Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dudek egy állat ...

REAL MADRID

LasDen
az 11-es.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Higany mekkora gólt lõtt... Xd
Ettõl a riportertõl meg feláll a szõr a hátamon... :o

SLICK
Márpedig Benzema igen nagy játékos lesz.. Kicsit kell még érnie ez tény, de igen termelékeny, ha azt nézzük

<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>HIIguain 😮

REAL MADRID

REALista
HOhóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Higuain egy állat!!!!!!!!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
1:1 Higuaín!!!!

35 millát fogunk ajánlani érte

REAL MADRID

Rockynhooo
szerintem meg nagyon nagy lehet! Ahogy nézem a Lyon meccseket.. nem kis tehetségnek tûnik!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Ott is van.1:0

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

REAL MADRID

Rockynhooo
Benzema cserének jön? :|
remélem nem Saviola féle sorsa lesz, mert belõle aztán tényleg nagy Pléjaa lesz! persze ez mind feltételes mód! 😊

megérzés 😊

REAL MADRID

LasDen
mért vagy ennyire biztos benne, hogy jön.....sztem nem fog jönni.....nem egy nagy játékos.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jahh megeshet Sõõt ha jön Benzema (márpedig jön aki RvN cseréje lesz) akkor tuti mennek 😞

REAL MADRID

REALista
Az is megeshet.:S
Lassan golt fogunk kapni...

SLICK
szvsz mind2 fog :S

vagy õ vagy soldado menni fog sajna

REAL MADRID

nekem fater megoldotta, Oscart kell nézni... 😄:S
REALista
<#szomoru1>

LasDen
áh.......suttyók.....

majd a bolton ba játszik

REAL MADRID

LasDen
de olyan jó... 😄
amúgy meg milyen dolog má, hogy nem játszik Saviola......és ha ilyenkor nem játszik akkor mikor fog?

REALista
Az Oscar most megy 272376. alkalommal úgyhogy én a meccsett nézném a helyedben...:d

LasDen
franc essen bele.....most mi tévõ legyek....? mit nézzek....? Oscar vs Real meccs...... :'(
Mindig egyszerre vannak a jó dolgok a TV-be.......

igyál mellé 😊

REAL MADRID

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

ProGabe
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Dudek; Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Miguel Torres; Gago, Guti, Sneijder, Robinho; Raúl és Higuaín;

😛PPPPPPPP

végre kezdõdik.ajánlom hogy legyen elég történés,mert különben bealszok rajta!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
na még valaki...😄

ReaL MaDRid x siempre

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Dudek; Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Miguel Torres; Gago, Guti, Sneijder, Robinho; Raúl és Higuaín;

Se Drenthe, se Balboa és Saviola helyett Raúl kezd...😞

21:06 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Dudek; Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Miguel Torres; Gago, Guti, Sneijder, Robinho; Raúl és Higuaín;

1:06 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Dudek; Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Miguel Torres; Gago, Guti, Sneijder, Robinho; Raúl és Higuaín;

REAL MADRID

na nyugi pls ez nemaza topik

REAL MADRID

Rockynhooo
<#idiota>
ez nem a gumi Kolpika xD

hunbasser
😄DDDddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

ülj le, egyes<#idiota>
Csabesz6
jóvan fiam:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
Cicinho a Romában játszik és a BL meccsre utalt szerintem...😄

Kolpi
8:11 - Cicinho: "Magunknak olyan 90 százalékot, a Realnak mindösszesen 10 százalékot adok a továbbjutásra. Nem éreztem magamat jól Madridban, habár Nistelrooy, Ramos, Diarra és Cannavaro társaságában sokat voltam, és jó kapcsolatban voltam velük."

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
SZÁNALMAS EZ A MALLORCA😄😄😄😄xdxdxdxd<#boxer><#violent><#gun><#duhos2>ezt nekik<#mf2>

Még hogy 10% remélem megkapják ma a frisset😄

Halla Madrid!

Robinho14
madridistán shuster interjúban azt irták h kidobhatta volna robinhot az ovszeres dolog után😄 tud valaki valamit errõl?😊

ezt most nem értem, amikor lesérült, támogatta az egész csapat, szurkolók és visszavárták tavaszra. Sérülés miatt biztos sz*rul volt, de arról nem tehet senki.
Szóval csak több tiszteletet a madridistáknak, a csapat nem tetszhet, de ez a szurkolókat sérti...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
18:11 - Cicinho: "Magunknak olyan 90 százalékot, a Realnak mindösszesen 10 százalékot adok a továbbjutásra. Nem éreztem magamat jól Madridban, habár Nistelrooy, Ramos, Diarra és Cannavaro társaságában sokat voltam, és jó kapcsolatban voltam velük."

10%..😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddd

LasDen
tudom, de õ kötette meg az ügynök repülése elõtt az üzletet és utáhna is gondolom....nameg mostmár õ lehet az ügynöke 😄

énse biznám az életem egy idegenre 😄

REAL MADRID

nem a testvér az ügynök akit kirúgott

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
érdekes, hogy szinte minden játékosnak a testvére v egyéb családtagja az ügynöke......ez az Opare melyik afrikai országból jön????

Opare testvére közben megegyezett a Real Madriddal, s részben a papírmunkát is elintézték. Az ügynök azonban rájött, a FIFÁ-hoz fordult, hogy nélküle nem köttethett volna üzlet. A szövetség érvénytelenítette a madridi papírokat, Opare pedig kirúgta az ügynökét. A játékos ezután írhatta alá a papírokat a négy éves szerzõdésrõl, amely egyelõre még nem hivatalos. A történet valóságtartalmáról nyilatkozni nem tudunk, de felettébb érdekes...

Opare és testvére útlevélkérelmét már intézi a Real Madrid. A fiatal játékos egyébként Sergio Ramos cseréje lesz a következõ szezonban, ugyanis Salgadóval nem számol Schuster.

jaja ezen agyaltam énis 😄D

REAL MADRID

LasDen
megin új szakács???
há de tavaly is válaszottak egyet... 😄 v nem sikerült jól a pacal?? 😄

mert Nápoly olyan békés város? 😄