Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig nem is szicíliai<#ravasz1>
Robinho14
Cannavaro ilyen befolyásos?😄😄😄😄😄

Higuain remélem ma bever egyet, szukolok neki 😊
Mert megnézném RVN mellett mit csinálna Raul helyett, ahhoz meg jól kell játszania

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
<#smile>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
Igazi mesterszakácsot igazolt a Real Madrid labdarúgócsapata. A spanyol klub vezetõi demokratikus úton választották ki az új alkalmazottat, hiszen a játékosok döntötték el, ki legyen a csapat új séfje. A hat jelölt mindegyike egy menüsort fõzött a labdarúgók számára, akik végül a 36 éves Jesús Gonzálezt választották ki. A Chechu néven ismert szakács különösen tésztájával bûvölte el a madridiakat, de elárulta, hogy az olasz védõ Fabio Cannavaro adott neki egy-két tippet, így nem volt nehéz dolga.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
X-et mondok!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Dudek nem kap gólt<#eljen><#gonosz2>

1-2

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kas123
2:0 nekünk 😊

REALista
Én már az 1:1-nek is örülnék idegenben...<#vigyor3>

nyerünk és 3at rugunk 😊 (drenthe betelál)

REAL MADRID

II Rocky II
hali.mára mit tippeltek szerintetek mit fog jáétszani a real?énszerintem kikapnak 2-1 re de akármi lehet...😊)

24 - Exile -Nov.23

elõre megmondható volt hogy ki nyer

BUDA > miskolc.

egy kis muri volt, nekem tetszett. a végeredmény nem tetszhet mindenkinek.
Higuain,Saviola? nem nagyon érzem golképesnek ezt a párositást, mindkettõ egy bombabiztos befejezõ mellett lenne rendesen kihasználva.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Dudek; Miguel Torres, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Gago, Guti, Balboa; Drenthe, Higuaín és Saviola.

Cserepad: Codina, Salgado, Sneijder, Robinho és Raúl.

Na erre kiváncsi leszek...

Robinho14
én be se raktam volna alapból a sazvazásra sneidert mert még ramos elmegy mert õ már bizonyitott dolgokat😊 bár õt se jobbszélre-.-

hunbasser
ne kérj bocsánatot,igazad van 😊

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Olyan embereknek kellett volna szavazni akik ismerik a Reált nagyon régóta,nem azoknak(mert látszik) akik a Figo Ronaldo Zidane Beckham évektõl ismerik a csapatot!!! Olvastam,hogy egyik szavazáson Sneijderre 9% voksolt(?)....istenem ,milyen ember az ilyen(szavazó)... fél éve van itt,semmit nem tett le az asztalra azt már szavazunk rá ...ezért komolytalan ez az egész !!!! sorry ,de én így látom

szerintem is<#fejvakaras>
ez a szavazás hülyeség

zidanet is baloldali kpra tették

REAL MADRID

kas123
Beckham helyett Figo-t raktam volna be, VDB helyett zizut 😊

Ennyi pénzt kiadni hogy ápolhassák LOL

LasDen
Marca-Madridista álom 11:

Iker Casillas – Roberto Carlos, Fernando Hierro, ifj. Manuel Sánchís, Sergio Ramos – Vicente Del Bosque, Fernando Redondo – David Beckham, Puskás Ferenc – Raúl és Alfredo Di Stéfano.

Még edzõt választanak és kész.....Ha az nem Miguel Munoz lesz akkor végképp hülyeség az egész.......(van egy olyan érzésem, hogy VDB-t választják meg.....)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
ma 14:45 😄

jo nem kötözködök 😄 értem h mire gondoltál 😄 és én is örülök a jó híreknek 😊

hunbasser
jóvanmááááá! 😄

jó persze,ezek nem jó hírek,de ezek már nem mostani hírek,én nem ezekre gondoltam.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Metzelder, Soldado, Heinze és Cannavaro <#idiota>

LasDen
igen, de most nem csak õ sérült le.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Robben mindig sérült,szal már lassan kezdhetnénk hozzászokni :S

ReaL MaDRid x siempre

kas123
azért a sérüléses hírek nem a legjobbak😄

hunbasser
csupa jó hírek 😊

ReaL MaDRid x siempre

<#worship>

REAL MADRID

Oncsi
<#eljen><#puszi>

REALista
HIVATALOS: Ruud Van Nistelrooy 2010-ig meghosszabbította szerzõdését. <#eljen>

REALista
Holnap 22:00-tól sport1 vagy 2 adja.

SLICK
mikortól lesz a meccs? Esetleg adja vmelyik csatorna is?

csak hisszük. 😄
suszteren múlik,de igy tényleg kaphatna lehetõséget, bár nemhiszem,hogy olyan hidehüdejo játékot mutatna, nem akkora játékos,mint amekkorának sokan tartják már.
lehet klasszis, de ahhoz idõ kell. bõven .

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
Ronaldo<#eplus2>

LasCar16
lassan lehetne kezdeményezni egy szavazást a madridistán: ki lesz többet sérült?: Robben vagy Heinze?:pp

#acm

legalább drenthe játszhat

REAL MADRID

Oncsi
Dudek kifogja a szemüket😉

eZo
Robben sérülése már vicc, elõre tudtam, hogy ez lesz...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Hát nem tudom mit hoz majd a kupamecs de én már elöre félek :\

"Ne add el Cannavarót!" - mondta márciusban Calderónnak. "Õ lesz csapatom támasza" és így is lett.
Sosem kételkedtem képességeiben, tudtuk, hogy fog ugyanúgy teljesíteni, mint a világbajnokságon, amikor egy kiegyensúlyozott csapatban játszott, egy nyugodt klubban. Õ a vezetõje csapattársainak. Materazzi számára olyan, mint egy utcaseprû Olaszországban, aki megenegedi neki, hogy utasításokkal lássa el. Nálunk ezt teszi Pepe. Fabio egy óriási középsõ védõ.

😊

Metzelder, Soldado, Heinze és Cannavaro sérülés miatt nem edzett ma, így õk biztosan kimaradnak a keretbõl. Baptista már edzett, de nem utazik.

+Robben kisebb sérülés megint...

Tiszta rocsderbi, bajok lesznek így a fenébe

Az AS még a kerethirdetés elõtt úgy gondolja, hogy Dudek - Salgado, Ramos, Pepe, Torres - Diarra, Guti, Robben, Balboa - Higuaín és Saviola fogják a kezdõcsapatot alkotni.

Diarra rég elhúzott, ennyit ér ez, szart se 😄D

ProGabe
Casillast örökre megtartaná a Real Madrid

Akár évi 12 millió eurós fizetést is kész adni a Real Madrid Iker Casillasnak, hogy megtartsa kapusát, aki a spanyol válogatott elsõ számú hálóõre is.

A Marca címû sportnapilap szerint a királyi gárda vezetése már meg is tette javaslatát Casillasnak, aki maga is maradni akar a fõvárosi elitalakulatnál.

Az újság internetes kiadásában szerdán azt írta: a kapus álma, hogy a Real játékosaként vonuljon majd vissza. Amellett nem is kapzsi, hiszen elégedett jelenlegi, 2011-ig szóló, de a klub által még ebben a szezonban "élethossziglan" meghosszabbítani szánt szerzõdésével.

A Marca arról is beszámol, hogy az általa meghirdetett szavazás végeredménye szerint az interneten válaszoló 66 ezer ember több mint 86 százaléka tartja a világ legjobb kapusának Casillast.

remélem idén végre begyûjti a Zamora-díj-at is!persze ha soha nem kapná meg,számomra akkor is õ a világ legjobbja!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

láttátok, hogy a klubvilágranglistán Sevilla az elsõ, Barca 11., 19. meg a Real az Atleticoval együtt, LOL... Sokat ér az egész

hala'

REAL MADRID

Kolpi
Hala Madrid!!!!!!!!!!!!
Oliveira: "Casillas hihetetlen volt! A világ legjobb kapusa. Szerintem két csapat pályázik a bajnoki címre, a Real Madrid és a Barcelona, de miután mindkét fél ellen játszottunk, kétség sem férhet hozzá, hogy a Madrid a favorit."

Halla Madrid!

robotnyk
Salgado egy viszonylag jó védõ volt. volt egy rövid periódus, 2003ban a szerzõdéshosszabbítása elõtt, mikor klasszis szinten tolta, aztán amint aláírta a zsíros szerzõdést, visszaesett. azóta soha nem volt igazán formában. mostmár idõs, lassú ahhoz, hogy egy ilyen védelem szélén vésztartaléknál több lehessen.