Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes lett volna, ha a majdnem kiskorú bíró befújja Mangala (?) szabálytalanságát 2-1-nél, mert az bizony az volt. Tudom, volt a másik oldalon is elmaradt tizi, de ha az elsőt befújja, akkor minden máshogy alakul.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A hazaiaknál: Diego Alvés, Gayá, Mangala, Garay, Cancelo, Enzo Pérez, Parejo, Nani, Orellana, Munir, Zaza.
Nem számítok könnyű meccsre, egy X is bőven benne van. Egyrészt mert a Mestalla-ban sosem mehet biztosra az ember, volt már 0-3 és 6-3 is. Másrészt meg a külső terhek, amik a játékosokra hatnak. Egy pont előnyt kell tovább növelni, van 2 meccs erre a célra. 2013 decembere óta 2 meccsen 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg. Ideje lenne győzni, és kell is a 3 pont. Danilo és Coentrao sérült, Asensio, Mariano és Pepe pedig kimaradt a keretből.
Garay, Parejo és Medrán személyében vannak a Valencia-nál egykori játékosaink, azok meg mindig felszívják magukat.
Egy soványka 2-1-es győzelem a tippem, remélhetőleg Morata-góllal.
meg nem lattam a meccset, de stat alapjan jok voltunk
Több, mint 400 perc után mondjuk ideje volt már.
Ronaldo szerintem a kezdőből fog kb visszavonulni, ha nem megy Amerikába. Sajnos túlságosan is kihagyhatatlan. Vannak jó meccsei, de fáradt. Hogy ki pótolhatja azt nem tudom. Én elnézném a Bale-Morata-Lucas triós elől. A walesi eredetileg is a bal oldalon játszott, nem lenne idegen a hely. De Perez biztos kidob majd pár tízmilliót valakire.
Mik a hosszu tavu tervek amugy? Mert CR is oregszik, egyszeruen nem birja osszeszedni magat EB ota
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Navas, Marcelo, Varane, Nacho, Ramos, Danilo, Casemiro, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema
Danilo vagy Marcelo lesz-e elől, valamelyik szélen? Benzema megint kezdő? Morata újabb 8 perce jön? James vajon melegíteni felállhat a padról?
Jó lesz így a bajnoki hajrá, lassan minden hétre jut majd 2 meccs, mert még a Valencia ellenit is pótolni kell.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem olyan rossz játékos, A madridi nyomás alatt nagyobb nevek is megszenvedtek már.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze ez a ket botlas az ellenfelektol egesz jokor jott. Remelem Zizou kitalalt valamit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én még mindig úgy gondolom, hogy sokat segítene a rotálás. Benzema ugyan egészséges, de a kapu előtt impotens. Miért ne lehetne leültetni a padra? Morata ugyanannyi bajnoki gólt lőtt, pedig csak epizódját a franciához képest. Lucas is alig játszik, simán kezdhetne többször ő is. Főleg amíg 2 darab igazi szélső maradt lábon, és ő az egyik. James szintén kaphatna több lehetőséget, mert bizony Modric már nem lesz fiatalabb. Most talán csak 2 hetet kell kihagynia, de ez is elkerülhető lett volna.
A holnapi bajnoki szerintem nehezebb lesz, még erősebb kezdővel is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/