Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
én nem tom õket sajnálni , hogy jajj szegények hát a meccshiány...!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
""jók,ezaz jól mozgott,jó focista lesz õ,hu de jo cselezett,de akart"-mindig ezek,azt azonkivül nem csináltak semmit sem)Nagyon minõségi cserénk nincsen sztem !!!"

ha nem játszanak,csak a kupában,akkor persze hogy nem értékesítik a helyzeteket,mert ilyen szintû meccshiánynál már nem elég az,hogy edzéseken gyakorolják a befejezést!

<#felkialtas>RvN még ennyit sem csinált<#felkialtas>
a Raul,RvN páros háza táján kéne rendberakni a dolgokat!tudom,hogy 10 gólos a holland,de akkor is szarul játszik!mind2 ember "végigalibizi" a meccseket!elvonnak 2-3 védõt?ez kit érdekel,ha nem kapják meg a labdát!!ráadásul ezt 15 méterre a kaputól teszik,ami pont annyit ér a társaknak,mintha nekem kéne gólt lõni a tv elõl...

"Higuain és Saviola helyzeteit lehet,hogy berugdosta volna."

ezzel pont az a gond,hogy Higuain és Saviola helyzeteihez az kell,hogy Higuain és Saviola fenn legyen a pályán!remélem a fentiket elolvasva érthetõ miért gondolom így.ja és Drenthe is!aki azt mondja,hogy rosszul,vagy nem hatékonyan játszott,az másik meccset nézett!olyan belöbbölései,elfutásai,beadásai,észrevételei voltak,amiket tanítani lehetne!
kiestünk a kupából,le van szarva!rá kell koncentrálni a bajnokságra és a BL-re."csak" annyit vesztettünk,hogy ezek az emberek még kevesebb játéklehetõséget kapnak majd a jövõben 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
kb az egész meccset elpofáztam,és mindig csak azt láttam,hogy helyzet,de kimarad.és ez csomószor ismétlõdött meg.itt lett volna a lehetõségé Saviolának és Higuainnak bizonyítani,nem használták ki 😞

Drenthe kéne bal oldalra,Robinho jobbra,középen meg Gutit,Sneijder meg Pistát cserélgetni.Higuaín és Saviola többet játszhatnának,olyan szintet már csak tudnak nyújtani,mint Raúl.

Na,remélem mostmár a mai meccs alapján rájöttetek,hogy RvN miért is kirobbanthatatlan...Higuain és Saviola helyzeteit lehet,hogy berugdosta volna.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Következõ 5 meccs a bajnokságban:
Real Madrid:A.Madrid(i),Villareal(o),Almeria(i),Valladolid(o)Betis(i)
Barcelona:R.Santander(o),A.Bilbao(i),Osasuna(o),Sevilla(i),Zaragoza(i)

15p/12,13p-ot kellene szerezni!Két nehéz meccs az elején,de hozni kellene!!
Ti,hogy látjátok?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Szükségünk van egy befejezõ csatárra szvsz !

Oncsi
A kapust nagyjá tettük.Befejezések borzalmasak.Megérdemeltük a kiesést!Egyes játékosok meg sirnak,hogy nem kerülnek be bajnoki meccsekre !!!Saviola,Higuain,Drenthe("jók,ezaz jól mozgott,jó focista lesz õ,hu de jo cselezett,de akart"-mindig ezek,azt azonkivül nem csináltak semmit sem)Nagyon minõségi cserénk nincsen sztem !!!

(saját vélemény,igy gondolja)

u.i.Lasdennek: enyém volt és mustáros is volt!😄

II Rocky II
ez szó szerint igy igaz..nem a helyzet a lényeg hanem hogy gólt ki tud löni...

24 - Exile -Nov.23

REALista
A focit gólra mérik de ha azt nézzük hogy ki érdemelte volna meg akkor a teljesítmény számít és ezt a meccset simán hozhattuk volna 3-4 góllal is.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Örülök hogy ti ilyen pozitivan látjátok a dolgot <#idiota><#beka2><#fejvakaras><#vigyor><#wilting>

REALista
Hát ha a bajnokságban kaptunk volna ki a Mallorcától én is mérgesebb lennék...😄

Miért is? szvsz mallorka mindkét meccsen megvert bennünket. Az meg nem érdekes kinek mennyi helyzete volt. A focit azt Golra mérik. De lehet hogy én vagyok a hülye!!!

cannat meg nem kell hibáztatni. a hajátol nem láthatta a labdát

<#bdead>

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

REALista
Szerintem meg egyáltalán nem megérdemelt de persze teljesen mindegy...

SLICK
ez van nem tudják normálisan befejezni a támadásokat, mert alig kaptak lehetõséget... iylenkor persze, h sérült a csapat fele, meg akikben benne van a gól meg nem játszanak... cáhhh

nembaj a birot is elküldtük már melegebb éghajlatra

REAL MADRID

Zavarni zavar, de micsináljak? Megérdemelten a Mallorka jut tovább. Nem kell ezt ragozni.

kifogást keresek

REAL MADRID

REALista
Azt azért nem mondanám hogy a Mallorca olyan jól védekezett volna az elsõ félidõben.Ha Saviola a 100% helyzeteit belõtte volna simán tovább megyünk.Sõt már az elõzõ meccsen is mekkora helyzetet hagyott már ki...

meg pacclacc

REAL MADRID

LasDen
én vagyok az egyetlen akit nem zavar, hogy kiesünk a kupából?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

két csapat játszik . sajnos az egyik jobban védekezik ahogy amásik támad

REAL MADRID

toporog toporog lol

szerintem meg az. nem hiszem el hogy nem tudtunk betalálni. Nagyon is megérdemeljük. Ez van le kell nyelni. Nagy gomboc.

II Rocky II
na bakker 1 gólt kéne vágni a Mallorcanak és otthon és továbbmennének és erre se képesek:S lol ...hihetetlen...1 gólt bekell vágni😄 és a 91.be be is fog menni😊
szerk.: hihetetlen otthon kikap a real te jóisten😮OOOOO habár még megcsinálhatják a csodát mint tavalyelõtt a 88ba még egyenlithetnek majd megfordíthatják...nemszabad feladni az tuti.

24 - Exile -Nov.23

2 perc 2 gol és 11 esek xD

eznemvicces 😞

REAL MADRID

joéjt

REAL MADRID

cummi xD megmondtam

Kirugja a golt Dudek ? xD

azabaj mostmár kapkodás van

REAL MADRID

marad 2õ

<#falbav>

REAL MADRID

Jol elszorakozgatunk xD

SLICK
Drenthe, milyen szépen megindult!! :o
Mondtam nem kell leírni õt, jó lesz még õ!

hát én szétcsapok valamit :SSSSSSSSSSS

REAL MADRID

Pista LooOoOOOOOoooOL

ilyet nemondj már :S majd ha vége a meccsnek akkor

REAL MADRID

nem megyünk tovább valahogy érzem :\

lécci

REAL MADRID

jolenne egy gol kéremszépen

REAL MADRID

LasDen
sajnálom........ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eZo
Higuaín a meccs legjobbja eddig, jó labdákat osztogat és a kapura is veszélyes !
Jó a meccs, de nagyon kellene 1 gól, vagy inkább 2, így mit sem ér az egész :S

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

pfffffffffffffffffffffff :F

REAL MADRID

LasDen
kinek a virslije volt? 😄

akkor én ugy fogalmazok hogy Drenthe eddig többet mutatott mint Robben

REAL MADRID

SLICK
Az az igazság, hogy itt jön ki a meccs hiány. Nem tudják a helyzeteket jól kihasználni, minden esetre összeszedetten játszunk és vannak nagyon jó helyzetek, csak a gól az sehogysem jön... :|

Oncsi
Ez Hihetetlen...virlsit is eldobtam Higuain helyzeténél:S:S:S
Drethe abszolúte nem jo:S Higuain akar akar és akar ,de lõhetne már egyet,mintahogy Saviola is !!!!

Saviola és Pipa teccik, rengeteg labdát kapnak 😄 Csak a gol nem jön

SLICK
jaja, jók most nagyon a szokotthoz képest. De Drenthe végre a neki illõ poszton játszik 😊