Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
igen ^^ Amúgy nem semmi amit idén nyújtanak. Elég fura, h otthon rúgtunk nekik egy 5-öst 😊 Na jó akkor mi is eszméeltlen jó formában voltunk. Sajna nem trtott ki se a kupában, sem a BL-ben 😞

Sneijder de megverte a murviát <#zavart1><#hehe><#vigyor3><#nevetes1><#taps>

hunbasser
remélem azért a végjátékban ott lesznek a MÁSODIK helyért folytatott küzdelemben <#eplus2>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Almería - Villareal 1:0

újabb elõny ^^

Rockynhooo
:ASD:AS😄:AS😄:S😄DDdd
leesett oké , így máf funny a dolog 😄DDDDDddddd

Barcasok már csak a BL-ben bíznak (SG-sek) , bajnokságrol remélem valóban letesznek Rejkárdék 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csabesz6
😄😄 te beteg vagy( + ertelemben)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
azé montam, hogy nyisd ki a szemed.......de úgy látom nem vetted a lapot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
9 pont a barcával szemben(H)

ha ma nyer a villareal,akkor még tõlük is 7 pontra leszünk,de azért jobb lenne,ha x-elnének,aztán a bajnokság végén meg megelõznék a barcát...😄DDDddd

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Én is csak csatlakozni tudok, ez a játékvezetés egész egyszerûen katasztrófa volt, bicskanyitogatóan. Csoda hogy csak egy kiállítás volt. Na meg az is vicc, hogy Murciának kétszer több volt a szabálytalansága, mégis mi kaptunk több lapot... Na jó csak felidegesítem magam rajta, inkább örömködjünk Sneijder klasszis gólján 😄 Meg persze örüljünk a 3 pontnak.
Most aztán Clemente befoghatja, ha most is beszól valamiért, akkor magát minõsíti mégjobban 😄

Bátor fiú...

II Rocky II
bazz megint igazolodott az érvem,miszerint ha kiállítanak egy játékost a csapatbol akkor az a capat javára vállik😄
és lám nyert a real ,ezzel nagy lépést tevén a bajnoki cím felé 😊

24 - Exile -Nov.23

Robben 😊

Játékvezetésileg mi történt itt? Ekkora patkányságokat végig....

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SLICK
a mai meccsrõl annyit: még egy ilyen fos játékvezetés ne legyen többet!

REALista
Azért a végén alkotott...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
de azért most ez gyönyörû volt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úristen,Robben ma nagyon szar...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Drenthe be (Y)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,egy idõs szurkolót.

Robbennek ezek a középre behúzós cselei nagyon átlátszóak...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
kitt vittek a mentõk? épp nem figyeltem. nézõtérrõl valakit?
SLICK
Hát elég fos a játékvezetés..
Sneijder pedig megint bizonyította, h miért lett kedvencem ^^

Rockynhooo
Wezláj<#szeret><#szeret>

kas123
szép gól 😊(y)

hunbasser
Robben nagyon szürkén játszik,látni lehet mindig,hogy mit fog csinálni:megindulna szélen,de ott a védõ,így elhúzza mögötte,bemegy középre és ellövi.

KÖZBEN PEDIG GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!! SNEIJDER!!!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Raúúúúúúúúúúúúl :\\\\\\\

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
mondtam h nem látom a meccset -.-' attol , hogy szidjátok a bírót még játszhat yol valamelyik a 3 közül -.-'

hunbasser
10 emberrel szerintem így is jó,hogy mi támadjuk végig a meccset.egy 1-0-ás végeredményt reálisnak látok,mert ez a Murcia nagyon gyenge.

ReaL MaDRid x siempre

itt még lesz piros a <#kocsog> nem birja ki xD istenem

tesó07
Hát....ezek a spanyol bírók kritikán aluliak egytõl-egyig,Itturalde faxszopót meg már eddig se szerettem.De attól függetlenül ezt a Murciát így is simán verni kellene,volt 1-2 szebb támadás,de azon kívül semmi.Azért remélem a 2.félidõre kitalál vmit Schuster(ami meglepõ lenne számomra).

RMCF

LasDen
nyisd ki a szemed......hátha segít.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
sajna nem látom a meccset :\

Sneijder; Robben, Robinho együtt hogy muzsikál ?

hihetetlen.
egyszerûen hihetetlen, ami spanyolországban játékvezetés néven folyik. bárki bármit meg mer csinálni. ehhez kell papir ? én kimennék jobban látnám a pályát. ilyen jogtalan lapokat,amiket kioszott a biró mindkét oldara...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REALista
Látom divat lett a Real ill. a Barca ellen fújni mostanság...😞

hunbasser
na,hát ennyi erõvel én is lehetnék a La Ligában játékvezetõ.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Jól van Torres ügyes vagy...😞

robotnyk
:C
eZo
a védelemre kíváncsi leszek, de annak örülök, hogy végre Robben és Robinho egyszerre lesznek pályán, hihetetlen... 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; M. Torres, Pepe, Heinze, Marcelo; Gago, Guti, Sneijder; Robben, Robinho és Raúl.

BUDA > miskolc.

hunbasser
3-2 lesz a mai meccs 😛

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Tényleg nagyon jó video!<#eljen>
8:12<#worship>

Rockynhooo
jaaah akkor igen jelentõs személyiség a😄_SA😄_:ASd

LasDen
murcia edzõje 😄

Rockynhooo
Ki a F*szom ez a Clemente ,hogy ennyit van róla szó? <#rolleyes><#idiota>

LasDen
sztem így próbál hatni a csapatra.......v vmi 😄

Javier Clemente: "Nem hinném, hogy Schuster sokat tudna játékosaimról. Én csak annyit mondtam, hogy a Bernabéuban éreztem magam legkevésbé biztonságban, ez lenne provokatív? A Juanito iránt tanúsított megemlékezésen is tapasztaltam ezt-azt, a VIP-páholyban voltam, 25 percig bírtam, aztán elmentem... a Bernabéu csodás stadion, lenyûgözõ a publikum, de van egy rossz oldala, amit itt is tapasztaltam."

Mi a fenét pattog ez 😊. Kutyát se érdekli már, az 1-2 megjegyzés még idegesítõ volt, így, hogy túlzásba viszi, csak nevetség tárgya számomra

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ez már lefutott, kár a gõzért... Ahogy játszott a Barca, nem fognak itt már fordítani

Ilyenkor szokott az lenni hogy mi is vagy x-elünk vagy kikapunk. Na most én szeretném ha a fiuk a barca döntetlen tudatában, odafigyelve megnyerné a mérközést.

REALista
Recre-Barca 2:2
Ha holnap verjük a Murciát szerintem megvan a bajnokság...😊

recre - barkasz 2:2

BUDA > miskolc.

2010 pffff holvanazmég 😊

REAL MADRID

Ja a video. Micsoda támadás volt a Valencia elleni, Ja meg hát a Fáni gool!! Jaj mekkora hajrá volt!!!

LasDen
18:40 - Katalán értesülések szerint Calderónnak három komolyabb riválisa lesz a 2010-es elnökválasztáson: Fernando Martín, aki Perez lemondását követõen rövid ideig már elnökölt a klub élén; a Villar Mir és a Juan Mendoza szövetség egyik tagja, akik már legutóbb is szép eredményt értek el; illetve természetesen Florentino Perez, akit nem szükséges bemutatni.

Martín: nem sok esélyt adok neki maj 😄
Villar Mir: nem hinném, hogy akkor még olyan állapotban lesz, hogy elnököljön 😄
Mendoza: passz
Perez meg nem hinném, hogy ezekután sokan bíznának benne....