Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#fejvakaras>#fejvakaras>

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
Di Maríában meg nagyot csalódtam, azt hittem megembereli magát Ancellotti érkezésével, de hát tegnap alig volt momentuma.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID
REAL MADRID
A játékunk azért nem tetszik, mert nagyon középre tömörödnek olykor és ott próbálnak szûk területen helyzetet kialakítani, de mondanom sem kell szarra sem jó. Össze vissza passzolgatnak a 16-os közelében.
Özil továbbra is megtorpan mikor mehetne, bár egy gólpasszt kiosztott így, Cé pedig nem is tudom milyen pozícióban van mert rendszerint középen tûnik fel vagy átmegy a jobb oldalra. De amúgy is azt a szélt erõltetik, gondolom Carvajal miatt, mondjuk õ kurvajól is tolja, Ibrát nem akárhogy szerelte 15-oson belül.
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
most megin 4231? 😄 bár 4321-nek is elmegy...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak a kurva szolgáltatóm baszik esténként valamit
kurva streamek...
REAL MADRID
Ez meg ofikál:
Real Madrid announce that Denis Cheryshev has renewed his contract and will be a first team player for the next four seasons.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
REAL MADRID