Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras>

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620

SLICK
Egyébként ennyire nincs normális jobb szélsõ, hogy minden áron Bale-t akarják? Mondjuk én továbbra is azt tartom, hogy Jesét kell erõltetni ott.

Di Maríában meg nagyot csalódtam, azt hittem megembereli magát Ancellotti érkezésével, de hát tegnap alig volt momentuma.

Egyre jobban forrósodik ez a Bale ügy. Kíváncsi leszek, mert jobb szélre nagyon kellene valaki.

REAL MADRID

Bale meg nem ert oda! 😄

LasDen
nah, ma egész végig jó volt a stream. viszont benzema gólja körül bealudtam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Özil-en néha annyira lelassul a játék a biztonsági, statisztikára épülõ játékán, hogy teljesen elveszi néha a csapattól a lehetõséget. Ronaldonak volt két olyan pocsék passza, hogy azt érzésem mintha szándékosan rontja el, hogy nehogy más rúgjon helyette gólt <#miaz> Pozitívum Carvajal. Ilyen furcsa érzésem vannak <#nemtudom>

SLICK
na pont C szabadrúgása elõtt áll meg a stream miért is ne...

SLICK
Di María el van tûnve mint szar a ködben. :|

SLICK
jövõre odaérnek 😄

REAL MADRID

SLICK
hát a Cé fejese elõtt helyzetben sokkal több lehetõség volt, Özil kisodródott nagyon a labdával.. :|

SLICK
Isco és Modric le Di María és Casemiro fel.

Rockynhooo
Isconak is voltak szép momentumai.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
49-51 % labdatartás volt mikor legutóbb mutatták. Kiegyenlített tehát tényleg próbáljuk sokat tartani a labdát, csak nem szeretném azt hogy utána az a görcsölõs fos legyen mint a Barcánál hogy elpasszolgatnak de a további dolgokhoz pedig nincs elképzelés...

Köszi, egyébként Özil nyilatkozta azt hiszem, hogy Ancelotti a sokpasszos, labdatartos jatekot akarja jatszani. Hat kivancsi leszek a 2. felidore.

REAL MADRID

SLICK
egész pörgõs, a PSG-nek több veszélyesebb helyzete volt, de Lavezzi Benzema szintû bénázásainak hála nem lett gól egyikbõl sem.
A játékunk azért nem tetszik, mert nagyon középre tömörödnek olykor és ott próbálnak szûk területen helyzetet kialakítani, de mondanom sem kell szarra sem jó. Össze vissza passzolgatnak a 16-os közelében.
Özil továbbra is megtorpan mikor mehetne, bár egy gólpasszt kiosztott így, Cé pedig nem is tudom milyen pozícióban van mert rendszerint középen tûnik fel vagy átmegy a jobb oldalra. De amúgy is azt a szélt erõltetik, gondolom Carvajal miatt, mondjuk õ kurvajól is tolja, Ibrát nem akárhogy szerelte 15-oson belül.

Nem volt valami jó, Benzama Végre jól találta el a labdát. ennyi! 😊

Basszus azt hittem 20:45-kor kezdodik. MIlyen volt az elso felido?

REAL MADRID

Lavezzi hatalmas csele 😄

SLICK
na Benzema gól, fel kell jegyezni.

Nekem azok tökéletesen szoktak menni (sopcast), meg ha kifogok egy 2000/s azt kiteszem tv-re, mert általában nagyon jó minõségûek!

SLICK
Köszi!

banok
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS
20.00 PSG-Real Madrid
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
ennyit Bale állítólagos menni akarásáról 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

shala
Khedira megint betrükközte magát a kezdõbe, biztos gecijó arc az edzéseken

non potest pluere aeternum

Hát eddig nem nagyon találta az ideális taktikát.

REAL MADRID

LasDen
íme a csapat: Diego López, Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao, Khedira, Modric, Isco, Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.

most megin 4231? 😄 bár 4321-nek is elmegy...

LasDen
szerinted??

Grove4
Sopcastot nem próbáltátok? Szerintem fényévekkel jobb mint a mezei stream.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SLICK
én amiket eddig kifogtam 1 kivételével mind jó volt
csak a kurva szolgáltatóm baszik esténként valamit

LasDen
sose volt még olyan meccs, amit 1 streamen végig tudtam volna nézni. általában elkezdem, akkor az belaggol, keresek másikat, belaggol, másikat, belaggol és megyek megölök mindenkit játékban....

SLICK
úgy néz ki maradnak a streamek. Ennek csak azért nem örülök mert esténként baszakszik a netem

LasDen
nem közvetíti itthon tv?? kár 😞((
kurva streamek...

SLICK
Este 8-kor meccs a PSG ellen. Esetleg ha valaki nem tudná 😊

Védekezõ középpályás jön úgy hogy lesz helyette más akit majd lehet szidni! Úgyhogy nincs isten! 😄

LasDen
megunták már az égiek a sok szitkozódást 😄

SLICK
van isten? :o

Khedira tavozhat, Kondogbia erkezhet!!!

REAL MADRID

Szimpatikus játékos, ezt a meccset sose felejtem el, nagyon megmaradt bennem, 0-3 ról fordítottunk! Legnagyobb meccsek egyik volt számomra.

LasDen
felejthetetlen...😄 de az utolsó meccs sem volt kevésbé rosszabb...

Rockynhooo
Khedira tényleg mehetne, Modric maradjon bizonyítani 😊

Ez meg ofikál:
Real Madrid announce that Denis Cheryshev has renewed his contract and will be a first team player for the next four seasons.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Most mi bajod, tegnap is becsereltek majd kiegyenlitettunk 😄

REAL MADRID

SLICK
+1, Khedira mehetne is, fõleg ha marad Modric, akkor túl lesz telítve az a rész. Meg eleve nem tudom mit látnak még Khedirában, egy gyökér az egész ember, kurvára irritáló már a jelenléte is

shala
Személy szerint én Casemiro játékával vagyok a legjobban megelégedve, reményteli a srác.

non potest pluere aeternum

SLICK
én azt hittem Denis elkerül a Leverkusenhez úgy mint Carvajal, de azt se bánom, hogy így alakult, csak ne védõt faragjanak belõle könyörgöm.

LasDen
Denis, Morata, Jesé, Carvajal, Nacho...te jó ég. Mennyi saját nevelésû 😄 mikor volt utoljára ennyi a kerektben? (és akkor még ott van Arbeloa, Iker, Lopez is)

Hoppá, Denis is új szerzõdést kaphat. Mivel nem igazolunk csatárt, szükség lehet rá is.

REAL MADRID

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Beszarás, hogy Benzemanak és Özilnek még tolmács kell egy spanyol interjúhoz. <#levele>

REAL MADRID

Ez a 2. számú kék mez olyan mint egy pizsama 😄Délõ

REAL MADRID