81624
-
bacaelit #77886 Benzemának a frizurája szerintem atom gáz! -
Monoton #77885 Nekem tetszik :)
-
#77884 Balenek van mit behoznia napozas teren;) -
#77883 Aranylabda Messinek,kapus Casillasnak van leosztva.
Messi beallna a kapuba,mindkettot megkapna. :D -
#77882 gondolom az előző két szezonra meg az eb-re... -
Monoton #77881 -
Monoton #77880 Iker lett 2012 legjobb kapusa :D Rnnek a díjnak is komoly jelentősége van :D Nem akarom bántani, de ezt mire kapta? -
Zizou: Hogy kezeled azt a labdát te szerencsétlen? -
#77878 tavaly is szoptunk vele, most meg alighanem mégjobban fogunk... Mindegy megszokhattuk már. Remélem azért túl szarul nem jövünk ki belőle -
Monoton #77877 Kezdődik a válogattbeli sérüléshullám. :/ -
#77876 -
bacaelit #77875 Na Bale ma játszott 30 percet :) -
#77874 -
#77873 -
#77872 látom a többi hozzászólás nagyon gyorsan megy :D -
Monoton #77871
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fusion? :D
-
Monoton #77870 Hagyjuk mar Calderont, ott kopkodi a csapatot ahol csak tudja. Es Pereznek meg voltak hibai, de o volt az aki rendbe tette a klubot gazdasagilag es neki koszonheto, hogy most nem tartunk ott ahol legtobb spanyol alakulat. Majd pont egy olyan embernek fogok hinni, aki klub tortenelmenek legaljasabb elnoke volt. Az Iker tema meg mar eleg unalmas. -
#77869 Mi a problémája Casillasszal?
Ez még mindig az a fóbia, amiről beszéltem. Casillas előbb volt itt, mint Perez. Már eljátszotta ugyanezt Redondoval rögtön azután, hogy először elnök lett… Raúlt sem akarta megtartani, Casillast sem akarja. Raúlt már elküldte. Ha én nem újítom meg Casillas szerződését már rég nem lenne Madridban. Közismert Florentino mondata, amit a reptereken szokott hangoztatni egy elbukott mérkőzés után: “Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.” Ezt nem én találom ki, ezt alátámaszthatja az a sok újságíró akik ott voltak amikor elhangzottak ezek a szavak.
Oké Calderón sok faszságot bír összehordani az tény, de Perezből simán kinézem megint hogy fosik mindenre csak pénz legyen meg felhajtás, meg az amit ő akar. -
#77868 fakje :D -
#77867 Nagyon helyes. Ideje volt már....:D -
Monoton #77866 most! :D -
#77865 aha így már értem. Akkor a linket már frissítem is, és következőleg az új táblázatot oda töltöm fel. -
#77864 mikor lesz újra lila a topik név? engem ez érdekel :D -
#77863 Semmi táblázat, meg ilyen hülyeség nem kell :)
Figy:
- most a topik bannerbeállításaiban ezt a képet hívja meg ugyebár: http://www.sg.hu/galeria/1063478560/10634785601378589350.jpg
- ezt a sort kell lecserélni a fix képre, http://valamitárhely.hu/képnév.jpg
- én adok tárhelyet, meg egy linket privátban, amin ezt fogod látni:
Neked semmi dolgod nem lesz, mint elkészíteni az aktuális képet jpg-ben, aztán feltölteni. A script még a nevét is átírja a megfelelőre, csak jpg legyen a kiterjesztés és ne legyen 2 mega fölött.
Ez az egyébként, akár már most ki lehetne cserélni a linket a topik bannerbeállításaiban: http://vhemo.hu/rmbanner/rmbanner.jpg -
Monoton #77862 A kepeket eloszor ugy akartam, de amit probaltam ingyenes tarhelyet, onnan nem jelenitette meg. -
#77861 Köszi!
Gondolom meg lehetne oldani, mondom az a baj hogy annak idején nem nagyon tanultunk ilyeneket, magamtól meg megint nem csinálgattam, így tudásom 0...
De ha tudtok jó tárhelyet vagy akármit akkor oda felraknák mindenféle hátteret táblázatot, meg amit kell... Itt rátok hagyatkozok teljes mértékben, biztos van köztetek olyan aki foglalkozik vagy legalább is foglalkozott ezzel vagy ért hozzá. Szóval hajrá! :) -
#77860 HBD!
Jóak a banner! Amúgy a táblázatot nem úgy kéne, hogy fenn lenne valami tárhelyen, mondjuk rmtopikbanner.jpg néven és csak a fájlt kéne mindig frissíteni? Tehát nem kell belenyúlni a kódba, mert sg motor ad neki egy random nevet, hanem mindig az adott fájlt hívná meg. -
#77859 MV Boli a neve :D
Vmi hasonlót akartam mint ami a mezen van, de a dafonton lusta voltam már hajnalban keresgetni. Ez maradt végül...
Monoton: köszi! :) -
Monoton #77858 Boldog Születésnapot! :) -
#77857 van mit, egy ezres lesz.
am mi ez, comic sans? :D -
#77856 THX! :D
Ennek örömére javítottam a táblázatot.. Remélem mindenki elégedett a változásokkal :)
-
#77855 húú, majdnem elmaratt
Háppi Bőszdéj Reptájl, izé SLICK, mester házigazda :) :D -
#77854 rendben a betű állítással azt is megoldom -
#77853 vissza a lila topikcímet!
amúgy:
-
#77852 és sztem a következő meccshez hasznos lenne óra:percet is írni, a dátum alatt bőven elférne szerintem -
#77851 google-ben eleve transparent-eset kerestem, így nem kellett vagdosni :)
#77850: amint lesz időm megpróbálom más betűtípussal átírni.
#77848: Miért baj az ha ott van? -
#77850 Egész pofás lett :) Viszont a tabellás képnél valami másik betűstílust kellene használni mert ez nehezen olvasható. (vagy kevesebb árnyék kellene rá,esetleg alapból feketével írni ha már mögötte világos a háttér) -
Monoton #77849 Itt vannak jó minősígű, vektoros (PS is beolvassa) csapatlogók. Nem kell körbevagdosni. -
#77848 ki kell venni azt jó...:D -
#77847 akkor várok ötletet, megcsinálom úgy, hogy mindenki elégedett legyen...