Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
vki adna egy fasza streamet?

non potest pluere aeternum

LasDen
húú de furcsa 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szinte HD minõség 😄 szuper

KOmoly ez az atepitett palya 😄

REAL MADRID

Na ez jo lesz!

REAL MADRID

LasDen
A Real Madrid kezdõcsapata az Everton ellen: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Modric, Isco, Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egyebkent Bale nem utazott a csapataval Monacoba.

REAL MADRID

na Higuain beszáll új csapatába, az Arsenal ellen!

Isco az elsõ gólban is benne volt vastagon! Ronaldonak adta a passzt, õ pedig Di Marianak!

szucsy89
nagy játékos lesz a pali az tuti
SLICK
Isco

szucsy89
😮OO Benzema gólja elõtt ki adta azt a kurva nagy külis gólpasszt? 😄
szucsy89
pedig CA nyilatkozta meccs után, hogy tetszett neki a játéka 😄
LasDen
én a z elsõ félidõig jutottam. Benzema gólját még láttam, úgyahogy, aztán bepunnyadtam. 😄
Kaká nagyon szar volt. Mikor ráfutott Cére, az mindent elmond játékáról....😄

shala
Én felkeltem hajnalban és megnéztem.

non potest pluere aeternum

LasDen
látom mindenkit nagyon mozgatott a meccs 😄D

szabii98
120 milla. és ha nem lesz belõle senki? ez azért elég nagy rizikó, egy Real Madridtól is.
Jóóó, jól játszott, a Tottenhamban, de ez egy Real Madrid ami a bajnoki címért kell(ene) hogy harcoljon, és a BL gyõzelemért..nem egy Tottenham 😄

I met God. She's black

LasDen
az elsõ félidõbõl amit láttam...
a védelemnek kb semmi dolga 😄 Mateos ha nagyon unja magát, akár le is ülhet a padra, nem nagy tûnne fel senkinek 😄 Mivel kevés támadás fut a jobb oldalon, ezért Carvajal-Mária kettõs nem sokat tesz hozzá a játékhoz. Kaká is hozza magát, nem csinál semmit...Csatár néha nincs, mert Cé kimegy balra. Cherysev próbálkozik, de so-so. Isconak is vannak jobb, rosszabb pillanatai. Viszont a Casemiro-Modric kettõ elemében van. Nagyon jól szûrik a középpályát, igen aktívak. Bár Modricnak többször kellett balhátvédbe mennie, mert Denis elveszett valahol a pályán 😄
Mondjuk tegyük hozzá, hogy ez a Galaxy kb egy szint a Sevillával...

LasDen
van stream? 😄

Na most 😄

LasDen
most lesz a meccs??!! 😮

Szerintem egy ilyen projekten egy egész stáb dolgozik, akik elemzik a jelent, jövõt meg kitudja mit. Egyébként szerintem ez a megállapodás eleve fake hír, mivel csak jövõ héten ülnek le tárgyalni.

REAL MADRID

Ligakupát nyert 2008-ban <#mf2>

REAL MADRID

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LasDen
de akkor meg perez ne sírjon, hogy õk a pénzügyi fair play szerint játszanak, de az orosz/arab klubok nem.....fõleg, hogy lazán kitud ilye horribilis pénzt fizetni...😄

Látom kiragadtad a lényeget 😄

REAL MADRID

Bale attól a világ egyik legjobb játékosa lett, hogy egy Tottenham szintû csapatban hozott egy kiemelkedõ szezont? Tell me more.

És ezzel el is van mondva minden.

REAL MADRID

LasDen
whoscored.com

Ez melyik oldalrol van?

REAL MADRID

SLICK
nem a csapatra gondoltam, hanem a bajnokságot nem lenne nehéz megszoknia, csak szarul fejeztem ki magam.

Bale gyereket hova is akarjuk akkor rakni? 90 millás csere CR mögé? Vagy "átneveljük" jobbszélre? Eléggé lutri ez így, akkor már inkább Mata akinek legalább van köze ahhoz a poszthoz...

LasDen
kvázi senkit nem ismer a csapatból, ugyanolyan lenne, mint bárkinek...

LasDen
12/13 - Bale

12/13 - Mata

Mondjuk neki még hátra van 3 év a szerzõdésébõl, de ettõl függetlenül egy szép összegért (40 milla) el tudnánk hozni. Vagy akár egy Di Maria + pénz kombót is el tudnék képzelni ráadásul ebbe belemenne Mourinho is szerintem.

SLICK
ráadásul mégis csak saját nevelés, nem lenne nehéz beilleszkednie

Asszem Valenciában szélsõt játszott, de nem biztos. Szerintem semmivel nem rosszabb megoldás mint Bale, a sebességük kb. ugyanaz, technikailag is közel azonos szinten állnak.

SLICK
ezen viszont elgondolkodtam én is. Bár leginkább középen játszatják, szélen is sokat játszott az utóbbi szezonban. Igaz azt nem tudom, hogy jó volt-e ott, bár biztos ha már többször ott kötött ki.

LasDen

1.13-nál azok a kamu fekvõtámaszok 😄D nemtom ki volt, de az nem volt fekvõtámasz 😄DDD

Mata hogyhogy nincs a radarunkon? Õ is madridi nevelés, jó játékos, fiatal és a jelenlegi csapatépítésbe is beleférne. Ha már Bale felmerült mint szélsõ, Mata is felmerülhetett volna, hiszen spanyol is és jól tolja õ is.

Jaj hagyjuk már, majd a média csámcsog rajta egy hétig, aztán meg ki nem sz*rja le? A másik meg ha a játékos menni akar akkor Levy fog rosszul kijönni, ha meg nem akar jönni nem fogunk érte könyörögni, mert minek.

REAL MADRID

szabii98
Bale ügy lezárva

I met God. She's black

LasDen
Levy-Perez - két veszekedõ kisgyerek. Egyik sem hajlandó engedni és a végtelenségig húzódik a dolog...
Megint csak mi jövünk ki rosszul ebbõl, ha sikerül leigazolni Balet. Idióta fasz Perez...

Most itt az idõ, hogy mi is írjunk egyet, azt is páran aláírnák nem?

LasDen

<#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen

bakkerman
ahogy én olvastam fogadásból festette be a haját 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!