81624
  • horpeti
    Mi lenne ha elhúzna mindenki az El Classico topikba?
    Amit ezután irnék, az már odavaló, ezért inkább nem teszem.
    Slick, ha ilyen topikot akarsz, akkor hagyd, ha meg nem, akkor intézkedj. A szarságokat töröld, stb.
    Én elvagyok feszkó nélkül is, tény, hogy akkor kevesebb a HSZ. De erre speciel én nem vagyok kiváncsi. Az a másik 3 madridista, aki még idejár, nemtom, döntsön a többség. :D
  • hagyimiklos1
    Jogos.

"Innen kezdve az összes nyomorult barcás kussolhat!"

"De meg lehet nézni a különbséget a két topik felhozatala között... Szinte habzó szájjal reagáltok le"

Majd következik,az ő nem olyan mese és különben is ő is emberből van, neki csak a stílusával van baj és bocsásson neki meg mindenki, ha néha káromkodik, de a másik oldal "BETEGES" amit művel!!!

És a slusszpoén,hogy leírja nagy egoval, hogy neki "csak" mi számít.
  • bacaelit
    Ezzel a hozzáoszlással te is csatlakoztál hozzájuk!
  • SLICK
    hébe-hóba beírok egy ilyet igen és vállalom is a véleményem, egyrészt mert amit írtam az igaz, másrészt azért mert a saját véleményem. De meg lehet nézni a különbséget a két topik felhozatala között... Szinte habzó szájjal reagáltok le minden Real meccset és azt nézitek kinek hány piros 11-es meg faszom tudja mi járna.
    És ami a legidegesítőbb, meg vagytok róla győződve, hogy a legtöbb hülyeség amit leírtok az úgy van... Én már régóta megfogadtam nem foglalkozok ezzel, de ez már valóban BETEGES amit műveltek és nem lehet szó nélkül hagyni.
    Ami egyes Sport oldalakon is megy, hát komolyan mintha kannibálok lennének az emberek.
    Én nem értem egyedül a Barca és Real között lett ez a mérhetetlen utálat piszkálódás, beszólogatás, egymás anyázása. Az összes többi csapat szurkolói elvannak csendben. Lehet köszönni a médiának vagy akárki másnak. Én nem védem a saját táborunkat sem, mert tudom milyen elvetemült emberek vannak köztünk is és most nem Sg-s berkeken belül hanem magyar és világ viszonylatban is...

És ne attól legyen már egy rohadt szemétláda valaki mert egy adott csapatnak drukkol. Engem sem az érdekel ki kinek drukkol, de úgy érzem, hogy egy fórumon meg bárhol máshol is normálisan meg lehet vitatni a dolgokat.

És továbbá azt is vállalom ha sokszor káromkodok vagy szidok valakit valami miatt (sose ok nélkül), de emberből vagyok és ez az én stílusom az életben is. Lehet sokaknak nem tetszik, de ugyanakkor sok ember kedvel is. Nekem ez számít!
  • Sippie
    Én a helyedben inkább csöndben maradnék ezután. Fölöslegesen játszod a felsőbbrendűt, egyáltalán nem vagy különb mint az általad szidottak, tök ugyanazt csinálod te is.
  • Monoton
    Oki, beteszem a másik topikba is. :D
  • SLICK
    Ki tettem már az El Classicó topikot hogy aki akarja ott szidja egymást... Személy szerint kurvára meguntam azt ami a másik topikban is megy. Hihetetlen 20-30 egynehány éves emberek olyan értelmi szinttel rendelkezzenek mint a gyerekek... De inkább agyatlanok. Úgy tudják fosni magukból a hülyeséget mintha muszáj volna és szentül meg vannak győződve milyen nagyot tudnak mondani.

Monoton: bocs, hogy szerkeszteni kellett a fejlécet, majd a topik címét Lilára állítsd már vissza, plusz a barca topikba is elférne az a link... Mert így ám könnyű védekezni hogy márpedig ki miért ír a másik topikjába...
  • horpeti
    Na, o a megveheto biro,ennyi. Vehettek volna 2kulonbozot. :)
    Lehet maga a spanyol bajnoksag vezetosege vette meg,h.2 csapatot kell tolni. ;)
  • SLICK
    Innen kezdve az összes nyomorult barcás kussolhat!

"Fernandez bűnei

A spanyol sajtó alaposan leszedte a keresztvizet Muniz Fernandez játékvezetőről, aki sokak szerint egyik hibát a másikra halmozta a találkozón: a 34. percben "elfelejtette" kiállítani Sergio Ramost, akinek ekkorra már a második sárga lapját kellett volna megkapnia, a Real vezető gólja egy kétséges szabadrúgásból született meg, a 11-est pedig a kijelölt ráadás lejárta után 3 perccel fújta be - ráadásul alighanem óriásit tévedve.
    Fernandezt az előző szezonban állítólag háromszor is rövidebb kényszerpihenőre küldték a hibái miatt, azzal azonban nem lehet megvádolni, hogy "madridista" lenne: két fordulóval ezelőtt a Barcelona - Sevilla meccsen nem adott meg egy szabályosnak tűnő gólt a vendégeknek, a mérkőzést pedig addig húzta, amíg a Barca megszerezte a győztes találatot..."
  • SLICK
    A táblázatot nemsoká frissítem
  • SLICK
    A szélsőket bal oldalon azért cserélgette Carlo, mert Marcelo és Coentrao is sérült. Arbeloa azért lehetett ott vagy épp Nacho..
    VKP poszton Casemironak megadhatná végre a bizamat is látványosabban jobban teljesít a brazil a gyökér Khedira helyett. Illarra amúgy meg egész jól tolta hétvégén is (tegnapi meccset nem láttam mert a vizsgám végét ünnepeltük), ha formába lendül csak mégjobb lesz.. Így Modric is tudna pihenni, mert valljuk be msot elég nagy teher szakadt rá, ennek köszönhető a kisebb formahanyatlása is szvsz.
    Benzema meg hát... örök talány..
  • 6unn3r
    Én azt nem értem, hogy meccsről meccsre miért változtat mindig Carlo. Nincs két olyan meccs egymás után, amikor ugyanaz lenne a kezdő. Állandóan váltogatja a szélső védőket. Carvajal-Marcelo, Carvajal-Arbeloa, Arbeloa-Coentrao. És dettó a védekező-középpályás poszton is. Nem értem továbbá azt sem, hogy Casemiro (aki látványosan lendületet és fantáziát tud bevinni a játékba) még csak csereként sem áll be. Helyette inkább beküldi Illaramendit, aki engem baromira nem győzött még meg. Na és Benzema. Nem bántani akarom, mert a maga módján jó csatár és megvan benne az a tehetség, amivel igazán jó lehetne. Azt gondoltam Higany távozása után felszívja magát, és menni fog a játék, tekintve, hogy ő az egyetlen valamirevaló befejezőcsatár. Ennek ellenére nem találja a helyét. Ronaldo többet mozog az ék poszton, mint ő. Nagyon gyenge a labdák megjátszásában, rendszerint rossz passzt ad vagy simán szerelik. A befejezéseknél is pontatlan (lásd Getafe elleni meccs). És látszik a görcsösség a játékán, az arcán, hogy nem bír megküzdeni a nyomással, ami rá nehezedik. Ha Perez tényleg nem akar senkit igazolni télen csatár posztra, akkor sovány lesz ez így erre a szezonra.
  • horpeti
    A cserek tenyleg furak. Ha pihentetni akarna,lehetne elobb is. Benz Morata cserenek is csak idohuzo jellege volt. Mondjuk nem is volt meg a meccs,hogy pihentessen.
    O biztos tudja,miert nyomja Benzemat. Mondjuk ezzel fejezi ki,hogy megbizik benne,es varja,h.formaba lenduljon. Ha kitenne,vegkepp meszelnenek neki,motivaciot is vesztene. Biztos be fog majd 1x telni a pohar,de akkor nem 1 meccsre ul le.
  • horpeti
    Ja amugy engem se erdekel,csak az,hogy jo jatekot lassak. Ha ev vegen ezzel nyerjuk meg a bajnoksagot,ugyse fogunk mar ra emlekezni. Sokan kapnak segitseget,ez biztos az uzleti erdeke 1-1 bajnoksagnak. :)
  • Firerock
    És végig is fogja játszani a meccset.
  • Monoton
    Benzemat meg nem szeretnem a kezdoben latni hetvegen (de ugy is ott lesz).
  • Monoton
    Egyébként én lexarom, mintha más csapattal nem fordult volna még elő (többször is .. khm). Egyedül a mai játékunk és Carlo értelmetlen cseréi mellett állok értelmetlenül.
  • horpeti
    Volt egy jó csele. Amikor kontra volt, és középpályánál sikerült egy eltolással lecseleznie egy védőt. Fel is kurjantottam, hogy beszarok, hogy összejött, ez sose szokott. :DDDD
  • bacaelit
    Mi "is" megérdemeljük a bírói segítséget xD
  • horpeti
    Ennyire látványos Bundát ritkán látni. Kemény.
    Vagy csak szimplán bejött a nyomi biró effekt, a javunkra. Spanyol birók nagyon szarok. :)
  • Monoton
    Azert Benzema megint odatette magat :D
  • Monoton
    Ezt a gólt hazugságvizsgálós ügyért kaptuk :D
  • Firerock
    Hihetetlen....
  • Gizda
    ez mi a szar volt??? pepe húzta le a fickót, bunda megy megint
  • LasDen #78142
    nagyon lassan akar összeállni ez az új játék...
  • Shep
    Vicc ez az egész.
  • Firerock
    Ebből megint nem lesz bajnoki cím. Megint nullázás lesz
  • Monoton
    Azmi? :D
  • Monoton
    De még szögletből nyerhetünk :D
  • Monoton
    Csak megint az a bosszantó, hogy a kötelezőt nem tudjuk hozni.
  • Firerock
    Szánalom mostmár...
  • REALista
    Meg is érdemlik...
  • Monoton
    Hogy éreztem ... teljesen megérdemelt gól.
  • LasDen #78133
    az egész meccset rossz nézni...
  • Monoton
    Rossz nézni, ahogy Khedira a labdával bánik :S
  • Monoton
    Megint ezekkel a Mourinhos beadásokkal próbálkozunk :)
  • bacaelit
    Ha ismered a Sopcast programot, és ha találsz hozzá 2000 kbps Streamot, akkor jól fogsz szórakozni :)

Itt pl. találsz
  • Firerock
    Köszi.
    Abban még tudtok segíteni hogy melyik szokott a legjobb minőségű lenni?
    Nagy TV-n nézném azért nem mind1... :)
  • Monoton
    Banoknal erdemes szetnezni, en pl. a coolsport.tv-n szoktam nezni.
  • LasDen #78127
    banok