81624
-
#78126 Lesz valami normális minőségű stream? -
#78125 jaja pár éve volt ez, emlékszem hogy teljesen be volt fordulva az egésztől mikor kiderült... -
#78124 Úgy rémlik nekem, hogy Ronaldonak is voltak olyan ügyei, mint ez a Victoria Dorval dolog, volt vele miről beszélgetni -
#78123 még lehet így is jobb lenne, mint Benz...:D -
-
#78121 nade Kariiiim
-
#78120 ejj ezek a nők, mindig a baj van velük :D -
Monoton #78119
"A Sud Info állítja, Benzema két éjszakáért is fizetett a 29 éves Victoria Dorvalnak, aki születésekor még a Johnny nevet kapta, és 25 évesen operáltatta át magát. A hölgy állítja, első alkalommal kétezer eurót kért egy együttlétért Benzemától, aki aztán újból megkereste, ekkor pedig már 6000 eurót fizetett a szolgáltatásaiért.
- Tudott a műtétemről, de azt mondta, nem zavarja, sőt, még jobb is így - árulta el Dorval a lapnak."
/Samsungsport/ -
#78118 Most még bőszen frissítgetik a srácok, bezzeg majd ha 10 pontos hátrányban leszünk, meg kiesünk a BL-ből -
#78117 jah, meccsenként frissül... -
#78116 Már a friss Getafe elleni képek a bannerban? Cool. :D Benzema fejelése :D -
#78115 Most már értem miért pontozódsz ki mindenhonnan :DDDDDDD -
#78114 Semmi kiemelkedőt nem nyújtott egyik volt madridos sem. -
#78113 lassan kezd mozgolódni a bajnokság. idővel újra szinten lesz... -
#78112 Most több jó csapat van ott mint spanyolban. -
#78111 én csak azt sajnálom, hogy mind hárman mehettek volna egy nívósabb bajnokságba is. Ez az olasz elég gyenge már évek óta... -
Monoton #78110 Na úgy néz ki ez marad a fórum szélessége, cserélhetem a fejlécet :/ -
Monoton #78109 Az első gólpasszt meg Albiol adta. :) -
#78108 Higuaín betalált a Milan ellen is :)
A Napolit konkrétan a Madridi alakulat repíti :D -
#78107 Bale lehet bal hátvéd is -
#78106 Nekem a védelem tetszett most. Örülök, hogy Ramos nem játszott, és annak külön örülök, hogy Pepe felhagyott az idegbeteg viselkedésével, pedig most kapott eleget ahhoz, hogy elpukkanjon az agya.
Nacho is egész jól játszott. Arbeloa nem téma úgyis Marcelo kezd majd helyette vagy Coentrao. Carvajal meg szintén nagyon jól tolja jobbon. Arbeloának max akkor lehet esélye ha valaki lesérül, vagy Ancelotti pihenteti Carvajalt... Jövőre úgyis túl kell adni rajta és egy fiatalabb játékost hozni a helyére -
#78105 Igen, ezért is sajnálnám, ha nem játszana. De ezt Carlo is valszeg látja, és ha igaz, hogy csak Isco helyett jött volna Bale, akkor az ebből a szempontból jó is (tehát nem egymás cseréjének tekinti).
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy fog beleilleni Bale játéka ebbe. De jó, hogy van variációs lehetőség. -
Monoton #78104 Azert most egesz mas rendszerben jatszik Di Maria es az egesz csapat. Latszik, hogy jobban fekszik neki ez a szabadabb jatek, nincs a vonalhoz kotve. -
Monoton #78103 Szerintem az Illarra - Modric fog kezdeni hosszabb távon. -
#78102 Szerintem marha jól játszott most (is) Khedira. Meg Arbeola is.
Di Maria meg állat megint (mint régen, mielőtt felemelték a fizetését - lehet most a kezdőért harcol Bale miatt?).
Amúgy nem tudom milyen lett volna a játék, ha Isco helyett Bale jön. Szerintem rosszabb, mint igy. Isco kell. Bale nem annyira hiányzott a csapatból, viszont Benzema helyett simán nézném őt. -
#78101 ezzel a gólpasszával megint ott fog rohadni a kezdőben -.-
első félidőben kétszer hallottam a nevét kb -
#78100 Azt hittem, Benzemát végig játszatja, csak hogy szivassa. :D Moratának kevés a 10 perc:S De marha jól mozgott, csomószor próbált üresbe menni, és nem is tököl. Biztos látjuk majd még. :) -
#78099 Dolgom volt lemaradtam a 2. félidőről. Az utsó CR sarkazásra értem vissza...
Carlo miért nem cserélt előbb? 78. perctől kezdve cserélt csak. Ennyire nem akar lehetőséget adni senkinek? Benzema is 80. percben lett lecserélve ez valami vicc! -
Monoton #78098 Megjegyzem Khedira úgy lőtte be a labdát mintha valakit meg akart volna ölni :D -
#78097 Benzemánál bárki jobb. Nagymamám is kevésbé zavarná a csapattársait mint ez a gyökér. -
Monoton #78096 Az de szép volt :D -
#78095 En nem tudom mit lattok morataban de hogy en semmit az biztos -
#78094 Viszont ez a Jesé gyerek nagyon jól mozog. -
hugopareiros #78093 link
Rá is leltem egyre. Elég gyászos így nézve... -
#78092 Jesének milyen haja van már????? tán elesett? -
#78091 miért kell mindig ilyen vulgárisnak lenni? -
#78090 Végre letakarodik ha jól látom. -
hugopareiros #78089 Elkezdtem keresni egy olyan statisztikát ahol leírják, hogy Benzema hány lehetőségből szerez gólt.
kapurarúgás / gól
gólszerzési lehetőség / gól
Valami ilyen kellene nekem. Bárki tud valamit, ne tartsa vissza :D
mert a góljainak száma szép, de ha 4x ennyit is rúghatott volna, akkor már annyira nem. -
#78088 EZ EGY VICC MOSTMÁR! LŐJJE MÁR LE VALAKI EZT A SZERENCSÉTLENT -
hugopareiros #78087