Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Juventus szerzõdtetné Marcelót. Olasz lapértesülések szerint a torinói klubnál úgy vélik, hogy a Real Madridnak pénzre lesz szüksége, hogy ki tudják fizetni Gareth Bale csillagászati árát, ezért kénytelenek lesznek megválni olyan játékostól is, akik magasabb értéket képviselnek.
Hát akkor miért nem Higuaínért csengetik ki a 25-30 milliót?
REAL MADRID
Akkor miért igazolt Madridba? Neadjisten 5 éve már itt játszik és a BL döntõt õ nyeri meg utolsó percben szerzett góljával nem fogja megcsókolni a címert, mert k***g barcás?
ain't got no history
Real Madrid Under-18, 17, 16, 15, 14, 12, 11, 10, 8, and 7 all won their respective league titles. Together all Madrid teams have totalled more than 1,000 points.
Hóli sit! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aztán ahogy írtad jönne a rívás az Arbeloa, DM, Khedira, Kaká világot ánuszonbaszó bivalykezdõ névsornál _😄S_A?D
Zidane, na hát hozzá hasonló játékos még nem igen született meg, max a fia 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Callejónnal meg úgy vagyok, hogy sztem megnézik ezt az évet még nála, hogyan teljesít. Én még bízok benne, nem lenne õ rossz játékos.
REAL MADRID
a 433 már más kérdés, de nem tartom alkalmasnak a csapatot rá.
Még az Ancelotti 4321-ét tudom inkább elképzelni a csapatnál....
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Callejon - Morata 😊
de nem úgy néz ki, hogy jönni fog. viszont nem hiszem, hogy Benz-Morata párossal képzelnék el a csatársort....
REAL MADRID
Bale nagyon úgy tûnik, hogy marad a seggin. Gündogán meg Csabival rotálásban játszhatna és úgy tök jó lenne, és szép lassan átvenné a helyét...
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Xabi(illetve ide kell valakit igazolni)
Isco - Özil - CR
Benzema
Jelenlegi keret alapján. Persze minden attól függ, hogy Marcelo és Carvajal mennyire lépnek fel.
És ugye öt név van akikkel komolyabban szóba hoztak minket:
Suarez: Tapló egy stílusa van, viszont piszok jó csatár aki beleillik a játékunkba. Én szívesen látnám a csapatban, csak hát a kérdés, hogy szükségünk lenne-e rá. Mert ha jön, Morata nem sok szerepet fog kapni.
Cavani: Na õ az aki körül nem tudom mi ez a felhajtás. Szerencsére már fél lábbal a Chelseaben van, közelében sem akarom látni a csapatnak 😄
Bale: Az idei "sztárigazolás lehetne", én szívesen nézném a CR-Bale széleket de ha jönne, akkor meg Isco volt felesleges igazolás.
Kondogbia: Nekem tetszik a játéka, Khediránál csak jobb lehet, de õ is csak akkor kell ha belefér a taktikába. Egyébként az öt jelölt közül neki adom a legnagyobb esélyt, hogy jönni fog.
Gündogan: Kell, mint egy falat kenyér. Xabi már nem a régi, nem tud folyamatos jó teljesítményt hozni, fõleg több fronton. A probléma, hogy õt sem akarják idén elengedni. Mi meg tiszteletben tartjuk és szép szemekkel nézünk. Cöh. (na nincs ezzel semmi baj, csak a tököm tele van, hogy mindenki elvárja, hogy tisztességesen viselkedjünk, meg elkérnek horror árakat, közben felénk meg lófax pénzekkel jönnek. Aztán ha csúnyán nézünk még mi vagyunk a köcsögök. Real Madrid Szeretetszolgálat. Az. Pfejj.)
Na szóval nem tudom, hogy kit akarnak még hozni de jó lenne ha csak azokat igazolnánk akik rendszeres játéklehetõséget is kapnak.
REAL MADRID
Vivimos por ti, vence por nosotros.
REAL MADRID
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
REAL MADRID
REAL MADRID
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
REAL MADRID