81624
-
Rudee #81302 Na a tarajos kutya végre lekulloghat. Jó belépője nem volt ma. -
#81301 Nagyon úgy néz ki hogy összefogjuk hozzni ezt a Bayernnek sajnos...kapunk egyet vége mindennek... -
Rudee #81300 Danilo Te vagy az? -
#81299 Ez viccnek is rossz... -
Rudee #81298 Lehet majd megint szidni, hogy csak 5 gólos a BL-ben. -
#81297 Ronaldoooooooooooo gooooooooool:) -
#81296 Nagyon kène egy idegnyugtató gól. -
Rudee #81295 Robben hozza a formáját, meg a favágó Vidal is. -
#81294 Úgy tudtam hogy Kassai befogadó fújni egy 11-est...:S -
#81293 Na nem is tudtam hogy Benzemanak remek a formája...:D -
#81292 Az a szerencsènk hogy a Bayern se túl acèlos eddig. -
Rudee #81291 Hát az idegenbeli győzelem tény hogy nagyjából 2 gólos előnyt jelent, de ennyire nem kellene elkényelmeskedni. -
#81290 Nagyon sok a hiba eddig jó lenne felpörögni mèg időben... -
Rudee #81289 Navas, Marcelo, Ramos, Nacho, Carvajal, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema
Lewandowski kezdő, valahogy meg kell fogni. -
#81288 Igen kifejezetten jól játszott tegnap. -
#81287 Ki -
Rudee #81286 Azért a sokat szidott Danilo beadása se volt gyenge, kellett a sikerhez. -
#81285 Kikerult egy oltozoi kep a csapatrol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nagy hős #81284 isco mit jatszott -
#81283 Isco csodagóljával 1:1:D -
#81282 Vezet a Sporting...:S -
#81281 Na Coentrao a kezdőben.:D Érdekes meccs lesz jó lenne nem pontokat hullajtani... -
#81280 Minden korszak váltás egy csapat életében nehéz. De ahogy meglett Hierro, Zidane vagy RC örököse, ugyanúgy meglesz majd most is. Az idő mindent -
Rudee #81279 A Castilla négyet kapott a Logrones-től, így nagyjából el is szállt a rájátszást érő helyek valamelyikének megszerzésére az esély. Matematikailag még persze meglehet, de amúgy nem túl sanszos.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.13. 14:03:11 -
#81278 Én arra leszek kíváncsi, hogy ki fogja majd Ronaldo és Ramos örökségét átvenni. Nincs kétség afelől, hogy a spanyol védő élete formáját nyújtja már vagy 1-2 éve. Életveszély a kapu előtt, nagyon jól támadja a labdát és az ellenfél hiába tudja, hogy figyelni kell rá, mégsem tudják levédekezni. Emellett igazi vezére a csapatnak, bár védőmunkája olykor hagy kivetnivalót maga után, jelenléte a pályán meghatározó. Ahogy Ronaldo is. Azt hiszem ő az EB győzelemmel megnyugodott. Megnyert mindent, amit kitűzött maga elé. Nem azt mondom, hogy a tudása vagy a képességei csökkentek - bár a mozgása már borzasztó merev és robotszerű -, de az étvágya mindenképpen. Gólokra, győzelemre és kupákra. A testbeszéde látványos, talán el is fáradt már. Elképesztő mennyiségű meccs van a lábában és tekintve azt a minimális sérülést, amit pályafutása során elszenvedett, csoda, hogy még így bírják a lábai. Hazard-t emlegetik nagyon, illetve Griezmann neve merül fel újabban, de szerintem ő szereti annyira az Atletit, hogy a Realba nem fog menni. A belga kivételes játékos, de CR testfelépítéséből fakadóan is olyan komplex játékos, amilyen nem nagyon van mostanság, legalábbis, akivel pótolni lehet majd. Az egyértelmű, hogy Bale soha nem fog olyan szintet elérni és nem azért, mert gyakorlatilag folyamatosan a portugál árnyékában játszik, hanem mert nincs benne több. Villámgyors, bitang rúgótechnikája van, de szerintem semmi extra nincs benne. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Perez majd érdemben fogja-e pótolni CR-t vagy rámegy megint a marketingértékre és olyan játékost hoz, akiből nagy pénzt lehet csinálni. -
Rudee #81277 Lehet majd holnap károgni, de ezt a győzelmet se veszi el senki sem. Ahogy nem is adták. Persze Perez nyilván megint megvett mindenkit, azért is a kamu 11-es és a 3 perc alatt kiosztott 2 sárga, ami egyébként teljesen fölösleges szabálytalanságokért járt.
Neuer volt a Bayern hőse, Müller meg bebizonyította, hogy klasszisokkal gyengébb, mint a lengyel vetélytársa. Bár Benzema se volt sokkal jobb, de tőle már megszoktam. Csak 2 okból nem élek Doktor Bubó és Urszula szlogenjével: az egyik Carlo, a másik a visszavágóra visszatérő Lewandowski.
Carvajal nagyot játszott, de szinte mindenkit meg lehet dícsérni. Talán Modric volt kicsit visszafogottabb, de 2-1 után már el merte lőni a labdát. Benzema hajtott, de helyzetbe kerülve még mindig van baja.
Szombaton a Gijón ellen lehet folytatni az immár 6 meccses idegenbeli győzelmi sorozatot. -
#81276 Teló billentyűzet:) -
Rudee #81275 Jó lenne, szerencsére Ronaldo most Benzema nélkül begyötri a másodikat is. -
#81274 Ronaldoval polipok okozói g9oooooool:) -
#81273 Morata jöhetne a végére. -
Rudee #81272 Ezt az emberelőnyt kell kihasználni. Jogos sárga, kettő a kettő ellen mentek volna Ronaldoék ha nincs a fault. -
#81271 Jó csere,Bale rengeteg labdát elszórt... -
Rudee #81270 Carvajal beadása bejött pajti... -
Rudee #81269 Ezaaaaaz, Ronaldo egyenlít!! -
#81268 Vidalnak jövünk egyel...:) -
Rudee #81267 Ilyen 11-est befújni... a válla volt. Biztos Perez megint megvette a bírót.
Még jó, hogy Vidal NFL-játékosnak hitte magát. -
Rudee #81266 Jó lenne néhány helyzet, kell az idegenbeli gól. -
Rudee #81265 Este meccs, az idei egyik legfontosabb. Jó lenne legalább egy X. -
#81264 Lennek most Malagaban :D
Szerk.: neztem kepeket. Barmikor lennek Malagaban :D
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.04.08. 22:57:13 -
#81263 Lehet önerőből is képes lenne bajnokságot nyerni a Real, de hogy a Barca nagy segítségre van ebben, az biztos... :D