Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jahh de miért nem adta meg?

REAL MADRID

LasDen
kellett neked elkiabálnod....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

goooooooooooooooooooool ... lenne .s

REAL MADRID

te pokerezz most 😄D

REAL MADRID

REALista
Robben...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Robben :Asdasdas <#nemtudom>

REAL MADRID

gólt fogunk kapni ...

REAL MADRID

LasDen
fogócskázik....de csak õ játszott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

am robinho miert szaladgal keresztbe a palyan? O.o

õ játszik mindkét szélen? :S

REAL MADRID

robotnyk
nem akarunk játszani, majd ráfázunk.
Burdi
ige?

huhhúúúúúúú😄
azért majd írjátok h mivan pls mert vannak nálunk és nem tudom se a szobámba se máshol TV.zni :S 😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

zaki
Aham... 1-0, Raúl góljával! :o

Burdi
lesitek a meccset?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

LasDen
sztem még nincs pontos beosztásuk.... 😄

vezérszuszu
Nyáron Irdningben edzõtáborozik a Real Madrid!
Segítsetek please!
Elszeretnék menni, de nem tom mennyibe van a belépõ kb, illetve mikor vannak nézhetõ edzések illetve edzõmeccsek?
Tudnátok segíteni?
Pontos cím és pontos idõbeosztás vagy ilyesmi! mert nem tudok 1 hétig ott lenni csak 2 napot!
Elõre is köszi mindenki!
És HALA MADRID!

SLICK
Hát nagy meglepik vannak az idei bajnokságban :o

LasDen
tuti nem esnek ki......hogy nézne má az ki 😄

Valencia meg nagy sz*rban lehet, Bilbao-hoz mennek, és ha kikapnak, ami sztem sanszos, 2 pontra lesznek a kiesõhelytõl

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
3 pontra vannak az uefa kupától, friss feljutóként... nem gyenge.
REALista
Ráadásul idegenben...😄

LasDen
Almeria mit jácott má a Sevilla ellen......nagyon durván kûtték 😄 Negredo 2 gólt lõtt és kihagyott egy 11-est, amúgy 4-1 lett.... 😄

Barca nagyon szétesett, már elõzõ meccsükön is láttam, feladták már régen ezt a bajnokságot fejben... De ez legyen az õ gondjuk 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

o_O' istenem

zaki
14... :o

csak 12 sárga volt a meccsen 😄DDDDD
REALista
Barca-Espanyol 0:0

Jól van holnap szinte tét nélkül játszhatunk a Racing otthonában.Ha sikerül gyõzni megvan a bajnokság ha nem gyanítom akkor is...😄

REALista
Szerintem adjunk 60-at akkor biztos a milyenk lesz...😄

Rockynhooo
45 millát kérnek De Rossiért , arc az van 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
19:36 - Az egyik spanyol orgánum Bernd Schuster nevében felhívta Frank Rijkaardot, akinek viszont fogalma sem volt az "átverésrõl." A beszélgetés során "Schuster" több kérdést is intézett a holland felé, aki természetesen készséggel válaszolt. A beszélgetést Itt meghallgathatod.

Ha valaki tud spanyolul leírhatná mirõl beszéltek.😄
De láma ez a Rijkaard...😄

LasDen
16:33 - A Real Madrid Racing elleni kerete: Casillas és Dudek; Sergio Ramos, Salgado, Pepe, Marcelo, Cannavaro és Heinze; Diarra, Balboa, Gago, Robinho, Robben, Baptista és Sneijder; Higuaín, Raúl és Saviola.

Kimaradt: Guti, Torres (eltiltás), Metzelder, Van Nistelrooy (sérülés), Drenthe, Soldado és Codina (technikai döntés).

14:18 - A Marca szerint Schuster holnap változtat az elmúlt mérkõzéseken alkalmazott taktikáján, és ismét két védekezõ középpályással küldi pályára a csapatot. Eszerint a várható felállás a következõ: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Diarra, Gago, Sneijder, Robben, Raúl és Saviola (Robinho). Továbbá nem elképzelhetetlen még Baptista játéka sem, habár erre kevés az esély. Ellenben Raúl és Robben helye biztosnak tûnik támadásban.

jaj ne má.....eddig se vezetett semmi jóra ez a taktika....

LasDen
nem hinném, hogy visszatérése után olyan hû de jó lesz..... 😄

Ruudi maradjon már nekem semmi bajom vele. Drogba is idös annyi pénzt meg nem ér! Maradjon Cselszibe

Fiatal csatárt inkább.

tesó07
Jöhet Drogba,de nehogymár a Ruud helyére.Sztem világ legjobb befejezõcsatára.Adjuk itt el a jobbnál jobb játékosokat,már elegem van.Drogba jó,de nem annyira mint Nistelrooy.

RMCF

ugyanmár 😊

REAL MADRID

hunbasser
ne legyé' má' hülye :\

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
me má öeg.... 😄 én sose kedveltem annyira....és nem bánnám ha elmenne....7 milliónál többet meg már nem ér....max 10-t.... 😄 Drogba se ér 40 millát.....16-t esetleg....de õ se kell ide.....Huntelaar osz csá :d

REALista
Ja persz adjunk egy Nistyt 7-ért és vegyünk egy Drogbát 40-ért...😄
Na nehogymár ekkora nagy különbség legyen a két játékos között.Egyébként meg nem is értem minek eladni.Tavaly gólkirály lett idén kevesebbett játszik ugyan sérülés miatt de így is van 12 gólja a bajnokságban ami nem rossz szvsz...

indokold miért adnád el 😊

REAL MADRID

LasDen
mit miért?? 😄

:SSSSS miért?

REAL MADRID

LasDen
mi van? a 7 millió sztem korrekt ár.....sõt.....én eladnám nekik a picsába.....

LasDen
De sztem a Milan meg pont azt akarja, hogy õket összehozni egy csapatba......meg amúgyis Kaka már megkapta az Aranylabdat, így má nem olyan jó....

azokután hozzá is vágtam volna 😊

nagy zsenik ám az újságírók 😄D

REALista
Ronaldinho "hozhatja" Madridba Kakát - Részletek a mai nap folyamán itt a madridista.hu-n!

Hu de érdekes értekezés lesz arról hogy ha Dinho a Milánba megy akkor nyilván Kaká-ra ott már nem lesz szükség és akkor nyilván majd ide jön...😄

robotnyk
szerintem érthetõ, mert nem a "mûesésért" kapta a sárgát, hanem utána elrúgta a labdát.
REALista
6:25 - A katalán Sport szerint Mijatovic és a Milan képviselõi múlt héten találkoztak, az olaszok pedig 7 milliós ajánlatot tettek Van Nistelrooyért. Az esetleges átigazolást maga Berlusconi sem tagadta. A Real Madrid egyébként Drogbával pótolná a holland gólvágót.

Hát persze 7 millió...😄

A Fellebviteli Bizottság fenntartotta Guti 1 mérkõzésre szóló eltiltását, aki így biztosan nem léphet pályára vasárnap.

Gratulálok, adjátok a lovat a dilettáns bírók alá, úgy van <#taps><#taps>

Mata <#wow3>

ésmi elengedtük

REAL MADRID

Csabesz6
jah ezt mondta Carewrõl egyszer.Carewt azóta csak narancsnak neveztük😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"