Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
én is akarom 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csabesz6
szerintem meg maradhatna Diarra.idei szezonja felejthetõ, de szerintem vissza fogja nyerni a formáját.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Én is sokmindent akarok xD

Már annyi név felmerült hogy regényt lehetne irni!

hunbasser
hát,mondjuk ez nem lenne rossz...😊

ReaL MaDRid x siempre

A Real Madrid Essient akarja Diarra helyett! (sport.es)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

II Rocky II
bazz te még emléksz ara?😮O na mind1 :]]]

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
2

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
te csak ne %-olj mert a Roma ellen is nagyon kiszámoltad <#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha már eldõlt minden egyértelmûen a cseréket kellene játszatni

REAL MADRID

jah, én azt tenném, hogy ha már eldõlt, Barca ellen Dudeket tenném be sanszosabb, hogy ott kapunk gólt,meg esetleg Osasuna ellen is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

II Rocky II
szvsz nyerhetõ mecsek,a barcat sztem 80% megveritek..fõleg ha format is nézzük 😊

24 - Exile -Nov.23

ProGabe
ezért baromság ez a zamora díj!

ha vennék a fáradtságot,és a kapura tartó lövések,és azok kivédésének az arányát számolnák ki,na akkor lehetne azt mondani erre a díjra,hogy a legjobb kapus kapja!ha a védelem kapná,nem lenne egy szavam sem...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
A Zamora lista állása:
1. Tono (Racing) 0,88 koeff.
2. Casillas (Madrid) 0,90 koeff.
3. Valdés (Barcelona) 0,94 koeff.

Egyébként Casillas 33 meccsen kapott 30 gólt míg Tono 26 meccsen 23-at viszon összeségében a Racing több gólt kapott(33) csakhát nem mindíg Tono védett...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

amikor kontrából megindultak, majd leálltak félpályánál, üvölthette volna nekik, hogy na gyerünk már, támadjatok, akkor tuti nem állnak meg...

REALista
Meglepne ha ilyet mondott volna Suszter.Szerintem csak a nyomás teljes hiánya miatt játszott ilyen lazán a csapat.

Bilbao(o), Osasuna(i), Barca(o), Zaragoza(i), Levante(o)

II Rocky II
huh mi lenne ha a Valencia kiesne 😄 lol mekkroa lenne már..ilyen kerettel és kiesni 😮OO
kcisit örülnék neki,icipicit fradi feelengem lenne 😄
amugy kivel játszik a real a hátrallévõ bajnokikon?

24 - Exile -Nov.23

robotnyk
meg a vezetõségtõl. nem érdemtelenül leszünk bajnokok, de komoly hiányérzetem van.
csak Schuster mondta nekik, hogy ne támadjanak sztem , de miért??

Capello miket kapott ezért tavaly sok szurkolótól...

zaki
3 pontra vannak tõle... :c

hunbasser
úúúúhhhhhhhh...

ReaL MaDRid x siempre

azigen :S még a végén kiesnek

REAL MADRID

zaki
FT Athletic Bilbao <5 - 1> Valencia
19' <1 - 0> J. Martinez
50' <2 - 0> F. Llorente
66' ❤️ - 0> F. Llorente
74' ❤️ - 1> D. Villa
85' <4 - 1> A. Iraola
90' <5 - 1> A. Aduriz

<#zavart1>

LasDen
az hogy megismerhetsz.....
bár van, aki szerint 42 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi az élet értelme????
LasDen
osztódással......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
hoty szaporodik a meduza?
amugy 2.felidöben azt hittem elalszok.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
XD
Amúgy a meccs az elsõ félidõben kifejezetten jó volt, voltak szép megmozdulások, a gól is jó volt, utána viszont tipikus esete volt a félgõzzel passzolgatunk, védekezünk, húzzuk az idõt antifocinak, de jól össze volt rakva a védelem, nem rossz csapat ez a Racing, de most nem igazán tudtak átjárni rajtunk, nálam a meccs egyik legjobbja Heinze, megbízható volt, sokat szerelt, határozott volt és hajtott. Cannavaro kipontozódott egy meccsre, elképzelhetõ jövõ hétre a Ramos-Pepe-Heinze-Marcelo védõsor. Robinhonak viszont nem igazán ment, jogos volt a cseréje, viszont nálam Raúl - Saviola csere lett volna a harmadik.

Konklúzió, grat a csapatnak!!! 😄

Bátor fiú...

LasDen
nah van még vkinek kérdése??? most nagyon benne vagyok....mindenre válast tudok adni....kivéve arra, amirõl úgy gondolom hogy nem érdemled meg hogy tudd.....

hunbasser
😄DDDdddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

hunbasser
de.

amúgy az elsõ félidõ nagyon szép volt,azt hittem már végre úgy nyerünk,hogy tényleg lealázzuk az ellent,erre a második félidõben mutatott antifutballal majdnem megnehezítettük magunknak a meccset,de azért így is meglett 😊

kérdés:meg tudná valaki mondani,hogy Higuaín elsõ "gólját" miért nem adták meg? :\ sztem maga a játékvezetõ sem tudná megmondani,csak úgy lefújta mert "gyanús volt" :\\\\\\

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem hülye vagyok csak egyéni látásmódom van 😄

hunbasser
mekkora hülye vagy te...😄DDDDDdd

ReaL MaDRid x siempre

Burdi
Barca remélem sorfalat fog állni 😄
én márcsak ezért is küzdenék 😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

robotnyk
én valahogy nem látom benne a potenciált. Higuanban persze annál inkább. érdekes, mikor meccsei voltak, mindent mellé lõtt, most hogy 5 perceket kap, általában berúgja.
LasDen
nem bal???
de erre 2 percre tök mind1 volt 😄

jaja de amugy Balboa nem jobbszélsõ?

REAL MADRID

LasDen
na meg persze a kis foshajú higanyból is 😄

grt a csapatnak ... lapos meccs de a 3 pont megvan 😊

REAL MADRID

LasDen
ha nem bassza el a vezetés akkor Balbokából fasza kis játékos lehet....

<#wave> higany

REAL MADRID

REALista
gól😊

O.o

REAL MADRID

REALista
Ennél csak a Titanic-os a jobb...😄DDDDDdd

LasDen

😄DD lol mekkora szinesz 😛

REAL MADRID

szvsz második <#merges2>

REAL MADRID

REALista
<#vigyor3>

LasDen
v lesz volt v nem tetszett a bírónak hogy vkinek undorítóbb haja van nála.....