. Makelele óta egyedül Lass Diarraban láttam a robotot, kár hogy Mou elbaszta. Ráadásul jobb hátvédként is kurvajól teljesített.
Zidane, na hát hozzá hasonló játékos még nem igen született meg, max a fia 😄

LasDen
khedirát még el is tudom képzelni...😄D

Meg Kaká 😄D

REAL MADRID

Azert jo, hogy itt irkalunk minden jot, kozben meg Ancelottinal stabil kezdo lenne Arbeloa, Khedira, DM 😄 Sirnek 😄DD

REAL MADRID

Most el leszünk látva minõségi középpályával, úgyhogy a 4321 is simán jó lehet.

REAL MADRID

SLICK
Isco is játszhat ott, de akkor kell még 1 kp. De felesleges ide Bale, mert ha jönne, akkor Jesé a büdös életbe nem fog elég lehetõséget kapni itt, hogy igazi klasszissá érjen nálunk. Ez az opciós visszavásárlás, vagy kölcsönadás meg nem kéne fõleg az õ esetében. Majd fújolnának megint, hogy nem nálunk lett klasszis...
Callejónnal meg úgy vagyok, hogy sztem megnézik ezt az évet még nála, hogyan teljesít. Én még bízok benne, nem lenne õ rossz játékos.

Ja ehhez még annyit, hogy inkább Suarez 40-ert, mint Cavani 63-ert 😄

REAL MADRID

LasDen
a 442 nem egy jó ötlet. a formáció nyilvánvaló elõnyei mellett túlságosan merev. ez a taktika védekezésre, a labda tartására megfelel, de támadáshoz nem elég. a 4231 szimplán számbeli fölényében kipasszolja.
a 433 már más kérdés, de nem tartom alkalmasnak a csapatot rá.
Még az Ancelotti 4321-ét tudom inkább elképzelni a csapatnál....

Meg az a jobb oldal a BL-ben eléggé halál 😄 Callejon szerintem amugy is menni fog.

REAL MADRID

SLICK
ez nem szopatás <#nezze>

Amíg CR a gólfelelõs és a másik oldal is besegít addig simán. Morata így max. a kupában kapna lehetõséget.

REAL MADRID

Ne szopassal mar, hogy nalad nincs hely Modricnak 😄

REAL MADRID

SLICK
Neje, sugyale Devla szokeresz

LasDen
fúúú...az lesz ám a királyság 😄D

persze hogy nem
Callejon - Morata 😊

LasDen
😄DD
de nem úgy néz ki, hogy jönni fog. viszont nem hiszem, hogy Benz-Morata párossal képzelnék el a csatársort....

efemben 11 meccsen 12 gólt lõtt :Ð (mondjuk higany is 11 meccsen 7 gólt 😄)

Hát nem tudom, én Cavanival úgy vagyok, mint Slick Ancelottival 😄

REAL MADRID

LasDen
ha Suárez "piszok jó csatár", akkor Cavani sem rosszabb...
Bale nagyon úgy tûnik, hogy marad a seggin. Gündogán meg Csabival rotálásban játszhatna és úgy tök jó lenne, és szép lassan átvenné a helyét...

Casillas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Xabi(illetve ide kell valakit igazolni)
Isco - Özil - CR
Benzema

Jelenlegi keret alapján. Persze minden attól függ, hogy Marcelo és Carvajal mennyire lépnek fel.

És ugye öt név van akikkel komolyabban szóba hoztak minket:
Suarez: Tapló egy stílusa van, viszont piszok jó csatár aki beleillik a játékunkba. Én szívesen látnám a csapatban, csak hát a kérdés, hogy szükségünk lenne-e rá. Mert ha jön, Morata nem sok szerepet fog kapni.
Cavani: Na õ az aki körül nem tudom mi ez a felhajtás. Szerencsére már fél lábbal a Chelseaben van, közelében sem akarom látni a csapatnak 😄
Bale: Az idei "sztárigazolás lehetne", én szívesen nézném a CR-Bale széleket de ha jönne, akkor meg Isco volt felesleges igazolás.
Kondogbia: Nekem tetszik a játéka, Khediránál csak jobb lehet, de õ is csak akkor kell ha belefér a taktikába. Egyébként az öt jelölt közül neki adom a legnagyobb esélyt, hogy jönni fog.
Gündogan: Kell, mint egy falat kenyér. Xabi már nem a régi, nem tud folyamatos jó teljesítményt hozni, fõleg több fronton. A probléma, hogy õt sem akarják idén elengedni. Mi meg tiszteletben tartjuk és szép szemekkel nézünk. Cöh. (na nincs ezzel semmi baj, csak a tököm tele van, hogy mindenki elvárja, hogy tisztességesen viselkedjünk, meg elkérnek horror árakat, közben felénk meg lófax pénzekkel jönnek. Aztán ha csúnyán nézünk még mi vagyunk a köcsögök. Real Madrid Szeretetszolgálat. Az. Pfejj.)

Na szóval nem tudom, hogy kit akarnak még hozni de jó lenne ha csak azokat igazolnánk akik rendszeres játéklehetõséget is kapnak.

REAL MADRID

SLICK
oké CR-el kapcsolatba tévedtem és akkor mi van?

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
a 4231 a mai futball egyik legjobb rendszere. az egyik legflexibilisebb formáció. tökéletesene lehet formálni támadáshoz, védekezéshez vagy bármihez. szóval azt, hogy szarra sem jó, azt én nem mondanám 😄

SLICK
ezt a 4-2-3-1-et ne is emlegesd mert hányhatnékom van tõle. Szarra sem jó ezt már láthattuk évek óta

Modric és Özil nem egy poszton játszanak.

REAL MADRID

LasDen
azt még nem tudni hogy fognak játszani, de valószínû marad a 4231, szóval modric meg özil máshol játszanak, és isconak is lesz lehetõsége. plusz ne hidd, hogy Ancelotti megkérdezése nélkül igazolták....

tobias88
El tudná nekem magyarázni valamelyik Madridos, hogy minek kell Isco a Madridba? Ancelotti világ életében egy belsõ támadó középpályással játszott, most Madridban Özil és Modric mellé odavették a jövõ tehetségét...
Az u21-es bohockodason egeszen ugyes volt, persze nem kell hasra esni elotte, de canalesnel pl sokkal tehetsegesebbnek es meghatarozobbnak nez ki

LasDen
nem úgy gondoltam, hogy meglátjuk, hogy jön-e...hanem, hogy meglátjuk, hogy Isco mit tud. mert nem tud mit gondoljak róla 😄

DaniX14
Az eddigi éveket tekintve, ez eddig a legjobb nyár kezdés átigazolások terén, Carvajal,Isco,Casemiro és még az elsõ keret tagja lesz Jesé is, remélem kezdõjátékosok lesznek legalább a három spanyol, az lenne igazán jó , mert akkor legalább nem baszogatnának minket a barcasok, hogy nincs spanyol játékosunk, na most meg itt van három olyan fiatal tehetség aki simán kezdõ lehet a tehetségük alapján, reméljük Ancelotti is így gondolja... 😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

szabii98
Pérez aztmondta aláírt 😄

I met God. She's black

Ez LasDennek ment volna.

REAL MADRID

Csak nem kamuzik Perez elo adasban 😄

REAL MADRID

Zenszkij
Zidaneval jól jártatok, csak kár, hogy nem játszhat <#nevetes1>.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Orulok neki hogy "hivatalos", remelem sokat fog jatszani, mondjuk ozil mogott egy kicsit.

LasDen
meglátjuk...

Na holnap teszem Iscot a bannerba 😛

REAL MADRID

LasDen
ne hidd, hogy olyan fontosak vagytok...ti le vagytok szarva 😄

azzal már elkéstél... nem szereted a Trollfocit...