81624
-
#78086 És ezt is ki tudta hagyni ez a gyökér.... -
Monoton #78085 Sírok :DDDDDDDD -
Monoton #78084 Jól van most már jöhetnek a cserék. -
#78083 Lehet Zidane szerződés záradékában van benne, hogy Benzemának játszani a kell, mivel francia, vagy nemtom... :D -
#78082 Jaja. Nagyon durva, mennyire béna most Benzema. De minden rossz, amit csinál. Ha nem érne bele, jobb lenne.
Pedig a BL-ben legalább harcos volt.
Még szerencse, hogy -1 emberrel is ilyen jók vagyunk. :D Lesz ez még jobb is! -
#78081 Lassan így is úgy is kinéz egy kezdő Moratának. Valamikor pihentetnie kell Benzemát is. Bár ez biztots nem a jövő heti AtMa meccs lesz... -
Monoton #78080 Na mar mutatjak Moratat -
Monoton #78079 Mert már nem tudom nézni ahogy szerencsétlenkedik. -
#78078 nem, a számok amellett szólnak, hogy seggbe rúglak :D -
#78077 Te nem szoktál ilyen érzelmi kitöréseket kommunikálni. Mi van?? :))
Benzemaaaaaaaa. :D -
(Benzemat én már ezer éve elzavartam volna, mindjárt jön Lasden, hogy a számok Benz mellett szólnak ) -
#78075 Ne bantsatok a kopaszt csak megijedt a lehetosegtol :) -
#78074 akár ő is, de Benzema ne jöjjön ki a 2. félidőre -
Monoton #78073 Én Jesét hoznám -
#78072 Te jó isten... Ezt nehezebb volt kihagyni mint belőni, de hát Benzemának sikerült.... Jöhet Morata a 2. félidőre. -
Monoton #78071 BENZEMAAA! Menj az Arsenalba Özil után! -
Monoton #78070 Ezt be akarta dobni a kapuba? :DDD -
Monoton #78069 Na megint hova passzol ... -
Monoton #78068 Benzema szerintem nagyon kilóg ebből a támadószekcióból. -
#78067 Pepe helyrehozta:D -
#78066 előfordul az ilyen -
Monoton #78065 Na Pepe megint elintézte :D -
#78064 fúúúú de megmáráztatnám azt a picsát :D -
Ferrari23 #78063 Roni, Bale, Modric, Benzema kezdő lett volna, de Bale megsérült bemelegítés közben. FAXA... -
#78062 +1
bár nemártana picit részletesebb képeket is látni róluk -
Monoton #78061 Bal felső vagy jobb alsó. -
#78060 nah, ki melyik új stadiont választaná? :D
-
#78059 faterom is ugyanezt mondta. Csak nem te vagy az? :D O_o -
#78058 "Jesús mit keresett ott? Vagy ő is az egyik főnök? :DDD"
Mellékállásban biztos pincérkedik :) -
#78057 Xabi Alonso visszatérése továbbra is homályos. Mivel a játékosnak a műtéte követően sem múltak el a fájdalmai...
Gyanús, hogy Csabinak itt az út vége. Már ami a Realt illeti...
Pénteken együtt ebédeltek a csapat “főnökei”, Ramos, Pepe és Cristiano Ronaldo, számol be a Marca. Az eseményen a csapat harmadik számú kapusa Jesús is részt vett...
Jesús mit keresett ott? Vagy ő is az egyik főnök? :DDD -
#78056 pont az előbb néztem meg. Igazából mindegy hányszor látom ugyanezeket a képeket, ő egy Isten. Azóta sincs egyetlen egy olyan játékos sem akit ilyen szinten csodálnék mint őt és a játékát. -
#78055 Zinedine Zidane A True Legend -
#78054 Ez nagyon nagy :D -
#78053 szerintem se. de még elég fiatal, bármi lehet... -
Monoton #78052 Most is csak cserekent kapott lehetoseget. Nem lesz akkora jatekos, mint a papa. -
#78051 jah. tavaly találta ki az Uefa, hogy a next generation mellett legyen egy ilyen is. és ilyenkor mindig megemlítik, hogy a Real csapatában ott játszik Enzo Rodriguez is :D -
#78050 igen,ugyanazok a csoportok,meg a játéknapok is :) érdemes figyelni az eredményeket majd,meg a neveket -
#78049 Van ilyen, hogy u19 bl? :D ugyanazokkal a csoporttokkal ? -
Monoton #78048 Na ez meg elmaradt :) Galatasaray U19 1 - 1 Real Madrid U19
A Juve fiataljai is leikszeltek, így mindenki 1 pontos. -
#78047 Karim Benzema folytatja jó sorozatát a Bajnokok Ligájában a Real Madrid színeiben is. A francia 35 meccsen 21 alkalommal talált az ellenfelek hálójába, amivel egalizálta a mágikus Santillana rekordját.
újabb bizonyíték Benzema mellett....vagy a létező és nem létező univerzumok legnagyobb véletlenével van dolgunk :D