Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Bár Guti-Sneijder jó volt év elején.
Csak Gago elég lesz-e, Pista nem tudom mennyit ütközött középen, Gutinál biztos többet, fizikumából adódva
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
és utána NFL konferenciadöntõk!finom kis este lesz 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
14:48 - Real Madrid Castilla - Celta Vigo B 2-2. Gólszerzõk: José Castellón (1-0), Dani Abalo (1-1), Michu (1-2) és Szalai (2-2). Szalai Ádám a vendégek egyenlítõ találata után állt be csereként Bueno helyére, majd a 90. percben egyenlített.
Ez nagyon jó hír.😊
"A Chelsea FC állítólag 30 millió eurót plusz Didier Drogbát ajánlott fel Lionel Messiért az FC Barcelonának."
bocs,de erre ennyit tudok mondani:"lolb@zmeg" 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sneijder-t még az elején sem értettem, mert a támadó középpályás posztra nem õt hanem egy másik hollandot ( Rafael Van Der Vaart ) vettem volna !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hehe....<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként Drogba mégis hová jönne? vagy úgy gondoltátok,hogy RvN fog padozni aztán Drogba játszik majd? RvN jó játékos,hatékony,ha helyzetbe kerül,akkor nagy valószínûséggel be is lövi.a visszahúzott csatár pozícióra meg így is ott van Raúl,Higuaín,Saviola,de ha mégvisszább húzzuk ezt a pozíciót,akkor simán mehet oda Guti is,vagy akár Sneijder,Baptista...
Higuan-RvN combo lenne a jó.
VISZONT! tegnap jó pár helyzetet kihagytak,és kérem szépen,ne takarózzunk már azzal,hogy jajj,meccshiány...edzésen ezt gyakorolják,és nehogy azt mondjátok nekem,hogy "biztos a nyomás miatt nem tudta jól eltalálni a labdákat",mert akkor a falra mászom.ráadásul edzésen sokkal jobb védõk ellen kell gólt lõnie,mint meccsen.nem azt mondom,hogy egy edzés felér egy meccsel(dehogy is...),csak hát azért ne fogjuk már rá minden hülyeségre.már csak azért sem,mert a múltkor pont Higuaín lõtt egy bõdületesen nagy gólt.biztos az is a meccshiány miatt volt...
nomeg annyi pénzért,amennyit õk keresnek,illik 1-2 helyzetet belõni abból a sokból,amit elpuskáztak...
és hadd ne példálózzak Sneijderrel,aki elsõ két meccsen 3 gólt lõtt...pedig õ még csak nem is csatár,és hát azt sem lehetne mondani,hogy húdenagyonbeilleszkedett.
ReaL MaDRid x siempre
Mijatovics meg ne erõlködjön C.ronival..Kakába is belebuktunk,ebbe is belefogunk
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Saviola soha nem is volt az, Higuaín meg pláne úgy ahogy Robben, Robinho sem, és nem szabad õket a fentiekhez hasonlítani !
Saviola nálam nagyon kilóg a sorból, rá nem lehet támadást építeni, úgy mint a fenti 3ra és az elõkészítéshez megvannak az emberek szerintem !
Szükség van egy Drogba,Huntelaar... karakterü játékosra!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ezt most nem értem........hogy jön össze a 2.......
17:02 - Mijatovic: "Amint lehetõségünk lesz rá, lecsapunk Ronaldóra!"
keresnél inkább aranyat.....
17:00 - Calderón: "Biztos vagyok benne, hogy Casillas kiváló elnök lenne. Aki a pályán ellenállhatatlan, az az életben is megállja a helyét"
Nálad jobb az biztos.....de ilyen baromságokat mondani......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy teljesen rendbe volt a játék, a középpálya úgy mûködött ahogy kell (támadásban-védekezésben is), de tipikusan az a meccs volt amikor semmi sem megy be, még ha 2x 90percet játszottak volna sem rúgtak volna gólt, van ilyen csak pont rosszkor jött elõ 😞
BUDA > miskolc.
Saviola az elsõ meccsen is,és most is kihagyott 100%-os helyzeteket.ilyenért edzésen járna vagy 4 nagykör :\
Schusti:
"Nem elég szépen játszani és uralni a a játékot, eredményesnek is kell lenni. Ettõl eltekintve sok pozitívumot is felfedeztem a futballunkban.
Remek felfogásban játszottunk, és állandó veszélyt jelentettünk a mallorcaiak kapujára. A jó oldalát is érdemes nézni a dolgoknak. Februárban jó esély van arra, hogy teljes kerettel vágjunk neki a Bajnokok Ligája küzdelmeinek.
A játékvezetõ? Egyszerûen fenomenális volt. Mindig a lehetõ leghelyesebb döntést hozta meg."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
most már tényleg nem értem a gondolatmeneteteket (bazz milyen szó 😊!
koncentációhiány stresszhelyzetben? -> meccshiány!
taktikai problémák? -> meccshiány!
elfelejtettek volna focizni?õõõõ mi is,ja igen:meccshiány!
nekem van egy álláspontom,ti azt cáfoljátok,de mivel?úgy kezdõdött,hogy RvN befejezi amit Saviola elront,egybõl gondoltam hogy ebbõl azt akarjátok kihozni,hogy gyengébb focisták.én erre írtam,hogy nem így van,hanem a meccshiány okozza ezeket.de ti jöttök azzal,hogy profik,és nagyon jók.most akkor "hogy is van ez kéremszépen"? :S
Befejezés nem megy, de így legalább van sok helyzet. RVN-nel jók lehetnének. (2. félidõre jött csak be RVN, mindenki gyengébb volt)
Robinho viszont nem vállal semmit mostanában
erre gondolok én is csak nem tudtam kifejezni magam :\! Profi futbalistákrol van szo, nem hinném, hogy egy kis meccshiány miatt ennyire gyatra lenne a helyzetkihasználás!
Saviola meg Higuain sem két hete látott elöszõr labdát,ilyen helyzetkihasználást nem a meccshiány okozza !!!