81624
-
#77846 nekem nem tetszik ez a meccs/tabellás tábla.... -
#77845 Szuper lett a topic kinézete, grat annak aki csinálta! -
#77844 nem lehet azt valahogy kijavítani, hogy ne változzon az is mikor a fejlécet szerkesztem? -
Monoton #77843 Nem, de szedd ki a színezést, annyira úgy sem lényeg. -
Monoton #77842 Azt csak moderátor tudja szerkeszteni, mindjárt megcsinálom. -
#77841 Topik címe miért nem marad lila? -.-
hiába írom vissza leszedi onnan a frissítés után... -
#77840 -
#77839 Tök jó a banner, mindig más képet hoz? :D Cool. -
#77838 nagyon pöpecül néz ki -
#77837 ez várható volt Del Bosque nyilatkozata után. -
Monoton #77836 Iker mégiscsak kezdett. -
#77835 frissítem én azzal nincs baj, lesz időm rá. Csak valami egyszerűbb megoldáson agyalok, az a baj ilyen netes scripteket nem tudok írni, ez a kép szerkesztgetősdi meg tényleg kicsit időigényesebb kínlódósabb... bár max 10 perces meló lenne. Na majd holnap összetákolok valami hasonlót. -
Monoton #77834 Felőlem lehet ilyen is de én nem frissítem :D Azzal sok a meló :D -
#77833 Ha már elkezdődött a topik dizájn javítása, akkor lehetne egy ilyen táblázat is sztem:
Igaz ezt még régen csináltam, de valami hasonló elrendezéssel vagy pont ugyanígy mehetne ez is fejlécbe. Persze a hátteret lehet alakítani a topik dizájnnak megfelelően, az nem gond...
Vélemények?
-
Monoton #77832 Ha ráfrissítesz másik jön be ;) Meccsek után majd mindig cserélem őket, ha nektek megfelel. -
#77831 vannak fejek a bannerban :D -
Monoton #77830 A hírek szerint VV Barca kezd ma a finnek ellek. -
Monoton #77829 Jó hír, hogy ismét csökkent a klub adóssága.
2013 - 91m
2012 - 125m
2011 - 170m
2010 - 245m
2009 - 327m -
Dean Winchester #77828 az egy fa***zság :D honnan tudhatta bárki,hogy aki akkor belépett a kapun majd világot fog megváltani ? :D
ennyi erővel bemásolhatnának száznál több ilyen papírt akiket nem igazolt le x csapat aztán nem is lett belőle senki.....
-
Monoton #77827 Inkább csak a katalán sajtó, az meg senkit nem erdekel :D -
#77826 Húú most mindenki a madridon röhög, mer 2006-ban hagyta elúszni Neymárt. Persze, mert már akkor látszott, hogy az univerzum legjobbja lesz... -
bacaelit #77825 #77824
+1
Peti ez jó vicc amit írsz :D -
Cepheus #77824 Kisértetiesen hasonlít ez az eset a 2002-es BL döntőnél történtekre. Akkor Cesar volt a Madrid első számú kapusa, megsérült, jött Iker, hatalmas bravúrokat mutatott be az utolsó percekben, és a kapuban is ragadt. Persze csak ha jól emlékszem. Most ugyan ez van, csak Ő áll annak a bizonyosnak a rossz végén. Meg azért azt se felejtsük el, hogy Lopez is saját nevelés.... -
#77823 Csak akkor szivas,ha emiatt bomlik a csapat es a tobbiek nem teljesitenek ugy,ahogy tudnanak. Akkor tobb,mint kapusposzt.
Bale Ozil helyett szerintem komolyabb trauma.
Mi ezzel nem tudunk mit tenni,remelem nem a feltekenyseg es arcoskodas fog menni Bale es Ronaldo kozott,ill.tobbi tars. Akkor lehuzhatjuk a rolot. :) -
#77822 Enis kivancsi vagyok. Szerintem paran anyaznak,de profik es el kell fogadniuk a felsobb donteseket. De tuti van hiszti es emiatt a teljesitmeny,motivaltsag rovasara mehet. Meg hogy be is fogadjak. Hisz most Bale egy kocsog,aki a haver helyere jott,kiutalhatjak,foleg ha nem jofej.
Ettol tartok kicsit,hogy bomlik az egyseg,de majd meglatjuk. -
Monoton #77821 Akkor majd én kimondom amit a Ancelotti nyílvánosan nem mondhat ki: Amíg Lopez ilyen jó formában van, addig nem kell kísérletezgetni Casillasal. Senkit nem foglalkoztat mi volt a sérülése előtt, az a lényeg ami most van. Lopez kezd, mert megragadta a lehetőséget, Casillas padozik, mert Lopez jó formában van. Felőlem a gyepmester is védhet, ha hozza a kapuban a jó teljesítményt és ezzel segíti a csapatot. -
bacaelit #77820 Jó kicsit erős volt amit írtam, de tulajdonképp mindenki ezekkel a szavakkal dobálózik(Realmadrid ikonja, Világ legjobbja, tiszteltet teremtene a pályán, múltjára való tekintettel).
Itt van Lopez, szerintem jól véd. Kapusposzton meg nem lehet ide oda cserélgetni a kapust. Szerintem itt csak a szurkolok szerint van kapuskérdés. Mert a legtöbb szurkoló nem szakmai szempontok alapján látja a dolgokat! Sokan nem tudják felfogni, hogy igen MOST Lopez a jobb kapus!
-
#77819 a sérülése előtt valóban nem volt formában, párszor kapott olyan gólt ami védhető lett volna szvsz. De azóta eltelt majdnem 1 év bármi lehet.
Az meg hogy nincs formában, hogy lenne ha nem is játszatják, csak semmirevaló meccseken? Folyamatos játéklehetőséghez a bajnokságban tud jutni... -
#77818 Nem azért kell kapuba állnia mert a múltból táplálkozik.
Hanem azért mert önhibáján kívül egy sérülés kapcsán került ki a csapatból nem a rossz formája miatt.
Ezért érdemelné meg a bizalmat újra. -
#77817 Azért kíváncsi vagyok ( vagyunk )mennyire fog meglátszani Bale érkezésével a csapat egy két tagján az a feszültség ami Özil eladásával kapcsolatosan a véleményük.Mert hogy ennek a húzásnak sokan nem örülnek az biztos.
Ronaldo természetes hogy rosszallását fejezte ki, hiszen egy olyan embert veszített el maga mellől aki tömte jobbnál jobb labdákkal.Hát majd nem sokára kiderül hogy is fog lecsapódni ez a helyzet a pályán. -
bacaelit #77816 Én teljesen egyetértek veled! Vannak elvakult Iker fanok, akik azt mondják, hogy azért kell a kapuba állni mert ő tiszteletet érdemel, meg a hülye f.ságokkal! Szerintem is az edzői stábnak kell eldönteni, hogy jelenleg ki a jobb!
Nehogy már azért álljon egy kapus a kapuba, mert mekkorát védet nem tudom hány éve egy BL meccsen, meg mert a Realmadrid Ikonja! -
#77815 Akkor meg Lopez fele lenne igazsagtalan es az osztana meg az oltozot. Hisz az sem jo uzenet,h.hiaba jobb a masik,megis berelt hely van.
Nehez ugy. -
#77814 Lopez formája ide vagy oda kissé vissza kellene gondolni és bizalmat szavazni annak az embernek aki a Real ikonja jelenleg és elismerni azt a munkát ami idáig nálatok végzett és köszönhettek neki. -
Monoton #77813 Most erre mit írjak? :D Ha képes odaigazolni akkor megvan róla a véleményem, de szerintem előbb menne Angliába. -
#77812 Hibát hibára halmoztok az utóbbi hónapokra és a karjainkba kergetitek Casillas-t. Ezt nem trollkodásnak írom de nagyon sok Barca-s így gondolja. És egy biztos, ha valakinek elismerjük a nagyságát az a jelenleg nálatok padozó világ legjobb kapusa. -
Monoton #77811 Ikernek minden meccsnek tétmeccsnek kell lennie. A Bernabeu kupan is olyan megmozdulasai voltak, hogy csak pislogtam ... Tisztelem Casillast, de én a csapatnak a szurkolok és nem egy embernek. Az ilyen baromságokat el lehet felejteni, hogy lélektani előnyt jelent a pályán, meg a kisugárzása hatással van a csapatra. A kapusedzőnek ez a feladata, hogy tudja, melyik kapus milyen formában van. Ennyi. Diego jól teljesít és amíg nem hanyatlik a formája kezdenie is kell.
Amivel egyetértek veled az, hogy hülyeség ez a bajnokság - bl rota. Ikert max a spanyol kupameccseken kuldenem pályára. -
#77810 A Marca szerint Carlo Ancelotti döntött a kapuskérdésben. A bajnokságban továbbra is Diego López állhat a blancók kapujába, Casillasnak pedig a Bajnokok Ligájában biztosít majd lehetőséget az olasz mester.
úgy van, majd szegény Iker a tényleg komolyabb meccseken fog úgy védeni, hogy végig a padon ült... Leszarom ki mit gondol, meg hogy mi történik edzésen, meg ki a magasabb. Úgyis élesben dől el, hogy ki milyen formában van. Ha ez így megy továbbra is, Iker lehet váltani fog az év végén. Itt nem lehet ezt a luxust megengedni, hogy a világ legjobb kapusa padozzon. Ha rossz formában van érthető, de még mindig nem tétmeccsen játszott! -
#77809 ez az aláírás olyan, mintha az lenne, hogy KAKA fc :DD -
#77808 Beszkennelte az aláírását, keresett keretet, kicsit PS-elte a fotóját. Rendes srác, jah! :D -
#77807 még hashtaget is rakott a végére. hogy milyen figyelmes ez a Kaka :D