Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Casillas<#wow2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

REAL MADRID

REALista
RAÚLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉé!!!<#worship><#worship><#worship>

baszki muteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer<#worship>
S2

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Megõrülök, ha Sneijder megint jobbra lesz kitéve...

Bár Guti-Sneijder jó volt év elején.
Csak Gago elég lesz-e, Pista nem tudom mennyit ütközött középen, Gutinál biztos többet, fizikumából adódva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
Vhol adják a meccset?

kas123
yaya 😊 remélem ma örülhetek egy real madrid és egy new englad gyõzelemnek O]😄

ProGabe
védelemmel nem lesz gond,remélem elõl is alkotnak valamit a fiúk!durva meccs lesz,az biztos!
és utána NFL konferenciadöntõk!finom kis este lesz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Torres; Guti, Gago; Sneijder, Robinho; Raúl és Van Nistelrooy.

hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de yo lenne egyszer látni a nagycsapatban 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
<#taps>

14:48 - Real Madrid Castilla - Celta Vigo B 2-2. Gólszerzõk: José Castellón (1-0), Dani Abalo (1-1), Michu (1-2) és Szalai (2-2). Szalai Ádám a vendégek egyenlítõ találata után állt be csereként Bueno helyére, majd a 90. percben egyenlített.

REALista
Pepét tegnap este a szállodában megvizsgálták, és az eredmények szerint kezdõ lehet ma este. A mérkõzés elõtt kicsivel még egy teszt lesz, s ha azon sem módosul az eredmény, akkor vele is találkozhatunk a Vicente Calderónban.

Ez nagyon jó hír.😊

Rockynhooo
hmm ezzel Drogbát kicsinyítik le :\

ProGabe
magyarul játszunk úgy,mint egy angol csapat 😊 tõlem!csak nyerjünk meg sok-sok-sok meccset

"A Chelsea FC állítólag 30 millió eurót plusz Didier Drogbát ajánlott fel Lionel Messiért az FC Barcelonának."

bocs,de erre ennyit tudok mondani:"lolb@zmeg" 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Jó meglátás<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
Szvsz VDV és Sneijder egyszintû játékosok! csak ez a ... Suszter nem értem miért nem középen játszatja :\

eZo
a visszavont csatár poszt hasznos, de én akkor is egy RVN-Drogba(Raul, Huntelaar..sbt) klasszikus csatárkettõs mellett tenném le a voksom, két technikás, gyors szélsõvel , egy szervezõ-támadó és egy védekezõ középpályással megtámogatva !

Sneijder-t még az elején sem értettem, mert a támadó középpályás posztra nem õt hanem egy másik hollandot ( Rafael Van Der Vaart ) vettem volna !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
Joan Plaza: "Játszhattunk volna szórakoztatóbban is, de ezt hagyjuk meg Disneylandnek..."

hehe....<#nevetes1><#hehe>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Miattam mehet. Legalább a sok sztár megeszi egymást!

Raul legyen az elnök, valahogy szivesebben látnák mást a pályán. Legyen az akárki.

hunbasser
egészségére

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
épp ma olvastam "megbízható" forrásból (Blikk powwwwaaa <#idiota><#zavart2>) hoyg Drogba álma Eto'o-val együtt játszani a Barcelonában :c

hunbasser
Raúl pont hogy nem...tipikus támadóközéppályás,csak volt,hogy egy idõben befejezõcsatárt is játszot,és nagyon is jól.

egyébként Drogba mégis hová jönne? vagy úgy gondoltátok,hogy RvN fog padozni aztán Drogba játszik majd? RvN jó játékos,hatékony,ha helyzetbe kerül,akkor nagy valószínûséggel be is lövi.a visszahúzott csatár pozícióra meg így is ott van Raúl,Higuaín,Saviola,de ha mégvisszább húzzuk ezt a pozíciót,akkor simán mehet oda Guti is,vagy akár Sneijder,Baptista...

Higuan-RvN combo lenne a jó.

VISZONT! tegnap jó pár helyzetet kihagytak,és kérem szépen,ne takarózzunk már azzal,hogy jajj,meccshiány...edzésen ezt gyakorolják,és nehogy azt mondjátok nekem,hogy "biztos a nyomás miatt nem tudta jól eltalálni a labdákat",mert akkor a falra mászom.ráadásul edzésen sokkal jobb védõk ellen kell gólt lõnie,mint meccsen.nem azt mondom,hogy egy edzés felér egy meccsel(dehogy is...),csak hát azért ne fogjuk már rá minden hülyeségre.már csak azért sem,mert a múltkor pont Higuaín lõtt egy bõdületesen nagy gólt.biztos az is a meccshiány miatt volt...

nomeg annyi pénzért,amennyit õk keresnek,illik 1-2 helyzetet belõni abból a sokból,amit elpuskáztak...

és hadd ne példálózzak Sneijderrel,aki elsõ két meccsen 3 gólt lõtt...pedig õ még csak nem is csatár,és hát azt sem lehetne mondani,hogy húdenagyonbeilleszkedett.

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
csak poénkodtam😊 igérem nem lesz több ilyen😄 csak kiugrott bvelõlem😄😄:d

Casillas
c.roni > kaká

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Oncsi
Teljesen igazad van amit leirtál,én is igy gondolom !!!Soldado sztem a büdös életben nemfog már játszani a Madridban! Drogba vagy hasonló kaliberû játékosra igen is szükségünk van !

Mijatovics meg ne erõlködjön C.ronival..Kakába is belebuktunk,ebbe is belefogunk

majd aki elmegy :S
Rockynhooo
és akkor ki nem fog játszani ?

eZo
Maradjuk annyiban, hogy csupán 3 klasszikus befejezõ csatára van a csapatnál Raul, RvN, Soldado !
Saviola soha nem is volt az, Higuaín meg pláne úgy ahogy Robben, Robinho sem, és nem szabad õket a fentiekhez hasonlítani !
Saviola nálam nagyon kilóg a sorból, rá nem lehet támadást építeni, úgy mint a fenti 3ra és az elõkészítéshez megvannak az emberek szerintem !
Szükség van egy Drogba,Huntelaar... karakterü játékosra!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
17:02 - A Barcelona szeretné megszerezni a Real Madrid által is megkörnyékezett Drogbát, így kis szerencsével a Habfehérek jól jöhetnek ki a dologból Benzema kapcsán.

Ezt most nem értem........hogy jön össze a 2.......

17:02 - Mijatovic: "Amint lehetõségünk lesz rá, lecsapunk Ronaldóra!"
keresnél inkább aranyat.....

17:00 - Calderón: "Biztos vagyok benne, hogy Casillas kiváló elnök lenne. Aki a pályán ellenállhatatlan, az az életben is megállja a helyét"

Nálad jobb az biztos.....de ilyen baromságokat mondani......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eZo
Igen a jobb szélen nagyon élt Higuaín, nagyon tetszett a játéka !
amúgy teljesen rendbe volt a játék, a középpálya úgy mûködött ahogy kell (támadásban-védekezésben is), de tipikusan az a meccs volt amikor semmi sem megy be, még ha 2x 90percet játszottak volna sem rúgtak volna gólt, van ilyen csak pont rosszkor jött elõ 😞

blikk vagy the national quack quack magazin?

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
melyik pizsomádban álmottad? XDDD

LasDen
mi???

Robinho14
Drogba 30 m euróért cserébe madridba igazolt!!! jó játékos😊

Rockynhooo
de részben mindkettõnknek igaza van 😄 biztos közre játszik a meccshiány is, mindenféleképp negatív ,hogy nem játszanak eleget!

Rockynhooo
viszont ha jön még csatár tegyük fel Drogba, akkor már megint nincs helye yo pár embernek, és mondjuk Raul is kiszorul! ez odavezet ,hogy megkell vállni játékosoktol! Nem mintha sajnálnám Higanyt meg Saviolat egy Drogbaért, de valami okosabb megoldás kellene szerintem!

ProGabe
viszont ez is igaz,sõt!semmi sem fekete,vagy fehér,tehát nem lehet ilyen egyszerûen elintézni a dolgot,hogy meccshiány így,meccshiány úgy...

Saviola az elsõ meccsen is,és most is kihagyott 100%-os helyzeteket.ilyenért edzésen járna vagy 4 nagykör :\

Schusti:

"Nem elég szépen játszani és uralni a a játékot, eredményesnek is kell lenni. Ettõl eltekintve sok pozitívumot is felfedeztem a futballunkban.

Remek felfogásban játszottunk, és állandó veszélyt jelentettünk a mallorcaiak kapujára. A jó oldalát is érdemes nézni a dolgoknak. Februárban jó esély van arra, hogy teljes kerettel vágjunk neki a Bajnokok Ligája küzdelmeinek.

A játékvezetõ? Egyszerûen fenomenális volt. Mindig a lehetõ leghelyesebb döntést hozta meg."

Oncsi
Ismételni tudom magamat!!! Ilyen szinten,ilyen klubcsapatban ezeket be kell lõni !!!nem a meccshiányra fogni.Higuain is drága pénzért jött ide és nem angyon csinált semmit,én nem hasonlítanám RvN-hoz,mert nem is lehet.RvN vagy Raul lesérül egyszerûen nincsen cseréje aki gólt,gólokat lõne !!!.Szükségünk van egy befejezõ csatárra akárhogyis állunk most.

Rockynhooo
értem a gondolatmenetedet, az a baj ,hogy nem tok beszálni ebbe a vitába , mert nincsenek ésszerû érveim 😊! Annyit tudok mondani , hogy én ugygondolom ,hogy ilyenszintû játékosoknak attól függetlenül ,hogy kihagytak egyhuzamba teszem azt 10 meccset, attol még jobban kéne játszaniuk mint amit mutatnak 😊

Csabesz6
én értelek, és egyet is értek😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
de pont ez az!ha profik,és ilyet 10-bõl 10-szer be kéne hogy lõjenek,akkor miért nem lövik be?
most már tényleg nem értem a gondolatmeneteteket (bazz milyen szó 😊!
koncentációhiány stresszhelyzetben? -> meccshiány!
taktikai problémák? -> meccshiány!
elfelejtettek volna focizni?õõõõ mi is,ja igen:meccshiány!

nekem van egy álláspontom,ti azt cáfoljátok,de mivel?úgy kezdõdött,hogy RvN befejezi amit Saviola elront,egybõl gondoltam hogy ebbõl azt akarjátok kihozni,hogy gyengébb focisták.én erre írtam,hogy nem így van,hanem a meccshiány okozza ezeket.de ti jöttök azzal,hogy profik,és nagyon jók.most akkor "hogy is van ez kéremszépen"? :S

Higuaint kezdõben hagynám, nagyon tetszett amit csinált, volt széljáték ezért volt sok helyzet.
Befejezés nem megy, de így legalább van sok helyzet. RVN-nel jók lehetnének. (2. félidõre jött csak be RVN, mindenki gyengébb volt)

Robinho viszont nem vállal semmit mostanában

Rockynhooo
erre gondolok én is csak nem tudtam kifejezni magam :\! Profi futbalistákrol van szo, nem hinném, hogy egy kis meccshiány miatt ennyire gyatra lenne a helyzetkihasználás!

REALista
Egyetértek!

Oncsi
"ha nem játszanak,csak a kupában,akkor persze hogy nem értékesítik a helyzeteket,mert ilyen szintû meccshiánynál már nem elég az,hogy edzéseken gyakorolják a befejezést!"

Saviola meg Higuain sem két hete látott elöszõr labdát,ilyen helyzetkihasználást nem a meccshiány okozza !!!

ProGabe
😮

ki sajnálja ÕKET?mintha csak az õ gondjuk lenne az,ha meccshiány miatt nem megy nekik a játék.nem is értem a gondolatmenetedet!